A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Bzsuska
A kislányommal se volt nagy pocakom, csak úgy összességében híztam 22 kilót...
Most is lombikos a babád, vagy egy meglepi?
Vendég

Lombikos :) Ráadásul fagyibabó :) Nagyon stramm csajszika :)

A mozgásról szeretnék kérdezni. Volt egy -két hét amíg majd kirúgta az oldalamat ez a gyerököcske, mostanában meg annyira visszafogottan mozog és annyira lent. :? Kicsit aggódom... De gondolom pózt váltott és azért nem érzem annyira. Szinte folyamatosan mozog csak kevésbé erőteljesen... Ti aggódnátok a helyemben????

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Szia Zsuska!

Én is üdvözöllek. Tegnap nagyon le volt törve mindenki, ezért nem kaptál annyi "üdv a körünkben" választ, de nagyon örül mindenki az újonnan csatlakozóknak! Én is később találtam rá erre a fórumra és nagyon nagyon édi a társaság! :D

Nekem is pici a pocakom az átlaghoz képest, mindig rákészülök, hogy készítek fotót, remélem meg is valósítom végre. :)

Copfi

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Sziasztok!

Zsunak külön üdv. :)
Az én babócám nem olyan izgága, mint a tiéd... napjában többször, 3-4-szer érzem, hogy rugdos kb. negyed órán át, amúgy pihen. Úgy rémlik, a kisfiam sokkal aktívabb volt annó. Bár ha kint is olyan lesz mint bent, igazából nem is bánnám, ha kicsit nyugisabb gyerek lenne, mint a testvére.
Szóval szerintem, ne aggódj. A lényeg, hogy minden nap érzed mozogni.

Pocak
Az enyém már most hatalmas. Kicsit irigyellek is titeket. Én beérném kissebbel is :)

Tegnap reggel arra ébredtem, hogy a lábikrám izmai összeugrottak egy ökölnyi csomóba. Eddig nem szedtem magne B-6-ot, de most elkezdtem.

Nyussz!
Szorítok, hogy egyre jobban érezd magad és összejöjjön, amit szeretnél. Nagyon erős vagy, tudod?

Kép
Kép
pfranciska

Szia Betsy,
a 25. hét küszöbén nekem sincs nagyobb pocakom és ma méretkeztem, 7 kg jött fel eddig....

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Épp csak beugrottam...Sietek, mert krumplis pogit sütök, és már érzem, az illatát, nem akarom, hogy odaégjen...

Zsuska!

Tulajdonképpen csak miattad vagyok itt, mert én is üdvözölni akartalak!! Szuper, hogy itt vagy! Megkérdezhetem, hogy hol történt a lombik?
Remélem jól fogod magad érezni köztünk!

Puszi mindenkinek!

Kép
mirr-múr

Sziasztok! Én már nagyon régen írtam nektek,sokat veletek voltam. Kedves Nyuszi! Borrzalmas ami veled,veletek megtörtént,és tiszta szivemből nagyon sajnálom,nagyon megsirattalak,és a babádat is.Imádkoztam értetek,és tudom hogy ezek után csak csodát tartogat az élet neked.Légy nagyon erős,és csak beszélj,beszélj,...róla,amennyi csak erődből tellik.puszi,Andi,, Szia Zsu! Olvastam amit a babócáról írtál és nekem is ugyanaz a parám.Eddig nagyon sokat,erőteljesen,mozgolódott,rugott,szinte egész nap,de úgy 2 napja,leginkább teljesen lent a bal oldalamon,pici aprókat,mintha csak kaparászna. :) Én is meglepődttem és vártam,de ez így maradt.Arra gondoltam én is hogy helyzetet változtatott,remélem. :?

andrea9

Hú Andrea ez nagyon bíztató :). Legalább nem vagyok egyedül :oops: :oops: :wink: Pont úgyanúgy érzem én is ahogy leírtad :). Kaparászik :)...

Mirr-múrr!

Kaális baba! Mágus(Krizsa)bácsi hozta össze! Jól emlékszem nektek is segítséggel fogant a babó?

Köszönöm lányok a kedves fogadtatást! Jó kis csapat vagytok! :P :P :P

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!

Üdvözlet a csapatban Zsuska, ne haragudj, hogy tegnap nem üdvözöltelek, de nagyon megviselt, ami Nyuszifüllel történt. Bevallom még éjszaka is fent voltam egy órát kb. fél 3-től fél 4-ig, és eszembe jutottál Nyuszifül, a könnyeim pedig potyogtak a párnára. Látták ma a munkahelyemen is, hogy nagyon komoly vagyok, de csak azt mondtam, hogy fáradt vagyok, ugyanis nem tudok erről beszélni érzelemnyilvánítás nélkül, még este mikor apának is mondtam, akkor is zokogtam. Kívánom neked Nyuszifül, hogy szeptemberben valóra váljon az álmod, hiszen nagyon megérdemled.

Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánok, pihenjetek sokat, legyetek a friss levegőn.

Kép
Kép
márkanyuka

Bzsuska, én is szeretnélek üdvözölni a csapatban!
Van már fotód a kis pocaklakóról?? Mármint UH-d??

Mozgolódással kapcsolatban csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy napközben én is lennt érzem vakarászni, kaparászni, de estére, mire lefekszem feljön a köldökömhöz és akkor nagyokat verekszik :o

Ti mennyire bírjátok az oldalt alvást? Én mivel mindig hason alvó voltam, elég nehezen és az oldalamon is félek, nehogy megnyomjam a bébit! Tényleg, létezik olyan, hogy éjjel nem figyelek oda és véletlenül megnyomom??? Vagy ez csak para? :?

Ágnes és Betsy nagyon jól nézhettek ki, igazi sexi kismamák.... Nekem már van rendesen, de hátulról nem látszik semmi, mert olyan előre dudorodó, olyan tojásos formája van. Végülis Kinder tojás :lol: ! Én is 7 kg-nál tartok és kezdek combosodni, aminek nem örülök, ugyanis nem vagyok az az égimeszelő típus!

Kép
h.bogesz

Jajj, csajok!!! Nem is mondtam a jó hírt!!!! A héten volt a második tárgyalásom a munkaügyi bíróságon, tudjátok a görény főnököm miatt! és........ Ítélet született, vissza kell vennie állományba,munkába, továbbá 480 ezer kártérítést kicsengetni nekem, kifizetni az elmaradt táppénzt, kifizetni az ügyvédemet, ami 100 ezer + a perköltséget, ami nem tudom mennyi lesz+ gondolom a saját ügyvédjét is! Pedig akkora görénységeket hazudott a bíróságon, hogy azt hittem elájulok, de minden hiába volt mert semmit nem tudott bizonyítani!
Jól is fog jönni a pénz, mert hónapok óta nincs semmi jövedelmem és augusztusig is élni kell valamiből...
Szóval, örömtáncot lejtettem mikor kihírdették az ítéletet!

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

Bogesz! Gratula! Biztos nagy kő esett le a szívedről!

Zsuska! Én is hozzá jártam! Imádom! :) Én még ilyen dokival nem találkoztam! Egy csoda!!! Gondolom te is azért jártál hozzá ilyen messziről!

Huni! Megy a privi válasz, csak állandóan kidob a rendszer! Remélem, most sikerül...

Kép
mirr-múr

Zsuska,
üdv a csapatban! :D Igaza van Copfinak, annyira szomorkodtunk Nyuszifül miatt, hogy teljesen lebénultunk, és nem tudtunk reagálni az érkezésedre. De nagyon örülünk ám neked! :wink: Ne aggódj semmit, cipeld örömmel a babát a hasadban! Egyébként amennyire sorstársaktól hallom, a 3. harmadban már normális, ha nem mozog annyit a baba, hiszen egyre kevesebb helye van. Az pedig, hogy máshol érzed, jelentheti azt is, hogy megfordult vagy helyezkedett. Egyébként fantasztikusak ezek a porontyok, és folyton úgy érzem, hogy az egész hasamat belakja, annyi helyen tud mozgolódni. Következésképp fogalmam sincs, melyik testrésze hol van. De imádom, amikor nyüzsög! Tegnap például szó szerint együtt tornáztunk. :D
Bogesz, ez szuper hír, jól megkapta a szemétláda! :twisted:

italoman

Sziasztok!

Tudjátok, hogy jövő vasárnap kezdődik a születés hete? Tök jó előadások lesznek, de hát én nem tudok menni egyre sem:(

Ildikó: Én sem tudom, hogy éppen a kezével bokszol vagy a lábával rugdos. Mindig a Grace klinika jut eszembe, ahol a nőci 5-ös ikreket várt és elmondta, hogy melyik hogy mozog és éppen miét érzi....

Tildus egyik ovistársának az anyukája megszült! Hátulról nem is lehetett látni, hogy babát vár, annyira nem hízott, de 4100 gr lett a baba...

Jó éjt!

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Üdv az újaknak (és az ismétlőknek...)! Sajnos az utóbbi napok a gyász jegyében teltek... szóval ezért nem volt üdvrivalgás (ami egyébként kijár az újaknak....)..... De azért így utólag is legyetek üdvözölve! Érezzétek jól magatokat köztünk! :(

Moni: azt kívánom a kedves miniszter asszonynak (vagy még kisasszony?) na mindegy, azt kívánom Neki, hogy próbálja ki milyen érzés széttett lábakkal nyögni (és nem a kéjtől....), várva, hogy a focilabda méretű buksi végre megjelenjen.... miközben egyik kezével kapaszkodik az ágy szélébe, a másik kezével meg ezerrel nyomja a nővérhívót és üvölt torkaszakadtából az ügyeletes orvosért... aki megjegyzem akkor esik be az életébe és azt sem tudja milyen nyúge-baja volt eddig.... hogy áll a méhe, milyen a vércsoportja... és még arról nem is beszéltem, hogy a lelkét is jól lesz.....ja! Egy szuszra ennyi......
Amúgy egy jóindulatú ember vagyok.... csak ne hozzanak ki a sodromból..... :twisted:

Bogesz: Gratula! Csak szívjon is az állat, mint a torkos borz! Mondjuk ezek után nem gondolnám, hogy egy élmény lesz a keze alatt dolgoznod...... lehet, hogy én elmennék betegállományba... veszélyeztetett terhesként a dokid simán tarthat... szóval elmennék betegácsiba és néha-néha bekopognék a táppénzes papírommal, hogy törölje ki vele......

Nagyon nőies vagyok most.... de annyira tüzelek..... kész őrület ami mostanában ebben a világban zajlik....
Bocsi lányok, az újaknak üzenem, hogy nem vagyok ám ilyen morcos..... úgy alapjáraton.... de néha kikelek, mint a csirke a tojásból... és lehet, hogy most ez van! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

hali lányok, hali új topictárs!!!

nekem is volt 2 hete, hogy a gyerkőc pár napig nem volt aktív. de visszajött a mozoghatnékja. úgyhogy nyugi, d epersze figyleni kell!!

bogesz, gratula a perhez. legalább egy kis anyagi hasznototk válikbelőle. remélem nem idegeskedted agyon magad!!

alvás: én is szenvedek az oldalt alvástól :( este úgy elaludtam a lábamat,hogy csontomig hatolt a zsibbadás :( nagyon rossz volt.
ez van....

kedves miniszter asszonyunkról no comment. csak felidegesít a stílusa....ja, és férjnél van. szegény pasi :lol:
dimet

Én is elfelejtettelek köszönteni Zsuska! Üdv-Üdv!!!!!!

Szupi Bogesz, hogy ennyire jól halad az ügy!

De jó, hogy írtátok, hogy lustiznak a Babók, nálunk is ez a helyzet, remélem lassan már kipiheni magát és újra ficánkol! :D

A pocim egyre kevésbé görcsöl, de ha igen, akkor rögtön el kell dobnom magam, csak fekve jön helyre. Szedem a Magne B6-ot is persze.

Megy valaki a júniusi bababörzére? Érdemes kilátogatni?

Kép
nap12

Jó reggelt!

Alvás
Próbáljátok meg a szopipárnát!

Mozgás
Majd a 30. hét környékén lesz igazán érzékelhető.... :lol:
Ilyenkor még van bőven helye a picurnak, még az izmocskái is fejletlenek, nem ütődik olyan erővel a méhfalhoz mozgás közben, hogy azt folyamatosan érezzük...
Vendég

Szisztok!

Nyuszifül! Nagyon sajnálom ami veletek történt! Már tegnap olvastam, de csak most tértem magamhoz annyira bőgtem. Mást nagyon nem tudok írni , csak azt hogy kitartás és biztos vagyok benne, hogy hamarosan kárpótol az élet egy egészséges babócával. Sok puszi neked!

Zsuska üdv köztünk!
Bogesz gratula a perhez!
Pattogó! Nagyon édes a kislányod!

Nekem sem volt olyan aktív a baba egy pár napig, de most bepótolja.
Alvásról csak annyit, hogy minden éjjel legalább 5x megyek ki wc-re.Már lassan olyan leszek mint egy holdkóros.
Na pusz mindenkinek!

KépKép
dudu_84

Sziasztok!

Szia Zsuska!Igaz én ritkán írok,de én is üdvözöllek köztünk.Tudod van egy rosszcsont fiam,aki minden szabadidőmet felőrli :) .Nem tudom milyen frontok járnak felénk,de amit mostanában művel... :D .Na mindegy,lehet a hormonok is dolgoznak bennem,és hamarabb elvesztem a türelmemet.Más gyerkőcös anyukák hogy vanak ezzel?

Az én kis pocilakóm nagyon aktív.Éjjel is ha csak megmoccanok,Ő egyből felébred,és fél óráig vissza sem alszik.Remélem idekinn más lesz a helyzet :)

Kép
Kép
huni

Sziasztok!
Nehogy szemrehányásnak vegyétek amit írtam az üdvözléssel kapcsolatban... :oops: :oops: :oops: Teljesen megértem....

Mirr-múrr
Mi rögtön Pestre jártunk mert őt ajánlották. Nem bántuk meg! Egyszerűen csúcs! Csak az a baj hogy igen magasra rakta a lécet a kméti dokiknak :roll: :? Ő utána nehéz jó dokit találni. :)

Alvás: Na ettől én is ki vagyok... Elvileg veszélyeztetett terhes vagyok és sokat kell feküdnöm... A csontjaim bánják. Mindenem fáj már. Szopipárnám nekem is van. Az némileg segít. Férjecske már féltékeny is rá. Állandóan ölelgetem a párnicskámat :):).

Bogesz! Gratrulálok!
Gondolom jól jön egy kis lóvé! Megérdemelte az a hülye barom...

Valaki kérdezte az Uh képet! Van egy 21. heti de olyan kis csontika volt a lelkem :)! Azért föl rakom:) Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Milyen pangás van ma itt.... :roll:

Bzsuska
Akkor igazi kis túlélő a picurod.... reméljük, hogy minden rendben lesz vele...

Nekem a lányom lombikbaba... a picur pedig spontán jött...
Vendég

rakok fel én is képet. fejnélküli lovagként :D ennyi fért bele :lol:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1177783332.23.jpg[/img] dimet-pocak

[/img]
dimet

ja, jó ez a póló. vhogy eltünteti a pocakot. de nemtom, vhogy nekem előlről nem nagyon látszik a hasam. oldalról már hatalmas :)
dimet

és egy kép a gyerkőcről....de ez már régi. még a 18. heti UHs. 6-7 hete :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1177783912.04.jpg[/img] [/img]
dimet

Sziasztok!

Én augusztusra várom a babáimat... a vizsgálatok szerint két kisfiam lesz.
Vendég

Betsy!

Én is pont úgy tervezem mint ti!
Ezután a spontánban nagyon bízunk... Hátha apjuk beérik :lol: :lol: . Ő is 8 év után fogant. Aztán jött utána még két gyerkőc :). Későn érő család :lol: :lol: Nálatok mi volt az oka a lombiknak? Szólj ha túl indiszkrét vagyok... :oops:

Dimet!
Formás a pocakod! :lol: Hát még a babád :lol: Jól látom? Cumizik??? :lol: :lol:

Pangás: Gondolom mindenki piknkikezik :). Én meg itthon punnyadok :(. Apácska meg szereli a radiátorokat az új házikónkba. Egyedül vagyok!Pici vagyok! Éhes vagyok! :cry: :cry: :lol: :lol: :lol:

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Szia Sabine!

Gratulálok az ikrekhez!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok Lányok!
Üdv az újaknak! Írjatok sokszor!!!
Mirosz: Köszike, hogy valamit reagáltál az Útálja az óvónéni a gyerekemet: levelemre, mit olvasom vissza az írásokat, köszönöm, hogy írtál, összeszedtem magam és szóltam a vezetőóvónőnek, hogy jövőre szertném máskik csoportba átvinni, mert nem fogadták el őt olyannak amilyen, Linda teljesen átlagos normális kislány :lol: nem kell mondanom, Hogy egykeként elég öntörvényű csjszi, de kicsit sem bánom, talán könnyebben boldogul, majd felnőttként is az életben, hogy nem hagyja magát könnyen betörni, amit nehezen viselnek még az óvónénik, az az, hogy nem eszik meg olyan dolgokat amit nem akar.
H.bogesz: gratulálok a sikeres perhez, és persze a lovettához, gondolom nem kárpótol érzelmileg, a pénz a maceráért, de azért lesz helye.
Nap: Örülök, hogy visszatértél hozzánk, és hogy rendben vagy.
Én jól vagyok, minden redben velünk, jövő héten megyek cukorra, és uh-ra.
Puszi mindenkinek pihizzetek sétáljatok sokat.
Kellemes pihit!
Éljjen Május elseje!
Zeze

Kép
Kép
zeze

igen, cumizik :) már a 12 hetes UHn is cumizott :)

sabie! üdv és gratula a két kisfiúhoz!!!!!

jó pihit!!!
dimet

Sziasztok!

Sabine: üdv a csapatban, és gratulálok a két pocaklakóhoz. Ha ráérsz akkor többet is írhatnál magadról.

Bogesz: én is gratulálok, hogy megnyerted a pert, én tudtam hogy ennek csak ez lehet a vége. Azt csodálom benned, hogy volt bátorságod és erőd szembeszállni ezzel a barommal, hány meg hány ilyen sorstársad lehet az országban, aki nem meri ezt a lépést megtenni és beletörődik a dolgokba. Szóval minden elismerésem a tied.

Nap: bocsi hogy elmaradt, de én is örülök, hogy minden rendben van veletek.

Nektek nem szokott előtej szivárogni a cicitekből? Én néha reggelente azt veszem észre, hogy egy pici biztos volt éjszaka, ugyanis rá van száradva a mellbimbómra. De éppen csak egy pici, mert a pizsimen nem látszik.

További kellemes hétvégét!

Kép
Kép
márkanyuka

Köszönöm a fogadtatást!

Márkanyuka
Nekem is szivárog időnként...
Mire vagy(tok) kiváncsiak? Kezdő vagyok, nem igazán tudom, hogy mit szokás írni...
25 éves vagyok... az első babáink lesznek a fiúk...
Vendég

Sziasztok!

Üdv Sabine, örülök, hogy még egy ikreket váró kismama van köztünk! Olyan csodálatos! Hogy viseled? Dolgozol még?

Aranyosak vagytok Zeze, Márkanyuka és többiek, az a lényeg, hogy most már jól vagyunk, de érzem, hogy sokat kell pihennem, már nem szaladgálhatok úgy mint azelőtt... De nem baj, a lényeg, hogy jól vagyunk!!!! :wink:

Én nem vettem még észre előtejet. Szerdán megyek én is terheléses cukorra.

Kép
nap12

Nap
Egyenlőre nagyon jól viselem...
Nem dolgozom... kismamaként nem folytathattam a munkám és lehet, hogy napokon belül munkanélküli is leszek...(eü. reform) :evil:
Vendég

Sziasztok!
Sabine üdv köztünk!
Előtej nekem is szokott jönni,de nem minden nap és csak egy kevés.
Holnap megyek cukorterhelésre.Hát mit mondjak nagyon nem várom.
pusz mindenkinek!

KépKép
dudu_84

Dudu
Vigyél citromot... annak a levét belecsavarhatod a cukoroldatba... úgy egy kicsit barátságosabb meginni....
Vendég

köszi sabine! Megfogadom a tanácsodat!

KépKép
dudu_84

Nap,
nekem is mindig lemaradt a hozzászólásaimról: nagyon jó, hogy újra köztünk vagy! Aztán csak aktívan, mint régen! :D
Sabine,
üdv köztünk! :) Itt semmit sem "illik" írni, csak azt, ami jólesik. Meg amit indiszkrét kérdéseinkkel néha kiprovokálunk. :D Például én kíváncsi volnék arra, hogy természetes babók-e az ikrek, vagy lombikosak, merthogy azok között gyakori, ráadásul itt a fórumon is vannak más lombikos babák, tehát mostanában ez nagyon bejön. :wink: De ha indiszkrét vagyok, ne válaszolj ám! :D

italoman

Sziasztok!
Zsuska!
Üdv itt köztünk! Én is kaális voltam, de én a doki nénihez jártam és csak a 4. lombik után mentem át a Mágushoz. Nekünk abszolut szerencsét hozott, csak egyszer voltunk nála konzultáción mert miközben az 5. lombik előtti vizsgálatok folytak, megfogant a mi kis Csodamanónk. Egyébként nekünk is van még négy eszkimócskánk...

bogesz!
Én teljesen parázós vagyok, de azt nem hiszem, hogy bármilyen helyzetű fekvéssel össze lehetne nyomni a babát. Sőt én úgy tudom, hogy pont az oldalt fekvés a legideálisabb ilyenkor.

Sabine!
Üdv itt köztünk! Gratula az ikrekhez!

Tényleg az ikrekről jut eszembe, Times merre van?

Kép
mirosz

Szijja Lányok!
Nem tűntem el... ne örüljetek.... :) :D :D :D :D

Sabine: Üdv köztünk és gratula az ikrekhez! Hát, nem semmi... elsőre ikrek! Van egy barátnőm, ő is iker fiúkat szült és nekik is az első babáik... hát, embertpróbáló..... Úgyhogy - nem ijesztgetésből, de jól fel kell ám kötnöd...... nem lesz könnyű két kis örökmozgóval.... :) De ugyanakkor azt gondolom olyan fantasztikus dolog történik Veled, ami csak kevesekkel! :)
Csinálj vonalzót, hogy lássuk hol tartasz! :)

Én most anyukámnak adtam a kis csapatot.... épül a kerítés, a brigád étkeztetése és az ezzel járó teljes logisztika rám maradt.... szóval most kész öröm, hogy "nyaralni" vannak a csipetek.... Ha minden igaz csütörtökön kapom őket vissza... Még nem hiányoznak a szó szoros értelmében, de az tény, hogy nagyon üres a ház.... túl nagy a csend.... ma csak kétszer léptem rá a széthagyott kisautókra.... ez is furi, mert ez naponta kb. 5-6-szor fordul elő.... úgy normál állapotban...
Annyira fáradt vagyok, de nem sok időm van a pihenésre.... :(

Márkanyuka: nekem sosem folyt előtej.... de sok mamócát ismertem, akinek igen. Sajna a tejcsi leendő mennyiségét nem befolyásolja sem előnyösen, sem hátrányosan....
Na, megyek lányok, még benézek... lehet, hogy nem mindig írok, de elolvasom a soraitokat...
Puszi.. és élvezzétek a szép időt.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

[quote]S írta:ziasztok

Jól vagyunk
Halad a festés ,de idegölő ez a kupi ami nálunk van.Hétvégére ígérik,hogy kész lesz minden.
Utána gyors rendrakás és jövök.
Puszika nektek
Jucu és a "hasa"
--------------------------------------------------------------------------------
Kép

Íme a "pocakkép" nem túl jó én csináltam :oops:

Kép

Kép
jucu

Szép napot mindenkinek!

Italoman/Ildi
Teljesen spontán babák... :lol:
Ezért is bonyolult most a helyzetünk... az persze szóba sem jöhetett, hogy ne tartsam meg...

Mandala
Én nem a fiúktól, a felelősségtől, a munkától félek, hanem attól a bizonytalanságtól, amiben vagyunk... :cry:
(vonalzóm van....és képem is :wink: )

Jucu
:lol:
Vendég

Sabine!

Anyagi bizonytalanságra gondoltál? Tudod... ahova a Jóisten báránykát ad ad hozzá legelőt is... elvileg :wink: . Biztos megoldjátok valahogy. Mi is nagyon sz...ul állunk...

Nekem is ereszt a cicim.... Pedig úúútálom a melltartót!!! :(

Juci!
Szép a pocak :lol: !

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sabine,
akkor tényleg dupla gratuláció! Ez nem akármi! :D

italoman

Bzsuska
Az a baj, hogy kezdek rájönni, teljesen feleslegesen gyötrön magam a tanulással... Munkahely nem lesz... Egy megoldás lesz, külföldre kell menni...
Vendég

Sziasztok!

Hűű, de régen voltam, de persze visszaolvastam Kép
bzsuska, sabine, örülök nektek, gyertek gyakran, jó sok hozzászólással :wink:

betsy, tényleg nincs nagy pocid, olyan kis aranyos :wink:
nekem sem nagy a pocim, én inkább szélességre hízok :roll:

franciska, nekem elég gyakran begörcsöl a vádlim, de mindig csak éjjel, kegyetlen rossz érzés :cry: persze ilyenkor eszembe jut a magneb6, és egy darabig kapkodom :D

bogesz, én nagyon nehezen bírom az oldalt fekvést, és ha a baloldalamra fordúlok, a babó mindig felébred, és kegyetlenül rúgdalózik :D
örülök, hogy megnyerted a pert :D gondolom nem mész vissza dolgozni :shock:

nap, te mész a bababörzére? Nekem azt mondták, hogy minden drágább mint akárhol, mert nagyon sokat kérnek a kereskedőktől a standokért, és hát azt be kell nekik hozni :roll: hát nemtudom Kép

dimet, jucu, nektek is aranyos a pocitok :wink:

Mi tegnap kirándúlni voltunk :D körbejártuk a Balatont, minden látnivalót megnéztünk, sokat sétáltunk, jókat ettünk, este későn értünk haza Kép . Nagyon élveztem, már régen csináltunk ilyen kis kirúccanást, mert úgye az építkezés :?

Bocsi akinek nem írtam külön, de mindenkit pusszantok Kép

Kép
mona76

Jó reggelt!

Apa elment dolgozni.... :cry:

Mona
Írunk sokat :lol:

Kaptam egy BRENDON katalógust... tudnék belőle válogatni...
Most legnagyobb gondom a babakocsi....
Vendég

Jó reggelt!

Ma nagyon fitt voltam, de csak mert volt egy korai vendég :(

Sabine, nekem is van katalógúsom, már párszor voltam bent nézelődni, egy nacit is vettem ott, de horror árai vannak.
Szerintem rendkívül vastagon ír a cerúzájuk :roll:
Nekem is nagyon bejön az áruház, mert nagy a választék, itt nálunk nagyon kedvesek is. De mások is azt ajánlották, hogy oda csak nézelődni. :shock:
Nézelődjél más árúházakban is, és hasonlisd össze az árakat, már a babarúciknál is nagy különbséget találsz :?
Pussz!
Kép

Kép
mona76

Mona
Nézelődnék én máshol is, de itt nem sok lehetőség van... pedig ez az ország 2.legnagyobb városa...
A katalógus nem ír árakat :wink:
Vendég

Sziasztok!

Sabine: Üdv köztünk és gratula az ikrekhez!! :D
Szegény! Sajnálom, hogy a párod ilyenkor is dolgozik! Írtad, hogy marad a külföld, a mh. miatt. A kis ikrek mellett? Vagy később gondoltátok, ha már kicsit nagyobbak lesznek?

Mi is nagyon gondolkodunk, hogy kimegyünk...Bár most kezdtünk építkezni, és a baba miatt is ez egyenlőre elhalasztódott. Azért azt hozzáteszem az én és a párom állása sem rossz, úgyhogy nem panaszkodhatunk. Plussz emiatt nem is kapkodunk annyira... De átérzem, hogy milyen rossz lehet a bizonytalanság! Főleg így, hogy egyszerre két baba érkezik! Fel a fejjel!

Nap! Örülök, hogy minden rendben, vigyázz nagyon magadra!

Én a Berndonban néztem ki a babakocsit. Már elég sok üzletet végignéztünk, de azokat a kocsikat ami nekünk tetszik ugyanannyiért lehet kapni mindenhol!

Mona, Nap! Milyen bababörzéről beszéltek?? Hol és mikor lesz?

Szép napot mindenkinek! Mi megyünk a majálisra! :D

Kép
mirr-múr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?