SZiasztook!
Hát, azt nem ígérem, hogy mindenkinek írok, de írok, amíg bírom - Ármin alszik, ki tudja, meddig?
Beja! Nagyon sokat gondolok rátok, gyógyuljon meg Bálint mihamarabb!

És te bírd ki az ébren, aggódva töltött napokat, éjjeleket minél könnyebben!

Eseleg húsleves vagy zöldségleves levét nem issza meg pohárból Bálint? Az sópótlásnak, ásványianyag-pótlásnak is jó lehetne!
Cory! Anyuád:

Viszont a gatyókhoz gratulálko, tök jó, hogy vannak!

És a lényeg: hogy TI örültök a babónak!

Én meg veletek!
ZSuzsi! Hát, szerintem szeretnének jónéhányan olyan csúnyák lenni, mint te!

De ki akar oilyan bunkó lenni, mint a pasi?

De jó, hogy jól sikerült az utatok, még ha Dorka nem is szeret autózni! A férjed is tudott kicsit lazítani? TUdtatok jókat pihenni, beszélgetni? Jaj, de mennék én is nyaralni egy kicsit! A baba a pocakomban jól van, köszi

, éjjel alszik, mint a nagyok és nappal rugdos
Laura! Végül is mi volt a múltkori terhesrendelésen? Kiderült, hogy fiú-e vagy lány a babátok? És van már nevetek arra az esetre is, ha fiú?
Szila! De jó, hogy Hanga is iszik !

A lámpákat az IKEÁban vettem, sima homokfúvott üveg és egyzserûen üvegfestékkel festettem rá. SAjnos az ötlet nem tõlem származik, az öcsém adott mindenkinek festett lámpát a családban karácsonyra, de szerintem nem haragszik, hogy én is lámpázok!
Gorsi! Árminnak egy DR Leó cipõt vetttem elsõként - én sajnos nem voltam vele annyira elégedett

TEtszeni nagyon tetiszik, de túl keménynek, merevnek találom a talpát és a felsõrészét is, nagyon nehezen tudott benne megtanulni járni, pedig zokniban már jól tudott, a dupla csat rajta pedig nagyon nem praktikus, mert nehezen kezelhetõ. Ráadásul az eladók sem voltak túl kedvesek (ez a Ráday u-ban volt, még az õsszel) SZóval, én most már szívesebben vennék olyan cipõt elsõre, mint Cory Balunak! Lehet, hogy tavaszra olyat veszünk - ha létezik ilyen "ló-méretben" is!

Nekem azt mondták egy másiok fyerekcipõboltban, hogy akkor jó a gyerek lábára a cipõ, ha felhúzod rá, felállítod benne és a kérgénél hátulk az õ lába mögött még befér a te egyik ujjad is acipõ talpáig le - na, ezt elég idétlenül írtawm, de remélem, érthetõ! A sajtos sütid pedig annyira ízlett, hogy hamarosan sütök én is!
Solya! Megnéíztem a képeiteket!

Téged persze teljesen másmilyennek képzeltelek, mint amilyen a képen vagy, de sokakat képzeltem másnak, aztán jól meglepõdtem, mikor találkoztunk!
Edit! Dehogy haragszom!

Megértem, hogy ha hazajöttök néhány napra Rikivel, akkor köröttetek forog a család és inkább velük vagy, mint velünk, "ismeretlen ismerõsökkel". Meg hát ez a hóesés tényleg nem tette túl vonzóvá a sétát! Az nagyon jó, hogy legalább talira eljutottatok!
Kajálás: Én általában hagyon Ármint "malackodni", vagyis ehet kézzel, vagy amivel tud/akar. Persze, én is jobban örülnék, ha nem kéne ebéd után átöltöztetni, de egyelõre úgy vagyok vele, hogy a lényeg, hogy minél több dolgot kipróbálhasson, szeressenm enni, tapintsa meg a kajákat is, aztán elõbb-utóbb gondolom, neki magának lesz igénye, hogy úgy egyen, mint egy felnõtt - vagyis evõeszközzel és tisztán. De perzse ha sietünk vagy nem itthon vagyunk, én is inkább etetem és nem hagyom maszatolni!
Zafi! Szegény Réka! Meddig kell csepegtetnetek?
Borcsa! Merre jártok? Tényleg ilyen rég írtál, vagy én ugrom át mindig az írásaidat?

Dzsili! Hol néztek meg téged a többiek? A profoilodban csak a gyerekeket találomn! Õk amúgy nagyon szépek!
Mi ma az állatkertben voltunk sétálni: ma már jobban tetszett Árminnak, mint 3 hónapja a szülinapján, de azért még mindig nem az igazi! Igaz, a zsiráfot megtapsolta, a lámáknak integetett, több állat láttán is mosolygott, de azt az extázist, amit egy kutya vagy egy macska ki tud belõle váltani, meg sem közelítette egyik reakció sem! Mi viszont bnagyon jót napoztunk Andrással a pálmaház elõtt, míg Ármihn aludt. SZombaton pedig megnéztük a Harry POttert - de könyvben jobban tetszett. És a hangjaitól a babõ bordától bordáig menekült, pedig jól betekertem a pocakomat pulcsikkal, kabátokkal! Az egész hétvégi "ünnepségsorpzat" pedig azért volt, mert holnap leszünk Andrással 7 évesek!

Azért még jó lenne holnap is ünnepelni egy kicsit!
A végesincs regény következõ részét a napokban olvashatjátok ugyanitt!

Márti+Ármin+