A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Teszek fel képet a babakuckóról. Még nem a legtökéletesebb.
Hiányoznak a dekorációk.
Kép

Kép

Na és egy kis humorizálás...
Kép

Kép
niki30

Sziasztok!

Mi is voltunk majálisozni kajáltunk egy jót / grillezett csirkemell + sültkrumpli ubival/. Elég érdekes volt nagy hassal döcögni a tömegben és 10 percenként nyígtam hogy pisilni kell, ettől eltekintve egész jó volt. Ja nekem a következő vizsgálat 05.08 nst.

Kép
rena10

Sziasztok Lányok,

Doo, a ciciméretes hsz-t nekem szeretted volna :roll: Lehet, hogy régebben írtam ezzel kapcsolatban, csak nem emlékszem? :shock: Nem tudtam mihez kapcsolni :D , majd írj :wink:

Riella, nézd, ezeket találtam neked a málnalevélről, mindegyik más mennyiséget és kezdést ír, de a lényeg ugyanaz. A szülésznőm is nagyon ajánlotta.

", a málnalevél teát 34 héten szokták elkezdeni. Rendszeresen, napi három-négy csészével kell meginni belőle. A kismedence izmait lazítja el, salaktalanító, méregtelenítő hatása van. Nem indítja meg a szülést, ettől nem kell félni. Én, bár nincs vele sok tapasztalatom, csak néhány kismamám itta, nem vettem észre nagy különbséget a vajúdásuk illetve a tágulásuk ritmusában. Meglehet, hogy ez is, mint annyi minden különbözőképpen hat az emberekre. Szerintem bajt nem csinálhat".

"Málnalevél tea: vajúdás könnyítésére, a szülést megelőző 3. hónaptól napi 1 csésze fogyasztása ajánlott"

Az én szülésznőm a 36. héttől ajánlotta, napi két csészével.

Niki, nagyon cuki a babaszobátok. :wink: Látom a korábban vásárolt IKEA-s strucc is megtalálta a helyét :wink: Nálunk is négyen vannak az ágyban (malacka, füles, micimackó, Tigris) :wink:
Nagyon jók a képek, csini vagy és bájos mindegyiken :wink:

Liza, szerintem lazíts, hidd el jön a babó nemsokára, lehet, hogy a nyugalommal többet segítesz :wink: Vigyázz magatokra.

Bogyra, én rövid köröm párti vagyok :wink:
Bogyra, szeretném a segítségedet kérni, elkezdtem viszketni "lent" és arra gondoltam, hogy esetleg a semicillin-től. Szerinted ráérek jövö hét csütörtökön dokihoz menni vele, vagy jelentkezzek most csütörtökre ha nem múlik? Most abbahagytam már a semicillin-t és egyre jobb, de lehet, hogy csak bebeszéltem magamba :shock: Köszke :wink:

A négy napban vendégjárás volt nálunk, de nagyon élveztem. Jó volt a családdal lenni.
Nekem még fent van a pocim, az tuti. Ma egyáltalán nem volt aktiv a babó, tegnap este boxmeccs volt, de ma nyugi van, ettől meg aggódni szoktam.

Holnap jövök, szép estét nektek :wink:

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Befaltam két cseter sült szalonna zsíros kenyeret lila hagymával,megittam a Duna vizét rá,amiből ki tudja mi következik???Igen igen igen,,sok sok pisi ,alvás óne..
De nagyon fincsi volt.
Bogyra be ne fagyaszd magad,ezt most megtiltom!!!!!Szülés előtt ennyivel nem lehet sokkolni a drága kismamát!!!
Te vagy itt mindenki reménye,ha be van tojva valami miatt,leginkább te tudod eloszlatni a kétségek közt vergődő pocakosok aggályait.

Azon gondolkodtam,hogy most rinyálunk ,mindenkinek van valami nyűgje magával,eltelik 2-3 hét és ezek a dolgok mennyire háttérbe lesznek,ez a fórum is át fog alakulni ....aludt a baba,vagy miért sir,vagy van tej vagy nincs,és leesett a csonk,és koszmós a feje,és nincs vége a sornak.....mindenki saját csemetéjéről és a vele elért sikerekről ill.kudarcokról fog értekezni ...és senki nem a bedagadt bokáját fogja ecsetelni.Talán ettől olyan szép anyának lenni,onnantól hogy a kezedbe fogod,nem te vagy a fontos,csakis Ő.Pláne ha első baba,mint nálunk.
Azt hiszem ezt már írtam,félni nem félek....csak izgatott vagyok.
Rossz dolgokra és komplikációkra nem gondolok,igyekszem pozitívan hozzá állni az egészhez.
Déjá vuem van,talán akkor izgultam igy mikor érettségiztem,aznap reggel anyu megkérdezte mit akarok szóbelin húzni magyarból,mondtam mit-és azt húztam!!!
Most is igy vagyok,anyu kérdezte hogy képzelem el a szülést,és elmondtam,remélem ez is igy teljesül.
:roll: :) :)
Persze hogy üzizek,ha akció van,világért nem hagynám ki,mondtam minden barátnőm kap smst.Kérdezték,akkor ha megvan a baba???Nem akkor mikor megyek szülni,ha már nincsenek velem,legalább lélekben erősítsenek és szoritsanak nekem,hát nincs igazam????
Anidóval mi lehet????Mióta bement a kórházba ,mit tudunk róla???
Holnap jövök,szép álmokat rózsás csókokat!!!

KépKép
riella77

Melcsi köszi a felvilágosítást,ari vagy!
Azt hiszem ezt a kúrát bebuktam,és nem most fogom elkezdeni....
talán majd a következő bébinél észben tartom. :oops: :oops:
Bogyra szerintem sem gáz a műköröm,és csak az van rajta kiakadva,akinek még nem volt,esetleg ha kicsit reszeltetsz belőle nem hátrány,nekem is volt nagyon sokáig,de a varrás miatt sajnos most nem lehet,pedig nagyon szar minőségűek a körmeim,és jó volt és persze esztétikusabb ,hosszította az amúgy tepsi kezem.
Már feldolgoztam hogy nincs zongorista kezem kecses vékony újjakkal,úgy vagyok vele,hogy amig igy tudok tervezni és ilyen ruhák születnek a kezeim által, addig megbocsájtom,hogy tömzsi.
Most már tényleg megyek....

KépKép
riella77

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Hát az éjszakám nem telt valami jól, egy pillanatra azt hittem apát riadóztatnom kell és indulunk, de aztán inkább megpróbáltam még visszaaludni, hát nagyon nehezen, de sikerült, és még egyben vagyunk!

Ti hogy vagytok?

Puszi

Liza

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

Melinda, mit éreztél pontosan? Méhösszehúzódást?

Riella, tökre igazad van, ez a sok, jelenleg foglalkoztató dolog hamarosan tova tűnik és nem marad más, csak a bébi.
Aztán persze jönnek a vele kapcsolatos aggodalmaink, de legalább itt leszünk egymásnak megnyugtatásképpen. Nem igaz?
Szép lassan elfogyunk....elfogynak a hetek....és kezdődik előlről egy újabb vonalzó:):)

Ma bemegyek az irodába a manimért, és utána jól elköltöm:)
Vennem kell páromnak ajándékot, ma van a névnapja.

Jók legyetek!

Kép
niki30

Sziasztok!

Melcsi nem hiszem hogy a semicillintől viszketnél az legfeljebb allergiát okoz/ csalánkiütés stb de az ált. egész testre kiterjedő/. Legalábbis én egy betegünknél se tapasztaltam hasonlót. Nem inkább valami fertőzés? Azért az orvosnak szólj mindenképp.

Kép
rena10

Hello Csajok,

látom mindenkinek azért viszonylag jól telt a hosszú ünnep, (kivéve persze a szokásos nyűgöket, dagadás, görcsök, pisijárat de hát ez már olyan szokványos, nem? :wink: )

A virsli, a vattacukor, a sütikék biztos kárpotóltak mindent :) , nálam a fagyi volt most a menő, a hétvégén majdnem elfogyott egy 2.5 literes vödör :oops: :shock: mi íjászkodni voltunk 2szer is, páromnak most volt a szülinapja, meg a 3 éves házassági évfordulónk is most volt, és azzal leptem meg, hogy elvittem egy íjász edzésre, mert régóta vágyik egy íjra, gondoltam előtte nem árt kipróbálni :wink:

Riella, apósom nőgyogyó de persze én nem járok hozzá, csak 1-2 szer megvizsgált UH-val, egyébként pedig standard nagypapa szerepet szánunk neki :)

Niki, Emmácskának a pólyában miért van olyan nagy szőrös füle és olyan nagy büpszi fekete orrocskája? :wink: :lol:
Amúgy nagyon édi a babasarok :)

A műköröm témához nem tok hozzászólni...sosenem volt olyanom

Ilda, te meg ne irigykedj a Nikire, ezt nem vesszük be :wink:
pici76

Szep jo reggelt!

Remelem azert legtobbetek jol alukalt. Nekem szokasos virrasztos volt az ej...mar megszokom lassan! :)

Niki aranyos a babaszoba! Tetszik a feher szekrenyke. :)

Tenyleg az van, hogy most itt nyuglodunk, aztan par het es mar jonnek a kerdesek a babara vonatkozoan, a sajat nyavajainkat meg majd megoldjuk mi magunk, a babak lesznek a legfontosabbak! :) ;)

Nikinek nagyon tetszik az a polya. Mindannyiotok beszerzett polyat? Azt mondjak jo, de en csak max, szoptatashoz hasznalnam, mert allitolag konnyebb ugy megfogni a babut...egybe van csomagolva! :D De nem lenne benne igazan soha, igy ezert vacilaltam, hogy beszerezzek-e egyaltalan. Javaslat?

Ma ferjem megy delutan egy meetingre, lehet elmegyek vele es addig megveszem mar vegre a szoptatos vagy akarmilyen melltartot!
Holnap meg doki (vagy akkor vasaroljak??), gondolom most lesz CTG is mar. Aztan most a vege fele mar majd hetente kell menni, igaz? En nem tudok semmit, mert a dokim mindig csak akkor kozol valamit, ha ott vagyok, elore nem mond infot! :? :roll:

Nincs kedvem ma semmihez, mindjart 10 ora es meg pizsiben ulok, ettunk bundi kenyeret, ittunk kavet, ugyhogy pocilag rendben vagyok ;), most asszem meg egy kicsit bamulok ki a fejembol, aztan elugrom a korzetihez igazolasert!

Pussz nektek es elgyen szep napotok.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Visszaszívok mindent, amivel Leviklémet arra ösztönöztem, hogy bujjon már ki!!!! Tiszta dögrovátka vagyok ééén nem akarok ííígy szülni!!!! Úgyhogy mindenki drukk, hogy bent maradjon még!

Nah jó nagyon nem kell drukkolni, mert két napja csak pisijárat miatt hagyom el az ágyat így nem is keményedik a hasam, sőt olyan kis izgága lett, hogy csak nah. Rég volt már ilyen sportos. Tegnap orákon keresztül rugdalózott a kis bocikám! :) de a hasamnekemis ereszkedik lefelé... tegnap annyira lebújt a medencémben, hogy egy ilyen nyilalló fájdalom végig hasított a jobblábamon, majdnem el is estem, olyan lábrogyasztó zsibbadásos nyilalás volt, vagymi...

Atorkom meg a fülem a végét járja, lehet levágom a fejem, annyira fáááj! Infárzom, teázom, diannás cukrozom, mézes negrózom, mebucainozom, köptetőzöm.... de semmi javulás, sőt tegnap estére mintha rosszabb lett volna.

Ez már a második vagy harmadik dögvész a terhességem alatt, minden trimeszterre jut egy!

Melcsi! Ha a semicillin szedése óta van, akkor inkább valószínű, hogy egy gombás fertőzést sikerült benyalnod, úgyhogy ne várj semmiképp sem a jövőhétig. Menj el mielőbb orvoshoz, ha tényleg úgy van akkor még szülésig kikezeljék! Ilyenkor tudod eleve gyengébb az immunrendszer + antibiotikum.... simán leöli a normál hüvelybacikat, amik védenek minket a rossza baciktól és kórokozóktól. Addig is az a javaslatom, hogy naponta 2-3 kefirt toljál le. Mármint szájon át.... az jót tesz a hüvelyflórának.
Hüvely öblítést már nem merek ajánlani....

KépKépKép
bogyra

Pici, Emmácska elődjét tettük még csak be a pólyába :D :D :D :D Szoktatás a szemnek, tudod. :lol: :lol: :lol:

Lorci, a pólyát igazándiból mi kölcsön kaptuk, valószínű én sem vettem volna...De ahogy hallottam, nagyon praktikus (én ebben hozom majd ki a kórházból), szeretik a babák, mert olyan kuckós, mint az anyaméh. Pár hétig fogjuk mi is használni, legalábbis úgy tervezem, mert amikor meg már kalimpál, akkor nem valószínű, h. jól érzi magát benne.
Jó ctg-zést holnapra és jó vásárlást!

Kép
niki30

Lorci!

Szerintem olyan pólyát érdemes venni, ami takaró is, csak össze tudod tépőzárazni pólyának. Azt elég sokáig lehet használni. És valóban könnyebb vele megfogni a babut.

Barátnőm még a második gyereknél is használta ezt az úgynevezett kókusz pólyát. Nekünk van sima pólyánk is, valszeg azt csak annyira használjuk, hogy hazahozzuk benne, vagy ha ide-oda megyünk vele, itthonra pedig van ilyen kókusz pólyánk.
Kihajtogatva elalszik rajta pl a nagy ágyon és akkor csak össze tépőzárazom pólyának és már repíthetem is át a saját ágyába, nem csuklik nyaklik. Meg szerintem apának is egyszerübb lesz.

Meg hát ugye nekünk itt a Gergő is... nem tilthatom el a kistesótól, így legalább az ölébe merem adni! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra: Jobbulast neked! En is minidg azt mondom , hogy ami faj azt le kell vagni!!! :D Bar ha ezt az elmeletet kovettem volna eddig,akkor most csupan csak egy mellszobor lennek!!!! :lol: :lol:
En is a terhesseg alatt nagyon sokszor meg voltam fazva, elotte meg evente egyszer vagy max. ketszer, de terhesen nekem is jutott majdnem minden masodik honapban valami!! :( igy durva lenne szulni!! :shock: :?

Jajjj olajszag van az egesz lakasban, a vadaszkutya orrom nem birja, megyek szelloztetni, mielott beajulok!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
lorcika

En vettem angolpolyat, ami olyan mint egy halozsak, kozbe kell tekerni a gyereken es megkotni (akkor ugyanis meg nem volt halozsak..persze azota kaptam vagy 3-at) es gondoltam az polyanak is jo lesz..bar nincs benne igazan merevito. Lehet, hogy abba kene kitalalni valami kemenyebb dolgot???

Kép

Kép
lorcika

lorcika!

ha levágtunk volna mindent,ami eddig fájt,én a cicim sem hagytam volna ki.csak lélek lennék... :roll:

ja,az angolpólyába ne akarj semmi keményet rakni!!perverz!! :lol: :lol: :lol:

BOGYRAAAAAA!!!help!!nekem nem keményedik a pocim,hanem tegnap óta folyamatosan beton kemény.és nyilal a méhszájam.miért???tudod,a móltkor elkezdtem kinyilni,mint egy kis bimbó,de már minden a régi,újra 3000.ez meg hogy lehet?most jól bezáródtam!!! :P

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok,kocka fej újra jelentkezik! :shock:

Minden nap elolvastalak titeket,de ha akár csak egyetlen1szer is írtam volna,tuti nincs több tanulás :roll:

Melcsi!drága vagy,köszi még1szer,és várom ám nagyon!

A dögvész minket is utolért,Alexa is Balázs is tiszta takony :cry: Én még megúsztam,viszont az éjszakák egyre inkább katasztrófálisak számomra :twisted: Úgy, de úgy fáj minden porcikám,vagyis inkább csontocskám amin éppen fexem,hogy az egy oldalon eltöltött percek száma kb.2.Így viszont leginkább egy ringlispillre emlékeztetek,állandóan pörgök,forgok.Ma éjszaka a népvándorlást rekonstruáltuk én is kicsinke családom.Először én hagytam el a hitvesi ágyat,mert nem tudtam B.horkolásától aludni,átcammogtam a kispárnámmal,a takarómmal és az újdonsült szeretőmmel,a szopispárnával Alexa mellé.Tőlem viszont már ő nem tudott aludni(körhinta effektus),így ezután ő fogta a maga éjszakai tartozékait és átvonult B.mellé.Mire mindenki elaludt volna,orrfúvások,tüsszentések és forgolódások után szép lassan beköszöntött a hajnal,mallot már a pitty és a telefonok is megkezdték a maguk ébresztő nótáit 1általán nem diszkréten,több szólanban zengeni :twisted: :evil: :twisted:
Hát mit mondjak,elég ramaty állapotban voltunk mindannyian.... :roll:
Így indultam NST-re.
De Lili rendes volt,igaz megettem előtte egy csokis győri édest,így ébren volt,nem kellett keltegetni.Viszont amint magunkra hagytak és hallgattam a szívhangját szép lassan majdnem álomba szenderültem én is,majd ő is :roll: :lol: :roll:
Amikor a doki vizsgált megkérdezte:itt akar aludni Brigi? :oops: És nagyon,de nagyon kinevetett :lol:

Anidó,most írtam,ahogy tudok valamit jelzem!

Ne haragudjatok,hogy nem reagálok mindenkire,de ha megtenném,akkor lehet Ti is bealudnátok,miközben olvasnátok :wink:
Viszont egy valami mellett nem tudok elmenni:csatlakozom Picihez,Ilda Te csak ne irigykedj Nikire(aki valóban nagyon kis csini mini mami :wink: ),úgy emléxem nem is olyan régen Te raktad fel azt a vérlázító( :wink: ) forró nacis képet magadról,neeeeeeeeeeeem :?: :lol: :lol: :lol:

Jelentem én behoztam Dórit,20nál tartok :oops:

Kép
bringababa

Lorcika,bebebebe,minden ki van vasalva :!: :wink: :lol:

Kép
bringababa

Bringa erdekes lehetett az ejszaka ez tenyleg nepvandorlas volt!!! :lol: :lol: Jobbulast kis csaladodnak, te meg szeparalodj el, maszk es tarsai, hogy el ne kapd a dogveszt!!!!!

Nem mondod, hogy kivasaltal!!!! En meg azon gondolkozom, hogy kit tudnek megfuzni eme nemes feladatra!!!! :shock: :D Anyamat nem akarom, anyos messze, tesomat se akarom. Ki marad????? En-e!!!!!!! :? 8) :oops: De most ugy erzem hogy kimelnem kell magam igy a 36. hetben, plane ma, ha nem akarok delutan a varosban 5 perc utan vinnyogni, hogy haza akarok menni, mert labam vizilo es a derekam leszakad. :D :D MOstanaban az ilyen maszkalos akciokra kokemenyen ra kell pihennem elotte!!! :oops: :roll:

Nekem ritkan kemenyedik a hasam es egesz jol vagyok, nincs annyira lent, fol-le ugral......mi van ha ez a kolok kozli, hogy o itt bent akar maradni???? :lol: :lol:
A jobb karomat viszont csuklobol le kel vagni, mert a takarot alig birom magamra huzni ejjel, mivel alig birom behajlitani az ujjaimat.
Amugy en is ringlispilkent mukodok...ez az ejszaka is a tobb oras virrasztas jegyeben telt!! :shock:

Na lassan atdocogok a korzetihez. Jajj es meg valamikor szules elott el kene mennem pajzsmirigy vervetelre!!! Neeeeem aaakaaaaaroooooooooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
lorcika

Lorci!Ki!De szigorúan ülve,mondjuk én már régóta úgy vasalok.Viszont a lábam a végére bucira dagadt,úgyhogy javaslom,hogy törd csak tovább a buksidat,hátha mégis találsz valakit eme nemes feladatra :roll:
A zsibbadás és ujjak nem működése nálam is nagyon kutya,de most már a lábujjaim(méghogy ujj,hahahahaha)is jéghidegek éjszaka.
Pihikézz csak amíg még lehet,úgy ahogyan Dóri írta,hagyd a ruhát másra............. :wink:
A cica mentős sztorid óta még inkább ájlávjúzlak :wink: :lol:

Kép
bringababa

Jofannnnaaaaaa Bringababa es Pici, vettem az uzit! :D
Nem is irigykedtem, de igenis hogy mar en is nottem Nikihez kepest!
Becccccszo! :D

Ki kell adnom magambol a duhomet!
Ma reggel potyara mentem tappenzes papirt intezni megint.
A dokim a multkor elfelejtett tappenzes javaslatot adni...no comment
Erre felhivtam meg reggel, hogy bent van e a korhazban, mert hogy adnia kene gyorsan.
Erre o, hat majd menjek 2 45-re, mert o most nincs bent.
Mondom neki, hogy igazabol azert surgos, mert hat a ceghez is meg ma le kell adnom, es hogy a novedelmiben azt mondtak, hogy barki adhat ilyen javaslatot. Erre o kioktatoan, hogy azt csak o adhat, majd du.
Mar megbocsass de nem o mulasztott?
Most elegge beragtam ra, mert nem erzem hogy barmivel is jobb lenne a helyzetem, mintha nem lenne valasztott orvosom.
Sok lovet fizetunk, aztan meg jo hogy en vagyok kioktatva....... :evil:

Kicsit most aggodom a szulestol, mert hogy ugye bizzunk meg az orvosunkban, kosssszzzz...

Bocs, ha ertelmetlen, de kijott belolem, jo volt leirni!

KépKép
horilda

Tapintatlan bunko vagyok, Niki szep a szobacska!

Polyarol jut eszembe, hogy nekem meg azt mondjak, tobbek kozt vedono is, hogy azt mar nem hasznalnak.
Pedig Anya is mondja, hogy jo dolog.

KépKép
horilda

Dóri,
Marcinak marha nagy haja van :)
milyen érdekes h mindketten Dórák vagyunk (na jó, én Teo-val bővítve;)), Neked is van egy Vikid és nekem is, és a legújabb baba (aki nekem a Viktória:)) Kos-Vízöntő kombinációjú mindkettőnknél!!

Niki, tényleg jók a fotók!

én a Pulsatilláról azt olvastam h az "elengedésre" jó - úgyh számomra nem elképzelhetetlen h beváljon faros babónál. nincs homeopata ismerősötök? jó lenne utána érdeklődni, mert azért ez tényleg szakértelmet kíván és u.az a szer többféle esetben is beválhat! pl a staphisagria bmilyen vágott sebre - gát, császár jó, de u.így lelki "sebekre" pl testvérféltékenységre is!! ezt tuti tudom, mert nekem volt egy pszichiáter kolléganőm, aki homeopátiával foglalkozik és ő mesélte ezt. vagy van olyan, ami amit egyszerre láttam alkalmazni vashiányra és puffadással járó problémákra. ami nekünk elsőre nem hangzik magától értetődőnek, az nem biztos h nem működik! a homeopátia elve egészen más, mint a hagyományos gyógyszerek működése - ezt nem szabad elfelejteni!
nekem most a nyakamra nagyon bevált egy ilyen homeo gyógyi. ha vki szintén érintett ilyesmiben, szívesen beírom a tabli nevét.

tényleg szép a bab helye. a kutya a pólyában halálos! :) :) és mennyi ruhácska a polcokon!

fúú, kombidresszből, ha találtok, olyat vegyetek, ami átlapolós - nagyon jó! én a sógornőmtől kaptam párat és nagyon tuti, csak azt használjuk, mert a fejen áthúzósok csak tovább stresszelnék az amúgysem teljesen egyszerű öltözködést...

ja, Dóri, kérdezted h mennyit vagyunk levegőn. mivel mi tömbben lakunk, ezért csak a napi séta idejére, amit két hetes korától kezdtünk meg először csak negyed órácskával, aztán fél, háromnegyed és egy óra van most már. de tegnap akkora volt a szél, meg nem is tudtam elaltatni, úgyh azt elblicceltük. remélem, ma ki tudom vinni.

ja, megkérdeztem a védőnénit, mert tiszta lelki furim volt a vasalás miatt és megerősített abban h nem muszáj - szerencsére. azt mondja h a mosás miatt tiszták a ruhák, további fertőtlenítésre nincs szükség, mert annyi bacit a levegőből is bekap, amennyi a ruháján lehet és meg is kell birkóznia azzal is.

bogyra,
vigyázz magadra.

örüljetek a csípőfájdalomnak - bmilyen hülyén hangzik. én örültem h nekem nem volt - de utólag bcsak lettek volna, mert akkor talán megúszom a császárt... ne értsetek félre, nem akarok ezen keseregni hosszan (bár ebben az is segít, ha az ember "kibeszéli magából - és én ki is akarom, mert nem akarok olyan lenni, mint sógornőm, aki másfél év múltán is folyton hibásokat keres a császárja miatt.), de biztosan úgy van h vmit vmiért.

melcsi,
lehet h elbeszéltünk egymás mellett?! sebaj ;) biztos nem véletlen h miért értettem félre :)

én is nagyon pólya párti voltam, de Viktória (apja újabban mr. Spocknak hívja asszem az enterprise űrhajós után:)) nem komálta :( szerencsére olyat vettem, ami kis takaróvá is alkítható és most ebben a minőségében jó szolgálatot tesz:)

még eszembe jutott kórházi csomival kapcsolatban, ahogyan nyitogattam a konyhaszekrényünket h nekem jó szolgálatot tett a szőlőcukor a kórházban - nem a szülőszobán, mert ott nem kellett nekem, hanem amúgy. mondtam h le voltam gyengülve, meg időnként étvágyam se nagyon volt. szal, amikor kellett egy kis energia pl ahhoz h felkeljek az ágyból és kimenjek pisilni, akkor bekaptam egyet. ja, meg a rosszízű kanalas orvosság után is jó volt h ott volt kéznél :)

cicamentős sztori? hát, arról lemaradtam :(
az én cicácskám anyuéknál és ha átmegyek, folyton jön, nyivákol, haza akar velem jönni az édike...

remélem, nem sikerültem túl kaotikusra...
Vendég

hát lehet h kaotikus is, de h hosszú lettem, az biztos...
Vendég

Doo, hogy erted, hogy barcsak lett volna csipofajdalmad?
Az jo, segit tagulni vagy kitolni majd a babot? Vagy milyen elonye van?

KépKép
horilda

Ilda!

Tök igazad van a bizalommal kapcsolatban....

Látod nekem ez az egyik ok, hogy nincs választott orvosom. Képzeld felépítesz mindent így a végére, aminek az alappillére a jól megbecsült választott orvos... aztán csinál valami hülyeséget és elbukik az egész... Nah ezt sem akartam pl.

De amin még én is megdöbbentem az az volt, tudjátok írtam, hogy én egy régi kollegaőmhöz járok terhesgondozásra, nem szakorvos nem jöhet be szüléshez, így indultunk. Ezt én teljesen meg is értettem. Szó sem esett róla többet. Erre az egyik kismamájától tudom meg a váróban, hogy dúlaként bemehet.....
Nekem ezt fel sem ajánlotta, nem is értemmiért.... nah mindegy. Lehet ezzel csak azokat jutalmazza akik nagyon ragaszkodnak a személyéhez.

Amúgy a múltkor amikor berontottunk az ügyeletre, ugye a szülőszobában az első kérdése mindenkinek az volt kihez járok gondozásra, mondtam kihez, mindenki meghökkenve, dehát ő nem jöhet be szüléshez....
Úgy éreztem magam mint egy UFO... és ha még az is kiderül, hogy szülésznőm sincs, akkor mi lesz????
Majd én leszek a feketebárány, mert munkaidőben az éppen dolgozónál szeretnék szülni?????
Vagy egyből azt hiszik, hogy költségtakarékosság miatt van így??? Én nem tudom mennyit, de biztosan odaadok majd egy bizonyos összeget a szülésznőnek és az orvosnak is, ha nem is annyit mintha otthonról kellett volna bejönniük, de azért valamit csak-csak adok nekik. Főleg ha meg is vagyok velük elégedve. Nah mindegy nem értem a hozzáállást...

Ezen gondolkodtam pár napig, hogy válasszak é legalább szülésznőt, de aztán úgydöntöttem, hogy nem adom fel az elveimet és csak azért sem, ha belepistulok se. Sőt Zsoltival is megbeszéltem, hogy majd a szülés után fogom megmondani mennyit adjon oda a szülésznőnek és kész!

KépKépKép
bogyra

Ilda! Max annyit jelent, hogy kicsit csúsznak szét a medencecsontjaid, hogy legyen hely a babónak kifelé...

De igazából ez sem kötelező. Gergőnél nekem sem fájt a derekam,csak a szülés után, kíméletlenül szét tolt maga előtt mindent. Vágtatott kifelé! :)
Úgyhogy emiatt sem kell aggódni!

Szokták mondani hogy minden terhesség más és más! Épp az jutott eszembe, hogy Gergővel két negatív tünetem volt a sokáig megmaradó hányinger-hányás és az iszonyatos mértékű vizesedés.
Nah mármost a hányingerem az valóban enyhébb volt, mint akkor, de jött helyette minden féle nyavalya, görcs, fájdalom, feszülés, gondoltam akkor bizonyára a vizesedés elmarad!!! Hát a nagylótúrót!!! Úgyhogy nekem így más és más minden terhességem...egyre rosszabb és én még akartam vagy két gyereket. Hát jól meggondolom. Mert mondjuk így, hogy Gergőke már ilyen nagy azért viszonylag sokat tudok pihenni, közel semannyit mikor még egyalatlán nem volt gyerekem.... de el sem tudok képzelni egy ilyeniszonyatosan nyűgös terhességet egy 1,5-2 éves gyerek mellett....

Ismét megosztom veletek ama gusztustalanságomat, hogy a lábujjaim között eltűnt bőrnek lenni.... :shock:
Most éppen hexachlorophennel hintőporozom, hátha történik valami... de semmi. Nem fáj, nem viszket, nem ég, nem piros, nem gyulladt.... csak éppen nincs bőr!

Bringa???? te hogy tartod karban a koktélvirslieidet??? Lehet én csinálok valamit rosszul? Mosom, szárazra törlöm, hintőporozom, tiszta zoknit is szoktam venni....

KépKépKép
bogyra

Na voltam a dokinal a tappenzes igazolasert, aztan gyogyszertarba Renniert, 3 dobozzal csak kihuzom a vegeig!!! ;) :D Most meg azon gondolkozom ehes vagyok-e...de ez addig jo, amig csak gondolkozom rajta, nem? ;) Vissza kell huzni a gyeplot, elertem a maximum sulyt, amit engedelyeztem magamnak.....ezt a 3-4 hetet ezen kell kihuznom!!!!!! :shock: :oops:

Bringa ugye milyen hos voltam a cicaval?? :D Ennyit rolam!! :oops: :roll: Ugyhogy tovabbra sem tudom hogy lesz megoldva a baba-makka allapot!
Doo csak annyi votl, hogy a macskamat ki akarom zarni, hogy ne legyen a baba kozelebe...de en csacska-macska szulo nem birom megtenni, mert aggodom a kis dagadek szormokert, hogy el ne vesszen!!!! :oops: :lol: Igy meg mindig idebenn lakozik kend!!!!! :D :D
Amugy ezt a csipofajdalmat en sem ertem. Az jo ha van par hettel szules elott vagy mi???? Ha errol van szo, biztos tudok valami olyat produkalni, amitol beall az egesz....de azert ezt nem nagyon szeretnem!!! :shock: :D Meg infot pliiiiiz!!!!!

A doki meg a bizalom az nalam is libikoka. Egyszer okes vagyok a dokimmal..maskor meg elegem van belole!!!!!! Es tolunk is azert kap majd lovet rendesen...de azert jo lenne erezni , hogy kierdemli!!!
Mondjuk en elore spanolos vagyok...gondolom erre mar rajottetek :D :D es igy sokszor elore felhuzom magam rajta..kozben meg vegulis teszi o a dolgat szepen. Nekem mondjuk a stilusa kicsit gazos. Amugy a kioktatasrol annyit, hogy ezek mar csak ilyenek!!!!!!!!!! Annyira mindent tudnak es hulyenek neznek!!! Mindenrol kiseloadast kell tartaniuk, es most nem csak az en dokimrol van szo, hanem egy regebbi dokim is mindenrol disszertaciot irhatott volna es lenyomta nekem a fel oras eloadast!!!! :twisted: Kozben meg nem ertik meg, hogy neha egy kis emberi hang tobbet erne!!!

Doo ird le annak a homeo bogyonak a nevet , amit a nyakadra szedtel, mindenre fel akarok keszulni!!! :shock:

Na azt hiszem arra jutottam, hogy ehes vagyok...ugyhogy elkezdek valamit kotyvasztani! :)

Pusz mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Bogyra, most Neked adok igazat, hogy nem valasztottal senkit!
Magamban belul ugy gondolom, hogy egy orvos, ha valasztottak, ha nem, akkor is oda teszi magat a szulesnel, ez csak rajta fugg, mint ember.
Lorcika, a kioktatas es a stilus ami engem is zavar, de egyszer igy egyszer ugy erzem, csak most valahogy a negativ tenyezok dominalnak. :(

Kepzeljetek, holnap egesz nap en vigyazok a 6 eves keresztlanyomra, sogornom kerdezte, hogy jol vagyok e, bevallalom e, es persze hogy igent mondtam. Nagyon orult.
Azert ugy dontottem, hogy Anya segitseget is igenybe veszem, majd atmegyunk hozza, aztan ot is szorakoztatjuk.
Mar reggel 7-re megyek, remelem rendben megy majd az egesz nap.
Meg nem vagyok gyakorlott... :oops:

KépKép
horilda

Vigyázz magadra Ilda, mert ezek a büdös kölykök huncut kis vírus gazdák! :D

Én is a kis Laurától kaptam el, ma beszéltem a barátnőmmel (Laurababa anyukájával) ő is vasárnap óta dögrováson van...

Szegény sűrű elnézéseket kért, mondtam is neki, hogy sosem bocsájtom meg! :wink: Főleg ha így kell szüljek, azt megkeserüli! :D Jön egy hétre segíteni nekem szülés után.... kihajtom a lelkét is, ha tönkre tette a szülésemet ezzel a vacak kis fertőzéssel! :D

KépKépKép
bogyra

Hat azt mondja, elvileg nem kaphatom el, laza nincs, de ki tudja...
Remelem nem esek vissza, a multkor is ugy elhuzodott.
Nagyon nem kene mar igy a vegere.

Neked jobbulast!

KépKép
horilda

Csá!

Bogyra küldöm neked a spéci gyógypuszikat,kérdezd meg Melcsit ő sec.perc alatt meggyógyult tőlük.

Egyébként én is az ügyeletesnél fogok szülni,35.hétig fizettem a dokimnak majd 100 forintot,nem a pénzről van szó,de akkor is,és erre otthagyott a kakában,mivel megszünt a kórház ahol szültem volna,elküldött egy másik orvoshoz,akit személyesen felhivott és ugymond szivességet kért,hogy vállaljon el.
Hát én meg bevágtam a durcát,és nem mentem el hozzá, és azt mondtam ha idegennél szülök,teljesen mindegy ,hogy hol idegen a Mávban vagy a Dél Pestiben.
Megyek az ügyeletre és kész,elvem,hogy minden valami miatt van,nincsenek véletlenek....ha a sors ilyen szitut teremtett ,hogy nekem 4 héttel a szülés előtt kórházat orvost szülésznőt kell váltanom,akkor lehet,hogy nem jót választottam,és sokkal jobbat kapok itt spontán.Ezt egy héten belül megmondom?!!
Ha nincs ez a reform az életbe el nem megyek a dokimtól,mert nagyon jó orvosnak tartom,de igaz ami igaz nyugdíjjas és ki tudja meddig fog még praktizálni,nekem meg azért még jópár évig szükségem lesz egy jó nődokira,lehet,hogy ez a radikális váltás kellett ahoz,hogy lépjek,és megtaláljam az utódot.
A sors tudni fogja,hogy ki az akit nekem szán,aztán hogy meg leszek-e elégedve a döntéssel azt majd a születés sztoriban leírom.
Arról nem is beszélve ,hogy ez sokkal kíméletesebb megoldás anyagilag is.Tényleg a boritékot mikor szokás odaadni,rögtön szülés után?vagy bejönnek még a szobába megnézni hogy vagyok és akkor,mikor?????Ebben tanácstalan vagyok!!
Most megyek mert jön egy menyasszony rucit próbálni,este még jövök,apa meccsezik.
puszi

KépKép
riella77

bogyra!!!!!irtam neked az előbb.légyszi válaszolj,meghaloooookkkk!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Huh Ilda,belémraktad a parát!!!!!!!!!!!!!!!!Éreztem én,hogy vmi hibbádzik az orvosnál,itthon már kapisgáltam is hogy mi lehet,de vhogy mégsem akródzott leesni...........De most,hogy írtad már tudom!Én sem kaptam táppénzes igazolást,vagyis olyat nem amivel a házidokim át tud venni.ÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
:evil: :twisted: :evil:
De hát csoda,hogy egy ilyen éccaka után totál nem bírt eszembe jutni?!?Már az is vmi,hogy 1általán odáig eljutottam:valami nem stimmel.Az agykapacitásom ezzel a maximumát nyújtotta :shock:

Most keltem fel,aludtam a fent említett okok végett :wink: ,de azt hiszem ezek, akikkel egy lakcímen lakom megfertőztek.Fáj a torkom,gombócka van benne és nem fagyitól :cry:
Közben Alexa hazajött és megkérdezte:aludtál anyukám :roll: :?: :!: :?: Talán rám is rám férne!És még ugyanennek a mondatnak a bővített formájában kitért arra is,hogy eztán mellőzem őt az éjszakák folyamán :shock:
Hálátlan,büdös kölke!Kitiltott a szobájából! :roll:
:lol: :lol: :lol:

Bogyra!először is jobbulást Teneked!
A csülkeimmel nem teszek semmit,legfeljebb azt,hogy a 36-os lábamat,szigorúan zokni nélkül egy 38-asba dugom.Bőr még van rajta,de ma éjszaka vmi hihetetlen hidegek voltak,olyan érzés volt,mintha mind1ik között lenne egy-egy vatta darab,vagy olyan ujj széttartó valami,amit lakkozásnál használnak.Borzasztó szar érzés volt.
Hintőpor ezerre,meg lábfrissítő gél és maszka,de nekem semmit sem ér.... :shock: mármint a maszka.Ezt már csak azért csiniztetem apával,hogy legyen valami dolga :wink:
Szerintem ő már baromira unja ezt az egészet.
Tegnap beszéltünk az ünneplösdiről,bevallom más most útálom,hogy le fog részegedni,mire Alexa mondta milyen hülye szokás ez,hiszen akkor inkább anyunak kéne bebambiznia,ő viselte.Erre ránézett B-ra,B.rám és kitörtünk a röhögésben.Ezután a kislány közölte,hogy visszavonja,amit állított és azt mondta csatlakozik Balázshoz!Ezek arra akartak kilyukadni,hogy sárkány lettem :twisted: :evil: :twisted:
Na jó,lehet picit igazuk van :oops:
De ez az ünneplősdi nagyon nem jön be,Ti hogy álltok a kérdéshez?Én nemzetközileg tiltanám meg,hogy bébi születése után kötelező legyen a cimbikkel "egyet"( :roll: ) inni!

Megint hosszú lettem...
Doo!Az viszont nagyon jó,hogy Te is 1re többet tudsz írni,bevallom én kicsit féltem átpártolsz másik topicba,ahol már vannak bébik.Jó hogy nem így történt,pedig Nektek Dóriknak,most már tényleg más dolgok a fontosak,de nemsokára jövünk mi is,kitartás! :wink:

Kép
bringababa

Gabi!!!!

Én már írtam, de eltűnt.... Most néztem vissza és nincs közte...

De csak anyit tudtam írni, hogy olyan van hogy záródik a méhszáj, most valszeg újra nyílik.

Ha meg folyamatosan kemény, akkor is ha fekszel, akkor menj gyorsan orvoshoz, mert az nem túl jó.

KépKépKép
bogyra

HATALMAS TŰŰŰZ VAN ITT!ÉG A MELLETTÜNK LÉVŐ ÉPITKEZÉS!tuti esti hiradó alapanyag.rihadt büdös.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Niki, azt nem lehet megmagyarázni, olyan furi érzés tört rám!
Reggel óta megy a hasam...negyed óránként megyek klotyóra, hányingerem van...és nagyon-nagyon kemény az egész Domcsim odabent...:), szóval a pocakom! Furi érzés...és a pocim nem mensisen fáj, hanem mikor nagyon kell wc-re mennie az embernek és mikor végre eljutok, utána jobb, és aztán megint menni kell...hát majd kiderül ez jelent -e valamit vagy sem!

AMÚGY JÓ SOKAT TUDTATOK TERMELNI PÁR ÓRA LEFORGÁSA ALATT! :)

Kép
elizabeth25

Na tessek elmegyek kajalni es rogton felgyullad Gabiek mellett az epitkezes!!! :) Menjel Gabi ott tustenkedni, integess, hogy este megnezzunk a tv-ben. :D Na jo nem poenkodok ilyenekkel, inkabb tenyleg dokihoz menj el, ha egyfolytaban kemenyedsz, annyit en is tudok, hogy az nem jo!!! :(

Ilda jo mokat holnapra. Azert egy 6 eves gyerekkel el lehet lenni. Legalabbis nem kell mar emelgetni es tisztaba tenni! ;) :) Majd biztos lyukat beszel a hasadba, nekem a 7 eves keresztfiam szombaton a dinoszaruruszokbol tartott kiseloadast, melyiknek mi a neve, mit eszik, mekkora, sulya stb!! Disszertacio volt!!! Mar jojozott a szemem!!! :shock: :lol:

Riella en is ilyen vagyok, mint te, hogy abszolut nem hiszek veletlenekben, mert mindennek oka van. Persze vannak az eletben dolgok..amik viszont tortennek. Azert remelem, hogy minden oke lesz veled a szulesnel es majd egy jo dokihoz, ill. szulesznohoz kerulsz!

Az unneplessel nekem nincs tul nagy bajom. Ferjem is unnepelni fog, mert mondta a haverja, hogy majd o atsegiti a nehez idoszakon (neki 7 eves a fent emlitett keresztfiam), baratnom meg majd engem segit at a nehez idoszakon!! :D Ezek ketten amugyis majdnem minden hetvegen unnepelnek, mert eleg sok kozos programot szervezunk egyutt es nyomatjak lefele a sorocskeket!! :D Nekem meg csak csorog a nyalam!!!!! :lol: :lol:

Azt hiszem szuksegem van egy kis fagyira! ;) :)
Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Liza!

Én úgy szeretem olvasni a hozzászólásaidat, mindg mosolygok rajtuk. Lényegében te már két hónapja folyamatosan szülsz! :) Érződik, hogy nagyon várod már a babát, amiért sokan mondták is hogy nem jó. Szerintem az hogy valaki türelmetlen az még nem jelenti azt hogy rossz kismama vagy anyuka. :)
minden egyes hozzászólásodban van valami új tünet, amit megpróbálsz betudni a szülés közeledtének, és bizony igazad is van, mert az biza közeledik! :)

Úgyhogy kitartás!!!!!

Ha már ilyen érzékeny témát feszegettél,nekem az utobbi pár napban, annyira fáj a kakilás... vagyishogy nem maga a kakilás hanem inkább mintha a végbelemet is nyomná a kis feje, mert nem egyszerűen érzem, hogy nagyvécéznem kell, hanem szószerint nyilaló fájdalom van a végbelemben végig. Szóval mostanság szóba sem jöhet hogy tartogatom.... egyből mennem kell mert annyira fájdalmas. Nah jó téma off! :) Nem gusztustalankodok tovább! :?

Különben gyakorta van szülés előtt hasmenésük az asszonyoknak, a természet sem hülye, így gondoskodik a "beöntésről"!

KépKépKép
bogyra

Lányok, felrakom ezt a brutal képet a pocimról!
Ennyire van már lent!
(a felső barna hegg, az a piercingemnek a helye...úgyhogy azt nem kell nézni :) )

Kép

Kép
elizabeth25

sziasztok,

én is csatlakozom a szarul alvók táborához :( nekem már lassan vágni se kell, mert az tuti biztos, hogy tőből leesik mindkét lábam

Nekem meg jól kijött a szülés előtti depi :shock: :shock: :shock: bár még nem hallottam róla, de biztos kell lennie, mert készen voltam a hétvégén.... aoával is jól összevesztem. Eddig nem voltam hisztikézős fajta, de hétfőn fél napig bőgtem (szószerint kisírtam magamból még a vizesedést is) azon, hogy milyen anya leszek, meg hogyan fogok tudni megbírkózni a feladatokkal, és hogy a rámbízott kis tehetetlen csomagocskáért most már én vagyok a felelős... :roll: :roll: :roll: tiszta idióta lettem!!! :oops: Azóta azért javult a helyzet, jól kibeszéltem magamból, apa meghallgatott, és kaptam fejsimit :wink: Remélem múló hormonális dilinyó volt. :roll:

gabi, eliza - mintha hidegfront lenne, talán azt érzitek ennyire....
niki - nagyon klassz a babaszoba :lol: és isteniek a képeid!
dóri - Marci gyönyörű baba :D
doo - melyik az az átlapolós body? :shock: nem tudsz 1 képet feltenni (eddig örültem, hogy a boríték nyakút megtanultam :) )
bogyra, riella - teljesen igazatok van! Most úgy néz ki, hogy én is az ügyeletesnél fogok szülni (választott szülésznőm sincs). :roll:

Lányok, hol veszitek a málnalevél teát??? plíz help

Legi

Kép
leglesscat

vááááááá :shock: :shock: :shock: brutálpoci!!!
nemsemmi Eliza :D :D :D és tényleg lent van

Legi

Kép
leglesscat

Leg :)

Kép
elizabeth25

Jesszusom Eliza!!!!!!!!!!!

Te mit növesztesz odabent??????? Domcsi a szülőszobáról iskolába megy egyből????

Anyám! Én most elszégyeltem magam.... Szerintem bennem gyerek sincs! :D

KépKépKép
bogyra

Liza!!!

Kérek egyet oldalról is! :D

Ha lányom lesz ezekkel a képekkel fogom elrisztani a szextől! :D

Megmondom neki, ha valaki oda beteszi abból ilyen is lehet! :D

KépKépKép
bogyra

Bogyra majd csinálok egyet...

Amúgy nem olyan nagy a pocim...a másik fele, hogy Domcsi még csak 3000 grammos...úgyhogy egyáltalán nem nagy baba... :)

Kép
elizabeth25

Bogyra, en is erzek nyilalast nagywc elott, de nem mindig.

Legi, Teljesen ok a szules elotti depresszio, nincs az eloirva, hogy minden percben ropkodnunk kell a boldogsagtol.

Eliza, a pocod tenyleg lent van! Hu! Ez mar biztos jelent valamit.

Bringababa, en arra jottem ra, hogy nagyon resen kell lennunk nekunk kismamaknak, de meg ha nagyon oda is figyelek, akkor is sokszor csak utolag derul ki, hogy is kellett volna intezni a dolgokat.
:shock:

Jobbulast a gyengelkedoknek!

En ma mikor intezkedtem, seta kozben szurt a hasam, nagy levegoket vettem, lassitottam, szinte mar megalltam, de persze minden pad foglalt volt az adott helyen eppen.
Aztan abbamaradt.
Ilyenek mar lesznek, ugye?

KépKép
horilda

Liza!

Hidd el hogy nagy a pocid, ha csak nem rá zoomoltál...

De szerintem nagy, majd este csinálok egyet az enyémről, és megnézheted.

Lehet Domi csak 3000 körül van, de az is lehet hogy 3500 mert +/- 500gr tévedés belefér, de lehet sok a vized, attól is nő a pocak!

És nem megsérteni akartalak, télleg semmi rosszindulat nem volt bennem, csak rég láttam már ekkora gigamegapocit.

Nekem még köldököm is van, barna csíkom sincs, csak a terhességi csíkjaim kezdenek kifeszülni.

Szerintem Levike kisebb lesz mint Gergő volt! Ugyanis úgy veszem észre hogy nem nőtt bele teljesen a kenguru zsákba! :D

Gergő 4 kg volt és a vizem is sok volt, akkor volt kb akkora hasam mint most neked.... most kisebb pocóm van.

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!
Eliza ejha elég lehet cipelni.
Teszek fel én is pocis képet szerintetek is lent van a hasam? Ja és "szép" csíkos lettem. Kép Kép
Kép
rena10

Eliza jo nagy a poci. Az enyem is elbujhat melletted!! :shock:
Nekem nem nyillal, nem faj...neha setanal nehezedik el..meg estere fajdolgal a labam, derekam, de nem emiatt nem alszom!!! Pihizzetek lanyok minel tobbet..utana ugyis beindul az elet rendesen!!
Amugy mar en is atestem/atesem ezen a depresszion...vagy nem tudom mi ez...de neha tenyleg vannak olyan napok, hogy total nem vagyok toppon!!!! :( Utalom is magam es aggodok, hogy ebbol Ricsimicsi mit erez es nem akarom, hogy egy kis siros depresszios emberke legyen, a hulye anyja hangulatingadozasai miatt!! :( :(

Kép

Kép
lorcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?