Érdekes ez a ferty. Korábban bejelöltem neki, hogy a 26. napot ne vegye figyelembe, mert túl korán mértem. Ha visszateszem, akkor pont erre a (26.) napra rakja a pémet (a mikroszkópos "F" miatt, ha azt átírom, akkor visszateszi a 24. napra). Szóval lehet, hogy mégcsak a 13. dpon vagyok???
Mano,
Ne parázzál olyan szép görbe mindegy hogy 13 vagy 15 dpo.
Hát ha úgy vesszük tegnap megünnepeltük ma kaptam páromtól egy pici tortát az elöbb most csinálja nekem a regelit. Anyukám mindjárt hívni fog mindig 10-50-kor köszönt fel mert akkor bújtam ki Most nem hiszem hogy lesz nagy családi ünneplés.
Jó reggel csajok!
Csak most tudtam bekukkantani, mert 1 órát feküdnöm kellett. Tudjátok apa ma későn ment dolgozni, és mivel tagnap nagyon fáradtak voltunk, ma huncutkodtunk picit.
Pandácska!
Boldog szülinapot!
Jaimee!
Ne parázz! Inkább örülj nagyon. A baba megérzi, ha parázol. Nem jó neki, ha sötét gondolatok járnak a fejedben. Mi is ezeket a napokat várjuk. De már nagyon.
Christell, közönöm kédésed, megvagyok. Bár soha életemben nem gondoltam volna, hohy mekkora gondot tud okozni egy 3 fokos lépcső, vagy egy fürdökádba bemászás. Na de ez van...csak kibírom 8.-ig.
Na mének haza, majd holnap jövök, immáron mély depiben, mert holnap már fullon dolgozom, ma csak beugrottam 5 percre, de már 2 órája itt ülök. Főleg mondjuk a babanet előtt....de az nem számít.
Látom iszonyatosan sokat írtatok! Valaki összefoglalja mi volt a 4 nap alatt?! Piri, vagy + teszt valakinek!!!??
Panda!
NAgyon Boldog Szülinapot!!!
Dobok egy görbét is:
Ma 37,2 volt a hőm ,a 6. DPO-n pedig 36,6.
Mielőtt megdicsérnétek a görbém ne feleddjétek védekezős hónapom volt. Az x-ek az akcióknál védekezős akciók, aPM-es meg mindent bele.
Heni, nem hiszem hogy tesztelnék... legalábbis a hőm 2 tizedet lement 2 napja, aztán meg eddig mindegyik terhességnél éreztem pocifájást, na ez teljesen elmúlt pár napja.. semmi jel nincs, igaz pirire sem. Mondjuk egy szívós gyerek lenne, mert jó sokat cipekedtünk ebben a hónapban
Meggyöttem Megkönnyebbültem Nem a vese az!!! Hanem egy erős idegbecsípődés hehehe Kaptam izomlazítót és fájdalomcsillapítót. Az elsőt bevettem, a fájdalomcsillapítókat nem szeretem, ezért nem vettem be. Már javult is a helyzet. Tán csak túlélem ( amikor 8hónapos voltam Zolcsival - ő rátelepedett az egyik idegemre és nagyon hasonló fájdalmaim voltak. Akkor a jobb lábamat csak húzni tudtam egy hónapig. Így jártam dolgozni Aztán szilveszter napján lemászott és nem fájt egyáltalán. A kis drágám a legjobb ajándékot adott nekem )
Mano: Akkor várjuk meg még pár napot. Te érzed...
Jaimee: Ott a helyed a tabliban, megérdemelted!!! PANDA: NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!