Sziasztok!
Tünde!
Nagyon szuper képeket csináltál. Komolyan!!! Amikor elkezdtem nézni, nagyon megtetszett Bence rucija, na meg ő maga is nagyon aranyosan nézett ki, na ezt meg is akartam említeni, de ahogy mentem tovább, rá kellett jönnöm, mindenki nagyon helyes.
Petra!
Én nem a nagy csúszdára gondoltam, hanem középen a kicsire. Nagyok tényleg életveszélyesek. A nagyra, én is mostanábban engedtem fel először Manót, viszont valamivel biztonságosabb a sóstóitól, mert itt a libegőn Manó kézmagaságábban is van korlát, és nem csak a láncb alehet kapaszkodni. Nekem mind1, hol találkozunk legközelebb.
Szia Timi2!
Üdv. a topicon. Szerintem se aggódj a picurka miatt. Nálunk is ugyan az volt, mint Annamariék. Én sem erőltettem a hason fekvést.
Manó egy 2 perce döglött vakondot fogott meg. A kutyája fogta meg. Manó felemelte, és oda vitte a kutyának, hogy nyam-nyam.

Jó, utána volt kézmosás is, de maradtunk.
Dóra!
Pont az a két napvédő ami szemet szúrt először a bölcsinél.

Gondoltam, hogy a fákat szolgálja.
Papci sokkal jobban van, vasárnap jön haza. Nyomnélkül túl van az infartuson(most már erről beszélnek a dokik), ja és kiderült, hogy cukros. Tuti szerdán már újra Pest felé fog vezetni, na meg napi 4-5x megjárja Debit.
Ja nap híre!

Míg csináltam a kiskertet, Manó a fokusban ült, a fényszórót felkapcsolta, kivéletesen elfelejtettem lekapcsolni, délutánra szépen le is merült a kocsi. A kocsibejáró közepén, addig a tranzit az utcán állt. Még jó, mert akkor a munkások itt maradtak volna.

Állandóan figyelni kell rá, mert egy perc alatt kárt tesz. Pl. anyu nappaliba lévő szekrénysorának a szélére cakkot vágott a húskofolóval.

Még jó, hogy nem ő okozta az első kárt benne, már az öcsém gyerekkorában felavatta. Kiállítást csinált anyunak a rajzaiból, és technokollal felragasztotta rá.

Nem vészes, csak mi tudjuk, hol a hiba.
Na most már megyek!
Sziasztok