A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Pedig a sétát mindenki nyomatja. Nemtudom, mennyire gondolnak? Csak a konyha oda-vissza, vagy hosszabb táv az ideális? ;) :lol:

Szivvi! OK, akkor csak normál szülés esetén írok részleteset. Komplikáció, vagy 18 órás vajúdás esetén csak a lényeget. Legfeljebb priviben a szaftos részleteket a műkedvelőknek. Úgy jó, vagy úgy is ijesztő?

Nekem meg az a megérzésem, hogy nem mi leszünk az elsők, hiába vagyunk a "legöregebbek".
Bár ez lehet, hogy csak remény, hogy ne a költözés után 1 héttel kopogtasson az új lakótárs is... Elég lesz a 4 hét is.
Vendég

Lehet hüleség(lőjetek le érte), de olyan megérzésem volt reggel, ahogy ültem kinnt az erkélyen a kapuccsinómmal, meg a gondolataimmal, hogy én jún.24-én fogok szülni....még kérdeztem is nyuszit, hogy komolyan gondolja-e, mert kicsit korai lenne szerintem....úhhogy lehet meg kell győzni, hogy ne mááááá....

Kép
Kép
christine

Rózsa! Babóval meg lehet beszélni, mikor jöjjön. Beszéld le a júni 24-rööl. :D
molkata

Én hogy tudok neked hencsy válaszolni priviben, segíts, a múltkori sem ment el...

Kép
Kép
christine

Privik mentek!

Képzeljétek el, az egyik barátnőm, azt álmodta a szülése előtt egy héttel, hogy a kisfia Balázs felült a pocakján és azt mondta neki, hogy ő nem tud megszületni.
Erre egy hét mulva beindult a szülése, és tényleg nem tudta megszülni, mert nem akart tágulni, meg rossz helyen volt a fejecskéje, meg a köldökzsinór is rá volt tekeredve a nyakára, így császáros lett...
Fura, nem?!
Én sosem álmodok a babócámmal, pedig olyan jó volna...
Vendég

[quote="christine"] írta:christinen hogy tudok neked hencsy válaszolni priviben, segíts, a múltkori sem ment el...

Megnyitod a levelet, ha letekered, ott van az hogy válasz, totál olyan kinézetü mintha ide írnál, és ott írsz és küld!
Remélem tudtam segíteni...
Vendég

Hencsi! Ilyen rossz álmok nélkül azért én elvagyok... Jó lenne kapcsolatot teremteni a kölökkel, de minden formája furcsa lehet!

Nekem viszont egy bajom lenne a telefonkapcsolattal. És ezt senki ne vegye sértésnek! A számomat nagyon szívesen megadom mindenkinek.
Szeretném, ha nem sokan tudnának rólunk a kórházban. Egyrészt rémes élményem, ahogy az egész rokonság becsődült a kórházba a tesóm szülése után 8 órával (akkor lett nappal, és körbeért a hírlánc). Persze, mi nem mennénk be egymáshoz, csak jönnének az sms-k, de lehet, hogy az sem lenne jó, mert másra kéne figyelni. És itt jutunk el a fontosabb részhez. A vajúdás közben nem kapcsolnám ki a mobilomat, hogy ha akkor van éppen szükségem a páromra, amikor leszalad cigizni, egyből rikkanthassak érte a szülőszobáról is (mármint a vajúdás alatt, mert kitolásnál vsz. nem fogom észrevenni). Szóval, viszont ha meg be vagyok kapcsolva, és jönnének a hajrá-bori sms-k, akkor a figyelmem megoszlana a szülés, és az olvasgatás között.
Mondjuk arra is gondoltam, hogy csak a szülés végeztével jelentem be, hogy szülni voltunk.

De azt például kérhetem szabálynak, hogy ne kérdezgessük egymástól telefonon, mi van, mikor szülsz már? Nem lenne jó, ha június 16án 15 db "hogy álltok" sms-t kapnék, és mondjuk Ádám ehhez képest csak 22én jönne...
Vendég

Bori!

Ez szerintem egyértelmű!
Én biztosan hogy csak egy valakit fogok értesíteni a sokból, és azt is csak akkor ha már magamhoz tértem és vége mindennek!
Részben mert így is sok sms-t kell küldeni barátoknak ismerősöknek, de viszont ha itt egy vagy két valakinek írok akit tudom hogy álltalában itt van, akkor tudom hogy a többiek és értesülnek róla, szal részemről ok, és persze én is elvárom hogy senkinek ne legyen kiadva a telszámom, mert azért az csak privát, ezért is írtam priviben.

Szal Bori, teljesen egyet értek veled!!!
Vendég

Hát, ahogy én láttam a másik topic-on, ott a lányok a vajúdáskor küldtek sms-t, vagy ha kinn volt a babóca.Nem hívogatták egymást, hanem itt a topicon kívántak sok szerencsét és amikor a kis cssalád hazajött, elolvashatta.Szerintem ez így nagyon jó dolog volt.
Hencsi, köszönöm a segítséget, elment a privi?

Kép
Kép
christine

Rózsa!
Igen megjött a privi!

Hááát, én nem tudom, nekem tuti nem lesz erőm a vajúdás közepette írni, szal az is lehet, hogy csak egy nappal a szülés után fogok írni nektek, és ez nem hiszti meg nem önzőség, de szerintem ilyenkor az ember hadd törődjön csak saját magával, ami én azt hiszem hogy ránk is fog férni, bár lehet hogy csak én parázok ennyire a szüléstől, de ha már csak belegondolok a frász kerülget, pláne ha még abba belegondolok hogy a párom elájul a vér látványától és ő ott szeretne lenni a szülésnél és én is szeretném ha ott lenne, de ha nekem ott beájul, akkor kész.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hű csajok, ez a telefonszámozás jó ötlet. Ezen én is gondolkodtam, hogy hogyan oldjuk majd meg, de ez így okés.

Kata: Tök szép vagy! Olyan cuki a pocakod!

Hencsikém: Jó áron vásároltál, lehet, hogy én is megnézegetem ezeket a cumókat a dm-ben.

Szülés: Én nem tudom, hogy mikor jön majd, de remlélem, nem jön előbb és sokkal később sem. Most azon szenvedek, hogy legyen szülésznőm, mert rájöttem, hogy ha a dokim szabira megy, akkor kell valaki, aki ismerős lesz a szülőszobán. :shock:

Kép
zsuzsi**

Szia zsuzsi!

Ugye hogy nem rossz?
És képzeld el, ma duplán kaptam a pontokat, tehát 3 helyett hatot kaptam, hogy miért azt nem tom, de itthon vettem észre, vagy a csaj adta rosszul, vagy valami akció van!
Vendég

Jó lesz majd később a sok pont! Majd jól beváltod, amikor a Kismanócska megérkezik :D

Kép
zsuzsi**

Igen, bár még el sem olvastam mire is jók a pontok, sosem gyűjtöttem még, de most jol fog jönni, mert én tuti mindent ott fogok megvenni a babócának, én nagyon meg vagyok elégedve a dm-es termékekkel, nagyon sokat használok belőle, és ami nálam lényeg, hogy nem végeznek állatkisérleteket a termékeiken, azt hallottam...
Vendég

Zsuzsi! Köszi!

Hencsi! Lehet, hogy kismamáknak duplán jár. :wink:
molkata

Pelenka : Edinánál kizárólag a Libero nyert, míg Adriának exkluzíve a Pampers jött be.
Ha nem függővé tenném a dolgot, szegény elsőszülöttem ismételten elmondhatná magáról, hogy nékije menet közben letörött. Szal pelenkás témában asszem kizárólag a saját tapasztalat alapján ítélkezzetek. barátnőmnek kettő fia van, ott meg a nagy volt Pamperses, a kicsi meg Liberos. Szal....

Szülni megyek értesítés: én tagja vagyok egy olyan 8 személyes magán listának is, régről van a dolog, nem ez az érdekes. Mikor Adriát vártam, akkor épp előttem szült két anyuci, utánam pedig egy. Aztán mi úgy oldottuk meg az értesítés témát, hogy (ha volt időnk akkor röviden belöktük, hogy idő van, mék szülni) miután kölök kibútt, pár órára rá (lehet volt olykor 10 óra is), aki a táblázatban utánunk következett a szüléssel, annak írtuk meg sms-ben a lényeget. Ő pedig köremilben közzé tette. Esetleg nálunk is lehet működtetni, tábla van, max nem az kapja az sms-t aki valójában következni is fog. Hisz vannak olyanok akik beelőznek. Akkor marad az, hogy lenne olyan aki 2-3 sms-t kap, meg olyanok is (akik előznek), akik nem kapnak.
Döntés joga természetesen a társaságé.
Ja, s persze senkinek nincs szüksége bíztató hívásokra, sms-ekre, hisz aki szül az max vagy tudja, hogy ha értesítette a nagyérdeműt, hogy balra elhúzott, s akkor gondolnak rá, avagy épp a legkisebb gondja is hatalmasabb abban a pillanatban, hogy a 2007 júliusi topikosok hogy s mint vélekednek róluk. Majd ha hazakerül a bébbel (Times esetében bébekkel), akkor ha ideje s energiája engedi, akkor tuti olvasni fog, s megtudja, hogy ment a drukk. Vagy az is lehet, utólag már nem is érdekli. Na uff, témát kidumáltam.

Szüléstörténet: engem bármiféle kiszerelésben érdekel (ja, 3-ik bébbel pocóban már könnyebben pofázom), hisz folyóiratokban is mindig elolvasom, meg há most ne vessétek a szememre, de ha nem számolunk azokkal akik 2-3 héttel korábbra érzik a babójuk születését, akkor ha jól tom, az 5-ik vagyok. Tehát engem tuti lehet nem kímélni priviben bármiféle sztoryval.

Kép
kissmanó

Én is szeretem a dm-et! A pontok asszem 20% kedvezményre jogosítanak, de mindig más termékre... De ennek utána kéne nézni.

Kép
zsuzsi**

OK, akkor a telefonkérédsben is egyetértünk. Egyelőre. Aki meg ma lemaradt, már csak a döntést olvashatja ;)

DM. a pontokat folyamatosan gyűjtöd, ragasztod, 10 után átvehetsz egy kuponfüzetet, amiben kb. 20 termék van, amiket olcsóbban vehetsz meg. 15 pont után a következő vásárlásnál, amikor leadod a füzetet, abból 15% kedvezményt kapsz. sztem megéri, és néhány sajátmárkás tényleg bejön nekem is.
Vendég

Akkor szerintem érdemes megvárni a 15pontot nem?!
Bár attól függ, hogy mi az a 20 termék amiből lehet olcsóbban vásárolni...
Na majd megkuksizom én is...
Vendég

Na megyek vizszintesbe helyezem magam, mert a mai pihim elmaradt, a pici Bogim meg követeli a pocakomban, most úgy érzem hogy kb 5cm nyújtott a hafalamon olyan mukálatokban van.... :lol: :lol:
Vendég

húúú kata, nagyobb a pocakod, mint az én 3.gyerekes hasam! pedig én aztán állandóan azt hallgatom, hogy mikor szül? óóó csak júliusban?? pedig mekkora, biztos nincsenek ketten?? (na ez a halálom kérdés.. :twisted: ) ezek után szokott még jönni, hogy nahát a 3. ,pedig milyen fiatal, majd mondom, hogy már nem annyira, mire ők: jesszusom 10évet letagadhatna...
elgondolkodtam egy ilyen válaszokat feliratozó felsőn... :lol: :lol:

csakhogy egy 25.verziót is halljatok... :lol:
pelenka: 1.számú gyerekemnél a pampers, huggies és dm vált be, ugyanis liberotól pelenkakiütést kapott... többszöri próbálkozás után is..
2.számú gyerekemnek mindene kifolyt a pampersből, huggies akkoriban elég drága volt, rápróbálkoztam a liberora és csodák csodája neki semmi baja nem volt. ígyhát az vált be, majd a penny-s pelenka, ugyanis u.a.-t tudja és kb fele annyiba kerül. (1800 a legnagyobb méret, 40 vhány db)
jahh és a penny-s popsitörlő(sehr gut testes, öko, natural) 80db 299 ft. és jó minőségű! verhetetlen ár...(amúgy én útálom a pennyt, csak ezeket veszem ott... :oops: )

még egy hír: nincs epekövem, bár továbbra is nagyon fáj a jobb mellem alatt és ki is sugárzik a hátamra pont u.a. oda.. inkább csak nyomja a gyerek az epét, vagy egy ideget... elég sz*r érzés... :?

KépKépKép
mütyürke

ja és a mérleg... én sosem méricskéltem.. :roll: evett szépen, ürített szépen és gyarapodott szépen... :lol: x hetente pedig úgyis megmérte a védőnő... persze ha a fentiek közül bármelyik dolog hibádzott volna, biztos béreltem volna én is... vagy orvosi javaslatra... :)

KépKépKép
mütyürke

Szivvi a múltkor fej fekvésű volt nem volt jó,most faros ez sem jó..(4d szempontjából)
azért láttuk de nem volt az igazi,mindegy mondtam is a dokinak pár hét és ugy is találkozunk Lurkóval.az a lényeg hogy minden ok .

vettem ma magyar epret (pár szemet)hú de finom volt.
meg borsót is ettem nyersen.

csinálok képet a tv-ről aztán este vágunk ki a dvd-ről is.

Bridzsi

Kép
esztora

Telefonban egyetértek én is :-)

Mütyürke! Hát, elég nagy...
Nekem meg a vesémet nyomja. Most is fáj... állítólag kell vele sokat négykézláb állni és enyhíti. Lehet, nálad is beválik.

Más: az elööbb szinte csorgott a mellembööl az elöötej. Pedig az elööbb vettem fel tiszta pólót... ennyire még nem volt... holnap én is veszek melltartó betétet.
molkata

egy kis ízelítő pofazacsis Lurkóról
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora! Nagyon édes! Ès nyitva van a kis szája, ha jól látom. :D
molkata

Apjuk immán hivatalosan is beíratkozva a holnap reggel induló versenybe. Fővárost megjártam, há iszonyat a forgalom (asszem mire felépülnek a most készülő forgalomenyhítő hídak, addig már az is kevéske lesz). Megdumáltuk apával, hogy hétfőn ismét lemenyek Bukarestbe, lelkem nyugodalmára tátom a szám az Ikeában, ha ínyemre való széket látok, megveszem Edónak az íróasztalához (ja, s egyből kettőt, mett Adria se maradjon le - Grétus még asszem megbocsát ha nem kap széket, hisz még bútorozott külön szobája sincs), oszt ha verseny eredményhírdetésestől lejár hétfőn még rezonábilis órában, akkor hazajövünk, ha meg nem, akkor maradok én is keddre, s együtt gyüvünk haza.
Szal csajszik, ha így folytatom, akkor Grétinek nagyon össze kell ám kapja magát, hogy Brassóban bírjon születni.
Amúgy külső kölkeim alig várják, hogy holnap vagy vasárnap vigyem ismét nagyszülőkhöz.
S ja, a munkatelep minket sem kerül el, szerdán indul a lakást félig szétverjük projekt - szalagparkettát szedjük fel, s valami spéci járólapot teszünk a nappaliba, mielőtt elkészülne bele a faragottt dióbútor.

Kép
kissmanó

Esztora - ez a kölök cuppanós puszit küldött nektek, s most az azt követő momentumot láthattuk, ugye?

Kata - jó a pocak. Kellene én is készítsek egyet. amúgy az éccaka apának igazolványképet készítettem éjfél magasságában, mett egész héten csak a készülődéssel maradt, s ma pedig kellett kettő darabot vinnie a jelenésre.

Lesz május végén bébicuccos kiállítás Brassóban. Mán előre készülök, hogy hátha találok okos( meg olcsóbb) dolgokat. Remélem nem csalatkozom.

Mütyürke - jó hír, hogy nincs kavics. Az mán kevésbé, hogy tuti valami porcikád nyomorgatva vagyon, de hát ugyi asszem nagyjából mindenikünk így a 100-on belül mán valamiféle panasszal bír.

Undorító kérdésekre még undorítóbb válasszal szoktam előjönni, így aztán hamar be szokják fejezni az okos kérdéseket. Kedvenc kérdésük emberkéknek, hogy ugyi becsúszott. Há mondom tuti, főleg mett előtte vót egy veszítésem, így gondolyuk pótoljuk a veszteséget. Na ilyenkor van síri csönd.
A póló jó tipp, épp a tegnapelőtt tudtam meg hun is készítenek itt Brassóban felíratos (vagy képrányomós) pólókat. Há lehet kipróbálom. Csak nehogy aztán szerzői jogdíjat kérjél, mett akkor inkább mondd meg előre, s max bele sem vágok.

Kép
kissmanó

gondolyuk = gondltuk

Kép
kissmanó

Hellósztok!

Kész lettek a festők, kisebb csatateret hagytak itt nekünk :roll: De annyira jó lett a bébszoba, majd dobok képet!
Esztora
Édes Lurkó pofi!! Ugyanaz a dokker volt?
Bori
Nem sértődtél meg, ugye???
Csajok
Nekem többen áradoztak a benetton pelusról, bár leszögezem, gőzöm sincs mennyibe kerül..

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Gratulálok a jó hírekhez mindenkinek!

Hát én is ettem epret, és képzeljétek csupa kiütés lettem, a terhesség előtt soha sem volt semmi bajom tőle, bár nem biztos hogy az epertől, de nagyon valószínű, mert a többi dolog olyan volt amit nap mint nap eszek :evil: , pedig imádom az epret!!!!!

Velünk minden rendben kiscsaj nagyon aktív és állandóan csuklik, remélem nem rossz neki ez a sok csuklás :shock:

Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét!

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok,
nagyon szép pocak Kata, azért látom egészségesen gömbölyödünk! :wink:

Szivvi: akkor már minden megvan a babaszobába?

Nálunk kiválasztottam a tapétát , a bútorok megvannak, kell még kiságy és pelenkázó. De be kell turbóznom, mert még annyira le vagyok maradva a vásárlással, bár már mindent kinéztem, tehát más is meg tudja venni helyettem, ha valami lemarad. :wink:

Jovika: azért lehet, hogy mégis viszek egy pár pelust, ha ilyen szájhúzva adják ne legyen kellemetlen, barátosném (szintén Annamarinál szült) is vitt magával, nem volt belőle gond, majd ha nem kell hazahozom, kárba nem vész.
Azért reménykedem, hogy egyágyas szülőszobában ill. szobában lehetek majd... Olyan szuper lenne!

Esztora: nagyon cuki kisbabád van! Gratulálok!

Na jó hétvégét mindenkinek, puszika nektek

Andrea
Kép
kindernay

Andi

Holnap hozza az asztalos a berendezést, ma megjöttek a fogantyúk, kész a firhang. Nincs matrac az ágyba, meg szivacs a pelenkázóra, meg kell még egy kis fali lámpa. Meg vissza kell rakni a szőnyeg szegélyt.
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi! Vissza kellett keresnem, hogy mivel is bántottál volna meg... Szóval nem, egyáltalán nem. Azért kérdeztem, hogy milyen részletesen meséljük majd el, hogy ne kelljen senkinek elmenekülnie a topicról!
Nagyon tetszik a szoba! Gondolkoztunk mi is a csíkoson, de végül nem festünk, mert 2 éve volt, és tetszik a színe.

Voltam tesómmal Brendonban. Hát, olyan babakocsi, ami minden elvárásomnak megfelel, olyan nincsen... Még megnézek más boltokat is, hátha van olyan márka, amit brendonék nem forgalmaznak, és jó is. Legszívesebben egy 30 éves, sima mózeskocsit vennék 10e ft-ért. Annak gumis a kereke, könnyű a szerkezete, 180 fokos, és még pakolni is tudok bele. A legkönnyebb, ami megfelel egy újszülött igényeinek, és 2 csomag zsepinél több dolog rakható a csomagtartójába, na az 9 kiló... Peg Perego Venezia MT: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =5&whid=25
Ez az egy maradt versenyben a teljes brendon kínálatból...

DM. 10 pont után jár a kuponfüzet, nem veszíted el a 15 pont utáni kedvezményes vásárlást. Letépik az egyik lapját a gyűjtőfüzetnek, de a pontokat megtarthatod, és beválthatod 15-nél!
Vendég

köszi Lányok a dicséretet.
azt irta a doki a papirra hogy eutrophias magzat.megnéztem jól tápláltat jelent :lol:
megnézte a zsinór keringést ez is jó lett a lepény pedig 0-ás.

Szivvi nagyon tetszik a szoba.a bordür hasonló mint a miénk csak az sárga háttérrel van.ha kész lesz teszek fel képet én is.
ugyanaz a dokibácsi volt.

Bridzsi

Kép
esztora

Tapsztalt mamik! Van olyan móccer, amivel könnyedén tudnék magasítót tenni a babkocsi tolókarjára? Én 176 cm vagyok, és ha jól látom, ez magasnak számít a babakocsivásárlók körében... Szinte minden kocsi tolókarja alacsony volt nekem a legmagasabb szögben állítva is :(
Arra gondoltam, valami biciklis szarvkormányt szereltetek rá, azzal pont jó magasságba kerülnének...
Bevált variációk?
Vendég

Sziasztok!

Emma! Hurrá, hurrá az uccsó munkanapodhoz!:) Nagyon jó pihenést mostantól, végre csak a babára lehet innentől koncentrálni :D

Jovi: Köszi a válaszod! Igazából nem csak a környezetszennyezés miatt gondoltam, hanem mert azt olvastam jobb a baba bőrének, hamarabb leszokik a pelusról... Mivel kicsit elgondolkodtam rajta gondoltam megkérdezlek Titeket is. Ám már eleve a vásárlási macera miatt asszem maradni fog a papír pelus.

Esztora: gratula a jó eredményekhez, a nagy, édes babához!! :D

Kata: Nagyon szép pocid van!!! :wink:
(Még mi sem választottunk fiú nevet, s mi még közel sem vagyunk a megoldáshoz... :oops: )

Bori: Szerintem mindenki úgy csinálja, ahogy kényelmesnek tartja az értesítést. Én is szívesen olvasok majd szüléstörténeteket:)

Mütyürke: Örülök, hogy nincs semmi baj, s remélem ez a fájás is el fog múlni... Már tényleg jó hosszú ideje tart Neked:(

Szivvi: Gratula a babaszobához, nagyon édes lett :wink:

Emi, sajnálom, hogy nem tudsz epret enni, remélem valamilyen más gyümölccsel tudod majd pótolni a hiányát!!

Ma éjszaka először álmodtam a babával, mégpedig, hogy szültem. Megszületett, ráraktam a mérlegre, 4200gos gyerekem lett... Ám csodásan szép volt :D

Nekem is kibuggyant már a köldököm, pedig nincs nagy pocim.

Jövő hét kedd v. szerdán mehetek orvoshoz:)

Nagyon kellemes hosszú hétvégét Nektek!!! Jó pihenést!!!
Vendég

Bori nekünk chicco 6wd tech babakocsink van annak annyira magasra fel lehet emelni a tolókarját hogy Ricsinek is jó pedig ő 198 magas.
pont ezért választottuk.

Bridzsi

Kép
esztora

Szerintem a Chicco-k ilyenek, mert amilyet mi választottunk annak is lehet állítani. Én is 175 vagyok és kényelmesen lehet tologatni.

Ma megnéztem a ruhácskákat, amit idáig vettünk, gyűjtögettünk. nem kell semmit venni már, csak egy-két rugit. Aztán slussz. :D

kispiskóta

És van könnyű kiszerelésű chicco is?
Vendég

Bpri, mármnt kilóra könnyű? Mert a mienk az, de 4 funkciós és egyszer írtad, neked olyan nem kell.

kispiskóta

Igen, kilóra könnyű. Egyelőre 9 kg a legkönnyebb, amit találtam a 180 fokban fektethetők között...
Vendég

Na csak benéztem....

Szivvi: Szupi lett a gyerekszoba! Nagyon ügyesek vagytok, mi ma pakoltunk ki a szobából (nagyjából) tehát valamikor jövő héten rendelem meg a tapétát, valamikor május végére lesz kitapétázva, meg szőnyeg, meg talán a bútorok berakva. Kicsit elcsúsztam. :oops:

Nekem ma egész nap fáj a fejem a melegtől, meg rohangálok, pakolok, már tiszta dagadt vizes a kezem, úgyhogy lepihenek.

További jó hétvégét nektek, mi Balatonra megyünk holnap , és csak kedden jövünk vissza, remélem bírom majd a meleget.

Pusszantás

Andrea
Kép
kindernay

Hali!

Hát, elég uncsi ez az ágynyugalom. Szinte mindig fekszem, csak enni, wc-zni, mosogatni kelek fel. Napi 6 szem Magne B6-ot szedek, egy hét múlva megyek vissza a dokihoz. Remélem, nem kell végig feküdni, még semmit sem vettünk meg.
Viszont Picurka sokat mozog :P Csináltak egy olyan uh-képet, amikor belevigyorog a képünkbe :P

Sajna a tervezett kirándulásunk is elmarad így, két napot terveztünk Borsodba, Szlovákiába. Majd megyünk Picurkával :wink:

Bori a miénk könnyitett aluvázas azt hiszem 10-11 kg.
a barátnőm kocsijának nem lehet emelni a tkart,olyan kényelmetlen nekem ezt viszont tényleg jól lehet állítani mert én is 180 magas vagyok.

Bridzsi

Kép
esztora

bori, mi a második quinny-t(speedi és buzz) vettük már és mind2-t kényelmesen tudta kezelni a férjem is én is.. (én 170, ő 195)

manó: sebaj, majd felezünk.. :wink: :D :D :D

mary, most legszívesebben cserélnék veled... de csak a kaja miatt :wink: állandóan sushit ennék... :lol: :lol: :lol:
vajon az jó az epémnek? :roll:

ez már komolyan elviselhetetlen... és hol vagyok még a végétől? :cry: :cry: minden evés (és nem evés) után fáááááj...

KépKépKép
mütyürke

ja... esztora, édes a babó fintora... :lol: :lol:

szivvi, nagyon helyes a szoba, jópofa a csíkos... :D

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés, anyukáméknál vagyunk 5 napig.

A születés hete programja megvan egyben, helyszínekre lebontva: az Exit magazinnak van egy csak ezzel foglalkozó különszáma.

KépKépKépKépKép
uxi

Tegnap elszállítmányoztam kölkéket anyumékhoz, falura. Párom tegnap kezdte az autóversenyt, kissé érdekesen, mert indítás előtt nemsokkal elszakadt egy csavar a felfüggesztésnél, de szerencsére indítást megelőzően 10 mp-el sikerült egy cséplőgép alkatrésszel csodás módon pótoljanak. Az előbb is követtem őket interneten, hisz GPS van szerelve a versenyzők autójaira, s látom, hogy hosszú időn keresztül sebességük 0. írtam sms-t a máodpilóa komának, hogy most állnak-e, mire egy óra múlva hív a párom vigyorogva, hogy tudom-e, hogy miért álltak akkor. Közben a honlap is vacakolt, nem volt követhető, így nem tudtam mi történt, mert ha látom, lerágom a tíz körmöm, hisz azóta sem indultak. Mondja az uram, hogy há fejreálltak autóstól. De bajuk nincs, most próbálnak kezdeni valamit, hogy holnap folytathassák a versenyt. Húúúúúúú. S még én itt a mai nap egymagamban, miután minden porcikám kialudta magát, s totál ellazultam a hatalmas semmittevésben, hogy majd jövőre én leszek a másodpilóta, hisz ismerek még ilyen versenybolond férj-feleséget. Na, de ezek után nem vagyok ennyire meggyőződve. érdekes lehetett fejjel lefele a kocsiban, a bíztonsági öv meg ha jól tartott, akkor csak símán lóghattak fordított irányban mint a denevérek.
Na, holnap télleg inkább menyek Bukarestbe, s nem agyalok a monitor előtt.

Bori - akkor további sikeres gyerekkocsi keresést.

Kép
kissmanó

Halihó lányok!

Zsuzsi és Zsanett: a kiságyat Miskolcon a Tégel babaszakáruházban vettük akciósan 45000.- ért. A kismama újság hátoldalán vannak azok az üzletek amelyekre vonatkoznak az akciók. Ha nincs meg nektek szívesen leírom.

Esztora: TÜNDÉRI KISLURKÓ

Kata: szép nagy pocid van, csak így tovább

Szivvi: nagyon tetszik a szoba, ezt jól kitaláltátok

Bori, Henchy és a többiek: egyetértek az értesítési lánccal

Kép
szücsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?