A börze nekem most nem nagyon jött be. Laci elhúzott reggel korán dolgozni, még a bevásárlás is elmaradt, én meg mehettem börzézni Lacikával. Ahogy azt én elképzeltem!
Még csak egyszer voltam börzén, januárban, és akkor alig voltak. Ott akkor nyugodtan boldogultam volna Lacikástól is, de akkor éppen be tudta vállalni az Apja. Szóval én arra számítottam, hogy olyan lesz, mint akkor. Most viszont rengetegen voltak, a nagyterem és a folyosó is tele volt árúsokkal, nameg vevõkkel és nézelõdõkkel. Menni is alig tudtam Lacikával, nemhogy nézelõdni. El is menekültünk hamar, az egészbõl a vetkõzés és az öltözés tartott a legtovább. De legalább találkoztam Hédivel!
Vikics! örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Egy jól sikerült hétvége úgy fel tudja dobni az embert!
Anett! Az aprók táncára milyen idõs kortól lehet járni? Mondjuk Lacika még megállni se tud kapaszkodás nélkül, úgyhogy gondolom, hogy õ még kicsi hozzá, de késõbb majd szivesen eljárnék vele. Most a tücsökzenére készülünk átmenni Budakalászra, kíváncsi leszek, hogy fog tetszeni a fiatalúrnak!
BMárti

Az Apja meg inkább "portré-fotós", ha õ fotóz, akkor a kép témája a gyermek, az, hogy milyen szép, hogy vigyorog, stb. Az a kép, ami most a profilomban van, pl. egy tipikus apa-fotó, azok meg, amiket küldtem, az én felvételeim.
.) Szóval csináltam egy topicot Iker gyerkõcök fényképei címen, mert az iker topicon is jelen vagyok. Csinálhatnánk egy Békási gyerkõcök fényképeit is. Oda feltehetnénk olyat is amin mi is rajta vagyunk és akkor lehet, hogy nem megyünk el egymás mellett az utcán.