A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

És gyakorlatilag? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Okés értettem! Ügyik legyetek! :wink: )

Snufi! :cry: Kitartást!!!

Kép
bettike
Eger

bettike mi újság veled? fogad?
Vendég

Boniko! Köszi! Nagyon jól működik! :lol:
És a tied?
Egyébként ma vettem be az utolsó Closty-t! :shock: :lol:
Hajnalban volt egy gyönyörű szép álmom! Szóval happy vagyok! :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike! akkor nemsoká drukkhegyeket küldünk neked is!

MOST!!!!!!!
Vendég

Sziasztok, Na megjöttem a dokitól! :)
NST+vérnyomás+vizelet rendben, levettek a doki a sztreptokokkuszhoz a kenetet....megnéztük manót uh-on, már 2900 gramm, szivverés, áramlás minden ok :), .....méhszáj zárt, még mindig c1000....szerinte kihuzzuk még a hátralévő időt, és így Domcsi 3400-3500 gramm körüli lesz! Hát nem lesz semmi megszülni, bár reménykedem, hátha előbb fog jönni! JA, megkaptam a beutalót, jövő héten megkell csináltatnom az utolsó nagylabort....aztán csütörtökön újra NST+doki és már a laboreredményt is vinni kell! Szóval ennyi van! És ti hogy vagytok?

Kép
elizabeth25

Snufika: jó utat és kitartást a pszichodrámához! :lol:

Eliza: jó, hogy minden oké veletek!

Babaimi: na, milyen volt a szúrás? :wink:

Én most értem haza a Czeizel Endre- Varnus Xavér beszélgetőestről, ami iszonyatosan fantasztikus volt!!!! Még elhallgattam volna őket jó pár órát....

Na, jó éjt! Megyek fürdeni meg alukálni!

SzezsoKép
KépKép
szezso

ELiza,edd8ig azé drukkoltál, hogy benntmaradjon4, most meg azé, hogy kijöjjön előbb? :lol: :lol: jó, hogy minden rendben van Domival!

Szezso, biztos jó lehetett,Jó pihenést!

mentem aludni!

Jó éjt!
Vendég

sziasztok!

ceni: lányok hogy vannak?

áfi: drukk a zhkhoz!

szilbee: nem hiszem, hogy álmosabb lennél, mint én. :roll:

robcsi: szép pocifotó :D

melcsi: hogy vagy? gyógyulást!

baba: túl vagy a szurin? sikerült beadnod? bátor vagy!

szezso: szép a cipő :D drukk vasárnapra+++

kata: apára fel! én néztem a honlapot, de csak futólag. jó!

purc: örülök, hogy minden oké.

coca: eltűntél? hiányzol ám!

szilcsi: grat a 4 héthez :D

snufi: jó tanulást!

bettike: akkor most ebben a hónapban szép ciklusod lesz
:D drukk++++

liza: örülök, hogy minden oké.

boni: holnap fél ötkor kelek, így megint én leszek az első, és nem te. :wink:

rólam: hőm felkúszott 36,6 fokra. majd meglátjuk, mi lesz tovább : roll: apa lebetegedett :cry: holnap megyek debrecenbe, és még aznap vissza szögedre. elvileg úgy volt, hogy apa elkísér, és onnan hazamegyünk a szüleimhez miskolc környékére, de sajna ez elmarad. :cry: így holnap majdnem nyolc órát fogok utazni.

katica
katica30

jó reggelt!

dobok egy görbét:

katica Kép
katica30

lassan lépek a vonathoz. este majd jövök, addig írjatok sok szépet nekem :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Jó reggelt!!!!!!!

Katica: ez olyan beágyazódási esésnek tűnik :wink:

A többi koránkelő hol van???

Ma is egy hosszú nap vár rám :( a tegnapi elmaradt uh miatt 5 órám elszállt :(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

KAtica jó utazást! Párodnak jobbulást!

Így már szerintem is beágyazódási esésnek tűnik! NAgyon drukkolok!++++++++

Szezso itt vagyok! Kitartás! :lol:

Snufi Remélem sikerült elkapnotok! :wink: ++++++++++

BAbim! HOgy vagy?+++++++++++++++++++

Veramami ?

Zöldi még mindig a gép?
Vendég

Sziasztok!!!!

Jó Reggelt Mindenkinek!!!

Boniko, nekem is ugyanez a kérdés jutott eszembe!!! :D

kispiskóta

Jó reggelt Kispiskóta! MElyik kérdés? :lol:
Vendég

KAtica
no, ez a görbe egész jó :D :wink:

Szezso
bővebben??? mármint a beszélgetős estről :wink:

Liza
én 4.20-al születtem, és anyu túlélte :wink:

Bettike
mi szépről álmodtál? csak nem babóról? :P :wink:

Kép
gaby25

gaby milyen szép a tickered! :lol:
Vendég

UGYE? Nekem is tetsz :D :P :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Szezso, Katica, én is nagyon örülök! :) Ti hogy vagytok?

Boni, hát ez már csak így megy :), idáig azért szorítottam, hogy a 37 hétig maradjon bent, szedtem a Magne B6ot "dögivel", de most már annyira kis fejlett kg ügyileg meg mindenhogy, hogy most már nyugodtan kijöhetne! :) Ja, amúgy milyen szép álmod volt hajnalban? :) :oops:

Piskóta te hogy vagy? Hogy birod a pocakosságot?

Hűha Gaby, ez igazi szerelmetes ticker! :oops:

Snufi, drukk! :) Remélem sikerült! :)

Kép
elizabeth25

Ja Bettike új infók táblába:

05.02 Labor :( (pfuj)
05.03 NST+doki

Kép
elizabeth25

eliza! BEttikének volt szép álma :lol: :wink: nekem rémálmaim vannak :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan írok, míg nem jön a főnök! :lol:

Igen babás álmom volt, de nem írom le, mert van egy hülye babonám:
Ha rosszat álmodsz meséld el mindenkinek, mert akkor nem válik valóra, ha szépet álmodsz akkor ne mond el senkinek és akkor valóra válik! :oops:

Elizával kapcsolatban az jut eszembe, hogy tényleg olyan az ember, hogy mindig az nem jó neki ami, ahogy van! :lol: :lol: Ha kismama, akkor az a baja, ha nem kismama akkor meg az! STB.

Zöldiék szerintem már el is hamvasztották a gépet! :lol:

Robcsi! Akartam írni, hogy nagyon szép a pocid és tényleg hatalmas, nem csoda, ha már a kórházban sajnálnak, hogy sok van-e még? :lol:

Katica, Szezso! Kitartást a mai hosszú naphoz! :wink:

Katica és Snufi! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Babaimi! HOLNAP INSZEM! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike, akkor ne is meséld el :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Túléltem, de nagyon-nagyon rosszul lettem! Apa adta be és ahogy beszúrta és elkezdte nyomni be lassan az anyagot én éreztem, hogy elkezd velem forogni a szoba, nagyon erős hányingerem lett, elsötétült a világ, zúgott a fülem...majdnem leájultam a székről. Nem is értem.......Apa annyira megijedt, hogy azt el sem lehet mondani, amikor meglátta milyen szürkés-fehér az arcom. Kértem nagy nehezen vizet, erre elémtol egy 2 L-es üveget:.), aztán mondtam, hogy "pohár" és észbe kapott..aztán lassan jobban lettem. Én nem is értem....

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Tegnap nagyon jó napom volt, főnöknőm meghívott fagyizni munka után, aztán összefutottam barátnőmmel, beültünk a Sörkertbe meginni egy üdítőt, aztán apa meglepett, eljött értem és elvitt romantikus vacsira. :lol:
Nagyon jól érzem magam, a hányinger-szédülés teljesen elmúlt, a hasam sem görcsöl már, szóval minden a legnagyobb rendben felénk.

Liza, mi az az NST??? Egy páran párszor megkérdeztük már...

Baba, hogy vagy? MIlyen volt a szurka??? :shock:

Katica, nagyon gyanús nekem ez a görbe! :lol: :lol: Olyan beágyazódásosnak tűnik... :wink: Mikor tesztelsz???

Bettike, mit álmodtál? :D

Gaby, tényleg nagyon szép a tickered! :wink: Mivel ünnepeltek majd?

Kép
szilcsi

Hű Baba, ez nem jó. :( Szerintem csak a stressztől lettél rosszul nem? A tudattól, hogy egy tűt nyomnak beléd... Lesz még több is, vagy csak ez az egy? Holnap máris inszem? Semmi tüszőkukk meg ilyenek?

Kép
szilcsi

Valószínű a félelemtől. Nem szoktam félni, de hát máskor nem apa szokott szurit adni..még soha nem csinált ilyet. HA sikerül az inszem, akkor nem kell több szuri.
Reggel 1/2 9-re bemegy apa, aztán 1/2 10-10 inszem. De együtt megyünk 1/2 9-kor, mert messze van és 1 kocsink van, bkv-vel meg ugyanúgy el kellene indulni. majd várok ott..

babaimádó
Kép
babaimado

Kata, neked akartam még írni, hogy nagyon jó a honlap, én el is tettem a kedvencek közé! Köszönöm!!! :D

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Szilcsi!
Újabb teszt?????
Az NST az egy 20perces dolog,olyan mint az EKG csak a baba szivét,meg a mozgását figyelik vele!2 nagy tappancsot tesznek a hasadra és azok érzékelik!

Babai!
Sok sikert holnapra!

Afi!
Sok-sok drukk nektek!DE biztos hogy minden rendben lesz!!!!

Snufi!
Hogy áll az esküvős verseny?(én is szavaztam rád) :wink:

Bettike!
Kívánom hogy valóra váljon!!!!!! :D

Szirom!
Nagyon sajnálom hogy elmaradt a vizsgálat! :( Sok szerencsét a másikhoz!Miksa remélem jól van?!

Cenikő!
Szegény Bogi!Nagyon sajnálom őt! :cry: Hogy van?És te?

Liza!
Már nincs sok hátra!Kitartás!

Most csak ennyi jutott eszembe! :oops: Puszilok mindenkit,és sok sok sok drukk mindenkinek!

Velem:nincs semmi!Várakozom... :?

Kép
Kép
ancsa81

((((((((((((((((((((((((((((((babimi)))))))))))))))))))))))))))))

Büszke vagyok Párodra! nagyon drukkolok!
Vendég

Szia Ancsa! mire vártok? :oops:
Vendég

Ancsa, már 4 tesztet ellőttem az elmúlt egy hét alatt, most már sztem nincs értelme többet csinálni, ott van és kész. Még mérem a hőmet, még egy hétig legalább, engem megnyugtat, hogy minden nap fent van a hőm. Aztán két hét múlva doki... Ha kapok május 11-re hozzá időpontot, akkor majd megnyugszom, ha a doki rendben talál mindent. :wink:
Ti jól vagytok? Marci? :D

Kép
szilcsi

szilcsi, akkor a maradék pozitív tesztet küld vissza NEkem! :wink:

egyébként tegnap eszembejutott a válasz a hibás pozitív tesztekre:

ÉN POZITÍV TESZTEKET VÁSÁROLTAM ÉS ADTAM EL NEKTEK! CSAK NEM MINDENKI A MEGFELELŐ IDŐPONTBAN HASZNÁLTA!
nézzétek meg szilcsit! Ő tudta mikor kell ellőni őket! :lol:
Vendég

Kép

Kép
szilcsi

Szilcsi GYönyörú a görbéd!
Vendég

Boni!
Lombikunk lesz majd valamikor..!

Szilcsi!
Mintha csak kettőről láttam volna képet... :? :D
Tickert mikor cserélsz?
Mi jól vagyunk,köszönjük!Marci oviban,mostanában nem volt beteg szerencsére!(kopp,kopp,kopp)Kapott immunerősítőt,úgy hogy talán túl vagyunk ezen az időszakon!
Elkészült az Anyáknapi képe az oviban:
Kép
Ez az első! :D Nagyon elérzékenyültem mikor megláttam!

Kép
Kép
ancsa81

Baba
teljesen együttérzek, és én is elfehéredtem ám, már az olvasásától is :? :P tudod tűundorom van :? :oops: ez tüszőrepi szuri volt, ugye? Izomba??? Nekem is apa fog majd szurizni, ő se csinált még, és rendesen be is vagyok tojva már így előre :? az ami olyan mint az inzulines otthoni szuri, az nem gáz, de ha izomba, no lehet kergetni fog a lakásba :lol:

Szilcsi
június 10-én lesz évforduló, 9-én másnak az esküvőjén leszünk :lol: nosztalgia :P szóval hétvégi kuruccanás kilőve, 10-én is későn kelés lesz, majd kitalálunk valami jó kis délutáni programot, esetleg hétfőn szabi, és mégis elmenni valahova :roll:

Kép
gaby25

ancsa gyönyörűa kisfiad!

hatalmas drukk a lombikhoz!
Vendég

Boni
bacca meg, hogy ez nem jutott eszembe :shock: :lol: no és mond, mikor kell használni? :P :wink:

Szilcsi
te még mindig méred a hődet? :shock: :lol: hőmérő és teszt függő lettél :lol:

Ancsa
én is elérzékenyültem volna :D :wink:

Kép
gaby25

Ancsa, nagyon helyes kisfiú Marci! Nem csodálom, hogy elérzékenyültél! :D Nagyon jóképű srác, csak győzd majd elhajtani a csajokat! :lol: Olyan kis kópés a mosolya.

Gaby, a februári eset még nagyon bennem van, azért is mérek még. Akkor iszonyat volt, hogy elvesztettem azt a terhességet, és reggel már tudtam, mikor leesett a hőm. Tudom, ez egy hülye fóbia és paramama vagyok, de majdcsak megnyugszom. Igazán mostanában kezd komolyan tudatosulni bennem ez az egész, hogy anya leszek. Kicsit be is parázta, de pont erre volt jó a tegnapi vacsi apával, hogy elmondhattam neki a félelmeimet.

Ancsa, nem akarok még tickert, előzőleg is túl hamar csináltam és páran le is szidtak itt, hogy korán volt még, így várok még vele. Majd talán egy hét múlva...
Ja, az miért lehet, hogy ha csinálok tickert (mert azért már próbálkozom vele :oops: ) akkor egy nappal kevesebben ír, mint amennyi vagyok? Ma vagyok 4+1, lévén a 29. napon vagyok, a ticker pedig 4-et ír, pedig az utolsó mensi alapján írtam be a szülés várható időpontját (január 4.).

Boni, köszi a dicséreteket, mintha hájjal kenegetnék a pici szívemet! :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Szilcsi, most még egy nap is milyen hatalmas idő ugye? Meg majd a végén lesz az :D Még tegnap akartam írni neked mikor az ikrekkel ijeszgettek, hogy nézzed meg Tontica görbéjét.
NST: magzati szívhangvizsgálat meg ha jól emlékszem az összehúzódásokat is méri. A 36-37. héttől van először heti 1 alkalommal, aztán később 2-3 naponta. Engem is ilyen vizsgálatra akart behívni a szülésznő valamelyik nap amikor dokinál voltam :roll:

Ancsa nem sikerült előrébb hozni a lombikot? Marci nagyon helyes nagyfiú :)

Babaimi, drukk az inszemhez!

Mindenkinek köszönöm a pocidícséreteket.

Kép
Kép
robcsi03

Csajok, hallottátok, hogy a Horváth Ágnes "miniszterasszony" állítólag terhes????? ( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép
szilcsi

Robcsi, na igen, baromi lassan telnek a napok. :roll:
Hol találom Tonti babás görbéjét??? A másik hőmérősben nincs fent. :(

Kép
szilcsi

Szulák Andrea megszült :P
tegnap reggel adott életet kislányának. Rozina alig egy óra alatt, császármetszéssel, 3 kiló 61 dekával és 56 centivel látta meg a napvilágot, a kiírt időpontnál csaknem egy héttel korábban.

Kép
gaby25

csak úgy potyognak a babák! asszem kinyitom az ablakot :lol: :lol:
Vendég

szilcsi ne bosszankodj! ilyet nem szabad kismamaként! legalább elmegy gyesre :lol: :lol:
Vendég

Boni, igazad van, csak hna. Nem ő lesz az, aki órákat vár éhgyomorra a sok büdös kisebbségi között egy-egy vérvételre forgó gyomorral, és nem ő lesz az, aki majd 4-6 ágyas szobában szül és nem ő lesz az, aki az ügyeletesnél fog szülni, aki le se sz*rja a fejét, mert nincs pénze magándokira. Ja és lefogadom, hogy nem ő lesz az, aki minden egyes vizsgálatkor kifizeti a vizitdíjat. Csak emiatt bosszankodom. :twisted:
Szulák Andinak gratula, szerintem ő nagyon megérdemelte azt a babát! :D
Robcsi, köszi az nst-s infókat!

Kép
szilcsi

Szilcsi tudom, hogy emiatt, és igazad van, de az idegeskedés árta szépségeteknek! :lol:
Vendég

Szilcsi: TISZTA SZIVEMBOL GRATULALOK NEKED!!! Itt a gorbem de ebben nem fogsz semmi ikerterhessegi jelet lelni, nem is mertem rendesen. Te miert is aggodsz hogy esetleg ikrek vannak a pocidban?

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Köszönjük a bókokat! :D

Szilcsi!
:lol: Igen,mint aki épp valami rosszra készül.. :lol:
Ticker :shock: :?: Nem tudom miért így számol!

Robcsi!
Nagyon formás már a pocakod! :D Csini kismami vagy! :D Réka nagyon 'vagány"a napszemcsiben! :D
Nem tudok még egyenlőre semmit! :? :wink:

Szulák Andreának én is örülök!Nagyon szimpatikus nekem,tényleg megérdemelte ezt a babát!

Ez tuti vagy csak kacsa?Nem fogadta volna akkor el a miniszeriséget szerintem! :? Olvastam valahol(talán itt?)hogy ő otthon fog majd szülni hogy ne terhelje a TB-t! :roll:

Kép
Kép
ancsa81

Macs?

Moni!
Nagyon sok boldogságot kívánok az új otthonotok(ban)hoz!!!!
Majd azért adj hírt magatokról!!!

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?