Mütyür! Köszi, néztem a quinnyket, és k. nehezek, ha a másodikra kell felvinni! Hiába a könnyített váz. Pedig az a legszimpibb egyébként.
A Chiccok súlyát sehol nem találom még.
Szücsi! Méhszáj vizsgálat elvileg mindig kéne, mert ha nagyon kinyílik, akkor vízszintesbe kéne raknod magad, és no szex, meg nagyobb a fertőzésveszély! Lehet, hogy néztek, csak Téged nem értesítettek róla! Szokott a doki kézzel vizsgálni? Olyankor nézi meg.
Én még nem szültem, de úgy rémlik, azt mesélik, a kitolás nem fáj annyira, mint a vajúdás, de majd beszámolnak erről a tapasztaltak.
Elöl fekvő, és melsőfali lepény nem ugyanaz! Lelkiismeretes doki nem mond olyat, hogy automatice császár! Az elölfekvő az, ha jól tudom, amikor a méhszájnál tapad a méh, és az a nem jó.
Manó! Tiszteletem, hogy a férjed hobbyját ilyen jól tűröd… Vigyázzon azért magára! A gatyások menjenek a piklibe, és cseréljék ki egy jobb minőségűre!
Értesítés. Először én is arra gondoltam, megkérem a páromat, mikor jön haza. Így nekem ez a megoldás is tetszik.
Szüléstörténet. Tartózkodom. Amit megszavazunk, azt fogom követni. Megértem, ha valaki a vége felé már nem kéri a rémsztorikat. Persze a kérdés csak a nehézségek miatt merült fel, hiszen gondolom a 6 órás, jól követhető szülést mindenki szívesen látná itt a topicban
De Dorka! Babával a kezedben is fogsz tudni „linkeskedni” (mármint linkeket gyártani, csak így viccesebb)
Times! A 3 kölök Anyácska körül az első képen! Olyan megható, ahogy belóg a nagyfiad feje! Egész jó még a pocid mérete. Vigyázz nagyon magatokra!
Málnalevél tea. Gurginak van róla leírása. Asszem a 36. héttől ajánlják a fogyasztását, és felkészíti a méhizmokat a majdani tágulásra.