Jó reggelt
hűűűű, miből maradtam ki itt tegnap
pezsgett mindenki rendesen...

alán nem is baj, legalább mindenki előadhatta, ami a szívét nyomta
szinopszis: mindaddig JÓ nekünk, szülő anyáknak, ameddig (még), eldönthetjük, hogyan/kivel szeretnénk szülni. Mindeni szíve igénye szerint, orvossal, szülésznővel, mindkettővel, vagy ezek nélkül.. ahogyan biztonságban érzi magát. ÉS ott, ahol szeretne, ez utóbbit, anyagiak miatt, egyébként sem tehette meg eddig mindenki...
Sztem felesleges erről ygőzködni egymást, hiszen mindenki, a saját tapasztalatainak, a saját vérmérsékletének és természetének megfelelően, más-más igényekkel bír....
Zuzi,
én spec azért szoktam írni, hogy a szülésznők remek jók, mert ismereteim szerint, szakmailag azok. Természetesen temperamentumra ők is mások. Kinek mi jön be. De ha valakinek nincs pl. pénze még szülésznőt is fogadni, akkor megnyugtató lehet számára a gondolat, hogy nem holmi pancserek kezére kerül a szülőszobán.
úgy vagyok vele, mint Votiv, nem esnék kétségbe, egyik szülésznőtől sem, ha már nem lehet velem a választottam...
Leni,
sajnos nem tudok veled teljesen egyetérteni. A saját szemszögömből én is azt mondom,úgy is, mint biológia fan, hogy a szülés, születés egy csodálatos dolog, hatalmas titok és az eredménye, egy pici, új élőlény (nem csak embergyerekre gondolok) valóban maga a csoda!! De sajnos nem mindenki tudja így megélni (az emberek közül), a saját szülését. Ismerek olyan kismamát, aki annyira rossz élményként élte meg a saját szülését, hogy hetekig tartott, mire el tudta fogadni a saját gyerekét... ma már ő is imádja szereti, jó anya, de az elején nagyon rosszul fogta a dolgokat. Pedig várta és készült a terhességre, a babára, de elszúrták neki a szülést.... és nem is akar soha többet szülni...
szóval sajnos nem mindenki tudja csodálatos dologként megélni...
pedig annak kéne hogy legyen
és Fülest is rendszeresen nézik fiúnak, ha ez vígasztal..
Szrek,
nem úgy volt, hogy Indike megy veled? Én is mennék zívesen, de félek, nem tudom belenyomni a mai napba...
neet,
én legközelebb csak priviben fogok veled heccelődni!!!
píííísz és szépséges napot nektek!
csók
Macsek