A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Myssnia!
NAGGYYY Gratula nektek. Ti vagytok a "Babanet Hõsei" most !!! Szép nagy baba:-))) Jó egészséget mind2tõtöknek!

S.
9
jumerra

Kangi,
Csak szorgalmasan! Ugy latszik ezeknek a februari babaknak tenyleg tobb ido kell, mire megernek. Szinte mindenki tulhordja a bebit mostanaban (tisztelet a kivetelnek, Norka)!
A szuleszno is a rendszeres kispapazast javasolta, mert hogy "ugy kell ot kicsalogatni, ahogy becsalogattuk".
Es akkor most veled mi lesz, ha faros marad a baba? Csaszar?
Drukk megy, hogy meguszd a befekvest! Es ha akarod, azert is, hogy a babo meg bukfencezzen egyet!

Norka,
Jo utemben hiztok, nem mondom!!! Csak igy tovabb! Egy kis "szorgalmas es hatekony szopi" drukk ide is johet!

Zsuzsi+Miki (10 napos)
zsuzsi74

Sziasztok!

Kangi! Kép
Egy cipõben járunk akkor! Bár engem csak szerdán akar befektetni...

NAGYON-NAGYON szépen köszönöm mindenkinek a drukkot!!!!! Tényleg olyan jó lenne, ha magától beindulna, befekvés nélkül!!!!

Kb. éppen most zajlik a talitok! De jó lehet!!!!! A kisbabás talit ne felejtsük, jó?????????????

Miszike! Kép
Gyönyörû huncut kisbabád van! Kép

Zsuzsi! Kép
Remélem egyre jobb lesz a szopi!

Snoopy!
Jobbulást a kisfiadnak! ++++++++++++++++++++++++++

Puszi, megyek vasalni, vagy az nem segít?
Judó
36+5
judó

Kangi!
Egy kis lepcsozes?? Drukkolok,hogy ne kelljen bevonulni!! Nem csodalom,hogy inkabb otthon toltened meg azt a par napot!

Zsuzsi
HAJRA, biztos nem mindenkinel van igy, de nalam a turelem valt be leginkabb szoizas teren. Soxor tettem cicire es hagytam ameg O akarta! Szoritok,hogy most Nektek is osszejojjon! De Miki ugyes baba, Te pedig szivos Anyuka vagy, szoval nem feltelek! Kép

Jo pocakosodast mindenkinek!
Norka
norkini

Sziasztok!

Itt szenvedek a munkahelyemen és dolgozom, illetve most gondolkozni kellene, hogyan lehetne hatékonyan kijavítani, amit más elb..... kotlott a munkán két hetet mire rájött, hogy meghaladja képességeit a feladat. A határidõ meg régen lejárt.
Nem morgok tovább, inkább folytatom a munkát.
Jó bulizást azoknak, akik el tudtak menni a talira!!

Myssnia,
Óriási gratula Szilárdhoz!!!

Ari
26+6
Ari

Sziasztok!

Végre elõkerültem én is. MInt kiderült a modemünk - hogy finoman fejezzem ki magamat - nem érezte jól magát. Le kellett cserélni.

Az új kisbabákhoz hatalmas gratula. Csodaszépek a picúrok. Myssnia, mikor lehet majd látni a pici Szilárdot? Annyira kíváncsi vagyok rá. Kép Most olvastam vissza sok-sok oldalt, mostmár remélem jobban követni tudom majd az eseményeket.

Franyo
Ti hogy vagytok? Anna baba nem készülõdik még? Én azon csodálkozom, hogy eddig egyszer volt csak olyan mensiszerû görcsöm, és azóta sincs semmi. Ilyenkor a 36. hét után nem szoktak még jósló fájások lenni? Nem minth annyira hiányozna... csak érdekel a dolog. Kép

Edelweiss
36+1
edelweiss

Sziasztok!

MyssniaKép
Nagy-nagy gratula nektek. Nem semmi méretek. Sok-sok boldogságot és mégtöbb tejcsit kívánok.

MiszikeKép
Nagyon édes Beki.

EdelweissKép
Eddig nekem is csak 1×-2× voltak mensiszerû görcseim.

LányokKép
Tudom, hogy már 1000× volt szó a málnalevél teáról. De aki issza vagy itta segíthetne, hogy mennyi vízhez mennyi teát kell tenni. És mennyi teát isztok egy nap? Elõre is köszi.

FinisesekKép
Drukk-drukk.

ZsuzsiKép
Drukk-drukk a szopihoz.

Aztán a taliról majd várjuk a beszámolót.

Puszi mindenkinek, Panka
36+5

panka

Sziasztok!

GRATULA MyssniaKép Ekkora nagy babót! Ügyes vagy!

MiszikeKép Olyan édes Beki! Látszik rajta, hogy teli a pocakja, elégedett a világgal!

De jó sokatoknak, most taliztok!
Ma délelõtt dokinál voltam, csak egy sima kis méhszájvizsgálat. Még mindig a fenekén csücsül. Viszont a vérnyomásom magamhoz képest az egekben, 144 volt, úgyhogy nem iszom több kávét.

Maci_2Kép
Nekem is vannak pár napja mensiszerû görcseim, amikre nem emlékszem a másik kettõnél. Doki szerint semmi baj ilyen idõsen, mármint 32. héten, most már szedjem a Mg-t rendszeresen. Pár napja írtam is, hogy csak egy kis viszkiKép mulasztotta el.

Leszter!
Én is 10 kilót híztam, de nem volt megjegyzés. A szokásos eddig a nagykönyv szerinti 9 volt, de hát ez van! Én is állandóan édességet ennék, mint MomoKép

BeuKép Jó, hogy megvan. Én is el szoktam keverni nagyon fontos dolgokat, csak azért, mert szuperbiztos helyre teszem õket, csak aztán elfelejtem a szuperbiztos helyet.

KangiKép
DRUKK!

Urszila
31+4
urszila

Sziasztok!

Kangi!
DRUKK! DRUKK! DRUKK! Kép Kép Kép

Judó!
Neked is drukk! Kép

A talisok biztos nagyon jól érezték magukat, sehol senki. Vagy még mindig tart?

Ildianyu
22+3
ildianyu

Szia Edelweiss! De jó látni téged! Örülök, hogy jól vagytok! Én úgy tudom, 36. hét körül már bõven lehetnek jóslófájások. Nekem egyáltalán nem voltak mensiszerû görcseim, csak olyan méhösszehúzódás, amikor bekeményedik a pocakom, de az se túl sok. De hát az nem fáj, csak érzem, ahogy húzódik. Annácska sokat mocorog, nyújtózkodik, sokszor már a combom körül érzem, ahogy nyomkod. De mindenhol ott van, teli van vele a pocakom! KépKép Nem tudom, mikor akar kijönni, dokinéni szerint van még egy hetem, de utána se akar még befektetni, azt mondta, ha jövõ szerdáig nem jön ki, még akkor is kb. egy hetet várhatunk. Én nem bánom, szeretem, ahogy kalimpál odabenn... Persze annak is örülnék, ha már itt kinn kalimpálna. De már nektek sincs sok! Kép

Panka!
A málnalevél-teát én úgy szoktam, hogy 1 liter vizet fõzök, amikor felforrt, ezt ráöntöm 4 teáskanálnyi málnalevélre, majd lefedve 10-15 percet állni hagyom. Utána én ízesíteni szoktam citrommal, és cukorral vagy mézzel, de anélkül se rossz, egész kellemes íze van. Én egy nap 3 x 2 dl-t szoktam meginni. Van, ahol napi fél litert ajánlanak, van, ahol 1-1,5 litert, szóval nem tudom, mi a jó, ennyi biztos nem árt.

Puszi Kép
Franyó
39
franyo

Lányok, kösziköszi a drukkot! Csak igy tovább, mert épp az imént konstatáltam boldogan egy kis barnás maszatot a WC-papiron!!! KépKépKép Kérekmégszépendrukkot!

A tali tökjó volt megint, illetve a többiek még maradtak, csak én eljöttem, hogy kispapám ne legyen szegény egyedül ezekben a nehéz idökben Kép Ez a teázó szellösebb, mint a múltkori, a teák finomak, és a csokis püspökkenyér MENNYEI!

Judó Kép
neked megy a drukk tölem! Kép

Zsuzsi Kép
azt mondta, ha minden szépen halad, kiengedi farosan is, mert nem nagy baba. De azért jobb lenne, ha bukfencezne, bár épp Csucsuka-Zsófival beszéltük, hogy mivel kevéske a viz, nem nagyon lesz helye megfordulni Kép De azért kérem szépen az ilyen irányú drukkot is!

Ja! És még annyit, hogy Anyu ma elmondta, hogy a húgommal (15 év van köztünk) mikor elfolyt a vize, és bement a kórházba, "ujjkúpnyira" volt csak nyitva. Szóval C3000-röl is lehet 12 órára babácskát produkálni, ez azért kicsit megnyugtat, de a farosság miatt meg majd meglátjuk.

Sokpussz!!!
Kangi
40+0
kangi

Sziasztok!
A tablazathoz:
Flora, 2003.01.17., 5+0, 24 ev, Bp., 2. baba, 2003.10.24.

Szoval Flora vagyok, es igazabol csak most az elmult 1 hetben erosodott meg bennunk a gyanu, hogy jon a kisteso!!!
Csinaltam tesztet, amin 5 perc utan van a hiteles eredmeny, hat 5 perc utan meg nem sok minden latszott rajta, vagyis csak 1 csik, de 15 perc utan mar a masodik csik is ott volt halvanyan. Az elso babam 10 honapos, meg nem terveztuk a tesot, de en nagyon orulok neki. A ferjemnek meg szoknia kell a gondolatot... :-) de azt hiszem, lassan o is kezd orulni.

Kerdesem lenne hozzatok, bar sejtem, ha vegigolvasnam a topikot, megtalalnam a valaszt, de erre nem vallalkozom... Szoval en az elso babamat itthon szultem. Ez csucsszuper volt, a masodikat is itthon szeretnem. Az elso babanal a terhesgondozasra egy dokihoz jartam, aki nem erdemli meg, hogy a szajamra vegyem a nevet, a vegen jol osszevesztunk, de akkor mar ugyis a terhesseg vege volt, es Gereb Agi segitett a szulesnel. Gereb Agi vallal terhesgondozast is, de en nem szeretnem ot ezzel terhelni, mert nagyon elfoglalt, es idopontot is mindig nehez kerni tole, mert folyton szuleseken van. Tehat az a kerdesem hozzatok, hogy ismertek-e olyan korrekt, kedves, udvarias, szakmailag is profi orvost, aki elvallalna a terhesgondozasomat, hogy tudja, hogy a vegen vsz. otthon fogok szulni, es ezt tiszteletben tartja.
A valaszaitokat elore is koszi
Flora
Flora

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]36304751166 <sms-sender@westel.hu>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Sat, 22 Feb 2003 04:13:12 +0100 (MET)[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]myssnia+szilàrd.[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
hihetetlen jò érzés,hogy van egy mini-manòm.Kép hétfön mehetünk haza,ha minden ok,akkor olvaslak titeket és irok.
mailgateway

Sziasztok!

Kangi!
Jó hír ez a barnás, hajrá!!!!!!! Kölcsönösen támogatjuk egymást, látom! Kép Kép

Jó lehetett a tali!!!

Azt hiszem, ma is moziba viszem a nagyfiam. Most egy ideig úgyis szobafogságon leszek. Viszont a fõzéshez most nem nagyon van kedvem... Lehet, hogy pizzát rendelünk? Kép

Puszi: Judó
39+6
judó

Jó reggelt! Kép

Judo Kép
én is moziba szeretnék ma menni Kép A tegnap még igéretes barnáskám mára mindössze divattervezök által látható szuperhalvány rózsaszinné fakult, és lehet, hogy ezt is csak úgy képzelem, mert úgy szeretném azt látni. Viszont nyálkás, ez tuti tény Kép Úgyhogy most szépen elsétálok a Bosnyákra husit venni Kép

Franyo Kép
te hogy vagy ma?

Flora Kép
sajnos nem tudok segiteni, én, ha akarnék se szülhetnék itthon, mivel semmilyen itthonszülesztö irányzat nem támogatja a medencevégü otthonszülést Kép De üdv körünkben, és talán lesz itt valaki, aki tud segiteni.

Pussz
Kangi
40+1 (aha, kezdem magam beleélni a 40+-os lányok lelkiállapotába ...)
kangi

Csucsuka Kép
most jut eszembe! Nekem is leesett az este, hogy de egy birka vagyok, hát én nem kértem el a számod, aztán gondoltam, majd ma reggel irok ide, hogy ird meg Kép Köszi! Igy már tuti tudlak informálni! Kép

Kangi
kangi

Láááááányok..... nekem az éjjel elment a nyákdugó. Márminthogy szerintem az volt, leírások alapján Kép. Meg egy picit fájogat a pocim. Kezd izgi lenni...

Franyó
39
franyo

Ja, és még gyorsan feltöltöttem a tegnapi talin emlitett "Gigászi poci" c. képet a profilomba. Kép Aki szörnyülködni kiván, itt megteheti Kép

Pussz
Kangi
40+1
kangi

Franyoooo!
Ez jol hangzik!!!! Kép Kép Nalunk nyakdugo utan 4 napra szuletett Jazmin! Hajra!!!!!

Kangi
Akkorat rohogtem a divattervezos rozsaszinen,hogy Kisppa felebredt ra! Kép Kitartas!!

Mi ismet jol aludtunk, volt 3kor 1 szopi ,utana 7kor ebresztettem a Kiscsajt,hogy itt az ideje cicizni! Kép

Jo szombatot mindenkinek! Kép
Norka + Jazmin
norkini

Franyo Kép
ez nagyon jó hir!!! És irigy-irigy, mert én hiába zarándokoltam el a piacra és hoztam onnan haza 6kg húst gyalog, a pocim meg se rezzen, illetve cask úgy kicsit fáradt, mint egyébként. Lehangoló, de Gumimaci biztosan jobban tudja, mikor kell jönnie.

Norka Kép
az én kispapim még horkol, reggel négyig bindzsizte a notebook-ot, hogy majd onnan tudja mutogatni a babás képeket a cimboraságnak, úgyhogy most se kispapi, se baba Kép Itt szottyadok magamba', csak ti vagytok nekem ... hüpp-hüpp ...
Viszont rettentöen gratulálok a gyakorlatilag átaludt éjszakához! Én is ilyen jó babucikát szeretnék! Kép

Tegnap este még nyomtam egy extra kör lépcsözést (harmincszor fel-alá a 17 lépcsöfokon). Szerintem az én gyerekem falmászó lesz, vagy Pókember, tuti, hogy tapadókorongok vannak rajta!!! Kép

Na drukk Franyónak és Judónak, megyek, modellt állok a márelöre kórházundoros kismama szobrához. ... jó nagy szobor lesz Kép

Pussz
Kangi
40+1
kangi

Franyo
Ez nagyon jó hír. Drukk-drukk!!! Kíváncsi vagyok mikor fog úgy dönteni a picur, hogy ki is bújik, de ez már csak max. napok kérdése. Kép Harjrá!!! KépKép
Igazából ha jobban belegondolok nekem is vannak haskeményedéseim, de ez eddig csk egyszer fájt. Nem baj, nem sürgõs. Kép Pöttömke nagyon jó helyen van még ott bent, és imádom ahogy ficánkol. KépKép

Kangi
Kitartás! Hidd el úgy felgyorsulnak majd az események, hogy csak gyõzd követni õket. Kép

Puszi,
Edelweiss
36+2
edelweiss

Kangi,
En nagyon drukkolok!!!
Meg mindig van esely a fordulasra, ne izgulj!!! De farosan is szepen ki tud bujni! Keresztanyam eskuszik, hogy a faros elso szulese konnyebb volt, mint a sima masodik! Kép Drukk, hogy beinduljanak a dolgok!!!

Franyo Kép
Lehet, hogy Kangival egyszerre fogtok szulni?

Judo,
Elvezzetek ki az utolso pillanatokat! Verzik a szivem, amikor meglatom elanyatlanodott Gyurikamat (aki azota is bosszubol mindent lehuz a WC-n)!

Flora,
En Peto doktorhoz jartam, o a MAV-ban dolgozik, es maganrendel is. Tudta, hogy otthon fogok szulni, nem volt ellene kifogasa, soha nem tett semmilyen megjegyzest. Kiveve egyszer, amikor a 34. heten meg faros volt a baba, hogy igy nem volna tul biztonsagos otthon szulni.
Liesel ugy tudom az Istvan Korhazba jart egy dokihoz terhesgondozasra, o mind a harom kisfiat otthon szulte. Azt hiszem a Tul az elso napokon, heteken topikban talalod meg ot! Gratulalok a kistesohoz!

Norka,
Irigylesre melto az alvasi ritmusotok! Bar most a mienk sem volt olyan katasztrofalis!

Reggel Gyurival bevasarolni voltunk. Erdekes, ha csak ketten vagyunk, olyan, mint regen, de itthon rondan beszel, dobal mindent, es eszeveszettul rossz (kiboritja a vodor v. uveg vizet, mindent bedobal a wc-be es lehuzza, egy tegely popsikenocsot raken a kiteregetett ruhakra, stb.)

Megint babaeso lesz? A vasarnap jo, nyugisabb a korhaz, mint hetkoznapokon!!! Hajra!

Zsuzsi+ Miki
zsuzsi74

Kép

Miki baba
zsuzsi74

Kangi!

Nagyon jó a kép! Kép

Zsuzsi!
Mikibaba még mindig nagyon szép.

Ildianyu
22+4
ildianyu

Urszila Kép
csak már ott tartanánk ...

Zsuzsi Kép
köszi a drukkot! Iszom a málnalevél-teát, mint egy megszállott, talán lesz valami hatása tényleg ...
Miki baba nagyon kis drága, ahogy egyenesen a lencsébe néz Kép Szegény Gyuri ... nagyon sajnálom a kismanót, de elöbb-utóbb biztosan megnyugszik a kis lelke, illetve el kell majd fogadja, hogy ez van ... remélem, ez mihamarabb bekövetkezik!

Ma nagyon jó asszonka vagyok, föztem egy finifini tésztaszószt meg egy nagy székelykápit, hogy ha be kell vonuljak, szegény kispapa ne kelljen konzervekre fanyalodjon. Na meg persze mindeme fincsiségekböl nekem is jut Kép
Holnapra meg kispapa bepácolta sós-fehérborsos ananászlébe a délelött hozott karajt szeletelve, úgyhogy ha még itthon ér a holnap, akkor ráteszi az ananászkarikákat, arra meg tejfölös-sajtos-mustáros trutyit, és megsütjük sütöben! Nyamm! KépKépKép Bocs az OFF-ért, csak nagyon szeretem ezt a kajcsit (is Kép)

Pussz
Kangi
40+1
kangi

Ildianyu Kép
köszi! Kicsit meg kellett szabjam, mert az eredeti némiképp többet mutat altájon, de igy sem romlottak nagyon az arányok Kép

Kangi
kangi

Kangi!
Naggggggyon durva az a kép! Kép

Norka, Kangi, Edelweiss, Zsuzsi,
köszi a drukkokat! Pocifájás mondjuk reggel óta nem volt több, de ki tudja, a 4 nap múlva szülés nekem tetszene... Kép

Zsuzsi!
Miki baba olyan gyönyörû! És milyen komolyan néz!

Kangi!
Hú de fincsi kajákat csináltál! Én is "beijedtem" picit, hogy akkor most már mindjárt szülünk, és megfõztem elõre a holnapi ebédet is, mennyiségileg annyit, hogy maradjon az elkövetkezõ napokra... Ha bejön a 4 nap múlva szülés, akkor pont addigra fogy el minden, mire bevonulok a kórházba Kép.

Franyó
39
franyo

Eszterlánc!
Szerintem pár nap múlva ismételd meg a tesztet, mert lehet, hogy éppen egy kicsit késõbb volt peteérésed és még nem érzékeli a teszt. Egyébként én a MediLab tesztet használtam, jó és aránylag olcsó is.

Miszike!
Beki tündéri, jó hogy ilyen sokat mosolyog. Kép

Zsuzsi!
Látod milyen ügyesek vagytok? Csak igy tovább. Kép

Tina!
Én ha jól emlékszem, Tamarindusz lekvárt vettem, még kb. 2 éve. Azt a Kismama újságban ajánlották kimondottan nekünk.

Ildi!
Nekem a manóval a FerroFolgammát írta fel a dokim és egyáltalán nem fogott. Próbáltad már? JA és olyan jól feltöltött vassal, hogy aztán már magasabb volt az átlagnál és elég hamar leállították, így nem is kellett olyan sokáig szednem. Kép

Kangi, Judó, Franyó!
Drukk,drukk, drukk! Tessék minél hamarabb babázni. Kép

Kangi!
Szerintem ez a poci nem is szörnyû, nagyon poén. Kép Jajj, csorog a nyálam a kajcsidért.

Zsuzsi!
Nagyon aranyos Miki. Kép Gyurihoz meg türelem, elõbb-utóbb megbékül.

Puszi
Magdi
22+6
gallainémagdi

Sziasztok!

Hurra! Jon-neka babak! Jon-neka babak! :-)))

Fejedelmi volt a tali :-))) Koszi szepen Mariannak a szervezest, es mindenkinek az eljovest! :-))) A helyszin is nagyon kenyelmes es kulturalt volt, szerintem akar rendszeresitheto is :-)))

En viszont mar megint morci vagyok, mert a torkom tegnap kaparni kezdett, es egesz ejjel szurt meg csiklandozott. :-( Reggel magamba tomtem egy szekerderek vitamint es kamillateat mezzel, aztan visszabujtam az agyba, mert minden emberi tevekenyseg gondolata mela undorral toltott el :-( Most kicsit jobb, de azert faj meg kohecselek. Hat szabad ilyet egy kismamaval... ?!

Megint elolvastam a Strepsyls papirjat, es megint nem talaltam rajta semmi kismamaellenes szoveget, ugyhogy ebed utan szerintem megrizikozok egyet. De ha tudtok olyat, amit en nem, allitsatok le :-)

Na sebaj, jovok felvidulni.

Miszike,
azt a jokedelyu vigyort, amit Beki baba levag :-))) Sut belole az elegedettseg :-))) Tok jok vagytok!!! Fel a fejjel, biztosan beall hamarosan a napi ritmusotok is! :-)))

Franyo,
tunder vagy, hogy aggodtal, de ne felj, a Kasok azok birjak :-) Lattam meg aznap este a szoros izet is, csak letalisan faradt voltam, ugyhogy csak rohogni birtam, irni nem :-)))
Eppugy, mint tegnap este a burukkolo smileykon :-))) Muszaj voltam megmutatni Kispapanak, ne tudjatok meg, milyen fejet vagott ;-)))))
Ezek szerint az utolso napok a malna jegyeben telnek... egy csesze malnaleveltea utan bezavarjuk a macit a malnasba ;-))) Jol hangzik!
Az meg meginkabb, amit ma reggel irtal :-))) DRUKK-hegyek! :-)))

Snoopy,
de kar, szegeny Zsombi, hogy egyaltalan beteg lett es hogy pont tegnap :-( De orulok, hogy otthon mar jobban lett!

Ildi,
UGH. Ilyenkor miert nem szolnak, hogy ha semmi baj nincs, gyere inkabb holnap? Talan mindenkinek kellemesebb lenne...

Zsuzsi,
tok jo, hogy mar van testi-lelki erod levelezni! :-)
Miki baba nagyon szep es ugyes :-) Megy a DRUKK a folytatas ugyeben :-)
Gyuri is meg fog bekulni. Lehet hogy ez nagyon furan hangzik, de az is az erzelmi biztonsag jele, ha ki meri mutatni, hogy duhos! Es nagyon jo, hogy neha picit tudtok kettesben lenni!

Mano2,
hurra, nemsokara meglesz a baba :-))) Most mar Neked is megy a drukk! Nagyon jol teszed, hogy pihizel! :-)

Pocok,
es Ti hogy vagytok? :-)))

Maci2,
oh a talin nem is hallottam, hogy ilyen rossz ejszakad volt! Jo, hogy elmult! Es gratula az ott produkalt remek cukorertekhez :-)

Norka,
tovabbra is nagyon ugyesek vagytok! :-)))

Ari,
szegeny Te, legkozelebbre jobbakat! :-)

Kangi,
termeszetesen MEGADRUKK, es egeszen masfele "kitolast" kivanok Neked, hamarost! :-))) Kiraly a kep, tegnap is tetszett a "felhozatal" ;-))) Ezek a jelek jol hangzanak, Edelweissnak igaza van: egyszer semmi, aztan pikk-pakk csak olvassuk, hogy fogjatok a cokmokot es mentek :-)))
Megolsz ezekkel a kajakkal :-)

Manocska,
na mit mutatott a 3D? :-)))

Judo,
MEGADRUKK Neked is! :-))) Szerdaig meg ezer idotok van!
(De ehhez a 36+5-hoz a korabbi level vegen mit szolna Freud? ;-)

Flora,
udv itt! Tok jo, ezek szerint Te egy tapasztalt otthonszulo vagy :-) Segiteni sajnos nem tudok, mivel elsobabas korhazbanszulo leszek, de azert drukkolok! :-)

Myssnia,
de jo, de jo! Szuper-GRATULA Nektek! Nagyon varjuk a hetfoi hireket! :-)))))

Na megyek intimtornazni :-)
Minden szepet s jot!

Kaska
22+6
kaska

Halihó Kismamekok!

Kangi, mint ahogy kedvenc doki bácsim aszisztensnõje mondja, nekünk már mindent lehet, hisz nem vagyunk beszámithatóakKépKépKép. Nagyon jó a képKép. Drukkolok, kajcsizzál be jól, az is elindithatja a lúrkót kifeléKép

Franyo, szuperKépKép akkor, mondhatni látod a célszallagotKép, Neked is drukkolokKép!

Flora, gratula az új babáhozKép

Zsuzsi, nagyon szép a picifiadKép! Gyuri idõvel biztos megbékél.

Tegnap valaki otthagyta a tollát a talin, esetleg ha hiányzik, nálam vanKép.

Manócska, milyen volt a 3D? Odaértél?

Na pusszantás!
Zsófi
34+2
Csucsuka

Sziasztok!

Franyo! Kép
Jól hangzik!!! Hajrá! Kép

Kangi! Kép
Szuperhalvány! Kép Kép De ügyi vagy, hogy így fõzöl (Franyo is!), nekem ma nem volt ihletem, így csak kukoricás krumplileves volt és tejbegríz...

Mindjárt indulunk a moziba, a Kincses bolygót nézzük meg!

Kaska! Kép
Jé, miket írok! 36+5, de rég is volt, de lehet, hogy a tudatalattim a ludas! Ha most 40+5-öt írnék???? Kép Kép Kép

Judó
39+6
judó

Kaska Kép
jujjuj, gyógyulj meg gyorsan! Nehogy már itten lebetegedj nekünk! Kép Kajákkal nem szeretnélek megölni, inkább küldök egy adag valamit, csak ird meg, mit kérsz! Kép

Judó Kép
jó mozizást! Mi is elmegyünk a Bazi nagy görög lagzira este! Tökjó lesz, már nagyon várom!!!

Csucsuka Kép
betömtem most egy adag székelykápit, este mozi után meg talán tiramisu ... hmmm, jó gondolat! Kép

Magdi Kép
nem akarlak tovább hergelni, de oooolyan finom lett mindkét kaja, hogy csak na! Plusz én is fenem az izlelöbimbóimat a holnapi karajra Kép

Most kissé lepihenek, hogy este vigan mozizhassak. Örülök, hogy tetszik a kép, kispapa most nagggyon büszke Kép

Pussz
Kangi
40+1
kangi

Egek! Most másztam ki az ágyból - mi ez a pangás???

Kangi
kangi

Sziasztok!! Kép

Minden finiselõnek nagy nagy drukkkkk!!!!!!!!
Kép

Képzeljétek, most egyfolytában rugdos a Bencó!!!!
Úgy élvezem!!!
Kép
Így ugrál bennemKép

Zsófi(21+4)
Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Kangi, tényleg szuper a képKép. Megy a drukk neked,hogy könnyû szülésed legyen, még farosan isKép

Franyó, ez nagyon jól hangzik, reméljük a folytatás sem marad el érdeklõdés hiányábanKép Nekem tegnap óta fetrengõs jóslóim vannak, mégse történik semmiKép

Kaska, gyors gyógyulást neked! Én valahol olvastam (de ez pillanatnyilag a kismamaagyamban felidézhetetlen, hogy holKép), hogy a Strepsils nem jó, viszont Mebucaint biztos hogy szopogathatsz, ezen kívül tuti jó a Bioparox (szájba és orrba is fújható), valamint a Sinupret szirup. Nekem ez utóbbi vált be a leginkább.

Flóra, gratulálok neked az újabb babáhozKép! Az én lányom is kb ilyen idõs volt, amikor megfogant a kistesó.

Zsuzsi, Miki baba egyszerûen gyönyörûûûûKépKépKép További kellemes szopizásokat neki!

Bevallom, tegnap Pesten jártam és úgy terveztem, hogy benézek hozzátok a teázóba, de az orvoslátogatás totál elvette a kedvem. Kiderült ugyanis, hogy alattomban felkúszott a vérnyomásom 150/90-re (nekem, akinek mindíg alacsom voltKép) és fehérjét is találtak a vizeletemben. Szóval most kaptam vérnyomáscsökkentõ gyógyszert és várom a jószerencsét, hogy hétfõig javuljon a helyzet, különben baj van. Beruháznom is kellett ma egy vérnyomásmérõre - mert nem tudok minden másnap ellenõrzésre felmenni Pestre -, ami nem volt két fillérKép. Hát ez vanKép
Megkukkoltuk UH-val is a babát, aki még mindíg nagyon lánykaKép és kb 3200 g mostanság. Az orvos meg is vizsgált, de a baromi erõs jóslófájásaim ellenére nem nyílt tovább a méhszájam, úgyhogy ma ünnepélyes keretek között megittam az elsõ pohár málnalevélteátKép Ki hitte volna, hogy nekem erre még szükségem lesz???Kép

Na megyek pihizni egy kicsit, amíg apa foglalkozik kicsi lánnyal.

üdv
Momo
(38+1)

Momo
momo

Zsuzsófi Kép
élvezd, amig ilyen virgonc, de mégse túl erös! Nekem már úúúgy nyomja kis fejével a gyomromat ...

Momo Kép
köszi a drukkot! Viszont marha rossz hir ez a vérnyomásos cucc!!! Ne egyél sósat, füszereset, most itten okoskodok, pedig ezt biztosan elmondta a doki ... Drukk, hogy normalizálódjon a helyzet!
Kicsi lányhoz pedig nagy gratula, és kéretik nem beelözni Kép

Pussz
Kangi
40+1
kangi

Elmentem moziba. Majd jövök Kép
Kangi
kangi

Edelweiss! Nekem se görcs, se fájás, se keményedés. Nekem se hiányzik, de kicsit furcsállom.

Franyó! De jó, hogy ilyen türelmes vagy! Én már úgy szeretném, ha kint lenne! Juj, most olvasom, mi történt! De jó!

Myssnia! Végre tõled is valami! Hétfõig már simán kibírod, utána nagyon jó lesz. (Mikor ezt olvasod!)

Flóra! Gratulálok! Üdv itt!

Kangi! Ebbõl a szögbõl még gigászibb, mint igaziban. (Na, úgy se kicsi!) Szerintem nálad is készülõdik valami! Jól hangzik ez a kaja!

Norka! Tényleg jól alszik Jázmin!

Zsuzsi! Ne aggódj, Gyuri is meg fog barátkozni a helyzettel. Csak türelem! És Miki még mindig nagyon édes! Egyre édesebb!

Kaska! Ez piszokság! Jobbulást!
Nekem a háziorvos javasolta a Strepsyls C-t. De én inkább negrót ettem.

Momó! Remélem nem romlik tovább a helyzet! Drukk!! (Mi nem egyidõsek vagyunk?)

Beu
37+6 vagy 38 (Most már áttérek erre a számításra inkább. Hogy hajtsam az idõt!)
beu

Én milyen figyelmetlen vagyok! Se köszönés, se beszámolás a taliról!

Szóval: Sziasztok!

Tök jó volt tegnap a tali, a csokis püspökkenyér nagyon fini, és a csokikat is köszönjük! Azóta egyfolytában édességet kívánok. És eszek is.

(Szóval elõzõ levelem így kezdõdött volna, ha nem kapkodnék a Poirot miatt. Kép )

Beu
38
beu

Kangi
Nekem is nagyon tetszik az a kaja, gyorsan ki is jegyzeteltem magamnak. Majd kipróbálom a kispapin. Kép

Beu
Akkor jó, megnyugodtam. Az egyébként sem baj, ha nem fáj egyenlõre. Ráér még. Kép

Kaska
Orrcseppben meg a Sterimart használd. Nagyon jó és sterilizált tengervízbõl van. Ez bizti nem árt a babának.

Lányok, a málnalevél teát mire isszátok, mire jó?
Én nem tudom ki hogy viseli a végét, de én egyre nyûgösebb leszek ilyenkor amikor a gyomorsavam piszkál. Van valakinek valam jó ötlete ez ellen. Meg úgy tûnik most kezdek vizesedni. No mindegy, már nem sok van hátra.

Puszi,
Edelweiss
36+2
edelweiss

Franyó
Nekem a nyákdugó elmenése után 4 órával lett meg Dani! Az egyik fele otthon jött ki, a másik pedig burokrepesztéskor.

Kangi
Király a gigászi pocid! Nagyon tetszik! Õrült egy csajszi vagy! Kép
Szülés elõtti este mi is moziban voltunk Kép A Penge2-t néztük Kép

Edelweiss
Málnalevéltea segíti a tágulást, 34-5-6 héttõl lehet inni, elõbb enm ajánlott.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Lányok, a taliról nem készültek fotók? Úúúúúgy megnéznélek titeket, ahogy szürcsölgetitek a teát, meg nyammogjátok a püspökkenyeret... Kép

Kaska,
jobbulást neked! Nekem a napi két-három liter meleg mézes-citromos tea abszolút hatásosnak bizonyult, a nehezén két nap alatt túl voltam, igaz, hogy még most is köhögök, meg picit fújom az orrom, de ez már semmi!
Megint jókat nevettem az írásodon! A málna jegyében... Kép

Manócska,
tényleg, mi volt a 3D UH-n?

Flóra,
én még nem is üdvözöltelek... Gratula a második babádhoz! Jó pocakosodást!

Csucsuka, Judó,
nektek is köszi a drukkot! Judó, neked megy a viszont-drukk!!!!

Zsuzsófi,
Anna is nagyon eleven ma... Kép

Momo,
szegény, ezek nem túl jó hírek! Kép
Ezek a jóslók neked már vannak egy ideje, nem? Nekem semmi efféle, reggel még volt valami fájás-féle, de azóta semmi. Lehet, hogy simán eltelik még az a négy nap, vagy több. Drukkolok neked is, hogy ne kínozzanak soká ezek a fájások, hanem minél elõbb bújjon ki a babód!

Beu!
Azért én se mondom, hogy maradjon benn! Kép Csak jobb, mintha idegesíteném magam rajta, hogy miért nem jön már, majd ráérek akkor, ha engem is be akarnak fektetni, mert azt én se nagyon élvezném...

Edelweiss,
málnalevél teáról itt találsz bõvebb infót:
http://www.babapont.hu/babavar/szul/segit.html#anc7

Pusz, és jó éjt mindenkinek
Franyó
39
franyo

Hát, lányok (Kangi, Judo, Franyó), húzzatok bele! Elõttetek az éjszaka. Remélem, hipp-hopp elõre kerülök!

Jó éjt mindenkinek!

Beu
38
beu

Beu Kép
én igyekeznék, ha rajtam múlna Kép Köszi a drukkot!

Gumicukor Kép
aranyos volt ez a görögös, kicsit fergetegesebbre számitottam, de igy is jó Kép Köszi a pocis bókot, most meg hullámzik is, nagyon élénk most este Kép

Franyó, Judó Kép
drukkdrukkdrukk!

Edelweiss Kép
tuti kaja, mi krumplipürével szoktuk enni. Ha szeretitek az édes-sós izt egyben, akkor biztosan bejön.

Kaska Kép
én meg jól elfelejtettem irni, hogy milyen jót vihogtam a "málna jegyén" Kép

Lányok, én olyan ideges vagyok valamiért, hogy majd' kibújok a börömböl ... ez már a szülés elötti feldobottság, vagy szimplán diló vagyok???

Megyek aludni. Vagy valami ilyesmi.

Pussz
Kangi
40+1 (de már nem sokáig ... Kép)
kangi

Sziasztok!

Ataludtam az egesz napot. Lehetett valami hoemelkedesem, de levitte a paplanmeleg, mert csak az izzadasbol jottem ra. Koszi a jotanacsokat es jokivansagokat! Patikaig most lusta voltam elmenni, de kiprobaltam a meleg sos vizzel tevemacizast is, hat nem lett volna nehez hanyni egy jot (bocs), de tenyleg hasznalt.
Persze anyamek rittig most hivnak fel, pedig imadkoztam, hogy ne... Mindjart el is kezdtek temetni, na jo, azt nem, de hogy nekem is horgogyulladasom lesz, mint anyamnak, meg ne menjek dolgozni... Addigra mar tul akarok lenni rajta!

Az intimtorna nagyon tetszett, bar nem ugy veszem eszre, hogy holnapra kiraznam a kisujjambol :-) A vegen mar csak neztem a kazit, amig bele nem aludtam :-)

Kangi,
na ne aggodj, ilyenkor rogvest fel is tamadok, hogy ismet belehalhassak a vagyba :-) De koszi az ajanlatot :-)
A sos viz most kicsit elvette az etvagyam, ugyhogy majd holnap kerek karajt :-)
Igy van, mar nem sokaig - de :-))) !!! Vagyis MEGADRUKK :-)))

Zsuzsofi,
az tok jo :-) Delutan az en picim is alkotott, korberugdalta az egesz pocimat. :-)
Lehet, hogy akkor volt hoemelkedesem es melege volt szegenynek? :-(

Momo,
hat ez tenyleg nem hangzik valami jol! Az egyetlen szerencse, hogy csak ennyire a vegen jott elo. Talan tenyleg az volna a legjobb, ha a babocad pikpakk kibujna - ugyhogy MEGADRUKK megy akkor Neked is!!!
Vegul is nem kell beelozni: szulhettek egyszerre is :-)))

Gumicukor,
Penge 2 szules elott, nem rossz :-) Ha nagyon beleszaladnek a 40+okba, majd kiveszem a tekabol a Texasi lancfureszest :-)))

Na megyek tollasbalba, mert mintha kezdenek megint forrofeju csaj lenni... Jo ejt mindenkinek! DRUKK-hegyek aramlanak az ejszakaban.

Kaska
22+6
kaska

Sziasztok,
na jól le vagyok maradva,
csak közben amikor itt New York-ban már gázmaszkokat kezdtek osztogatni az utcán, meg mindenféle ablakragasztási technikákra oktattak bennünket a nukleáris-biológiai és egyéb terrortámadásokkalszemben, hát akkor úgy gondoltuk, hogy lekopunk, és meg sem álltunk Floridáig. Kép
Aztán most egy hét után elszégyelltük magunkat és hazajöttünk, meg aztán örökké rettegni is uncsi, meghát a kötelességek ugye.. Szóval jól kimaradtam itt a babaesõbõl gondolom,
úgyhogy amíg visszaolvasok addig is

gratula minden babázónak!!Kép Kép Kép

Börönd még bepakolva, fejem lassan álomra hajtva, de elkezdem a másfél hét termését..
Jóéjt,
babajaga
24+3
Névtelen

Halihó Kismamekok!

Most kapcsoltam be a telcsimet, és várt rajta egy üzenet:

"Kangi: Elkezdõdõtt, 3 percesek, a szülõszobán vagyunk."

HAJRÁÁÁÁ!!!KépKépKépKép

Pusz
Zsófi
34+3
Csucsuka