A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szia Ági!

Én meg azt hittem már elmentél. Egyébként nagyon jó lesz a kis üzletetek!!! Majd ráismerek könnyen, ha elmegyek megnézni. Milyen áruárt mentek ma?
cyprus

Szia modrooka!

Olyan jó neked, hogy eljutottál a tesztvásárlásig legalább. Én eddig még nem jutottam. Nagyon-nagyon +++++
cyprus

Cyprus, köszönöm!
modrooka

Nincs mit, valakinek el kell indítania a babaesőt:) Mondjuk te, aztán szpandi, no meg cseka.
cyprus

jaj csajok, hát köszönöm a szép szavakat, arik vagytok!

Ági, köszi a seggberugást is, néha rámfér:)

Szia Modrooka! Nekem is elfogyott a folsavam, jó is hogy mondod. Ma fogsz tesztelni? Hanyadik napon vagy?

Cyprus, köszi! Akkor mindenképpen megyek a köv.talira. Hova és mikor tervezitek? Ja és nem fogom eltűnni, ígérem. Csak egy kicsit, mint most :D

Jaj csajok már annyira feszül a pocim. Néha úgy érzem magam, mint egy gránátalma. Bár aszondják az okosok, hogy az a termékenység szimbóluma, úgyhogy akár lehet jó is ez az érzés??? :wink:

Kép
cseka

ó Cyprus, kérlek légy a prófétánk!!! :lol:

Kép
cseka

Cyprus, kikérem magamnak, a löttyöt te tetted hozzá. (én csak gondoltam :lol: ) Egyébként pont ma voltunk a kedvenc teaboltomban, most éppen nem vettünk gyümölcsteát (nevezzük nevén a löttyöt), mert még van otthon glögg, ez egy hihetetlenül finom svéd tea, eredetileg persze nem az, hanem egy erősen alkoholos téli ital, bár lehet, hogy ez rajtam kívül mindenki számára egyértelmű. Szóval a glögg teának is van feketeteás változata is, azt is szeretem, meg a gyümölcsteát is, vannak benne szárított gyümölcsdarabok, meg fűszerek, nagyon finom. Lányok, lőjetek le, mert nem hagyom abba...

Modrooka, és mikor fogod használni a tesztet?
február

Jó-jó. Nyugi, elintéztem, hoyg mindenki sorra kerüljön most már.

A következő randit még nem tudjuk szerintem május vége felé ejthetnénk egyet, de ezért kell sűrűbben benézni, hogy megtudd:)

Az jó, ha feszül a pocid, bár igazából még csak sejtem, hogy milyen érzés lehet, hisz azzal a 2-3 inszem alatti tüszőmmel is felfújt lufinak éreztem magam. Most meg a dög menszi miatt.

Jól van február, elhisszük, hogy nagy teaivó vagy:)
cyprus

Cseka! Ági fenékberúgásai csodákat tudnak tenni. Hétfőn gondolunk rád!
február

Egyébként, hogy ne csak írjam, meg is mutatom, hoyg mit fogunk nemsokára mindannyian csinálni igaziból.

Kép
cyprus

Mára ennyi voltam. Puszi
cyprus

:D
Nekem külön jól fog állni az a rózsaszín masni! :lol:
február

Pedig cserébe ezt akartam küldeni:

Kép

Remélem, még látod.
február

szia Cyprus!

Kép
cseka

Sziasztok!!! :D
Cseka! Én is (ha jó lesz a rákszűrésem eredménye) kezdem a kezelést, de Te nagyon beelőztél :D Neked letelt a 3 hónap várakozási idő, mert nekem vasárnap fog letelni, napra pontosan.
Amúgy Nekem is azt mondta, hogy mire várunk kezdjük el, úgyhogy azon szurkolok, hogy vasárnapnál hamarabb ne látogasson meg a mikulás, mert a hormon-vizsgálattal akkor csúszom.
Nagyon szurkolok!!!!!!!!!!
Milyen kezelést kapsz , olyat mint a múltkori???
Cyprus! méregtelenítésre a zöld tea is Jó. Úgy tudom....
Modrooka! Nagyon kíváncsi vagyok vagyok már arra a teszteredményre!!!!!!!!
Február! Olvasva a hozzászólásaidat, benned egy füvesember(tea) veszett el :D
Ági! Sok sikert az üzlethez, ha egy szer elárulod merre induljak el, be is kukkantanék..... :D
na jó, puszi Nektek, nemsokára rohanok anyuékhoz, de este, vagy holnap reggel benézek.,.........

manoka
manoka71

Szia, Manóka! Anyukád hogy van? Jó, rohanj, de tényleg nézz be! :)
február

Köszönöm, jól van ennek örülök a legjobban. Nem is hiszed el, de olyan jót nevetek a sziporkázásotokon, nagyon jó,
Most graefruit mag kivonatot iszunk a párommal, igaz csak magamnak szántam de a páromat is rábeszéltam. Hát mit szépítsem, nagyon keserű, de baktériumöló, vírusölő és gombaölő is. Amióta iszom nem fáj a torkom, pedig két héttel ezelőtt antibiotikumot etettek velem, és mégsem hsznált. Úgyhogy ajánlom annak aki meg van fázva, vagy erősíteni akarja az immunrendszerét.
na jó mostmár tényleg lépek, mert akkor folyamatosan írok.

puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

manoka
manoka71

Hamarosan én is lelépek. További jó csevegést!
február

Cyprus, úgy legyen!:-)

Cseka, holnap kell tesztelnem. Hát mit mondjak....."kicsit" izgatott vagyok:-))))
modrooka

Hát akkor Cyprus, Február, Manóka! vigyázzatok magatokra!:-)
modrooka

Modrooka, holnap megint érdemes lesz bejönni dolgozni, hogy megtudjam, mi van. Remélem, minden rendben lesz.
(Tényleg, izgatott vagy? Nahát! :shock: )
február

Jaj, tényleg elmentem. Sziasztok!
február

Február:-)
modrooka

Szia Modrooka remélem pozitív tesztet vettél! A negatívat már megvettem gyorsan előtted.

Február melyik a kedvenc teaboltod?
kispinty

Sziasztok jó reggelt! Hát én ma extra állmos vagyok, mert éjjel fél 12-kor úgy rúgtak ki az Ázsiából, hogy éjjfélkor lezárják az egész épületet.
Aztán ömlött az orrom ezerrel éjjel, így kb 4 órát sikerült aludnom, mert reggel fél 7-re mentem a vudus bácsihoz! Úgyhogy gondolhatjátok hogy vagyok!

Manóka persze, hogy elmondom, majd, hogy hol is vagyunk! :-) Különben hogy küldenétek hozzánk a sok vásárlót! :-)
Ági28

Én is vásárló szeretnék lenni, amint megjön a fizetésem:).

Nem semmi hajnalban vudus-bácsizni!
kispinty

Hát igen, de nagyon jót tett, és azt mondta, hogy a jobb oldali petefészkem teljesen felkészült már mindenre. És a balnak is csak pici kell még, és jó lesz!

Helyes gyertek csak vásárolni!

Egyébként az üzlet ha szemben állsz az Ázsia centerrel, a jobb kéz felé eső (a forgalmasabb) reészben van, az 1. es utcában. Szép rózsaszín üzlet!
Ági28

Ja és természetesen nektek kedvezmény jár! :-)
Ági28

Helló!

Modrooka! Ugye jó hírekkel jössz???

Na, én felhívtam dokibát és 16 óra körül kell mennem. Majd meglátjuk. Viszont a hétvégén nem tudok majd netezni, de mondjuk ágit, kispintyet vagy modrookát felhívom, hogy mi újság éz azt tegye közzé veletek.

Ma még benézek, mert nem bírok magammal. :)
cyprus

Helyes Cyprus várjuk a híreket nagyon! :-)
Ági28

Mindenképp felhívlak utána, bármit mondjon is dévai.

Nagyon remélem, hogy ennek a sok munkának amit most csináltok meglesz az eredménye! Mikor lesz a nyitás? Sikerült tegnap árut venni?
cyprus

Hú sikerült, ma 10-kor nyitás van! Izguluk is nagyon! :-)
Ági28

MAAAAAAAAAA????????

Atyaég! Nagyon drukkolok!!! Remélem majd beszámolsz:) Milyen izgi ez a nap, annyi minden eldől:)
cyprus

Igen ma! :-)

Szpandi hírek mára még mindíg megvan a 8 gyönyörüség!
Ő kúrálja magát, mert kicsit megfázott, és hétfőn kell telefonálnia majd megint, és akkor hétfőn lehet, hogy beülti lesz neki!
Ági28

Úgy látom ma csak mi vagyunk talpon! :-)
Ági28

Sziasztok!
Tényleg nagyon izgalmas ez a mai nap!
Modrooka!
Ági, sok sikert az üzlethez!

Kispinty, a kedvenc teaboltom az Első Pesti Teabolt. Kellemes a hangulata, kedves a kiszolgálás, és rengeteg teájuk van. Vásároltam már más helyen is, de eddig ez jött be leginkább, anyagi szempontból is, de komolyan odajárnék akkor is, ha drágábbak lennének.
február

Húha ez nagyon gyorsan ment. Kár hogy nekem nincs elég bátorságom egy ilyen üzlethez. Arra gondoltam nyitnék valami állateledel boltot Hűvösvölgyben, de gyáva vagyok és persze tőke is kellene, amit meg lombikba fektetek bele.

Cyprus kíváncsi vagyok mi lesz :).

Nekem még mindig nem jött meg, így tovább élvezhetem az Utro fantasztikus hatásait:).
kispinty

Na majd én is feltankolok egy kis teát, mert nem szeretek vizet inni túlságosan és a házunk fűtése nagyon vacak. Egész télen dupla pulcsiban lehetett csak kibírni nálunk, nem beszélve arról, hogy ilyen hidegben szexelni egy hőstett.
kispinty

Szpandi, gyógyulj meg (tudom, hogy ezt majd később fogod olvasni). Szerintem hétfőn egészen biztosan lesz beültetés, az már az 5. nap. Annyira örülök!
február

Kispinty :)
február

Sziasztok!
Ági, ha lehet próbáld ki a graefruit mag kivonatot Cvitaminnal, belőlem eltüntette a kórokozót, ugyanis ilyenkor még könnyű elkapni a kis vírusokat. Nagy kalappal az üzletnyitáshoz, remélem ez a kívánság sikert hoz.
Modrooka! Mi lett a teszt erdménye?

kispinty! jól olvastam a teszt negatív lett?!!

manoka
manoka71

Sziasztok!

Pontban 10 óra, most nyílik az üzlet! Hú, Ági milyen izgatott lehetsz! :D

Szpandi nagyon ott van a 8 mütyűrrel! Ez igen, nagyon szép teljesítmény!

Engem kedd este kerülgetett valami fránya betegség, aztán szerde reggelre, huss, eltűnt, meggondolta magát, vagy mi... :)
noczi

Köszike csajok remélem tényleg bejön. Egyet bánunk, hogy nem az Ázsia főútján, hanem egy mellékutcában tudtunk kibérelni helyiséget, de hát majd jó reklámot csinálunk,és nem lesz gond.

Kispinty azért nem ment az olyan gyorsan, mert már szeptember óta tervezgetünk, szervezgetünk! :-) De végre megvan.

Manóka köszi a tippet. De nekem egy kiadós alvás, egy kád forró fürdő helyre tenné ez egészségemet.
Ági28

Igen a nŐvérem és a lány teljes testtel várja a pontenciális vevőket. Én azt hiszem vasárnap leszek ott! :-)
Ági28

Nóczi! Mikor kezditek az újabb kezelést?

manoka
manoka71

[quote="február"]S írta:februárziasztok!
Tényleg nagyon izgalmas ez a mai nap!
Modrooka!
Ági, sok sikert az üzlethez!

Ehem. Szóval helyesen:
Modrooka! Mi újság?
február

Manóka, valszeg május végén!
Addig még gyógyulgat a méhszájam, meg a bacikat írtom... :D Május 9-re van randiidőpontom (akkor kapok majd gyógyit a bacikra).
noczi

Te mikor kezdesz, Manóka? Elvileg most a napokban, nem?
noczi

Ha minden igaz jövő héten kezdek, de a rákszűrés eredménye döntő, remélem jó lesz, eddig nem volt gond vele. Egy kicsit félek,mert nem tudom milyen kezelést fog kitalálni, de meglátom.

manoka
manoka71

Sziasztok!

Hát nekem is sikerült egy negatív tesztt vásárolnom:-( Már jól kisírtam magam, mert reggel fél hattól fent vagyok...és fél egykor még nem aludtam. ...ez van...

Fél kettőre megyünk dokihoz, hogy az UH is meglegyen... aztán megyünk egyenesen haza aposomékhoz, onnét meg anyumékhoz, így majd csak elsején leszek netközelben.

Szpandi, drága, nagyon drukkolok neked!!!!

Ági, de jó, ogy van ez az üzlet....a vudus bácsin így most én is elgondolkodtam...lehet, hogy kérek róla majd bővebb infókat...
modrooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?