A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Süni
Én már mindent próbáltam, de semmi nem segített. Iszonyú rendetlen. Látszik, hogy anyósom mindent megcsinált és egyszer sem próbálkozott a nevelés legapróbb mozzanatával sem. Azt hittem a világ legjobb apukája lesz. Már tudom, hogy ő csak és kizárólag magára tud gondolni. MIatta kellett a lombik (ami így kegyetlenül hangzik) de többször is írtam ide is, hogy azt is egyedül csináltam végig, mert Ő aztán nem volt támasz. Hétfőn olyan dolgokat vágott a fejemhez,és olyan hangnemben, hogy alapból nem beszélt még velem így senki, nemhogy akkor, amikor elvileg nem kellene idegeskednem. Mellesleg a saját tehetetlenségét próbálta kompenzálni ezzel az aljas módszerrel.
Anyunál pihentem, ő nagyon aranyos. Meg is beszéltük, hogy nyerünk a lottón és építünk egy nagy házat. Odajönnek a hugomék is. Nekem meg soha többet nem kell egyetlen pasi se. Most azért ez a dolog mellbevágott,de innentől kezdve nincsenek elvárásaim vele szemben. Csak magamat nem értem! Annyi pasi van a Földön, nekem miért pont ez kellett? :lol:
Holnap már se suli, se meló. Úgy döntöttem, holnap kismamát játszom. Az öcsém segít nekem bevásárolni! (Ő is sokat segít. 15 éves és nagyon imádnivaló)
Vendég

Süni:
Mintha csak az én férjemről írtál volna, dettó. :)
Lexi:
Örülök, hogy nem tüntél el, bár sejtettem, hogy van valami már megint. Jó lenne ha örülne a párod is, nemcsak Te. Mégis csak az ő gyereke is, nemde? Ez még nem jutott az eszébe? Igenis ilyenkor a tenyerén kell hordoznia. Ennyi. Ilyen egyszerű. :)
Holnap sajna dolgozom, pedig "lóghatnánk" együtt. De majd legközelebb. Nyugodtan játszd a kismamit, nagyon nem kell beleélni magad, hisz az vagy, érted? :D
Holnapra megy a drukk ő, izé, szóval...kinek is? Pfúú elfelejtettem...talán Timy? :shock:
Vendég

Akkor az én férjem egy tündér! (na nem mindig) ő pakol néha helyettem is. :)

Lukrécia! Bibar! Mostanában ritkán írtok! Pedig nekem hiányzik :(

Úgy látom holnap egyedül megyek. Ugye Kriszti? Még a táblát is megnéztem, de semmi. és holnap nem lesz a Zeke, hanem a Szűcs doki fog megvizsgálni. :?

Réka! Szorítok nagyon , hogy minden rendben legyen! Nekem is van 4 cicám, és már gyerekkorom óta tartunk macskákat. Szerencsére a férjem is imádja őket. Én idáig meg is voltam nyugodva, hogy biztos én is átestem már a fertőzésen, állítólag akkor már nem gáz, csak ha a terhesség alatt fertőződik meg a szervezet. Szerintetek szóljak a dokinak emiatt, vagy felesleges, mert mindenkinek nézik vérvételkor. Igazából akkor lennék nyugodt, ha megvizsgálnák és azt mondanák, hogy már túlestem a fertőzésen.

Baby! Pihenés, pihenés , pihenés (és nem aggódni a hétvégén!)

Süni! Nálatok most szünet van?

Na pussz mindenkinek, holnap estefelé jelentkezem, hogy mi volt az uh-n. Jó éjt, sziasztok!
nellike

Napsugaras szép jó reggelt! :o))))

Drukk megy, akinek kell!
Nellike, azért ne aggódj Szűcs doki miatt. Ő is egy tündér. Bár tudom, mindenkinek a sajátja a legjobb :D

Igen, mi most pihizünk picit. Majd ősszel megyünk vissza. Hacsak addig valami csoda nem történik, bár a mi esetünkben sajnos erre igen csekély az esély. Bár a doki megmondta, hogy semmi sem lehetetlen :)

Pusszantás mindenkinek!
süni76

Szebb napot! :?
Nellike!
Ne aggódj, a toxot a rutin vérvételnél nézik, és ha eddig nem szóltak tuti átestál rajta. Én máig nem értem miért nem, pedig mindig volt macskám, dolgoztam állatkerti majmoknál, tehát ár hatszázezer alkalmam lett volna elkapni....barátnőm azt mondta, hogy lehet, hogy eddig is bennem volt, csak tokozódott és a terhesség kihozta a virust....ez a pech... :cry: állandóan bőök, bár itt a suliban nem tehetem, mert ugye nem tudnak semmit...
ne haragudjatok, de ki kell írni magamból és csak itt tudom.
puszi mindenkinek, drukkolok a maiaknak, kismamák meg nagyon vigyázzanak magukra!!!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok,

Jaj lányok, biztosan félreértelmezhetően fogalmaztam... sajnos másfél év peteérés- és menstruációmentesség után kevés az esélyem arra, hogy rögtön teherbeeséssel indítsak... a tünetek inkább arra utalnak, hogy talán most lett ciklusom... de majd kiderül, ha tényleg megjön.

Lexi, részvétem a férjed miatt... nem lehet, hogy csak bepánikolt? Elég nehezen nőnek fel a pasik, a legtöbbjük még tologatná a kis piros autót egy darabig... az enyém is ilyen volt, most, 30 évesen bólitott végre rá a terhességre, eddig a gondolatától is kifutott a világból. Persze, a rendetlenségen ez nem segít, ez sajnos az anyai nevelés hatása, és félő, hogy nem fogsz tudni rajta változtatni... Biztosan nehéz, de azért mindenképpen kíméld magad, legfeljebb nem fog ragyogni minden egy darabig...

Réka, nem lehet ezt a hülye toxémiát ilyenkor kikezelni? Vagy nagyon durvák lennének a gyógyszerek?
elan

Nyugi Lexi minden rendben lesz! próbálj meg pihizni sokat! Én is azt csinálom azért nem jelentkeztem tegnap este óta.

Valaki kérdezte, hogy mi ikreket szerettünk volna. A válasz az, hogy igen is meg nem is. talán ezért maradt csak egy baba, mert nem tudtuk biztosra a választ. :lol:
nekünk is azt jósolták egyszer, hogy ikreink lesznek, vagy legalábbis nagyon nagyon közel fognak születni egymáshoz. Szóval talán egy kicsit beleéltük magunkat, de ennek az egynek is nagyon tudunk örülni.

Bocsi, hogy nem köszönöm meg mindenkinek a szurkolást, de csak nagyvonalakban olvastam végig, mert elég fáradt vagyok és most is fáj egy kicsit a pocim.
Ez a pocifájás eddig nem volt, csak tegnap este óta, de nincs semmi barnázás. Szóval addig nyugodt vagyok.

Tini, lehet, hogy ugyanolyan pocifájdalmunk van. :lol: Amúgy nem haragszom, hogy megirtad, hogy minden rendben. sőt egy kicsit örülök is, mert én tényleg nagyon fáradt voltam tegnap és későn jelentkeztem.
Most is megyek pihizni.
Sziasztok
Kép
Nefke
nefke

Sziasztok! Valamelyest most esik le amit Lexikém írt! Hát sajnálom, de te csak is a kis pocaklakóval kell most hogy foglalkozz!!

Szorítás megy ezerrel Timykém!!! Várunk itt!!

Nefke! Mintha ma jobb lenne a pocifájásom, de már nem is reménykedek, hogy elmúlik, tűrjünk és kész!

Cuuppp nektek!

Kép
tini75

Lexi!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen gondjaid vannak és gondolom ebből a legkevesebb a rendetlenség, sokkal jobban fáj, hogy nem áll melletted.
Az én párom egyke és mivel após kamionos és alig volt otthon, az anyja teljesen rátámaszkodott, az apjától meg megkapott mindent ami pénzen megvehető, hogy kárpótolja azért, hogy nincs vele.
Képzelheted.
Azért az évek alatt nagyon sokat változott, bár a rendetlensége nem sokat javult :roll: és most, hogy jönnek a babák, teljesen átalakult, sokkal figyelmesebb, kedvesebb, gondoskodóbb lett.
Egyébként párom is most kezdte el simogatni a pocómat, hogy már látszik valami. Ez nekik sokkal megfoghatatlanabb dolog, ezért nehezebben megy a babához beszélés stb.
Adj neki egy kis időt, remélem minden rendbe jön, nagyon fogok Nektek szorítani.
Addig is fel a fejjel és most tényleg csak magatokkal törődj, kit érdekel, ha nem mindig ragyog a lakás.

Millió puszi és bocs az okoskodásért.

Esetleg próbáld a keze ügyébe tenni Ficsku Pál Gyerekgyár c. könyvét, egy pasi szemszögéből a lombik...hátha...

Judit

Mindenkinek puszi, olvaslak ám Benneteket folyamatosan és szorítok Mindenkinek, csak Lukrécia levele után úgy döntöttem, inkább a másikba irogatok, nehogy megbántsak valakit, mert soha nem akartam. Ha valakit érdekel mi van velünk, úgyis átjár oda is.
Én is mindig mentem babát lesni, feltöltődni :lol:

jucicuki

Sziasztok!

Megvan a petezsák, de még picurka csak 8 mm.
2 hét múlva kell mennem megint, reméljük, hogy nőni fog és nem lesz semmi baj!!!
Egyébként minden tök jó volt, hamar végeztünk is, csak most aggaszt ez a kislurkó.

A nagyobb baj, hogy a Pharmafutár még mindig nem tud hozni Progesteron szurit, és nekem most nagy szükségem lenne rá!!!
Még 8 napra elegendő van, de még kellene, mert ez nem elég.
Pharmafutárnál már otthagytam az eurot, megrendeltem a szurit, de sajna lehet nem jön meg addigra ameddig nekem elég ez a 8!
Kérlek titeket, ha van valakinek akár pár darab is (kölcsönbe is)jelezze!

Köszönöm!!!
timy28

Sziasztok. Szeretnék nekten néhány infot írni. (Sajnos nem tartozom igazán közétek, mert nekem van már egy BMC-s kisbabám és most mi a másodikat próbáljuk, de sokat olvaslak titeket és arra jutottam, hogy van néhány információm, tapasztalatom, ami tán jól jöhet valakinek.)

1. Progeszteron és Agolutin injekciót nehéz beszerezni. Nekem volt és van egy trükköm az Agolutinra. A magyar recept Szlovákiába is jó és bármely patikában kiváltható. (Ha kell meg tudom adni a Komáromi patikák címét és elérhetőségét e-mailben. Általában tudnak magyarul és nagyon kedvesek is.) Én utrogestán mellé kaptam végig a beültetéstől egészen a 12. hétig. Az a hír járja, hogy beszerezhetetlen, de én most utánajártam és csak termeléskiesés van, május elején már beszerezhető addig is érdemes esetleg érdeklődni. A Pharmafutár is segíthet, de az ár beli különbség aközött ha te mész érte és ha hozatod csillagászati.

2. Ha babát tervez valaki nagyon fontos az is, hogy később milyen körülmények közé szüli. Tgyás-GYed stb. Találtam a neten egy helyet, ahova ha írsz segítenek abban, hogy mit kell tenned ahhoz a 9 hónap alatt (mikor táppénz, szabi, munkakeresési támogatás stb.), hogy a legjobb feltételekbe szüld a babát. Lombik után pedig tudom milyen nehéz tud lenni a helyzet anyagilag. Ha valakit ez az info érdekel, szívesn válaszolok neki.

3. Olvastam egy injekcióról, amiről sajnos még nem sokat tudok. Ez a GYNEVAC. Lactobacilus elleni oltás, véd a vetéléseknél, koraszüléseknél, néha segít a meddőségnél is. Sajnos nem tudom, hogy mennyire igaz, amit olvastam. Egy magyar találmány, aminek a reklámjára nincs pénz. Nem tudom ajánlani, mert személyesen nem ismerem, de lehet, hogy olyan info, ami másnak jó lehet. Ha jól tudom van még ilyen nevű honlapja is a felfedező orvosnak vagy cégnek.

Ne haragudjatok, ha főlöslegesen raboltam az időtöket. Már sokat olvastalak benneteket, csak sohasem mertem írni, mert az én esetem egykicsit más. Rémélem, hogy esetleg tudtam segíteni valakinek. Ha valaki tud olyan forumot, ahová én is beletartozhatok, vagy többet tud a GYNEVAC-ról kérlek írjátok meg.

Addig is mindenkinek nagyon sok sikert kívánok!
Egy olvasótok
bahci

Bahci
Üdv közöttünk és köszi az infókat!Én is tudok szolgálni neked 1-el :D Itt minden információt megtalálsz!És gyere nyugodtan máskor is,szívesen látunk!Ha le írnád mi is pontosan a te eseted lehet,hogy segíteni is tudunk.

www.gynevac.hu
gabicsibe

Timy
Ne aggódj az nem tesz jót!Minden rendben lesz!Küldök egy kis babanövesztőt
gabicsibe

Timy
Kép
gabicsibe

Sziasztok,

csak beköszönök, nem írtam mert nincs mit, de szorgosan olvasgatok.
NEkem május 2-án kell bemennem a Jánosba.
Persze semmi nem akar összejönni,egyrészt nem akart megjönni :shock: (31 napra jött meg) világéletemben 28 napos a ciklusom.
Most izgulhatok hoyg a műtétig elmúljon

2.) Olyan torokgyulladásom van...lassan egy hete már :( :( :(

Ráaádul mindennap kapok egy adagot kinek milyen rémtörténete van a kórházzal/orvossal kapcsolatban.
Volt aki egyenesen azt mondta legjobb lesz ha lemondom a műtétet.
De szerencsére sok jó infot is kaptam.
Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok. :D
madrin

Sziasztok!

Ma voltam a BMC-ben uh-n, 15.00 órára végeztem is ! :evil:

Van egy érő petécske a "jó oldalon", de csak 15 mm-es és a Szűcs doki felírt még egy patron Puregont, amiből csak két napi adagot kell beadni! (50-50 egységet) Na mármost mi azt anyagilag nem kalkuláltuk be és május 2. előtt nem is tudjuk megvenni. (inszemeseknek továbbra is 25 ezer a gyógyszer ára) Úgyhogy akinek maradt kb. 100 egységnyi szavatos Puregon oldat, és eladná, az szóljon, megveszem. Nagy segítség lenne!
nellike

Sziasztok!

Nelli drága! Igaziból nem tudom mennyi maradt meg az ampullákban, de nagyon szívesen átadom neked őket!!!!
Írj privit, és megbeszéljük!!! Persze nem kell érte adnod semmit, csak jó híreket később!! :D

Timykém!!! Tudtam, hogy sikerülnie kell!!! Nagyon pusszantalak! Nagyon vigyázzatok magatokra!!!!

Bahci köszönjük az írásodat, gyere máskor is! It mindenki jelen lehet!

Madrin gyógyulást kívánunk, és várunk a jó hírekkel, hogy már jobban vagy!!!

Kép
tini75

Bahci
Engem a pénzügyek nagyon érdekelnének, mert elég bonyolult a helyzetem és itt a városban a TB-nél csak néztek rám bután.

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Juci, dehogy okoskodtál! Nagyon is sokat segítettél. Persze a többiek is. Nem vagyok hajlandó idegeskedni, mert nekem már csak a baba, vagy babák számítanak.

Réka
Már kétszer kerestem ma a barátnőmet, de nem volt otthon, viszont mentem apuhoz és mellettem száguldott el kocsival. Kalimpáltam, de nem vett észre. Este még próbálkozom nála. Nem felejtelek el!

Ki jön 3-án a BMC-be? Remélem nem leszek egyedül!

Babyke
Ne idegeskedj! Látod, én se vagyok hajlandó rá, hiszen az nem jó a babónak. Majd akkor idegeskedhetsz, ha rossz hírt közölnek, addig pihizzél. Kár, hogy nem tudod a hcg értéket, azért nem mindegy, hogy 50 alatt van-e, vagy felette.
Vendég

Sziasztok!
Lexi!
Borzasztóan sajnálom,hogy ilyen férjed van!Azt nem értem,hogy miért vállaltál vele gyermeket?Valószínű tudtad,hogy ilyen és szerintem ez nem fog megváltozni!
Ne haragudj,hogy leírtam a véleményemet,de mivel te megosztottad velünk a gondodat,így remélem ez nem probléma!
Kitartás!Nem lesz könnyű,mert nem segít,hanem hátráltat!Még egyszer bocs,mert beleszóltam!
Elan!
Pedig már kezdtem reménykedni a spontán csodában nálad!
Bachi!
Nagyon jó infókat írtál le!!Köszönjük!
Mindenkinek jó pihit lányok!!
Vendég

Benszi, aranyos vagy :) A spontán csodát egyelőre az jelenti, hogy ma, másfél év után először, spontán megjött :) Nagyon örülök most, olyan jó lenne, ha magától regenerálódnék...
elan

Reméljük úgy lesz ELAN!
Vendég

Tini! Írtam privit:)
nellike

Sziasztok!

Egy gyors bekukantás. Remélem mindenki jól van , és élvezük a hosszú hétvégét :)

Bahci

Köszönöm az infót. Majd tanulmányozom.

Holnap ujra benézek.

Sziasztok. Jóéjszakát.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!
Bahci, köszi az infókat!!

Elan, szuper, hogy ennyi idő után magától megjött!!! Reméljük a következő hónapban is így lesz, vagy pedig más miatt ne jöjjön :)

Baby, merre jársz??

Lukrécia, remélem minden rendben van Veletek is!

Kismamik, vigyázzatok magatokra!

Mindenkinek kellemes pihenést a hosszú hétvégére!!
süni76

sziasztok lanyok

van 5 doboz merionalom ha kell valakinek.Kriszti.megmaradt jo sok fecskendöm es tuim is.rossz a billentyuzet,de remelem ertheto.

udv brigi

Kép
brigii

Réka
Sikerült végre elérnem a barátnőmet. Sok érdekességet mondott. Azért nem privátban írom, mert sajnos ez a probléma bárkit érinthet.
Amikor Ő megfertőződött, akkor egy napra iszonyú izomfájdalmai voltak, legyengült és láza is volt. (Persze akkor még azt hitte influenza) Viszont csak utána pár nappal lett terhes. Végig magas volt a terhesség alatt az érték, és azonnal el kellett kezdenie gyógyszert szedni, amit 9 hónapig szedett. A baba uh szerint jól fejlődött és semmi rendellenességet nem észleltek. A szülés után vért vettek a köldökzsinórból, amiből megállapították, hogy a baba is fertőződött. Ennek a következménye, hogy kb. egy éves kora után olyan súlyos izomsorvadása és egyéb betegsége lesz, hogy fokozatosan leépül és sajnos esélye sincs.....
A barátnőm elvitte a gyereket Pestre és ott vérvételből megállapították, hogy az ő értéke 19ezer, de a babáé 0,01 vagy valami hasonló minimális érték, vagyis teljesen egészséges. Egy évesen már igazi kis vasgyúró volt, ma meg mini kategóriában jégkorongbajnok.
Nem tudom, hogy a BMC-ben mit mondtak nektek, vagy hova kell még elmennetek vizsgálatra, de Ő a SOTE-ba járt. Ennyit tudtam meg tőle, ha valami nem érthető, akkor kérdezz nyugodtan.
Ja, és ő utálja a macskákat, akkoriban nem ért hozzá egyhez sem, csak a kisfia. Valószínű közvetve fertőződött. Remélem valamit tudtam segíteni.
Vendég

Madrin
Megint egy nappal előbb mész, mint én :( Pedig egyszer már összefuthatnánk.
Vendég

Elan
Mielöbbi gyógyulást kívánok neked!

Mindenkinek gyönyörű,napsütéses hétvégét kívánok!
Én most nem jövök 2 napig,mert elutazunk.remélem nem lesznek elvonási tüneteim :D

puszi
gabicsibe

Köszi Lexi!!!azt meg tudnád kérdezni, hogy a SOTE-n kihez járt?esetleg tudna adni telefonszámot is?
meg, hogy mit szedett, mert én most egy antibiotikumot szedek, és nekem nem volt semmi gyengeségem már nem is tudom mióta.

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Jó estét!

Mi ez a kihalás itt??? :)
Sehol senki???
Pont most amikor bedöglött a tévénk. :?
Vendég

Már szóltam neki, hogy keresse meg a papírokat, azt mondta megpróbálja, de azóta már négyszer költöztek és ez kb. 8 éve volt. Ha valamit talál, akkor szól. Bár szerintem a Sote-n ha érdeklődsz, biztos meg tudják mondani kihez kell fordulni. Vagy nem? nem tudom azt se tudom hol van. Ha valami van, úgyis írom. A gyógyszer nevét nem tudta, csak annyit, hogy valami nagy szürke gyógyszer, ami vírusfertőzésre van és nagyon drága lett volna, de ingyen kapta. (akkor, ma már gondolom ilyen nincs)
Vendég

Mármint, hogy bármit is ingyen kapna valaki
Vendég

Lexi,

sikerült elküldenem a privátot? Sajnos még kezdő vagyok és nem tudom, hogy megkaptad-e.
bahci

Sziasztok!

Gabcsibe kellemes kirándulást, érezzétek jól magatokat!

Réka továbbra is tartsatok ki, szorítunk hogy minden rendben legyen!

Estrella, már én is észrevettem, hogy bizti mindenki pihizik, de ez van!
Na pá nektek!

Kép
tini75

Csajok!

Válaszoltam a privikre!

Szép napot és jó pihenést mindenkinek!
nellike

Toxoplazma témához szólnék, hogy azt nem csak a macskától lehet elkapni, hanem pl. a nyers húsokban is - ha fertőzöttek - benne lehet a vírus. Pl. a sertéshús is lehet vírushordozó és ha nincs jól átsütve, az is lehet vírusgazda. Szóval nem kell ahhoz macskát simogatni, hogy megkapd a fertőzést. A macska, mint vírushordozó azért ilyen elterjedt, mert a háziállatok közül a macska ürülékében van legtöbbször. és az almozással , kertben kapirgálással könnyen elkaphatja az ember.

Persze ha már valaki átesett a fertőzésen, akkor az a magzatra már veszélytelen. A gáz akkor van, ha a fertőzést éppen kismamaként kapja meg az ember, mert annak súlyos magzatkárosító hatása lehet.

Azt szokták mondani, hogy aki macskát tart , érdemes egy vérvizsgálattal megnézni, hogy átesett -e a fertőzésen , mert ha nem, akkor egy egyszerű oltással lehet védekezni a vírus ellen. Persze ez csak azokra vonatkozik, akik babát szeretnének, mert más esetben nem veszélyes a vírus.
nellike

Sziasztok,

átjötünk anyuékhoz és egyből a net elé ültem. :D
Hu ez már egy kicsit gáz :shock:

Lexike bár egy nappal előbb megyek, én most nem a BMC-be megyek hanem a nőgyógyászatra kell befeküdnöm, tehát én sajna ott leszek,ha gondolod látogass/látpgassatok meg :D
, bár reménykedem hogy csütörtök este elegendenek, de remélem pénteken mindenképp.
madrin

Bahci
Igen, átjött a privi. Nagyon köszönöm, mert tényleg óriási szükségem volt valami hasonlóra. Bár még nem jöttünk rá a férjemmel, hogy hova kell a kérdést írni, de nem adom fel, hiszen lehet, hogy ezen múlik két év lóvéja.

Rákészültem itt a nagy olvasásra, aztán alig van olvasnivaló.

Estrella
Tudok adni egy tévét kölcsön. A gyerekszobában van, úgyhogy most még nem nézi senki. Szívesen odaadom, csak szólj!

Madrin
Ha időben végzek, akkor meglátogatlak, megígérem.
Vendég

Lexi:
Köszi aranyos vagy, ha tudtam volna...
De aztán ma egész délelőtt tévét hajkurásztunk, és vettünk. :D
Tegnap este teljesen KO lett a tévénk, apa tiszta ideg vót, mert nem tudta nézni a tévét, el is ment dolgozni. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Látom mindenki élvezi a szép napsütést és a hosszú hétvégét! Jól teszitek!
Csak én nem tudok most örülni ennek.
Amikor tavaly ősszel kórházban feküdtem fenyegető vetéléssel, a szobában volt még egy lány, napra pontosan egyidős terhesek voltunk. Tegnap született meg a kisfia, gyönyörű egészséges baba. Örülök neki, ne értsetek félre, csak nagyon elszorult a szívem, hogy én is most szültem volna... Tudom, hogy oltári nagy hülyeség ilyeneken agyalni, de nem tudok az érzés ellen mit tenni. Ez van. Na nem akarom elrontani a jó hangulatát senkinek, csak jó volt kiírni magamból.

Mindenkinek jó pihenést!
sharon

Sharon:
Teljesen átérzem azt amit Te. Nekem is lenne már egy 12 éves és egy 2 éves gyerekem. De persze még nincs egy sem. Az élet ilyen, nem tehetünk róla, csak megpróbálunk küzdeni ellene.
Kicsit az én hangulatom is szentimentális lett így estére, mert megnéztem egy filmet és végigbőgtem. Kellett nekem ezt nézni, de hát ki kellett "próbálnom" az új tévénket.
Mindenkinek jó hosszú hétvégét kívánok!
Puszi
Estrella
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!
szar az élet, vagy legalábbis igazságtalan.
Szóval pénteken már írtam, hogy fájt a hasam, ami sajnos nem igazán akart megszünni, párom délután bevitt a BMC-e ahol megállapították, hogy kezdődő vetélés. Átkerültem a szülészetre, és tegnap délután küretet hajtottak végre. Senkinek nem kívánom ami tegnap és tegnapelőt velem történt. Iszonyatosan fájt a hasam és tegnap reggelre már nagyon véreztem, de megpróbálták a természetre bizni a dolgot.
Amúgy a szülészeten nagyon rendesek voltak és a BMC-ben is, soron kívül foglalkoztak velem, bár nem álltam be a sorba, pedig csak 2-3 ember volt, hanem egyből a pulthoz vánszorogram és mondtam, hogy mi van. megnéztek uh-val és akkor már elkezdtem vérezni, a petezsák a csütörtökihez képest nagyon kicsi volt, akkor már tudtam, hogy nagy baj van.
Most úgy gondolom, hogy egy darabig nem szeretnék gyereket, lelkileg is nagyon rossz, de fizikailag is. Azt hittem, hogy a vérzés soha nem fog elállni, de a küret után szinte teljesen megszünt.
Néha majd még benézek, de azt hiszem, most egy ideig hanyagolni foglak Titeket.
Kriszti, köszönöm, hogy szerepelhettem a táblázatodba, kérlek töröld a nevemet.
Köszönöm, hogy befogadtatok és majd később ha úgy gondoljuk, hogy szeretnénk gyereket, akkor ismét megkereslek Titeket! Remélem akkor is ilyen szerettel fogtok fogadni mint most!
Nefke
nefke

Sziasztok Lányok!

Nefke

Nagyon sajnálom, ami veled történt. (tudom elcsépelt szó.)
Talán jobb is, ha elvonod a figyelmedet most erről a témáról és feltöltődsz valami mással.
Azért néha nézzél be, hogy ki hol jár.

Lexi

Örülök, hogy javulnak a dolgok. Kitartás és minden "szép" lesz.

Holnap ki megy a bmc-be? Mert én igen. Az első vérvétel :)
Jó lenne már valakivel megismerkedni személyesen is közületek.
Sziasztok

Erika

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Nefke:
Szomorúan olvasom soraidat, együttérzek veled. :(
Ilyenkor nem igazán tud az ember mit írni, vagy mondani.
Tényleg sajnálom.
Azért ne hagyjál itt minket, nézz be néha hozzánk, szívesen látunk.
Vendég

Erika, megy a drukk holnapra! Várunk téged a válasszal!!! Hírekkel!!!

Nefke nem tudom kifejezni a fájdalmamat szavakkal, azt hiszem eléggé közel kerültünk egymáshoz!! Igazat adok abban ,hogy pihizzél, vigyázzatok magatokra!

Lányok kissé megijedtem ,mert nekem is fájdogál a pocim, de mivel rókakoma is itt van nem félek annyira! Ne hari amiért leírtam megint ide a tüneteimet! Bocsika érte!!!

Estrella nekünk meg a kábeltévé szolgáltatás akadozott, és én párom is ki volt akadva! :oops:

Mindenkinek kellemes napot! Pá nektek!!!

Kép
tini75

Nefke
Elolvastam az üzeneted és annyira sírtam, hogy anyukám eltiltott a babanettől. Egy nap van a babáink között és tudom, hogy ez bárkivel megtörténhet. A miértre viszont soha nem kapunk választ. Ez valóban nagyon igazságtalan, és iszonyú fájdalmas. Kívánom, hogy minél előbb gyűjts kellő erőt ahhoz, hogy bebizonyítsd nem hagyod magad! Várlak vissza ide a fórumra, hiszen itt aztán láthatod, mennyire nem vagy egyedül.
Vendég

Nefke nagyon-nagyon sajnálom...teljesen paff vagyok attól amit írtál!Nagyon sok erőt,kitartást kívánok Nektek,és várunk vissza mihamarabb!

Lippa
lippa

Nefke
Nagyon-nagyon sajnálom... :cry:
Ne tűnj el végleg, de meg tudom érteni, ha most egy darabig nem jösz. Sok-sok erőt kívánok neked!!!

manda

Sziasztok!

Nefke! :cry: :cry: :cry:
Sok erőt és kitartást kívánok, szeretgessétek egymást a pároddal és próbáljatok meg regenerálódni, kikapcsolódni. Szerintem ha egy ideig nem is látogatsz felénk, a táblázatban elférsz!

Tini! Még egyszer szeretném megköszönni, amit tegnap értem tettél! (aki nem tudná, meglátogattam tegnap Cegléden Tinit, egy kis Puregonért) Örülök, hogy megismertelek és köszönök mindent.
Jó pocakosodást kívánok!

Erika! Én is holnap megyek uh-ra! Estefelé leírom, hogy miben leszek és kb. mikorra érek oda. (mondjuk nem szeretnék korán reggel felkelni emiatt)
nellike

Erika! Kb. 10.30-ra érek oda. Az neked már nem késő?
nellike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?