Sziasztok!
OFF
Én már megint baromi mérges, még a kandúr macska is prostituált

Bocs ha valakit nem érdekel ugorja át...
Tegnap Bogi belázasodott délutánra

fájt a feje,azt mondta szédül

és fájlalta a hasát, adtam neki paracemtamolt, hűtőfürdőztem aztán lement a láza elaludt! Alvás közbe bepisilt (3 éve szoba és ágytiszta, azóta ilyen nem történt vele) és félrebeszélt, aztán megint mértem lázat 39 volt, megint hűtőfürdő,lázcsillapítás.... Éjszaka nem volt gond, aludt. Reggel hőemelkedése volt.
Ma reggel jöttünk vissza Szegedre, mert ma kellett menni gipszelésre. Elmentünk a gyerekklinikára olyan fél 10 körül. Fél 12kor jöttünk ki. Jó sokan voltak, a doki is feszt el-elrohangált, aztán leszedték a sínt és kapott újat. Nem gipszet mert a doki szerint gyerekeknek elég a sín nem kell a gipsz

És a gipszet különben is elég nehét levágni, ezt meg csak leollózza....stbstb Mondom jó, hát én nem vagyok orvos nem értek hozzá, csak tudja ő a sebész.... Na 1 hét múlva kell mennünk újra kötözésre!
Megkértem a sebész dokit nézze már meg a torkát, halgassa már meg, mert tegnap lázas volt, és ha piros vagy ő lát valamit, akkor elviszem az ügyeletre.... Ő nem tudja megnézni, nem jogosult rá, menjünk el az ügyeletre. Jó elvittem, délre értünk oda. Ketten voltak előttünk, a doki megnézte és mondta hogy menjünk vissza a fül orr gége klinikára, mert szerinte középfülgyulladás
Visszamentünk 12:45-re értünk oda. Beszedték a papírjainkat! Jó sokan voltak betegek, tetű lassan haladt, a doki baromi alapos volt és egy ujjal pötyögte be mindenkinek a papirológiát.

Közben kértem egy lázmérőt a nővérkétől, mert éreztem hogy tűzforró a gyerek. Erre közölte, hogy az ambulancián nincsen lázmérő

(tanulság, ezentúl magamnál hordok azt is)
Várunk, várunk 14:45 órakor behívtak!!!!!!A doki vagy fél órát vizslatta, nézte, mindent vagy 2x, jó munkához idő kell

Na negatív lett minden és beutalt a gyerekklinikára (ahol délelőtt kötözésen voltunk) az ambulanciára.
Átmentünk, a doki megnézte, nem talált semmit (de akkor mitől lázas, levert, nyomi.....stb?????) Vettek vért és vizeletet. A fehérvérsejteinek a száma kicsit magas, ami valami gyulladásra enged következtetni. Hja és megmérte a lázát lent az ambulancián digitális fülhőmérővel 36,7-et mért

. Amikor felmentünk az osztályra a nővérkétől kértem egy higanyos lázmérőt, és megmértem 38,8 volt a láza!

Mondom fasza, mondtam is a dokinak, hogy kenje a hajára a modern technikát..
Na mivel a vizelet -, meg tulajdonképpen a vér se vészes, ezért kenetet vettek a torkából is, aminek 2 nap múlva lesz eredménye!
Írt fel antibiotikumot, meg ACC-t, elmentünk kiváltani, és este 6 órára haza is értünk

Jééééé mondom még a mai napon hazaértünk, el se hiszem

Basszák meg az egész egészségügyet akik irányítják!

Hogy ott ülsz egész nap a lázas gyerekkel, mire valaki ellátja, mire sorra kerül.....
A hasam úgy keményedett (az ölembe ült egész nap a gyerek, meg azokon a kényelmes padokon ülni,étlen szomjan) hogy mondtam az osztályos nővérnek (nagyon jó fej volt) hogy ha esetleg beindul a szülés, lökjenek már át a nőiklinikára a kicsit meg majd úgyis idehozzák mert itt van lent a koraintenzív....

A kurvaéletbe, hogy egy napos hideg élelemmel, és 2 liter innivalóval felszerelkezve kell eü intézményekbe menni

És nyugtatóval, hogy ne kapj idegbajt!
Ez komolyan mondom kész!
ON
Boni: Én is az első E vitaminos hónap után lettem terhes

400 mg-ot szedtem!
Snufi: Te milyen suliba / továbbképzésre jársz???? Avagy mi leszel ha nagy leszel bébi??
Szilcsi: Hívtad a dokit? Kaptál időpontot? Jól vagy?
Áfi: Azért jó, hogy a párod ennyit segít, én örülök, hogy nincs kertünk, sztem egy söprűt nem tenne arrébb a zuram, annyira panelpatkány

Pedig én nagyon szeretnék kertes házba menni, de nem merem bevállalni 3 gyerekkel, mert még a kertet is csak nekem kéne csinálni..... Amúgy se segít semmit itthon, meg is őrülnék, ha még egy nagy házba laknánk.... Te nagyon szerencsés vagy
Eldugultam, jóéjt