A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nefke,
Remélem, hogy még olvasod, és hogy nem tűnsz el véglegesen a topikból!
Rettentően sajnálom ami Veletek történt, és hidd el, én tudom, erre nincsenek szavak. Sírd ki magad, és nézz előre, csak így lehet tovább lépni a szörnyű dolgokon. Gondolj arra, hogy legközelebb nem lesz ilyen, és sikerülni fog! Ne zárkózz be magadba, gyere ide, és írd ki a bánatodat. Hidd el, ez sokat segíthet.
Szeretnék valami okosat írni, de tisztában vagyok vele, hogy ilyenkor igazából nem lehet. Legyetek erősek. Mi veletek vagyunk, és támogatunk bármi is adódik, akár rossz, akár jó.

Sokszor puszillak,

Zsókuci

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Nefke, nagyon sajnálom :( Kapcsolódjatok ki, vigyázzatok egymásra és remélem hamarosan újra jössz közénk!

Erika és a többiek, várunk benneteket holnap a hírekkel! Baby nem holnap megy újabb vérvételre? Remélem jó hírekkel és magas hcg-vel jön! Aggódom érte is, már olyan régen járt itt.

Puszi mindenkinek
süni76

Nefke, most olvastam csak... :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom! Azért ne tűnj el teljesen, nézz be néha...

Judit

jucicuki

Nefke!

Tudom, hogy ilyenkor nem lehet vígasztalni az embert. Én a munkába temetkeztem és sokat bőgtem. Segített is meg nem is, nekem akkor lett jobb, amikor itt, ismeretlenül, de nagyon őszintén kiírhattam magamból a fájdalmamat. Szerintem ne tűnj el, ez a fórum többet segít, mint gondolnád. Szerintem mi itt mindannyian már olyan dolgokon mentünk keresztül, amit mi tényleg értünk, de sok közeli barát nem ért. Várunk vissza!!!
sharon

Sziasztok!!!!

Nelli drága nagyon szívesen segítettem, és kedves, hogy ezt itt is megköszönted! Apácska mérgelődött, hogy nem jöttetek be! Azt mondta felébredt ám! Mondtam ki is jöhetett volna ő! :oops:
Nagyon sok sikert nektek, és hétfőn itt várunk!!

Nos lányok nekem bejött ez az enyhe időjárás! Nagyon jól elvoltam vele!

Jók legyetek, megy a drukk holnapra akikért kell!!!

Kép
tini75

Köszi mindenkinek az együttérzést.
Próbálom úgy felfogni, hogy nem véletlenül történt ez és biztos nem lett volna egészséges, meg hogy még mindig jobb most, mintha 4-5 hónapos terhes lettem volna. Szóval ezzel próbálom vigasztalni magamat.
Nefke
nefke

Szép napot mindenkinek!!!

Nem vesztem ám el, csak sokat dolgoztam, 5 nap alatt 4 nappalt vittem, és hulla voltam....Erőm már este nem volt írni...A hétvégét pedig kint töltöttem a dunán, 2 baráti párral, a saját csónakunkban, amit páromék a saját kezükkel építettek...
Nagyon jó volt, napoztunk, és kikapcsolódtunk! Jól el is fáradtunk a napon! :lol: :lol:

Juci!
Nagyon szorítok továbbra is értetek!!!!!!Rókakoma jöhet felénk is, zavard erre!

Elan!
MIért is ne???Tök jó lenne, ha pont most sikerülne...Lassan én is hívom őket újra, és bízom benne, hogy esetleg már nem kell menni!!!! :wink:

Réka!
Ez tényleg igazságtalan!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( Annyira sajnálom!!!

Timy!
Csak 6! :shock: :shock:

Lexikém!
Az élet majd kárpótol....HIdd el!!!! :wink: :lol: :lol: Ikrek???Akkor remélem beválik az elméletünk! 3 db ikres anyuka sétál...... :lol: :lol:

Nellike!
Én is remélem 1-2 hónapon belül minden feljött kilónak örülök!!!! :lol: :lol: :lol:

Timy!
Gratulálok!Meglásd, a kis lurkó hamar behozza a lemaradását!!!!!! :wink: :lol: A progiszurival kapcsolatba: Valamelyik nap olvastam a csaladinet.hu-n, hogy egy egész doboz progiszurit adnal el, 50 euróért...Lehet még megvan, elküldöma linket privibe, ha megtalálom!!!

Nefke!
:cry: :cry: :cry: Erre nem is tudok mit írni!!!!! :cry: :cry: Szeretettel várunk, bármikor is jössz!!!!

Gyorsan átnézem a táblát, és dobok egyet!!
Vendég

Nefke!
Ez így is van. Azt a babát, amelyik menni akar, engedni kell! :(

Erika! Ha holnap még fél tizenegy felé ott leszel keress meg, a II. vizsgáló elött fogok szobrozni, és még ugyan nem tudom, hogy milyen ruha lesz rajtam, de élénkpiros vászontáska az biztos, meg vagy piros gatya, vagy piros felsö. Hosszú szökésbarna hajam van és szerintem lófarokba lesz fogva. Majd reggel még eldöntöm.

Ma már nem jövök, úgyhogy majd holnap beszámolok, hogy mi volt az uh-n. Ha minden jól megy, szerdán lesz az inszem. (ez a Krisztinek szólt, remélem vetted az adást :lol: )

Jó éjt mindenkinek, sziasztok, Nelli
nellike

Na, összeszedtem minden információt!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

Holnap jó sokan mennek!!!!
Baby, Nellike, Erika, és Réka!!!! :lol: Várunk benneteket a jó hírekkel!!!!! :wink:

Szép álmokat mindenkinek!!!!
Vendég

Timy!
https://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html Itt van 15 progiszuri....Tegnap este tette fel a csajszi!!!!
Vendég

Na, nem tette be....Szóval a fogamzáson belűl van egy olyan, hogy megmaradt lombik gyógyszerek.....

És még van egy!
http://csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=116
Kacsagombóc néven hírdet....Hátha megvan még!!
Vendég

És még van Timy!
http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=106974
R.Eny néven hírdet....

Remélem sikerül találnod!!!!! :lol:
Vendég

Tudjátok az a legrosszabb, hogy elhittem, hogy sikerülhet, és ilyen kegyetlen volt az élet. Nem tudom, péntek óta azon gondokozom, hogy mit cisnáltam rosszul, mit követtünk el hibát, hogy ezt érdemeljük a sorstól Másra csak ránéznek és már attól terhes lesz. Mi rengeteget költünk arra, hogy gyerekünk legyen és most nem csak magamra gondolok, dolgozok rendesen, fizetem a tb, adót mindent és más meg semmit, felveszi a segélyt a gyerek után és lehet csak azért csinálják a gyereket, hogy kapjon utána pénzt, mi meg így járunk.
Tudjátok hiszek abba, hogy minden baba egy angyal és ők választják ki, hogy ki legyen a családja. nem értem, hogy miért nem voltunk neki jók?
Az is fáj, hogy miért lehettünk 1 hétig boldogok, talán jobb lett volna, ha nem sikerül, mert akkor nem élem bele magam, hogy nekem is lesz gyerekem és most ez nagyon rossz.
Bocs, hogy itt sírom ki magam, de most egy kicsit jól esett!
Nefke
nefke

Nefke,
írtam privit.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!!

Drága Kriszti igen hiányoztál!! Nem illik ilyen sokáig eltünni!!!!! :D :D :oops: :oops:

Nefke Szívem!!!!

Tudnod kell, hogy bármikor meghallgatlak, és ezzel remélem mások is így vannak!!! Én is hiszek ebben amiben te egy részben, de a másik rész a természet dolga! Nagyon jól esik, hogy nem hagytál itt minket!!! Aggódtam volna miattatok!!! Írtam privit!!!

Na cupp nektek, megyek kényeztetni magam a kozmetikusshoz, és apácska fizeti!!!!! Fusi pénz, és fagyizni megyek barinékkal utána!! De este benézek!!!

Kép
tini75

Sziasztok!

De kár, hogy este már nem néztem be, mert akkor láttam volna, hogy Réka is ott volt ma a BMC-be. Na majd máskor. Babyvel így is összefutottunk. :)

Én ma nagyon hamar, egy óra alatt végeztem és az eredmény a következő: múlt hét pénteken egy db 15 mm-es tüsző volt a jobb oldali petefészekbe és más semmi. :( Mára meg a 15 mm-esből lett 21 mm-es és valahonnan előkerült egy 18 mm-es, ami idáig nem volt :shock: Hogy honnan a fenéből zárkózott így fel, nem tudom, de a lényeg, hogy a "jó" oldalon van két tüszőcske, ma már nem kell adnom Puregont se, csak este az Ovitrelle-t. :) Igen Kriszti, szerdán, azaz 2.-án inszem.

Úgyhogy Tini használt a Puregonod és nem is tudod, milyen nagy segítség volt! :) Köszi mégegyszer :)

Nefke!
Azért vagyunk, hogy elmond a bánatod és mi meghallgassunk. Hol máshol, ha nem itt? Szóval gyere csak bátran, nézz be hozzánk gyakran és írd ki magadból ami a szívedet nyomja. Sajnos vannak itt mások is hozzád hasonló cipőben. :(

Baby! Várlak a hírekkel, remélem jót hozol :)
nellike

Sziasztok!

Na megjöttem. Kicsit eltüntem. Sajnos senkivel sem sikerült találkoznom, 1/2 9-re végeztem.
Megvolt a vérvétel és az uh, jobban 3, balba 2 van, de kétszer is rákérdezet Szücs doki, hogy volt-e kismedence gyuladásom?
Én nem tudok róla.

Tegnep délelőt beállitottak a sogornőmék Budakesziről és egységesen megszavazták, hogy visszafelé megyek velük.
Igy reggel nem kell korán kellni, 7-re ott voltam a bmc-be.
Kaptam 1 órát, hogy készüljek el.

Nellike

Most kivételesen korán mentem és sikerült hamar végeznem, de ha a megszokott tempóm lett volna, akkor biztos, hogy találkozunk. 9 nél előbb nem tudok ottlenni. Majd legközelebb.

Kriszti

Legközelebb május 16-án megyünk a párommal együtt kivizsgálásra. Nekem vérvétel, uh, nőgyógyászati vizsgálat, a párom vérvétel,meg anyag leadás.

Lányok egész héten Mártika lesz egyedül. Legalább is ezt mondta az előttem lévőnek.

Megyek, szórakoztatom a párom. Este benézek.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok,

Technikai kérdésem van. Ti nap melyik szakaszában adtátok magatoknak az injekciót?

Info rádióban a lombikról van szó:http://www.inforadio.hu/hir/eletmod/magazin/10/, itt meghallgatjátok

sziasztok

Kép

csibe
csibe32

Csibe!

Én a Puregont mindig estefelé adtam be. Amikor kezdődött a híradó kivettem a hűtőből és a végén meg beadtam. Addig meg kicsit "melegedett". De úgy tudom nem mindegyik gyógyszernél választható meg a napszak, úgyhogy inkább olvasd el a betegtájékoztatót.
nellike

Nefke
:cry:
Ne keresd a hibákat te nem tehetsz semmiről!Sajnos ilyen az élet nekünk mindenért meg kell küzdeni és vannak olyanok kiknek minden az ölébe hullik!Remélem majd lassan helyre jön a kis lelked és újjult erővel álltok neki a következőnek!Olvass egy kicsit vissza és nézd meg miken ment keresztül Zsókuci és Lukrécia.Talán ad egy kis erőt!És ahogy már más is írta gyere nyugodtan és sírd ki magad a vállunkon!

Baby
Mi volt a vérvételen?
gabicsibe

Baby???
Vendég

Sziasztok!!!

Nelli pusszantalak, és remélem tényleg ez az adag hozza meg a sikert!!! :D :oops: Várunk a szerdai megmérettetés után!!!

Csibe! Nekem mindíg délelőtt kellett beadnom! 10 és 11 óra között, ezt dokim mondta!!

Gabcsi!! Tudod már készülök egyszer leülni hosszabb időre és átolvasni az eddigi írásokat!! Jobban tudnám kivel mi a helyzet, néha kis butának érzem magam!! :oops:

Na jó éjt nektek!!!!

Kép
tini75

Én is érdeklődöm. Baby?

Szió Gabi! Hogy telt a pihenés?
Azt tervezem, hogy most nagyon belehúzok, és javítok a statisztikán. Jó? :) :wink:
nellike

Sziasztok!
Bocs, ma eltűntem, mert keri buliba voltam. :D Kaja, pia, gyerekek. És egy lányzótól kaptam egy-két ötletet, hogyan próbáljunk a férjem eredményén javítani. Lehet, hogy megpróbálkozunk még egy akupunktúrás kezeléssel. Kriszti, mi a véleményed (és a többieknek is) az ilyen gyógyítással??? Végül is nekünk már teljesen mindegy. De azt mondta egy természetgyógyász, hogy nincs veszve a dolog. Csak a drágámat meg kellene barátkoztatni a halételekkel, kaviárral és az E-vitaminnal :) Nem lesz könnyű, de majd bevetem női bájaimat és lehet, hogy a hasamon vagy a mellemem tálalom neki :D

Babyka, aggódom. Ha ma nem jelentkezel, lehet hogy holnap megzavarlak egy sms-el...

Nellike, ez nagyon jó hír, hogy 2 ilyen szép méretű tüszőcske ott van a jó oldalon! Nagyon szorítok!!

Gabicsibe, hogy telt a hétvégéd? Nemsokára Te is mész vissza.

Csibe, pont tegnap gondoltam Rád, hogy vajon hol tartotok. Én a Decapeptylt reggel szúrtam, a Puregont és a Merionalt pedig este. Valóban nem mindegy, mikor.

pussz
süni76

Baby-vel vajon mi van?

Süni:
Én csak ajánlani tudom az akupunktúrát, barátnőm is jár, igaz ő fogyás miatt, de tök sok lement már róla. És nagyon sok meddő pár is jár hozzá, soknak segített már. Ha nem járunk sikerrel az idén, akkor felkeresem majd én is. :)
Puszi
Estrella
Vendég

SZiasztok Lányok!

Mi is elutaztunk, és nagyon sajnálom, hogy közben szegény Nefkével ez történt! Baby meg már jelentkezhetne! :?: Mi lehet vele??

Nefke :cry: !
Tényleg az a legrosszabb talán, hogy már kicsit beleéltétek magatokat, nagyon megértem, hogy totál eleged van az egészből! Inkább tényleg írd ide ki a bánatod, talán kicsit segít feldolgozni a történteket.

Csibe!
Én is este adtam be, amit kellett, reggel mindig kapkod az ember, szerintem nyugisabb az este, ha lehet választani.

Réka!
A te eseted se semmi! Sokat gondolok rád! Vigyázz magadra!

Nellike!
Hát itt lenne az ideje egy inszemes sikernek! Hajrá!!!

Süni!
Nekem is már mondogatták ezt a módszert, de nem próbáltuk még. De ha belevágsz, majd számolj be a hatásosságáról!

Gabi!
Mikor mehetsz majd? Már tudod kb.? Hogy használ a fogyi? Nekem ezek az ünnepek betesznek, mert férjecském mellett lehetetlen fogyni.

Kismamik jól vagytok????
Puszi Mindenkinek!
Gil
gil

Sziasztok,

Mi is házon, sőt városon kívül voltunk a hosszú hétvégén, most olvastam vissza a fórumot...

:(( .. Nefke, sok erőt kívánok Nektek!

Réka, neked pedig szorítok, ahogy csak tudok! (Nagyon tudok :)

elan
elan

Sziasztok!
Mi se voltunk itthon a hosszú hétvégén...

Nefke: sok-ko erőt kívánok neked!!

Kriszti: remélem jó omen, hogy beírtál a babás táblába!!!Holnap du. ,megyek a genetikushoz, kíváncsi vagyok mit mond, valahogy most tök optimista vagyok, úgy érzem nem lesz semmi baja a babócának...(ennek ellenére mondjuk minden WC-re menéskor görcsbe rándul a gyomrom, hogy csak nem most kezdek el vérezni... :cry:)

Lányok, köszönöm hogy szorítotok nekünk, ránk fér :roll:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de bevallom most megviselt egy kicsit ez az egész:(
Na meg nem is voltunk itthon elmentünk felejteni egy kicsit!!!
A lényeg, hogy emelkedett ugyan a hcg, de nem eleget, valószínű, hogy nem fejlődött rendesen a babó:(
Így nézünk továbbra is előre és kezdjük az új stimut!! Ennyi!!
Mindenkinek köszi, hogy gondolt rám:)
Majd próbálom visszaolvasni, még nem sikerült, sziasztok!!!!
Kriszti,
láttam a kis szivecskét, aranyos vagy, tényleg szuper lett volna, de sajna kiveheted onnan:(
baby.81

Babyke
Kép
Örülök,hogy így állsz hozzá és kezditek az új stimut!Fel a fejjel!!
gabicsibe

Kedves Baby!

Már nincs értelme reménykedni se??? Nagyon sajnálom! :cry: :cry: Érthető, hogy megviselt!
Annyira klassz csajszi vagy, hogy máris a folytatásra koncentrálsz! További kitartást!!!
gil

Nellike
Reméle is hogy legalább te javítasz!!Hajrá!hajrá!Szorítok!!

Süni,Gil
Jövőhét közepe táján már mehetek is,hihetetlen hogy ilyenkor milyen gyorsan telik az idő!Bezzeg mikor az eredményre várunk akkor meg csak vánszorog.

Süni
Szerintem ártani biztos nem árt az akupresszúra,ha meg használ az nyeremény!Inkább ez mint a rengeteg gyógyszer!

Gil
Fogyi még mindíg megy és a hétvégén sem hagytam abba.Igaz amit megettem azt le is dolgoztam(2napig a nyaralót takarítottuk),meg hát van egy tündéri anyósom aki segített nehogy elcsábuljak :)
gabicsibe

Sziasztok!

Baby! Sajnálom :( Gondoltam rád és mivel tegnap nem jelentkeztél, sejtettük, hogy ebből jó hír már nem lesz. :( Csak pozitívan! Új stimu, új lehetőségek, hajrá!!!!

Gabicsibe! Holnap lesz a nagy nap!

Apropó! Jön valaki holnap? Én kb. fél tizenegy felé érek oda, és ha rámjön, akkor egy kék farmer, lesz rajtam, khaki-bézs felsővel, khaki cipővel, meg khaki színű vászon táskával. De majd reggel még meglátjuk. Egyedül leszek, mert a párom reggel leadja a mintát, aztán neki mennie is kell, mert dolga van. :(

Már nagyon szúr a jobb oldalam, ami remélem azt jelenti, hogy még mindkettő versenyző megvan :roll: A hasam meg akkora, hogy a párom szeme is kikerekedett:) Pedig csak két tüszőcském van, de úgy látszik, hogy az alhasi puffadás nem tüsző mennyiségtől függ. :)

Majd igyekszem jelentkezni holnap este, jó éjt mindenkinek!
Drukkoljatok légyszi, hogy minden rendben és időben történjen!

Nelli
nellike

Baby
A fenébe! Sajnálom, de nagyon. Mi lett a sikerszériával? Ezek után már nagyon félek az uh-tól. El se tudom mondani mennyire. Legalább valamit éreznék. HOva mentetek felejteni? Remélem valami tuti kis helyre, ahol a körülmények ellenére jól éreztétek magatokat. Végre együtt lehettetek. Puszillak
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék Hozzátok csatlakozni, ha megengeditek. 11. hónapunk fog most következni, ma már barnázom, tehát tuti megjön....
2 hónapig szedtem már a Clostit, a dokim azt mondta a 3. hónap után megírja a beutalót a Jánosba. Ezt megelőzve ma délelőtt fel szeretném őket hívni, és időpontot kérni, mert hallottam, hogy elég sokat kell várni.
Pedagógus vagyok, júni 15-től itthon, tehát "mindenre" ráérek. Szeretném már tudni, miért nem jön össze a babó.
Remélem,bevesztek a csapatba. Igyekszem, majd mindenkit megismerni.
vikike0429

Sziasztok!

Baby nagyon sajnálom, de fel a fejjel, és sok sikert továbbiakra nézve!

Szia Viki!!!
Üdvözöllek közöttünk, ez itt egy nagyon kedves és jó csapat! Mi sem vagyunk olyan rég óta itt, de mára már szinte minden nap jövök!!! Bizti jobb lesz ha már tudjátok mi a gond, mi is így voltunk ezzel!!! Táhat üdv. köztünk!

Lexi szorítunk nektek!!! Várunk az Uh után!!!

Gil köszike jól vagyunk! De egyre jobban aggódom a hétfői Uh miatt!!! 8 hetesen is történhet bármi, bár volt aki azt mondta végig a kilenc hónap alatt! És igaza is van! Én már kezdek parázni!! :(

Gabcsi! Tudod olyan gyorsan elszaladt a készületektől a beültiig az idő, most meg csak vánszorog! Bár csak eltelt megint három hét!!!
Hétfőn úgyis az elsők közt lesztek akikkel megosztom a híreinket!!!

Pusssza nektek!!! Szép napot!!!

Kép
tini75

Ohhhh Nelli drága megy a drukk ezerrel, és remélem jó hírekkel jösszzz!!! Cuppp!

Kép
tini75

Szia Tini!
Köszi, aranyos vagy! Látom, Neked már sikerült! :lol: Hosszú volt az út idáig? Inszem. , lombik?
vikike0429

Felhívtam a kórházat. Július 16-ra kptunk időpontot. Messze van, de legalább haladunk! :wink:
vikike0429

Jó reggelt mindenkinek!

Gondoltam még reggel benézek stresszt oldani. A férjem az M7-es áll a sorba már több, mint egy órája. Mártika le fogja harapni a fejét, merthogy elkésik, az már biztos. És szegény időben elindult :(

Én meg készülődök, megyek utána vonattal:) Lehet, hogy előbb beérek, mint ő:(

Na mindegy, drukkoljatok, tiszta ideg vagyok. Pussz mindenkinek!

Üdv. Viki köztünk, itt a helyed neked is! :)

Tini! Nem kell parázni, minden rendben lesz. Azért szerencsére nem végződik minden terhesség vetéléssel. :?
nellike

Köszi Nelli! Drukkolok neked nagyon!!!!!!!!!
vikike0429

Sziasztok!
Babyka, sajnálom :( Azért remélem, az sms-el nem bántottalak meg! Biztos sikerülni fog a friss stimuláció után. Főleg, hogy a szervezeted emlékezni fog a terhességre. Fel a fejjel!

Vikike, üdv közöttünk!! Nagyon mázlista vagy, hogy már korán reggel tudtál a BMC-vel beszélni! Ez csodának számít :D

Nellike, szorítok nagyon. Biztos minden rendben lesz! A férjed anyaga meg legalább friss lesz és meleg :wink:

Lexi, Tini, rendben lesz minden az uh-on. Aztán majd gonoskodunk, hogy ez csak egy apró törés legyen a sikerszérián.

Gabicsibe, hát akkor mindjárt mész!!! De jóóóó! Én meg mindjárt felhívom azt a telefonszámot, amit kaptam, hogy egyáltalán férfi meddőség kezelésével foglalkoznak-e. Ma reggel óvatosan előhoztam a témát. Szerencsére nem ellenkezett, de láttam, hogy ismét felszakítottam a sebeit. Annyira sajnáltam :(

Gil, Veled mi a helyzet?
süni76

Sziasztok!

Vikike!
Üdv itt!Tényleg messze van a július,de egy lépéssel előrébb vagytok.

Baby!
Sajnálom,hogy ez történt,fel a fejjel!Nekünk is volt már ilyen,ez azt jelenti,hogy az a baba nagyon akarta...

Lippa!
Nemsokára indulunk a "tesóért".Majd jelentkezem,ha végeztünk.
kita

Sziasztok,

Már egy ideje olvaslak benneteket, de eddig nem írtam, mert még nem lett volna mit. De most szeretnék hozzátok csatlakozni, ha lehetséges! Remélem engem is bevesztek!

Rólunk annyit, hogy hétfőn kell mennem a második vérvételre és nőgyógyászati vizsgálatra. Nálunk a páromnál van a gond, túl alacsony a spermaszáma, és még sokkal gond is van. Vagyis tuti, hogy lombik lesz egyből.

Nagyon drukkolok, akiknek sikerült (Lexi, Tini, Benszi, bocsi ha kihagyok valakit, még most ismerkedem a nevekkel), hogy továbbra is minden rendben legyen! :)

Réka, remélem nálad is minden OK lesz!
Annyira együttérzek veled, nekünk is van egy cicánk. Imádjuk, és nem szeretnék kitenni. Külön kell kérni, hogy a toxot nézzék a vérből, vagy automatikusan megteszik?
Pont most beszélgettem erről egy kolléganőmmel, és ő mesélte, hogy az egyik barátnőjénél is ez volt, és teljesen egészséges, gyönyörű kislánya született, és semmi baja nincsen. A terhessége alatt végig gyógyszert szedett, ráadásul, nem is a legelején derült ki. :D
rebe
Dunaharaszti

Szia Rebe! Üdv neked is! Ha jól tudom, a vérvételnél automatikusan nézik a toxo-t. Jó kezekben leszel a BMC-ben!

Nekem meg sikerült felhívnom azt a természetgyógyászati rendelőt. Mondták, hogy fiatalkorban tudnak segíteni férfi meddőség kezelésben. Azért kiváncsi vagyok, hogy a mi (tragikus) esetünkben is tudnak-e segíteni. Vinnünk kell az első találkozáskor a leleteket. Először csinálnak egy állapotfelmérést, akkor eldől, hogy érdemes-e folytatni. Utána 10 kezelés (40 ezer). Úgy gondolom, mi nem veszíthetünk vele semmit. Már csak a páromat kell puhítani :)

Pussz mindenkinek! Mennek a drukkok!
süni76

Nellike drága!
Nagyon-nagyon drukkolok neked!A szerencsehozót pedig a teszt elött megkapod!!!

Süni
Remélem ha ennyibe kerül használ is!Párod is biztos benne lesz,hiszen már annyi mindenen keresztülment miért pont ezt ne vállalná?!időpontotok is van már?

Rebe
Üdv közöttünk!Bátran kérdezz szívesen válaszolunk!És kívánom minél elöbb kerülj a tábla tetejére :D Én is úgy tudom automatice nézik mindenkinél a toxót.

Vikike
Üdv neked is!Hidd el gyorsan elfog telni ez a két hónap!addíg intézz el mindent,mert utána már nem lesz időtök semmire!
gabicsibe

Helló Lányok!

Baby: örülök, hogy ilyen jól viseled, csak így tovább, fel a fejjel:-)

Nellike: mennek a drukkok!

Nefke! Csak közhelyeket tudnék írni, nagyon sajnálom....

Süni: nagyon jó gondolat ez az akupunktúra, biztosan segíteni fog:-)

Én ma voltam a BMC-ben, pénteken lesz az inszem. Van két szép tüszőcském: 1 a jobb, 1 a bal oldalon. :-).
brumi_30

Madrin
Jaj most látom ma műtenek!Lehet hogy már túl is vagy rajta?!Szorítok!!!!

Brumi
Ez szupi!!!Tessék statisztikát javítani!!!
gabicsibe

Sziasztok!
Üdv Rebe!Köszi, hogy leírtad a barátnőd esetét, reményt ad, hogy nem kell elvenni a pici életét...én 7 napja szedem a gyógyszert (Rovamicine)csak ugye kijött az antibiotikum kellemetlen tünete, megy a hasam... :| nem tudjátok Normaflort lehet babásan szedni?Jó lenne ha nem menne tönkre a kis bélflórám....
Ja és igen alapból nézik a nagyrutinon belül a toxot...csak ugye én azért boszankodok, mert a kivizsgálások elején már megvolt az eredmény, de csak a konzultáción tudtam meg, hogy baj van...a kettő között meg eltelt majdnem másfél hónap...lehet, hogy mire terhes lettem kikezelhettük volna a toxot...na de ezen már hiába rágom magam...

Madrin:Remélem már túl vagy a műtéten!!

brumi:péntekre:+++++++++++++++++++++++++

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Madrin,Nellike nagyon szorítok Nektek!!!!

Baby :cry: nagyon sajnálom az első lombiknál nekem is így volt és akkor azt mondták,hogy ez már egy jó jel,hogy képes vagyok teherbe esni!Aztán látod a második sikerült is,kívánom hogy Nálatok is legyen :wink: !

Kita drága szorítok nagyon,várom a hívásod :D !

Réka nagyon szorítok,hogy a genetikus csupa bíztatót mondjon
Nektek!

Süni kívánom, hogy a természetgyógyász tudjon segíteni Nektek !Mikor mentek?

Brumi de jó,hogy már pénteken inszem ismét :D .Drukkolok nagyon :wink: !

Vikike,Rebe üdv a csapatban!

Vikike a 04.29 a születési dátum?Mert ha igen akkor nagyon boldog születésnapot kívánok,így utólag !

Mindenkinek szép napot

Lippa
lippa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?