Mi is csatlakozunk a július közepén (nem) tartott születésnapokhoz! Bár a srácok tutti, hogy 2001. Szentestén "készültek" így akár ünnepelhetnénk öket dec. 24-én is. (Most Karácsonykor kínosan ügyeltünk arra, hogy a fát diszitsük
Szóval Ádám és Péter júl. 18-án születtek (pedig szept. 20-ra volt opciónk). A nevek sem voltak meg igazán, ezért a mütöbe menet hüppögtem oda férjemnek, hogy milyen neveket is diktáltam be. Ö is annyira izgult és csak a szemével nyugtatott, hogy ez most mennyire mellékes. A névnappal mi is eléggé kiszúrtunk a fiúkkal. Annak örültünk, hogy szept. 9-én is van Ádám. Úgy tudtam, van a júniusin kivül is Péter nap. Képzeljétek, pont szept. 9-én! Asszem a nyári buli helyett megoldhatjuk névnapi bulival is dolgot. Ha tényleg külön osztályba járnának, lehet külön buli és akkor majd mehet a vita arról, hogy ki tartja elöbb
Egyébként a B babának B betüs nevet szerettem volna, de minden aranyos név már foglalt a családban. Igy nem jöhetett szóba se Bence, se Boldizsár, vagy Benjamin, Barnabás. Még gondolkoztam a Bulcsún, a tesóm pedig Bendegúzért lobbizott. Egyébként nálunk a baráti társaságban az elöttünk született fiúk furcsa mód mind "hagyományos" nevet kaptak: János és Gábor. Így Péterkénk nem is lóg ki annyira a sorból.

mennyire megszoktam, hogy amig a srácok alszanak netezek! Asszem ezért a szóáradat... bocs