A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Olik, tényleg jó hír, Kép
hogy nem a veséd,Kép

bár tudom, hogy az idegbecsípődés sem jobb. Én még gimiben estem le a gerendáról és azóta évente 1-2-szer előjön...

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!
Pont azon gondolkoztam,hogy Te sem vagy egy akrobata alkat.Nekem is képes a bokám kifordulni a sima betonon séta közben.Ilyenkor bedagad.A kifordulás minőségétől függ,hogy mire ítél a doki.Pihenő,vagy 1 hét fekvőgoipsz.szar...tudom milyen rossz most neked.Jól aláfordult,ha még szurit is kell adnod magadnak!De tényleg: azt miért kell adni???Ezt annyira nem értettem!?
vedresandi

Sziasztok Lányok,

A héten nem nagyon fogok tudni jönni, mert helyettesítek, és el vagyok havazva.

Pandi,

Boldog szülinapot!

Kép

Mano,

A lényeg, hogy magasan van a hőd. +++++++ energia megy hétvégére. :D :D

Chris,

Drukk szombatra, utána még egy kis nekifutás, és meglesz az a terhes talár. :D :D

Mercure,

Sok szerencsét holnapra apának a kiskatonavizsgálathoz. Biztos minden ok lesz. :D

Olik,

Jobbulást neked. Sajnos ettől a derékfájástól én is szenvedek mióta szültem. Azt mondta a doki törödjön bele. Jó mi??? Mintha ez olyan kellemes dolog lenne. :oops:

Gyabi,

Hogy vagy????

Dobok egy görbét, a franc se tudja, most már mikor lesz pé. Mindenesetre rágyúrtunk. Majd meglátjuk.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Köszönöm :D

Gyabi,
Gondolom a szurit trombózis megelőzésére kapod... de ilyenkor miért kell pontosan?
Vendég

Judy!
Tegnap mit mutatott az ovu teszt? Nem lehet, hogy tegnap volt pé-d?
Vendég

Judy!
Tegnap mit mutatott az ovu teszt? Nem lehet, hogy tegnap volt pé-d?
Vendég

Szerintem azért kell a szuri, mert ugye a lábam egy helyben van és hogy ne képződön vérrög, tehát a trombózis miatt. Gondolom én, de lehet nem így van, bár a doki ezt makogta.

Andi, csak annyira fordult ki, hogynem tudok ráállni. A doki azt mondta, ha ráállok mind a 2 lábamra itt előtte, akkor nem kapok fekvőgipszet. De ez ugyebár nem ment...

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!Ez fura.Mármint nem a diagnózisa a dokinak,de nekem ilyen 2-3 évente van 2szer, és sose kaptam,ezért kérdeztem.Nekem is mindig nehéz ráállni olyankor,de mivel törés nem szokott lenni,ezért azt a tépőzáras,felfújható,műanyag sínt szoktam kapni fáslival.Gipszet nem....
vedresandi

Na azt fogom kapni ez után...
Mondjuk nem tudom mennyire jó emberismerő a doki, de tuti rájött, hogy nem igazán pihennék egy pecet sem.
Mondjuk ígyis jövök megyek, mivel adtam a gipszelőnek egy kis zsetont és dupla talpat csinált, hogy legalábba mosdóig ki tudjak menni egyedül...

Kép
Kép
gyablonka

a szuri meg szerintem dokifüggő, mert az unokatesómnak 2 napja vették le a gipszet és ő sem "lőtte" magát.

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!
Egy a lényeg,hogy mielőbb meggyógyulj!!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

igyekszem én igyekszem...de még hőmérőzni is elfekejtettem, már 4 napja nem mértem, nem is tudom érdemes e folytatni...

Kép
Kép
gyablonka

Betsy,

Én pozitívra vettem a tegnapi tesztet, mert a hőm nagyon leesett, és a T csík csak egy hajszállal volt világosabb mint C csík. De azért ma este mégegyszer megnézem. Legkésőbb pénteken kell, hogy legyen pé, de szerintem most van a hőmet elnézvén.

Egyébként a hőnek hirtelen nagyot kell ugrania, vagy van olyan, hogy szépen fokozatosan emelkedik pé után??????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gyabi: szerintem még folytathatod a hőmérést,nem hiszem,hogy ezen múlna...ez csak egy kontroll.
vedresandi

Na megyek pihenek egy kicsit, majd még jövök...pusszancs... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Andi!
Köszi a gyűjtést a család nevében is! :)

Panda!
Nagyon jó ötlet! Szabadalmaztatni kéne! :wink:

Judy!
Remélem, hogy diplomaosztóra már tényleg lesz pocaklakóm. Sajnos a férjem szülinapjára nem tudom meglepni egy + teszttel, mert addig még nem derül ki, hogy mi van. Azt mondta egy + teszt lenne neki a legszabb szülinapi ajándék.

Jaimee!
Nincs eladó + teszted? :lol:

Olik, Gyabi!
Pihenjetek sokat! Jobbulást!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betsy,

Visszatérve az ovu tesztre és a pé-re, a ma délutáni LH már nem mutatott semmit, csak egy csík volt rajta. Ezek szerint tényleg tegnap volt pé-em, viszont ha ez igaz, akkor a tegnap esti akcióból inkább fiú születik. Hacsak a Jónás be nem jön, vagy a hétfő reggeli kiskatonák női tagjai nem értek oda előbb, mint a tegnap esti fiuk. Mindegy, majd meglátjuk. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!!!!!!!
Élek.... megyek visszaolvasni!

Panda!
Nagyon boldog szülinapot neked!!! Kép

babszika

Bevallom, nem olvastam végig teljesen.... nem megy.... bocsi...

Gyabi és Olik!
Nektek jobbulást kívánok!!!!!

babszika

Babszika,
Vendég

Szia Babszika....örülök,hogy előkerültél. :wink: :lol:

Judy,rólad meg lemaradtam!Majd holnap jobban odafigyelek Rád! :lol:
vedresandi

Eltünt személyek: Bikka, Sirkici, Nemen, Ninike(mondjuk őt láttam egy másik topicba írogatni) életjelet kérek!
Vendég

Pandus: Nemen és él!!!Máshova ír,ezt biztosan tudom :lol: :lol: Jól vannak!
vedresandi

Hanna Drága is eltünt személy :lol:
Vendég

Nemem a 2007-ről lemaradtunk,de 2008-ban biztosan... topikban ír.Ott olvastam róla.
Vendég

Sziasztok!

Panda Kép
Vendég

Ditke,

Kriszta,Andi
Nektek meg az infot köszi :D
Vendég

Sziasztok!

Pandus! Boldog születésnapot!!!!!!!
Kép

visszaolvasok

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Kép Pandi! Boldog szüli Kép -ot!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Hanna,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kamilla,
Vendég

:( Azért elköszönhettek volna!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Kamilla!

Kik?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mano! Ez becsapás, hogy nem teszteltél :( Úgy vártam!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Akik elmentek más topikba

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

NemTOM. Most 60napos vonalzót csináljak? Nem hívtam fel a dokit. Betojtam. Magammal szúrok ki, igaz? De megint bebogyizna. Majd megjön...

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ria! Te már el is mentél? Mi újság veled?
Andi! Te sem vagy?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: van ilyen.Én ott kezdtem a pályafutásom,de nem maradtam hűtlen.Ott is szoktam picit lenni....
vedresandi

Kamilla: hogyne lennék...sziaaaaaaaaaaaaaaaa!
vedresandi

Szia Chris, Kamilla! :lol:

Hali Andi! :lol:

Kép
hanna30

Szia Hanna!!!!!
vedresandi

Szia Andi, Hanna!

Mizu?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Chris!
Hulla vagyok.... Sok a meló.

Te hogy vagy?

Elegem van...
Igazságtalan, kegyetlen az élet. :cry:

Kép
hanna30

Chris:Mi már itthon...párom alszik,én punnyizok,lusta vagyok....volt Cora bevásárlás (utálom),és utána nagy vacsi...most pihi!
vedresandi

Most voltunk a tervezőnél. Azt mondta, hogy jövő hét végére áttervezi a házunkat. Akkor végre újra az építési engedélyre várhatunk. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hanna,
Osztom a véleményed :(
Vendég

Chris! Ez nagyon komoly lehet, amin átmentek. Én nem tudom, hogy bírnám ki. :shock:

Kép
hanna30

Nyugodj meg Hanna!

Szerencséd Andi! :D mármint, hogy hűséges vagy

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Andi,
neked működik a vonalzód?
Vendég

Kamilla! Édes vagy. Majd egyszer elmesélem.

Kép
hanna30

Hanna!
Mi is időnként agyvérzést kapunk. De nem kockáztathatunk a régész miatt, ezért újra terveztetünk. :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?