A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Lányok!

Baby

Sajnálom. Kitartás, a legközelebbi majd sikerül.

Viki

Üdv közötünk. Nagyon jó csapat :!: :!: :!: Itt bámi probléma, öröm, bánat van azt ki lehet irni.

Rebe

Üdv köztünk. Én is most megyek majd a második vérvételre, a papiromon automatikusan a doki bejelölte a toxot. Szerintem nálad is.

Akik ma menek a bmc-be azoknak szoritok, hogy jó hirekkel jöjenek.

Remélem a kismamik pedig pihengetnek és jól vannak.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Baby
Sajnálom, de átérzem a fájdalmadat, én is jártam már így.
De az szuper, hogy már a következő stimun gondolkodsz!!!

Drukkokat, küldök mindenkinek, akinek épp most kell+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Bocsi lemaradt és üdvözlöm az újakat!!! Mielőbbi babásodást kívánok nekik, és persze magunknak is!!!!!!!!! :lol:

manda

Viki, Rebe sziasztok!

Tini, ne idegeskedj, nem tesz jót a babónak (mondom én a paragép :oops: )

Sünike! Hajrá Nektek, szorítunk nagyon :!: :!: :!:

Madrin :?:

Puszi!

Judit

jucicuki

Brumi, de szuper! Milyen gyorsan repül az idő :)

Még nincs időpontunk. Egyelőre tájékozódom. Már 2 intézetet felhívtam. Nem akarom a férjemet ilyen korán "szadiztatni". Főleg, hogy azt beszéltük, hogy most pihenünk. Bár részemről az a lombikra vonatkozott :wink:
süni76

Lányok!

Eltűntem egy kis időre, Prágában hosszú hétvégéztem a barátnőimmel, nagyon, nagyon jó volt, teljesen kikapcsolódtam, agyon túráztuk és napoztuk magunkat. Szóval, nagyon jó volt!

Igyekszem "beolvasni" magam.

Nefke és Baby olvastam mi történt, őszintén sajnálom. Szó szerint görcsbe rándult a gyomrom, miközben olvastam. Sok erőt kívánok a folytatáshoz!

Úgy látom a táblázatból, Brumi és én leszünk a következők, de jó lenne, ha nem rontanánk tovább a statisztikát! Kitartóan szúrom magamnak a Decapeptylt, valószínűleg ennek köszönhetően majd 2 hétig menstruáltam. Ti is jártatok már így?
ballagyo

Réka

A készítmény terhesség és szoptatás időszakában való alkalmazásának nincs ellenjavallata!
gabicsibe

Nellike!

Remélem, odaértetek végül mindketten időben, és minden oké lesz! Hajrá! Várjuk a híreket!

Brumi!
Tök jó, hogy már pénteken inszem!

Süni!
Köszi a kérdést, most épp semmi nincs velünk, pihenünk. Május végén háromnapos kirándulásra kell mennem, úgyhogy szerintem utána kezdem újra. Még mindig a Gynevacon szenvedek, hogy belevágjunk-e, csak elegem volt a szurikból, meg akkor be kéne adatni, mert nem vagyok olyan szuper csajszi, mint Zsókuci!

Viki kollegina :wink: , Rebi!
Üdv! Sok sikert nektek is!

Gabi!
Anyósod akkor töm téged, vagy épp megjegyzéseivel segíti a fogyit? Ez nekem nem volt világos. Enyém kétpercenként kínálgatott fagyival és egyebekkel... Férjem mellett meg lehetetlen fogyni :( . Két kiló lement, de a hétvégén egy vissza is ugrott, ez így nem túl hatékony. De legalább nem hízom :wink: , az is valami az elmúlt hónapok után.
gil

Tini!
ne izgulj már annyit! Nyuuuuugggiiii!!! MInden rendben lesz! Aztán megszületik és még egy életen át izgulhatsz érte!

Ballagyo!
Szuper lehetett Prágában! És a férjecskék itthon búslakodtak?

Lukrécia!
Jól vagy? Minden rendben? UH-n mi volt?

Bibar!
Kezdhettek végre ti is már? Mi újság felétek?
gil

Szép napot mindenkinek!

Itt nem olyna jó, mint a hosszú hétvéégn volt! Nincs olyan jó meleg!

Visszaaolvastam!
Baby!
Nagyon sajnálom..... :cry: De örülök, hogy így gondolkodtok..Ezt nem is lehet másképp!!!!

Új lányok! :roll:
Üdv köztünk!
Ha szeretnétek felkerülni a táblába, küldjetek adatokat!!!Előző oldalon van egy, abból puskázzatok!!!
És boldog szülinapot ha most volt!!!!(Viki) :lol:

Brumi!!!
Ez szuper!!!!!! Már pénteken?????? :shock: Nagyon szorítunk!!!!!!!!!!

Emese!
Nagyon el vagy tünve?????Ugye csak az építkezés foglal le ennyire???? :roll: Vagy már a pocakod növesztgeted???

Tini!
Igérem nem fogko eltünni!!Drága vagy!!!Legalábbis ennyi időre nem!!!!Bár most is sűrű volt a program, hétfőn meló után szaunázás, grillezés, kedden majálison voltunk egész nap, onnan mentem éjszakára...Most keltem!! :oops:

Én elkaptam valami vírust, tegnap este behozták b.nőm 2 éves kislányát a kórházba, és egy náthás, lázas gyerek mellé fektették...Ma reggel meglátogattam őket, és most úgy ébredtem, hogy fáj a torkom.....

Na megyek edzeni, aztán ha za új lánykák küldik az adatokat, dobok egy táblát este!!!! :lol:
Vendég

Lányok, köszi a szívélyes fogadtatást! Olyan jó ez a kis társaság!

Kriszti, szeretnék felkerülni a táblába, az adataim a következők:
Rebe 29, Budapest, dokim még nincs, kivizsgálás, vérvétel: május 7. és 10.
Köszi!

Dokival kapcsolatban kérdezném, hogy kit ajánlanátok? Bár gondolom, mindenki a sajátjára esküszik. :) Az adatainkat a Szűcs doki vette fel. Kérdeztük a recepcióst, hogy kit ajánl, ő azt mondta, várjunk ezzel még. Füleljünk, kérdezősködjünk, majd utána megbeszéljük.

Bea
rebe
Dunaharaszti

Bea!
Igaza volt a recepciósnak.....Mi Zeke dokival kezdtünk, aztán Szűcs dokihoz kerültünk, m,ajd vizsgált a tanárúr, és Újvári doktor.....Mikor a kezdésre került a sor, akkor mondtam, csak Szűcs dokit szeretném, ő nagyon kis szimpi, és lelkiismeretes....
Bátran merem ajánlani!!!! :lol: :lol:

Táblába természetesen benne leszel...Este dobok egyet!
Vendég

Sziasztok Lányok, üdv az újaknak! Én is az vagyok ;)
Mindjárt indulok a legislegelső vizsgálatra Wigandthoz, remélem jó lesz :)
elan

sziasztok Csajok!
Madrin!
Remélem minden ok a műtéttel!
Süni!
Az akupunktúra nagyon sok mindenre jó és reméljük nektek is segíteni fog!
Baby!
Őszíntén sajnálom és nagyon jó,hogy nem adod fel és kűzdesz újból!

Üdv az újaknak!!!
Timi!
Jobb már a pocid?Sajnos nem tudtalak hétvégén megcsörgetni,mert olyan bolondokháza volt nálunk...Ajnos annyira túlhajtottam magam,hogy kedd reggelre egy kis vér me is jelent a bugyimban,de délutánra elmúlt!Azért fekszem rendesen!
Vendég

Sziasztok!

Süni! Férjeddel van gond? Tudom, hogy a férfiak lelke milyen. Erősnek akarnak látszani, de....Sok erőt kívánok nektek!

Rebe! Drukk a kivizsgáláshoz!

Gabicsibe! Mi mindent intézzek? Én nyáron szabin vagyok, tehát nekem direkt jó lesz.

Brumi! Drukk a pénteki inszemhez!

Rékaróka! Nem találkoztunk mi már valahol? Vagy csak névazonosság?

Lippa! Köszi, de nem szülinap, hanem a házasság kötésünk napja. Most voltunk 1 éves házasok!

Jerika! Neked is drukk a kivizsgáláshoz!

Gil! Örülök! Jó is ez a pedagógus szakma!

Kriszti! Megpróbálok adatokat adni: Viki 26, Dorog, dokim még nincs, kivizsgálás , július 16. (kezdés), addig még egy hónap Closti, majd egy hónap spontán szerelem.

Elan! Drukk a vizsgálatokhoz!

Lányok! Mi az a transzfer? :oops:

Nekem annyi, hogy a reggeli egy csöpp barna után egész nap semmi. Utálom, amikor szivat a szervezetem. Tudom, hogy meg fog jönni, és itt szórakozik. Pedig akkor neki tudnék állni a 3. Clotis hónapomnak!
vikike0429

Sziasztok!

KERESEK!

UTROGESTAN 100 MG HÜVELYKAPSZULÁT - 30 db / doboz!

Több doboz is érdekelne!

Csak a hüvelykapszula érdekel,más nem!

mail címem: canda@citromail.hu

Kép;

Kép
angyalka1

ELADÓ!

6 DB DECAPEPTYL INJEKCIÓ - 2009.05.HÓ-IG JÓ

3 DOBOZ MERIONAL 75 NE POR INJEKCIÓHOZ - 2008.07.HÓ-IG JÓ

10 DB NORCOLUT TABLETTA - 2011.07.HÓ-IG JÓ

ÁR- MEGBESZÉLÉS SZERINT!

mail: canda@citromail.hu

Kép;

Kép
angyalka1

Sziasztok!

Megvolt a 2. inszem, minden rendben. A párom reggel, ha jól elkésve is, de beért, Mártika egy rossz szót se szólt - igaz odatelefonáltam, hogy áll az M7-es - aztán 11.00 órakor a Szűcs doki megcsinálta az összes aznapi inszemet. Én fél tizenegyre értem oda, alig tudtam átöltözni, máris jött a műtős , hogy menni kell. Délelőtt 11.00 órára kész is voltam :? Utána viszont fél kettőig kellett várni a záróra. Na mindegy, ez is megvolt, remélem sikerrel járunk :)

Kitával egy szobába kerültünk, nagyon aranyos lány és nagyon drukkolok neki, hogy végre sikerüljön! Látom , még nem volt fenn, hogy beszámoljon :wink:

Üdv. köztünk Rebe! Mivel mindenki a saját orvosát tudja jószívvel ajánlani, én a Zeke adjunktus urat ajánlom. :wink: Mivel Zeke doktor múlt hét péntek óta konferencián van , a mai inszemet is, meg az utolsó két uh-t is a Szűcs doktor csinálta. Ő is nagyon szimpatikus. Itt szerintem mindenki jó szakember.

Majd még írok, most megyek híradót nézni. Sziasztok!
nellike

Helló! Gyorsan, amíg a férjem le nem foglalja a gépet :D

Vikike, igen a férjemmel van a gond. Valóban rosszul viseli. Ma reggel picit el is rontottam a kedvét, mert szóba hoztam, hogy E vitamint, olajos magvakat és halat kellene ennie :( Így ismét felszakítottam a sebeket, pedig megbeszéltük, hogy most pár hónapig nyugi van.
A transfer az embrió beültetés. Ha pedig a punkció szót hallod, az a petesejt leszívást jelenti (remélem megkapom a pirospontomat Krisztitől :D )
Egyébként a closty-t még a régi orvosod írta fel??? Itt a BMC-ben nem használják. Peteérés serkentésére injekció jár :wink: Ha jól tudom, az itteni orvosok kifejezetten nem szeretik a clostyt. Mielőtt idekerültem, a nőgyógyászom nekem is felírta, szedtem is pár hónapig. Ezek után derült ki, hogy teljesen feleslegesen, mert a párom "készülékében" van a hiba. Párodat vizsgálták már?? Bocs, ha túl indiszkrét vagyok, de már tanultam a saját hibámból. Nem szabad a szervezetünket feleslegesen bombázni a hormonokkal. Bőven elég lesz, ha már ott tartasz. Sok sikert kívánok!

Nellike, szuper, hogy megvolt az inszem!!! Én érzem, hogy ez sikerülni fog. Amilyen döcögősen és stresszesen indult (M7). Csak jó lehet a befejezés :D Ugye milyen ügyes volt Szűcs dokink? :wink:

Lányok, a mai Nőklapjában ismét van cikk a BMC-ről!
süni76

Nellike!
Jó gyorsan kész lettél! Én legutóbb 4-kor végeztem! A záróra várás alatt legalább pihiztél. Otthon maradsz a héten? Reméljük is, hogy sikerül!

Viki!
Csak 26 vagy??? De jó!!! És még egy éve sincs, hogy ügyeskedtek? Akkor szerintem jó eséllyel indulsz, hacsak ki nem derítenek vmi bibit, de az is lehet, hogy csak szakmai ártalom, és nekünk nehezebben jön össze :wink: . Persze jó szakma, de....

Angyalka!
Nekem van Utróm, de szerintem arra még szükségem lesz, de ha sürgős, nem tudsz máshonnan szerezni, akkor írj.
gil

Sziasztok!! Kép

Remélem ez mindent elárul... a genetikus abszolut megnyugtatott, szerinte szinte biztos, hogy már régebben lezajlott bennem, mivel már az elsőnél is magas volt az ellenanyagos értékem, és a másfél hónap alatt nem is változtak nagyságrendet...mondta is, hogy nem szereti a János korházi labort, mert sokszor ok nélkül hozzák a frászt az emberre...nem kell többet szednem a gyógyszert, és majd a 11-12. hétben hozzájuk kell elmennem uh-ra, és a nyaki redőn kivül megkukkolják majd alaposan az agyát is a babócának!

LÁNYOK!!NAgyon-nagyon köszönöm hogy szorítottatok és tartottátok bennem a lelkem!Megpróbálom majd viszonozni!!
Köszönöm nektek!!

Vikike:
NLC2007??? :lol:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Nellike! Gratula, hogy ilyen ügyik voltatok!!!!!!!!Mikor derült ki, hogy sikeres lesz-e? Ne haragudj, hogy ilyen butákat kérdezek, de még abszolút tapasztalatlan vagyok e téren.
Süni! Köszi az infót! :wink: Férjemmel minden oké. A megtermékenyítőképesség alacsony picit, de a doki azt mondta ezzel még simán lehet gyereket csinálni. A szám és a mozgékonyság teljesen jó. A Clostit ez a dokim írta fel, akihez most járok. Még egy hónapot szedem, aztán úgyis abba hagyom. Muszáj még mennem hozzá félidőben peteérés Uh nézésre. Mert ugye akkor kérem el a beutalómat Bmc-be. :wink:
A Nők Lapjás cikket mindjárt kikeresem.Még nem nyitottam ki, csak leraktam. :lol:
Gil! Bizony! De 3 babót tervezünk....... :D
Réka! Talált!!!!Kicsi a világ?! Te most babás vagy? Jól értem?
vikike0429

Réka! De jó, de jó, de jó :D :D :D

Nellike! Megy a drukk ezerrel!
rebe
Dunaharaszti

Most mennem kell, mert Apa jönne a gép elé.
Reggel jövök! Mindenkinek jó éjszakát!
vikike0429

Hurrá Réka! De örülök!
Szörnyű lehetett ez a pár nap, de mostmár túl vagytok rajta. Koncentrálj mostmár a babóca fejlődésére! :)

Köszi a drukkot mindenkinek!

Süni! ez a mostani inszem annyira rosszul indult, kezdve azzal, hogy nem hatott úgy a gyógyszer, mint a múltkor, aztán meg folytatni kellett a szurikat, de nem volt elég ( akkor kaptam a Tinitől) aztán meg a ma reggeli izgulás, hogy a férjem záróra előtt odaér -e. Szóval jó lenne tényleg, ha sikerülne. Olyan rosszul indult minden. :?

Aki kérdezte igen! Itthon leszek a héten, aztán a jövő héten is és még azután is! Kiírt a munkahelyi dokim majdnem három hétre! :)
Úgyhogy pihenek, mert rám fér, és közben belátogatok hozzátok :)

Málna? Mi a hírek?
:roll:
nellike

Vikike!SZIJA!!!!Háááát, nagyon úgy néz ki!! :lol: :lol: De még nem élem bele magam ezerrel, jövő utáni héten megyek uh-ra, ha lesz szívhang kürtölöm máshol is addig "csak" itt tudják....meg vgigi

Kívánom, hogy te is hasonló röpke időt tölts a BMC-ben, nekünk a kivizsgálások alatt sikeredett a baba :wink:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Mázlista:)))))
nellike

Réka :D :D :D :D,nagyon-nagyon örülök a jó híreknek!!!
Vigyázz Magatokra :wink: !
Puszi
lippa

Rékaróka

Éljen. Ennél jobb hirrel nem is jöhetél. Remélem mostmár nyugodtabban telnek majd a napjaid.

:P :P :P

Nellike

Amilyen nehezen, problémásan indult az inszem, annál sikeresebb legyen :!: :!: :!:
Szoritok+++

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Vikike, Rebe:
Üdv. itt nálunk. :)
Azért nem semmi az a júliusi időpont. :o

Csajok!
Azt hiszem nekem is meg fog jönni, már érzem. Bár most nem volt nekem semmilyen beavatkozás, de aránylag egész időben érkezik.
Vendég

Réka, gratulálok!!!!! :D
Van egy barátnőm. Hasonlóan járt. Megvolt az 1. konzultáció, megkapta a beutalókat vérvételre, férj spermavizsgálatra, aztán nem volt rá szükség :D Vigyázz nagyon magadra!

Estrella, ma engem is meglepetésként ért a mensi. 1 hét múlva lett volna esedékes. Pedig nekem mindig pontos szokott lenni. Lehet, hogy azért kavart be, mert a legutóbbi a lombik utáni (vetéléses) volt... Mindegy, lényeg, hogy minden működik odabenn...

Jóéjt mindenkinek! Drukk holnapra annak, akinek kell :wink:
süni76

Réka!

nagyon örülök, hogy minden rendben, vigyázz magatokra!

Süni, Estrella, Viki!
Hát igen, amikor már a mensinek is örülni tudunk... A sok abortuszos el se tudja képzelni, min megyünk keresztül. Végigcsinálhatnának velünk egy szuris, izgulós, sorbanállós hónapot!!!!! Nem?
gil

Süncike!
Az akupunktúra sztem sokmindenre jó!!! Sajnos nálunk itt nincs lehetőség, én tuti csinálnám.....Ártani biztos nem árt!
A halat párom minden nap enné, és szedi az E és C vitamint is...Kell pár hónap, mire használ, mi is azért kezdtük el!!!!Pedig még hol van július.....
Kis drága!!A megérdemelt piros pont: 3-at is kapsz!!!! És tudod, 5 db egy kisötös, és 5 kisötös egy nagy ötös!!!! :lol: ...

Benszi!
Azért vigyázz ám magatokra!!!Ejnye bejnye!!!!! :wink:

Madrin!
Remélem már túlvagy a műtéten!!!Várunk haza a jóhírekkel!!!!! :lol:

Viki, és Bea!
Köszi az adatokat, szerkesztem is be...És nemsokára teszek egy új táblát!!!

Nellike!
Gratulálok!!!Biztos minden rendben lesz...MIkor mész eredményhírdetésre????

Estrella!
Had jöjjön, aminek jönnie kell..... :lol:

Képzeljétek, megismerkedtem egy aranyos lánnyal,(most vettem tőle decapeptylt), és azt mondta, ezer %, hogy aki már benne van a programban, és még 5 beavatkozást támogattak, tökmindegy mennyi volt meg belőle, mindenki tiszta lappal indul...tehát, ha bevezetik a 2-őt, mindenkinek 2 esélye van, hisz visszafele nem hozhatnak törvényt!!!
Én személy szerint örülnék, hizs akkor 2 esélyem lenne, de ugyan minek, mikor most sikerülni fog, és ha 2 babó lesz, nem tervezünk többet!!!! :wink: :lol:

Na, nemsokára frissítek....
Vendég

Sziasztok!
Viki írtam privit!!!

Süni, Nelli,Krisztikém köszike mindent, már annyira nem is parázunk, csak amennyire kell! :)

Rebe üdv. neked is köztünk!

Brumi megy a szorítás ezerrel!

Ohhh Réka de szupi!!! Nagyon boldog vagyok! További minden jót!!!

Lányok hogy ti mennyit írtatok ma??? :D

Nelli nagyon örülök, vigyi magatokra!!!

Szilvi bariném semmi gond nincs, néha még picit fáj a pocóm, de minden sokkal jobb!! Hétvégén hívlak, tudod!! :D

Nos lányok már nem is aggódom annyira a hétfő miatt!!! :oops: :oops:

Kép
tini75

Gil köszi szépen, bizti megy a parázás nálam, de azért nyugtatom magam, hogy nem vagyok ideges!!

Benszi elmegyek hozzátok, és el verem a fenekedet! Vigyázzatok magatokra! Különben tényleg megteszem! :D :D

Kép
tini75

Réka Kép Szupiiiii!!!!

Viki
Olyan dolgokra gondoltam mint pl.torna,nyaralás stb...:D

Benszi,Benszi
Tessék magatokra jobban vigyázni!!!

Gil
Látod már új szelek fújnak a Bmc-ben is!Már nem kell órákat várni az inszemre!Végre!!

Nellike
Szorítok,hogy sikerüljön!!!!!!!
gabicsibe

Réka!
Ennek igazán örülök!!!!Annak idején Share-nak is megelőlegeztem a szivecskét....És neked is megmertem!!!! :lol:

Tini!
Minden rendben lesz hétfőn meglátod!!!Te kis paragép!!!! :lol: Megyek veled Benszit elfenekelni!!!! :lol:
Vendég

Tini!

Előtte már úgy zártad az üzidet, hogy "már nem is aggódom annyira a hétfő miatt"! :lol: Szóval akkor már ne legyen semmilyen parázás! 8) Tudom, könnyű mondani, de sajna még nem éltem át, úgyhogy az nekem egyelőre felhők fölötti állapotnak tűnik. Persze gondolom, hogy az a kilenc hónap is csupa aggodalom lehet.
gil

Gabi!
Igen, a mostani beszámolókból úgy tűnik, manapság már nincs az az őrület. Lehet, hogy a sorbanállás ideje is csökkent??? :roll: Ah, már semmi se a régi :wink: ! Ez így már nem is olyan izgi :lol: .
gil

Sziasztok,

Réka, ez fantasztikus, annyira örülök nektek! És persze továbbra is szorítok ezerrel :)

Szóval megvolt az első vizsgálatom Wigandt dokinál, és nagyon el vagyok varázsolva tőle, nagyon jó fej volt! Mindent 10x elmondott, válaszolt a kérdéseimre, nem éreztem, hogy siettet; már csak ezért is érdemes volt a magánrendelésére menni. Megnézte a korábbi vérvizsgálatomat, látta, hogy magas a prolaktin szintem (az előző doki szerint "kicsit magas, de nem kell vele foglalkozni"), írt rá gyógyszert, és azt mondta, ha ez rendeződik, valószínüleg helyreáll a ciklusom. A mensi napja körül kell mennem majd vérvizsgálatra, meg a 20. napon... akkor lesz nőgyógyászati vizsgálat is. Aztán a továbbiakat majd akkor megbeszéljük... mármint azt, hogy spontán próbálkozás lesz, vagy petevezeték átjárhatósági rögtön, a páromnak meg spermavizsgálat...Egyelőre rajtam barkácsolunk :)
elan

Helló lányok!

Megjöttem a nyaralásból, nagyon szupi volt minden!!! El voltam ájulva, hogy mennyi szivecske került a táblázatba!!!!!!!!!

Baby, nagyon nagyon sajnálom!!!! Lexi ne izgulj!!!!!

Nellike, holnap írok neked az iwiw-en! Én is voltam a dokinál, május 7-én kezdem a lombikot! Holnap váltom ki a gyógyszereket!

Viki, nagyon sok idő még a július, szinte mire kezdesz dolgozni nem jutsz sokkal előre. Szerintem keresd meg egyik dokit a magánon és akkor már júniusban tudsz menni vérvételre, júliusban, augusztusban már lehet is bármi!!! írj privit ha érdekel

Bibar, Lukrécia mi van veletek?????? Hiányoztok a csapatból!
málna79

Nos, holnap csak Lexi megy Uh-ra..... Érte szorítunk!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Réka!Akkor csendben örülök veled! :wink:

Gabicsibe! Értem! Mindent elintézek.
3. napi vérképem már van, az itteni doki csinált. Férjemnek is van spermavizsgálata. Mást ez a doki nem csinál, és most annyira beleéltem magam a júliusba, hogy, ha nem kellene a beutaló, akkor vissza sem mennék addig a régi dokimhoz. De ez az egy hónapot még végigcsinálom, aztán várom a júliust. Legfeljebb táppénzre megyek, vagy szívességi helyettesítéssel megoldom majd, ha kezdődik a meló.
Kriszti!Köszi, hogy beraktál a táblázatba! :wink: Július 16 a kivizsgálás, nem május 16. Igen , elég durva ez az időpont, de ez is azt bizonyítja, hogy sikeres, ezért sokan járnak. Nem
igaz? :wink: :lol:
Málna! Drukk a lombikhoz!
Tini! Nézem a privit....

Remélem, nem maradt ki senki!
vikike0429

Tini! Nem jött privim............ :(
vikike0429

Sziasztok!!!
Viki most talán sikerült!! Nézd meg, ha időd engedi!! Nem tudom miért nem sikerült, és tényleg nem volt a kimenőben levél neked! :roll: De most ott van! :D

Kriszti! Majd akkor lesz minden jó, ha már hazafelé jövünk hétfőn, de már nem vagyok ideges! :oops: Szólok, hogy mikor megyek Szilvihez, és kössz a segítséget! :wink:

Gil bizti igaz, hogy most nem kéne parázni, de mivel nem tudom irányítani, hát ez van, de már nyugszik a beteg! :D / Vagyis én /

Nos Elan szorítunk neked is ezerrel, és reméljük nagyon jó híreket fogsz nekünk írni!

Na pá nektek, este jövök, jövünk! :D

Kép
tini75

Tini! Megkaptam! Ment is a válasz! :wink: KÖSZI!
vikike0429

Sziasztok Lányok!

Minden Tímeának Boldog Névnapot Kívánok!

Köszönöm az ejnye-bejnyéket csajok!Vígyázok magamra!De a vész már elmúlt!Minden rendben van.

Réka!
Nagyon örülök,hogy minden rendben van a babával!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Minden Tímeának Boldog Névnapot Kívánok!

Köszönöm az ejnye-bejnyéket csajok!Vígyázok magamra!De a vész már elmúlt!Minden rendben van.

Réka!
Nagyon örülök,hogy minden rendben van a babával!
Vendég

Benszi, Tini! Ti pont egyszerre vagytok? De Jó!!!!! :lol:
vikike0429

Sziasztok!

Nellike! Mikorra várható eredmény? Nekünk jövőhét pénteken lesz a vérvétel.Kiváncsi vagyok hogyan alakul ez a dupla ET.

Elan! Én nagyon szeretem Wiegandt dokit,jó kezekben vagy.

Lippa! Lehet,hogy ma találkozunk :)
kita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?