A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Jó REggelt!

KAtica gyönyörű a görbéd! mikor tesztelsz? drukk++++++++++

ÁFi lélekben veled!++++++++++++++++várom sömöst!

szilbee remélem tényleg a nagykönyv szerint múlik el a rosszulléted!

Babim drukk++++++++++++++++++++++

Snufi++++++++++++++++++++++++++remélem tetszett a koncert, sajna én lemaradtam róla :cry:

KAtám++++++++++++++++++++++++

Pusszantás!
Vendég

jó reggelt

Katica
húúúúúúúúúúú, csudajó hárimfázisos görbe :D drukk ++++++++++++

Áfi
drukkhegyek +++++++++++++++ bizti minden rendben lesz

Boni
Mi olyan 6 után értünk ki a ligetbe, de a nagyszínpadhoz csak a koncert előtt mentünk vissza. Csuda jó hangja van :D Viszont a hangmérnökök kicsit elcseszték a dolgot, a mellkasomban éreztem a dobot :? :shock:

Snufi
ti kijöttetek végül? csak mert nem csörögtél, igaz lehet édes kettesben akartatok lenni :wink:

Elkezdtem hőt mérni, tegnap 36.7, ma 36.6.

BP-i és környéki csajok:
Coca kérdezte telcsin a holnapi talit, hogy lesz e??? MOndtam neki, hogy nem írta senki, hogy jó lenne e nekik. Viszont nekem bejött egy program, tegnap hívott az ismerősőm, és megint vigyázok 1 órácskát a srácaira :P

Kép
gaby25

Jó reggelt,
kb egy fél óra múlva indulunk! Mindenkinek szép napot! Nekem egycsomóban a gyomrom, éjjel alig aludtam, hasmenésem és hányingerem van az idegességtől, szóval nem vagyok fényesen, de majd a vezetés leköt. Csak ott ne kelljen sokat várni mert ilyenkor a saját agyamra megyek :? Majd adok hírt magamról pár óra múlva.

Katica 24. napi PÉ nem lehet? Remélem akkor még nem volt beteg apa... :wink:
Vendég

Áfi! Nagyon szorítook neked és minden rendben lesz!

KAtica! Szép a görbe:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Gaby mi hazamentünk, mert apának fájt a feje, így lemaradtunk a koncertről :cry: Snufiék kinnt voltak, de pont elkerültük egymást!

ja Hőm tegnap, ma 36,7 így nekem lett igazam, nem volt korai PÉ. :lol:
Vendég

babim voltatok kinnt? hogy avgy ma reggel?
Vendég

Szia Kedves Boni!
Nem voltunmk kint, mert Apa nem érezte jól magát.
Köszönöm érdeklődésedet, jól vagyok, csak kétoldali munkuszunduruszom van álmossággal súlyosbítva..
Coci él, tegnap írt sms-t. Talán már kész a gépe.

babaimádó
Kép
babaimado

BAbim! jobbulást párodnak! pussz!
Vendég

Boni!Apa feje már nem fáj, ugye?

babaimádó
Kép
babaimado

Babim! Nem mondta reggel! TEgnap sikerült bevetetnem vele egy db E vitamint erre azt mondta, hogy attól van rosszul, így legközelebb majd lefekvés előtt veszi be! FÉrfiember! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Áfi! Mennek a drukkjaim, nem lesz semmi baj! Várjuk a híreket!

Katica! Szép a görbuszod!

Szilbee! Jobbulást neked! Most már csak elmúlik! Grat. a mocorgáshoz! Én is érzem már :wink:

Többieknek is pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt,

végül nem mentünk ki mi sem a Városligetre. Boni Apaának fájt a feje, Babaimádót imádónak a veséje,.... legyengültek a fiuk,.... meg kb. fél órányira tudtunk volna csak parkolni. De elötte voltunk libegőzni, meg a Szamos Cukrászdában sütikézni. :D :D :D Szóval jól sikerült a nap!

Katica, szép gürbusz!!!!! Mikor tesztelsz?

Babim: hogy vagy? Megérzés?

Szilcsi vadzsi uj kismama: hogy tetszik lenni?

COCA: gyere má'!!!

Bettike: privit megkaptam. :wink:

Nekem nem jó a tali most, sajna. :(

Pussssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Lemaradt:

Gaby: Téged is próbáltalak hivni, hogy storno, de nem voltál kapcsolható.

Áfi: minden rendben lesz, minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz,minden rendben lesz!!!!!!!!!

snufi

LÁnyok, amint Áfi Üzen, írok!

Akkor csak Gabyék voltak kinnt?
Vendég

Bimi! Láttalak a másik topikban: az újpestiek az új Honvéd kórházba tartoznak most. Állítólag néhány újpesti doki is oda ment, de még nem tudom, kik. Az enyémről azt hallottam, hogy állítólag a Szabolcsban van, de nem tőle tudom, hozzá majd jövő héten megyek.

Gabi! Egyetlen kép készült a tónál telefonnal, épp nem a dombos részről, de azért szépi. Rajta van az uram is, fehér pólóban :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Azt hittem, csatoltam :lol:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! megtaláltam az uradat! :lol: de gyönyörű a táj....

remélem jól vagy! garta a mocorgáshoz! :wink:
Vendég

Boni! Köszi, megvagyunk :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Áfi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szirom!
Ez nem Erdőkertes felé van.. :? :?:

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Dunabogdány előtt van, ez a Bergmann-tó. Picike, de aranyos nagyon és állítólag nagy halak (is) vannak benne. Tény, hogy rajtunk kívül majd mindenki fogott 3-4 kilós pontyokat. Nincsen tömeg különben, ez a mindenki kb. annyit jelent, hogy egyszerre 4-5 álláson pecáztak.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Így képről nagyon hasonlít rá!Tényleg szép hely!!! :D
Apa most amúr párti lett!És szerintük azt csak éjszaka lehet fogni,úgy hogy elkezdődött a szezon nálunk! :x

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Áfi, nagyon nagy drukkok mennek nektek, de meglátod, minden rendben lesz!!! +++++++++++++++++++++++++++++
Snufi, köszi kérdésed, hát... Émelygek néha, főleg reggelente ébredéskor, megint szorulásom van és leszakadnak a melleim. Szóval így vagyok, de nem panaszkodom, csak lassan telik az idő. Holnap telefonálok a dokinak, szeretném, ha május 11-re adna időpontot.
Boni, enyim pasi is ilyen volt az E vitaminnal, neki tuti attól fájt a feje és attól volt hányingere. Most meg el se tudom venni tőle, minden nap eszi. :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi jó, hoyg vannak tüneteid, legalább bizonyos vagy állapotodban :lol: remélem párom is aktív fogyasztó lesz
Vendég

Na, én meg nem megyek ma a játszóházba: kislány megint (még mindig?) beteg!!!! Igy fent maradok náluk, többi gyereket nehogy megfertőzze. 5. hete beteg! :o

snufi

Szirmikém, már hiányoltalak!
Én is így tudtam, de volt vmi olyan infó valahol olvastam, hogy most Honvéd, majd valamikortól MÁV. Én a MÁV-ban szeretnék szülni..ha..esetleg..talán..

Snufi! A női megérzésem azt súgja: nem.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim: :twisted: Irgum-burgum.

snufi

babim szarul mükszik a női megérzésed! :evil:

snufi ez a kislány nem szed immunrendszer erösítőt? vagy béres cseppet? unokaöcséimnekl is az használt!
Vendég

SZerintem is nagyon sokat beteg az a kicsilány. Jobbulást neki!

babaimádó
Kép
babaimado

Hát szerintem is!!!!! :twisted:

snufi

Snufi, grapefruitmagolaj? Ceniék azt szedik, ha jól tudom. Az is immunerősítő.
Baba, ne legyél már negatív!!!

Kép
szilcsi

Nekem is vannak ötleteim, mivel kellett volna/kellene erősiteni az immunrendszerét. De nem én vok az anyja.
(most alszik a kanapén, belealudt a lázba)

snufi

Snufi Szegény kicsi lány !
Vendég

Sziasztok!

Hébe-hóba van időm olvasni benneteket, mert még mindig rengeteget írtok!!!! :shock:

Szilcsi: még nem is gratuláltam, lehet? :wink:

Babancs: csuda szépen fejlődik a kisfiatok és nagyon erős, stramm kisgyerek!!!!! Olyan jó, hogy már fogdoshatjátok és ebben a ruciban annyira édi-bédi. :D Nemsokára szerintem haza is vihetitek. Minden készen áll a fogadására?

Melcsi: te is még mindig egyben? Izgulsz már??? Remélem azért nem erőlteted meg magad, ne mozogj mostmár annyit, lazíts egy kicsit a 9. hónapban!!!! Aztán nem lesz időd pihenni! Iszonyat energikus csajszi lehetsz, ahogy olvasom néha, hogy miket művelsz... :lol:

Athiz hova tűnt? olyan rég nem írt már a topicba.

Mi járunk ctg-re, eddig szerencsére minden rendben. És már nagyon várjuk a bébinket!!!! :D :D :D

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek név szerint, de az én agyam egy nulla ehhez. Le a kalappal azelőtt, aki mindig mindenkinek tud írni... De azért megy a szorításom, a drukkom mindenkinek a háttérből!!!! :D

Pussszzz
szerika

szerika küldtem privit !

gondolom már nagyon várod a babódat!
Vendég

sziasztok!

áfi: mennek a drukkok+++++

szirmi: tetszik a tó :wink:

boni: van már hír áfiról?

snufi: gyógyulást a kislánynak!

baba: ne legyél már ilyen pesszimista. drukkolok++++

rólam: apa még mindig beteg, vhogy visszaesett, pedig azt hittem, hogy már gyógyul. ma megy vissza dokihoz. tesztelni nem fogok egy hamar, ma reggel teszteltem egy full negatívot, így el is ment a kedvem az újabb teszttől. meg az is lehet, hogy tényleg csak 24. napi pé, bár még sose volt olyan későn, de arról a napról lemaradtunk apával.

szép napot!

katica
katica30

katica még nincs hír Áfiról, egyből üzenek majd!

negativ teszt :evil: ne legyél elkeseredve drukk++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Áfi, drukk és nagyon várom a híreket!

Szeri, én nagyon szerettem NST-re járni :D

Katica jobbulást apának!

szilbee, most már nemsokára vége a rosszulléteknek, kitartás (mást úgy se tudsz csinálni) :wink:

Snufi, nagyon sajnálom a kislányt, én nem bírnám ki ha ennyit lenne beteg a gyerekem, biztos addig járnék vele orvoshoz amíg nem történik valami tényleges javulás. Te hogy vagy?

Szilcsi, ezek nagyon jó koraterhes tünetek :)

Velünk semmi extra, várom a jövő hét végi uh-t.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, köszi, én jól vok, egyenlőre,... :roll: Nyomatom az aloe verat. meg a grépfrut cseppet, remélem nem fogom megint elkapni. :shock:

snufi

Áfi Üzenete:

Uh szerint minden rendben, genetikai tanácsadásra várunk neme nem derült ki.pusza
Vendég

örülök, hogy minden ok Áfiékkal, a genetikán sok okosságot úgy se fognak mondani nekik (szerintem) :roll:

Kép
Kép
robcsi03

Snufi, most nézem, mindjárt itt az évforduló! kiváncsi vagyok mivelfog előrukkolni Snufiú! :lol:
remélem nem kapod el!
Vendég

Áfi: :D :D :D :D :D !!!

Boni: én is kiváncsi vok!

snufi

Áfi! :lol: Nagyon örülök :D :D :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Óriási szorítást SONJUSNAK! most megy KAÁLIBA!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

áfi: nagyon nagyon örülök :D :D :D

szonja: mennek a drukkok+++++

boni: köszi az infót :D

katica
katica30

Sziasztok!
Majd otthonról jövök bővebben! Ezerrel dolgozom!

Katica! Szombaton tesztelj és fogadjunk 2 csíkos lesz! Ne kérdezd miért, csak tudom! :lol: :wink:

Szorítok addig is minden mai eseményesnek! :lol:

Kép
bettike
Eger

Áfi! Nagyon örülök a jó híreknek! A genetikai mikor lesz meg?

Katica! Látod, te sem fogadtál szót Boninak, pedig megmondta, hogy nem mindegy, hogy mikor használod!!

Sonjus!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

bettike: jó, fogadjunk. :wink: két tábla csoki? bár most szeretném elveszíteni.

katica
katica30

Csináltam szép új tickert, nem bírtam ki. :D Remélem, nem lesz elhamarkodott. Egyébként egy nappal le van maradva, ma 4+6 vagyok, de mindegy, a gép így adja ki, biztos neki van igaza.

Kép
szilcsi

ezennel túlléptem a 3000. hózzászólásomat :shock: milyen szófosó vagyok :shock: :lol: :lol:

Szilcsi
jó kis vonalzó :wink:

Katica
én is szeretném, hogy elveszítsd a csokit :wink:

Sonjus 1-re megy, msn leveleztem vele. Majd kifaggatom msn később :wink:

Snufi
ez jó, Snufiú :lol: :lol: tecc :lol: :lol: biztos lesz valami kis romatkius meglepi :P :wink: szegény kislány, tényleg sokat beteg :(

Baba
vedd elő a pozitív női megérzésedet :wink: drukk +++++++++

Áfi
ez jó hír, hogy UH rendben volt :D

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?