A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kép Fanni a játszón

Még sosem raktam fel képet, de gondoltam egyszer el kell kezdeni. Igy nézünk most ki mi.

Johi
johanna1975

Johi,
gyest a MÁK-nál kell kérni.
Fanni tök édes :D
és milyen épitkezés lett kész? asszem lemaradtam....
és ha melozni fogsz, gyerök kivel lesz? eksönre fel :lol:
fibi

Fibi: köszi....Építkezés a kerben csináltunk garázst a régi helyett és egy kis nyári lakot...mert hiába kertesben lakunk, nincs kertkapcsolat, de még egy terasz sem. Igy nem tudtuk kihasználni a kertet. No meg a kertet is totál át kellett alakítani, volt egy béna medencénk, ami nagyon gáz volt és életveszély. Azt kiszedettük, helyette füvesítettünk, locsolórendszert csináltattunk és a kertilakot.... nagyon sok munka és idő volt, mert persze nem volt annyi "kedvünk" amennyi kellett volna, igy mindent önerőből kellett, amit csak tudunk. De igy is húzós volt, úgyhogy idén valszeg ez lesz a nyaralónk is... :lol:
És hol a Rákban van az a MÁK?
Johi
johanna1975

Johi,
én a váci MÁK-tól kapom a gyest, gondolom ezzel sokat segitettem Neked :lol:
itt talán megtalálod, hogy Ti hova tartoztok :wink: :
http://www.allamkincstar.gov.hu//hu/kincstar
fibi

Nuk,
nagyon édesek a képek!!! :)

Johi,
GYES: én a munkahelyemen szóltak (ők kifizetőhely), ők szóltak a MÁKnak, Bartók Béla végefelé, a Feneketlen tó után, nem tom, hány szám, 100valahány talán?, küldték a papírokat, mhelyre bementem, aláfirkantottam, majd a mhely elküldte a MÁKnak. És kellett megint az eredeti szül.a.kiv., amit visszapostáztak. Szegény, olyan viseltes már... Eszter dec 9én született, így dec 10től lettem gyesen egészen várhatóan most dec 9ig. Sok sikert! Ha a munkahelyed nem intézné, neked se lesz macerább, csak akkor nem a mhelyre mész be, hanem egyenest a MÁKba, na bumm.

Fanni a játszótérre a mögötte álló 2 kék verda közül melyikkel érkezett? :lol:

Votiv,
1. mosogatógép nélkül lehet élni, főzés már húzósabb.
2. végre apa is éjszakázik. 8)
3. torokcsakra... én kikezeltettem, amikor kiderült, hogy van ilyenem, azóta nem fáj. :mrgreen:
4. nedógozzámá, és máris fittebb leszel. Tudod, vagy karrier, vagy családanya valaki, sztem mindenhol nem lehet 100%osan helytállni, de nem is kell. Ráérsz húzni az igát, ha párévesek lesznek a dedek, mert így mindenki szívni fog. :( Persze ha nincs igazam, nyugodtan csináld tovább, ez csak 1 vélemény. :)

Holnap reggel megyek az első kresz órámra. De már nagyon várom. Aki túlesett már ezen: a kresz könyvet úgy kell elképzelni, mint anno a suliban a matek zöld könyvet?: ezer kérdés válasszal és az érettségin is ugyanezekből kérdeztek. Ha bevágom az ezer kresz kérdést, ezekből lesz 30 a vizsgán és már nem érhet meglepi, ugye? :) Ha a US history-t bevágtam in English, ez csak menni fog már, vagy ne legyek túl optimista?? 8)
neet
neet

Nuk :) Nagggyon szép a család!! :D :D Szuper, hogy Réka ilyen ügyes és kitartó, no meg hogy Te is! :D :D

Votiv :) Éjszakázáshoz +++++ Nektek!!! köszi az allergiás linket! :D És hívj kajafutárt! nekünk már pár hete az hozza a kajcsit és egész jó, szóval érdemes kipróbálni átmeneti megoldásnak, aztán majd főzhetsz megint eleget :wink:

Zsan :) Igen, a 6 óra alvás már megarulez :D és a pisilést se lehet kihagyni :mrgreen: no meg én még ált. éjjel is fürdök :lol: És nem akarok kíváncsiskodni, de ha olyan az infó, amit érdemes így szülés előtt tudni, akkor nekem is küldj lécci privit!

Manóka :) Hű, Boti nagyon rendes fiú! :D :D és átadtam ma az üdvözleted Verának :wink:

Johi :) Fanni nagyon édes! :D szuper, hogy vééégre kész lett a nyári lak :D Hú, már 2 hónap múlva meló? vhogy őszre emlékeztem :roll: De akkor hajrá eksön!! :wink: :D
denizsa

Neet :) Sztem, ha betanulsz ezer kresz kérdést-választ, addigra meg is tanulod és nem érhet már meglepi a vizsgán! :wink: meg egyébként is ügyes csaj vagy :wink: :D
denizsa

Den,
éjjel mér' fürdesz? :lol:

Neet,
1000 kresz kérdés sztem is elég 8) de ne csak azt vágd be, hanem a választ is :lol:
fibi

Neet :) Én ugyan nem tanultam kreszt, de USA history után bármit be tudsz vágni :wink:

Johi :) Aza jó hírem van, hgoy a MÁK honlapján megtalálod a Bartól B. úti iroda címét és telefonszámát :lol: Építkezés befejezte nagyszerű, mikor is lesz nálatok kerti parti ? :lol: Kéne menni fonóba, igen, bár a sok nép meg hangoskodás miatt még töröm a fejem. Jól látom, hgoy Fanni kikerekedett?

Recca :) hát igen, türelem az jól jön a fiacskához - gondolom, egy-két dudor kerül a kobakra időközben :) Milyen volt tegnap a buli a Tabánban?

Nuk :) Azért engem ez az energiavámpír-dolog érdekelne, ha túljutottatoka dolgon, légyszi meséld el, én idáig elégé kamu dolognak tartottam. Leányka szép és nagy :)

indianyo

Johi, gyerok aranyos :) johet meg kep ;)
MAK: bartok b. 120-122 (8-12-ig minden nap, kedd-csut: 13-15-ig is, nemreg voltam, azert vagom ;)) papirokat letoltheted a honlapjukrol (http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/ugyfelkapcs/csaladtegyeb/nyomtatvanyok) (Igénybejelentés és kitöltési Útmutató: Családtámogatási ellátásokra vonatkozóan és 2.sz. Pótlap és Kitöltési Útmutató: Gyermekgondozási segély igénylléshez)

Neet, apa ma kezdte a kreszt :lol: (1 (4) velemenyedhez nincs hozzafuznivalom ;))

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Olvasni nem tudlak titeket, így csak a legaktuálisabb témákhoz szólnék!

Manóka!

Gratulálok Botihoz!:) Sok boldogságot nektek!:)

Den!

Sok-sok drukk neked!+++++

ILdi
ildi76

Szia Mindenki!

Nagyon gáz, hogy én mindig csak kérdezni jövök :oops: :oops:
De már megint van egy....

A kb. 36. héten az Uh szerint II-III. érettségi fokú méhlepény az OKs? Nem túl korai ez még? És csimota is csak kb. 2500gr. No, nem mintha leghőbb vágyam egy 6 kilós óvodás világrasegítése volna... :lol: :wink:

Deni, legalább neked, most: köszi a válaszod a vérvétel időpontjára vonatkozóan!!!!!! :wink:

Azért Manókáéknak én is nagyon örülök, a csúzdák remekek, Képeken dedek cukrok, nagy kő leesett, hogy Bendi megúszta, Votivnak meg csak annyit tudok, hogy ez már talán a gödör alja, és innen majd fölfelé ezután.... :wink:
leni

Fibi :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Leni :) Sztem ez a méhlepény normális, legalábbis nekem is ennyi volt (igaz, én a 37.héten mentem, de én úgy gondolom ez nem olyan nagy különbség), a mértek miatt meg nehogy aggódj, nekem 2700-800-at mondtak, de egyből hozzátette a nőci, hogy ez nem szentírás, csak becslés! Szóval nyugi! :wink:

Ildi :) Köszi :D azért magatokról is írhatnál!! Mi van a munkával, főnökkel, bölcsivel??
denizsa

Sziasztok,

Ne haragudjatok, ezúttal nem olvastam vissza egyáltalán, a képeket szerkesztettem, berakom őket. Sztem meg is untok, mire a végére értek :)

Ilyenek voltunk.....
Kép

Ilyen tortánk volt....
Kép

Ilyen volt Máté nagymamája karjaiban....
Kép

Ilyen volt Máté anya karjaiban....
Kép

Ilyen Máté 8 hónaposan....
Kép

Ilyen a kis "picur" egy kiadós ebéd után....., még a tejecske is ott a szája sarkában :)
Kép

Ilyen Máté, amikor anyukája veszélyességi pótlék igénylésén gondolkodik... :)
Kép

Ilyen kis dolgozók járták a kerteket a tavaszi zsongás idején....
Kép

És végül, ilyen kis beépített napozónk van (hallod Macs? :)) és ilyen bérlőink :)
Kép

Ez utóbbi kettőért bocsi, csak nem bírtam magammal, én is szeretem a természet fotókat. És még annyi-annyi fotó van mindenkiről és mindenről, alig tudtam válogatni....

Majd még igyekszem ma jönni,

addig is,

sziasztok,

Vica

Kép
Kép
vica94

Vica :) Esküvői képek nagyon jóóók és szépek vagytok nagyon! (de ezt már mondtam :wink: ) :D Természetfotók is nagyon rulezek, de 8 hós Máté "üti" a méheket és a zöld bérlőket :lol: nem semmi, hogy már ilyen szépen ül a fiad!! :shock: naagy gratula a szuperédes kiskrapeknek! :D Az új házban már sikerült berendezkedni? Máté mit szólt a költözéshez?
denizsa

Vica,
képek szuperek!!! Az esküvős is, a Mátés is, de a kerti beépített napozó is tuti. :lol: Tök fura vagy pocak nélkül, én csak azzal láttalak. :)

Mr Reccának is drukk akkor. :) (Hova jár? )
neet
neet

Vica,
sztem is nagyon szépek vagytok!!! És Máté lassan suliba megy... :lol:
mindenki kap privit, de lehet, h péntek előtt nem lesz meg, mert Levié a gép, és én már gyenge és lassú vagyok... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs, Indi, Deni,
Köszi gyes ügyben a segítséget :D

Fdrani,
Kósa Mariannról én már nem írtam esetleg neked privit? Valamiért úgy emlékszem, de aztán lehet, h vki más volt :?

Macs,
Jól néz ki a kert nagyon :D

Zuzi, Fibi,
Én is csatlakozom a káromkodok táborához :oops: :lol:

Fibi,
Remélem azért nem jelentkezik Kisherczeg, mert olyan jól elvannak a bébivel és nem pedig azért, mert…. :roll:

Zuzi,
Tényleg nagyon érdekesen reagál a sógornőd. Bár nem tudom, h én hogy viselkednék a helyében, de azt tudom, h amikor elvetéltem, napokon keresztül sírtam :cry:

Deni,
Akkor tényleg szupi anyák napi ajándékod lesz :D Drukkolok nagyon továbbra is!!!

Nuk,
Nagyon édes Réka baba :D jó kis húsban van :wink:

Votiv,
Kitartás!!! És Neet tök jól megírta a többit :wink:

Johi,
Nagyon szupi ez a csajos kép, tehetnél sűrűbben is fel :wink: És hajrá az eksönre, fúj munka :lol:

Neet,
Kreszkönyv. Nekem olyan volt, amiben volt némi-nemű elmélet is és utána a tonnányi kérdések. Ha esetleg érdekel van cdm kresz kérdésekről. Azon tudsz gyakorolni, mennyire vagy gyors, hm?Nekem nagyon sok kérdés visszaköszönt a vizsgán :D

Vica,
Képek nagyon jók :D Nagyon szépséges ara voltál és hát Máté csuda édes :D

Kép Kép
curse

Vica,
fantasztikusak a képek, nagyon szépek vagytok!!!!!!! :D

Den,
és fürdés után gyengülnek a joslók? :?

Leni,
sztem ez tök normális. már 36. heti UH-n voltál? :shock:

Zsan,
akkor ide is leirhatod :) nehogymár péntekig csigázz itt minket :lol: vagy holnap faggassam ki BS-t, mit mondott? :lol:
fibi

Ja és képzeljétek el, ma voltunk keresztelőt intézni Adélnak. Hát mint ne mondjak rettentően égő volt :oops: :oops: :oops: Először is a pap kérdezte, h az esküvő óta miért nem voltuk (másfél éve). Aztán meg elgyakoroltuk a keresztelőt, feltett kérdéseket, amire néztünk nagyokat a válaszok helyett :roll:

Kép Kép
curse

Recca

igazad van, csak most para van. :? És tényleg 22 kg, én már alig bírom felemelni, de most reménykedek, hogy talán kicsit rendeződik Bendi súlya, már januára óta ugyanannyit nyom.

Benke hogy van? beszél már?

Johi

Fanni csudiédes. :)

Vica

Nagyon szépek vagytok! :) Torta nyamm, összefut a nyál a számban és Máté ahogy alszik, nagyon édes. :) És én is ritkán tudok jönni, szal nem vagy egyedül. :wink:

Votiv

Mi az, hogy elromlottak a gépek? Nemrég költöztetek oda. Vagy ezek már régebben is megvoltak? És tényleg ne dolgozz annyit, munka később is lesz, hidd el! Most inkább az anyukasággal törődj! :)

Neet

Vannak tesztek az interneten is.

http://vgyuri.hu/html/kresz/index.php?p=teszt
http://primauto.hu/kresz-teszt.php
http://www.delmagyar.hu/index.php?id=219#

Nekem az elmélet még ment. A többit inkább hagyjuk, előbb-utóbb csak lesz jogsim, talán a következő életemben? :roll:

ruz
ruzicsky

Neet!
Menni fog a Kresz! :wink:
torokcsakra műtét nagyon fájt? :mrgreen: (egyébként privát vélemény: szerintem neked nagyon rendben van a torokcsakrád :wink: )

Vica!
Hú, nagyon szépek vagytok! És Máté alvós fotója! OLyan szép. Mondjuk, mostanában még az alvó ded gondolatára is elérzékenyülök :mrgreen:

Deni!
Lassan fürdési idő! :lol: Remélem, nem haragszol :oops: Éjjel gondolunk Rád, amíg Pannussal küzdünk :roll: :D

Johi!
Fannid tényleg kikerekedett :D

Kép
Kép
zuzmo1

Tinu

Neked akartam még írni, hogy a sógornőm az Istvánban szült és nem mutatták meg neki a szoptatást, mert a csecsemősök állítólag nem értek rá, hiába kérte 3 napig, hogy segítsenek, mert nem akar szopizni a baba, tojtak rá, csak akkor voltak hajlandóak valamit segíteni, amikor a férje kiverte a balhét, szóval az István sem mindig bababarát. :? Nem beszélve arról, hogy ott a körülmények, hát a Szent Imréhez képest katasztrófálisak, 5 ágyas kórterem lepukkant és kosz mindenütt.

A markolászós kép nagyon cuki. :)

Nuk

Nekünk is ilyen ágyunk van. Férjed jól alszik benne a kiscsajjal, édesek nagyon. :)

Den

Te pedig szüjjél már! :)

ruz
ruzicsky

vagy Zsan,
ird le éjjel 1-kor, amikor ugysem birsz aludni :lol: bocs, ha szar poén :oops: és gondolok Rád, amikor min. 10x felébredek arra, hogy zsibbad a derekam, vagy kemény a hasam :roll: :)
fibi

Fibi! Apjuk nekem is egyszer odanyomott a gázra Angival a pocakban, s mozgás beindult. Apjuk szerint azért mert tetszett neki. :roll: :?:

Neet! Buszonalvás. :lol:

Akata! Mászás :lol: :lol: :lol:

Bendinek és családjának++++

Tünde nagyon édi :lol:

Rylie! Kamilládnak+++++

Macs! A quelle katalógusban láttam ilyet 10pízért.

Ancsi! De jó hogy bekukk!

Zsan! Nekem is küldd el légy szí!!!

Votív! Majd egyszer ha majd nyugisabb a helyzet légy szí fejtsd ki! Nagyon érdekelnek az ilyen dolgok, s erre a vonatkozásra még nem hallottam semmit – s magam sem hoztam össze.

Fanni tünci! :lol:

Vica képek szuperek! :lol: :lol: :lol:

Manóka szüléssztorijára még gyúrok.

Eléggé kivagyok (férjemnek volt egy kis sportbalesete, s a bokája rögzítősínben van. Egész nap csak feküdni tud, s valszínű még jövőhéten is ez lesz :( ) Ded pocsékul aludt, s nem tudom, hogy a Telihold, a fog , az időváltozás vagy a brokkoli a bűnös. :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Nuk képek is szuperek!!! :lol:
gödibarbi

Vica, milyen szépségesek vagytok!!!! :D :D különösen TE!

munka miatt ne dorgáljatok, az az egyetlen kikapcsolódásom :lol:

csak Istitől megyek a falnak, neki az isten ideje se elég :twisted:
Recca, hogy is volt az indiánoknál? a túl sok figyelem ugyanolyan "káros", mint a túl kevés? :twisted:
annyira ki volt/van nyalva a segge (már bocs), hogy azt hiszi ő uralkodik a családon :? igen, egy kétéves és öthónapos is képes erre!
és ha vmi nem úgy van, ahogy neki tetszik, akkor üvölt mint a fába szorult féreg és folyton bosszút áll :evil:

votiv 8)
votiv

Barbi,
jaj, szegény Maci meg Te :( meg Angi nemalvása :(

Hát ja, Zsoló imád a kanyargós utakon rallizni :lol: de amikor a hintaágyon békésen ücsörgök, akkor is éreztem ma a jóslókat :P
fibi

Csak egy napig nem voltam és máris négy oldal van tele :):):)

Indi :) hűűű, azt hiszem félre érthetően fogalmaztam. Szóval azt tudom, hogy a kendő mérete a viselőjét veszi alapul, de szted, ismerve az én méreteimet, kb. hány kilóig alkalmazható az XL-es kendő? Vagy ez már csak részlet kérdés? :) És én is köszönöm a linkeket :)

Manóka :) szűkítőt jelentem megtaláltam, itt figyel, ha kell csak szólj :) És tök jó volt a történet, szerettem olvasni :)

Deni :) már a szívbaj kerülgetett, hogy nem láttam egy ideig hsz-t Tőled :) És Máté már este be is pótolta a kimaradást  és és és tök jó, hogy még majálisozásra is futotta az energiádból :) Berendezkedés :roll: dobozok és táskák és ruhák és minden egymás hegyén-hátán, na jó, már csak kis mértékben. Máté nagyon jól viselte, hála az égnek, Ő nagyon jó baba minden szempontból és bírja a kiképzést, bárhol el és jól alszik, ha fáradt :)

Zsanci :) én is, én is szeretném tudni, ha nem túl nagy kérés :) de most már látom mindenki meg fogja tudni :)

Ruz :) nagyon megrendültem a történeteteken, azt hiszem még jobban figyelek majd Mátéra, ha már járni-kelni fog, de azt hiszem mindent így sem fogok tudni kivédeni. Remélem hamar túljuttok az egészen. :)

Padme :) Indi említette az én dokimat, tényleg egy tündér, viszont sajnos nagyon leterhelt, azért egy próbát esetleg megér, ha nem találsz mást :), szívesen megadom az elérhetőségeit, ha kell :) És nagyon sajnálom, hogy ez történt Veletek :(

Macs :) konyhátok és kertetek gyönyörű és teraszunk – ha egyszer kész lesz – kísértetiesen hasonló lesz a Tiétekhez :D

Tinu :) csöppséged :D:D

Kata :) gratula mászó Ákoshoz, akkor én sem parázok, hogy Máté még nem csinálja :roll:

Rylie :) köszi a dícséretet. De most akkor én nagyon lemaradtam, mi baj Veletek? Esetleg priviben pár szóban? Légysziii :)

Nukada :) képek nagyon jók :):) és kicsi lány :P

Johi :) Fanni egy tünemény :) és kertes dolog tök jó, mi még marhára nem tartunk sehol. Próbálunk mindennel haladni, aztán olyan, mintha semmit sem csináltunk volna :roll: 2 hó múlva meló :(

Zuzi :) sógornőd furcsa !

És szerintetek a torta a sok-sok marcipánnal az oldalán, tetején honnan volt, meg a mögötte látható sós sütik?? Na, jó nem hergelek senkit, különösen nem a pocakosokat :wink: :D

És köszönjük szépen a dícséreteket, kedvesek vagytok :)

Most gyorsan megnézem Máté babát, jól van-e,

Vica
vica94

Vica: szuperek a képek. Nagyon szépek vagytok. Máté mekkora már.

Lányok: köszi a dicséretet... Fanni tényleg kikerekedett, de azt számítsátok bele, hogy a képen almát zabbant éppen. Úgyhogy rakok majd fel másikat is.

Köszi minden MÁKOs hozzám szólást.

Jó éjt Johi
johanna1975

Deni :) és vigyenek el a mókusok, de Máté még magától nem tud felülni, viszont igényli, hogy néhány percre ültessem és szépen, önállóan elvan, azért felügyelem és ha eldől egy idő után, akkor megnézem, mégis mit vesz célba a fejecskéje :)

Neet :) hát igen, az a nyári tali oly messze van már. El sem tudom képzelni, hogy Máté volt olyan pici, hogy pocakban elfért..., csak a néha megnézett "hazahozós" ruciján nosztalgiázok néha :oops:

Votiv :) húúúh, most elpirultam, különösen én vagyok szép. Ez kedves Tőled :) És rossz gépek :(:(:( Istihez sok-sok erőt :)

Zuzi :) ha gondolod tudok Neked küldeni a mail-edre egy olyat, ahol nagy totálban inkább a fejecskéje van és tényleg ott a maradék kaja :wink:

És mindenkinek köszönjük még egyszer a dícséreteket, kedvesek vagytok tényleg :oops:

Azt hiszem elteszem magam holnapra,

Jó éjt mindenkinek,
Vica
vica94

Fibi! köszi :D
és +++++++++ a jóslókhoz

Minden pocakosnak , pocaklakónak és pocaknélkülieknek, s nem oly rég pocakban lévőknek is kiadós alvást kívánok!!! :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

Votiv!
Múltkor Tomi pont így volt kiakadva! Nem elég, hogy kinyaljuk a seggét a kölöknek, mégis hisztizik :lol: Hidd el, ez érthető! Én anno úgy éreztem, hogy tök jó a segítség, de már jobb lenne magunk lenni, hogy helyreálljon a "rend". Nálatok is így lesz! És ha a munka kikapcsol, akkor tök jó, és hajrá!

Vica!
Képet küldheted. Pannus most ébredt kemény 15 perces alvásából :roll:

Kép
Kép
zuzmo1

Curse, írtam neked privit, de vagy kétszer sikerült elküldenem, vagy egyszer sem :oops:
fdrani

Vica :) napozóba én is becsatlakoznék a zöldekhez :wink: kendőt addig hordod, ameddig akarod, de az igazán hatékony keresztezett kötéseket nem tudod jól megcsinálni vele.

indianyo

Jó reggelt :)

Dedek és Vicáék szépségesek :D

Indi,
de napozgatnék én is :D !!!!!

Vica,
nekünk is van ilyen zöld a kertben, nem mis fél, amikor bonobitoztam, rámászott a cipőmre napozni :D de gyerekbéka is lakik ott (szélesszájú kisbéka ) és nagyon örülök nekik! Remélem maradnak és majd süni, meg feketerigó is fog hozzánk költözni, majd ha lesz hová :)

Zsána,
privit várom, ha lesz időd :) csak meg ne szülj addig :)

Nu, ma is megyünk intézkedni, mindenfélét :D vagy inkább :( ...még nem tudom :)

Mirka roppant élénk lett a hasamban, az utóbbi időben, sokszor átfordul, de úgy, hogy a fejével kinyomja a bőrt a hasamon, ilyenkor egy kísérteties gombóc vándorol a hasamon kerztbe és zsibbad a bőröm... fura érzés, Fülinél nem emlékszem ilyenre...
És senki mást nem, de ha Füles a hasamhoz és , őt teljes erőből, azonnal rugdalni kezdi... remélem, nem ez lesza a programjuk idekint... :shock:

Kép[/img]
macskanyu

Vica,

Kép
macskanyu

áááá....tetemes elgépelés oka: Füles ugrál a hátamon és onnét próbál a géphez jutni... :mrgreen:
macskanyu

Jó reggelt!

Képek mindenkiről tök jók - Nuk, lányod nagyon jó fej, hogy szopizik és marha jól néz ki kis hurkás!!! :D Vica, annyira szépek vagytok :D és Máté óriási :shock: :lol:

Macs,
imádom a csíkod!!!!!!!!!!!! :D :D :D Fülinek üdv - újfajta szaltót találtunk ki Ábellel ;) :lol:

Zsan,
én is kérek szépen privit :mrgreen: :lol: tényleg!!!! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

A kép természetesen Neet kék palackjáról is CSÚCS! :mrgreen: :lol:

Ruz,
remélem, Bendi megnyugodott és ti is! :(

Rájli,
kórház sztori :shock: remélem, hamar elfelejtitek ezt

Manóka,
én azóta mindenkinek elmondom a ne szóljon semmit mert a vajúdóban vki széken ül c. sztorit meg a kiskádban való megágyazást meg hogy 3gyerek egy kocsiban - na jó, bujtogatok :mrgreen: :evil:

Deni,
tessék jelentkezni!!!

:lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Indi, jo volt. baromi sokan voltak (elenyeszo szamu fetrengo resszeggel ;)). B hozta a formajat: kellett menni vele tancolni, apa bevitte elore "csapolni", es ezt nagyon elvezte, aztan felulhetett egy motorra, majd "megszerelt" egy biciklit, megvetetett 3 gyrost (amikbol a hus nagy reszet be is nyomta), jol megnezte a punkok frizkojat... ja es persze ellagyitott nehany szivet :lol: vegul jol elfaradt, es elszunnyadt hazafele

Neet, mazsola. es te?

Coolio
recca

Sziasztok!

Ezer éve, hogy erre jártam! Kicsit visszaolvastam. Látom mindenki jól van, rengeteg új baba, amihez csak gratulálni tudok!

Nekünk a 2007-es év eddig nem sikerült valami túl jól. Lilla január végétől március végéig szinte folymatosan beteg volt , állandóan valami felső légúti nyavalyája volt, meg arcüreggyulladása.

Az is kiderült, hogy van egy Clapsiella nevezetű baktérium az orrában, ami egyébként egy nagyon agresszív kórházi törzs, ami tüdőgyulladást okoz a kórházakban. Hogy az hogy kerülhetett oda, fogalmam sincs. Mindenesetre antiboival nem lehet kezelni, csak immunerősítéssel próbálkozhatunk. Iszonyatosan sokat idegeskedtem emiatt.

Így hogy beteg volt bölcsibe se járhatott, tehát most megint átestünk egy újrabeszoktatási szakaszon, ami soha nem volt könnyű.

Közben én januárban teherbe estem, de sajnos elhalt, így március közepén a Szent Imrében kivették. Most várunk.

Közben a lakásunkban urrá lett a penész, ami talán hozzásegített minket a sok betegeskedéshez. Most ezzel is küzdünk!

Persze apró jó dolgok is történtek, lett egy újabb cég, akinek itthonról dolgozhatom, így legalább van mi elfoglalja a gondolataimat. Vicces, mert pont egy 4D ultrahang rendelőről van szó. Szóval még érdekel is a téma.

A fentiek elég tragikusan hangzanak, de azért most már sokkal pozitívabb vagyok. :) Képzelkjétek elkezdtem járni oktatóhoz és gyakorlom a vezetést:) Már épp itt volt az ideje. Sőt néha még Pilates tornára is járok. Sajnos amit tavaly télen lefogytam a terhességem alatt visszajött, így megint dolgozhatom le a kilókat. Na ez is egy elfoglaltság.

Szóval így vagyunk. Nem ígérem, hogy nagyon gyakran fogok jönni, de majd próbálkozom.

Nagyon jó volt látni a gyerkőcöket! Szépek vagytok!

Szép napot mindenkinek!
beetrix

Szrek :) Igenis! már jelentkezem is :lol: Te kis bujtogató :lol:

Vica :) Sztem tök jól csinálod az ültetést! Mi is így kezdtük, felülni ugyanis nem is olyan könnyű... :roll: de ha látod, hogy Máténak jól esik és figyelsz rá, akkor nem lehet gond! És tudtam én, hogy Máté nagyon klassz kiskrapek, de akkor is szupi, hogy nem viselte meg a költözés és jól vette a változást! :D :D

Curse :) Hű, ennyire komolyan veszik a keresztelést? :shock: De azért elvállalta a pap, ugye?

Barbi :) Párod lábának bulást!! Meddig lesz sínben, tudni? Neked meg ++++, remélem csak átmeneti volt Angi nem-alvása!

Fibi :) Hát pont ez a gondom, hogy a melegvíz csak addig hat, amíg benne ülök, aztán folyt. köv. (ha szerencsém van, akkor még kitart a hatás 10 percig, amíg lefekszem és megpróbálok elaludni) Ezért is fürdök este meg éjjel, mert akkor a legrosszabb a helyzet... a ma éjszaka jó részét is a hintaszékben töltöttem... :roll: na de most már visszaszámolok! :mrgreen: Hintaágyazás rulez, Te csak pihizz, majd Zsolo nyírja a füvet :wink:

Beet :) De jó, hogy írtál! Sok ++++++ Nektek!!! Gratula az új melóhoz! Drukkolok a tornához és a vezetéshez, remélem azért lesz időd kicsit gyakrabban jönni!
denizsa

Ildi, Timinek boldog nevnapot! :)

Ruz, ja beszel folyamatosan :) csak egy szot sem ertunk ;)

Votiv, igy van, pont annyi kell, amennyi :lol: (se tul sok, se tul keves)

Vica, a fiad nagyon aranyos! ja es a zoldek is ;) (az eskuvoi kepekert (na meg az eskuvokert) - en szemely szerint - nem rajongok tulzottan :twisted: :lol:)

Beet szia :) :( :( :( es :) :) :) gyere kicsit gyakrabban!!!

Coolio
recca

Sziasztok!

Hát úgy alakult, hogy lebetegedtem mára, így lett egy kis időm olvasni. Csoda, hogy a munkakezdés óta csak most lettem beteg.

Den!

Kicsit rólunk::)
Timinek továbbra is tetszik a bölcsi, szerencsére szívesen jár. Viszont lehet, hogy allergiás. Folyamatosan folyik az orra mostmár szinte 2 hónapja, most a héten pedig párom allergiája kijött és egyszerre kezdtek prüszkölni, meg orrot fújni. :(

Melóhely: Még mindig elég stresszes. Az ottani vezetővel (akiről írtam) nagyon kell vigyáznom, mert teljesen benyalta magát a főnökömhöz, így nem ajánlott az összeveszés vele. Ahogy látom sajnos mindenki ehhez a taktikához folyamodik ott az iskolában és csak nyel.:(
Autista, plusz enyhe és középsúlyos értelmi fogyatékos gyerekeket kell beszélni tanítanom. Nagyon nehéz és kimerítő. Az is nagyon nehéz, ha csak 2-3 súlyos beszédhibás tanítványa van az embernek, így meg, hogy mindegyik súlyos eset...szerintem ez nem egy emberes munka. Azthiszem eddig nem is volt így, hogy csak egy logopédus volt ott, mint ahogy én.
A gyerekek miatt sajnálni fogom, de beszélek majd a főnökömmel és át fogom kérni magam máshova. :( Nem lesz valami boldog. :(

Vica!

Örülök, hogy hallok rólatok megint!:) Végül most hova költöztetek??? Esküvői képek nagyon jók! Nagyon szép a ruhád is!

Nuk!

Tik is szépek vagytok!:)

Beet!

Jó sok minden történt veletek is, mióta nem jelentkeztél!
A baci szerintem meg fog szűnni magától, ha az immunrendszere leküzdi! Rémlik, hogy hallottam valami ilyesmit! Mit adtok neki? Timinek dokinéni valami legyengített bacikoktélt írt fel anno, amit vízben kellett feloldani!

Recca!

Köszi Timinek a köszöntést!:)

Még egy csomó mindenkinek akartam írni, de már nem tudom kinek! Félek, hogy ha ellapozok elveszik az irományom, úgyhogy most ennyi.:)

Ja! Egy kérdés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hol találhatnék nagyon olcsó !!! üdülőhelyet, ahova gyerekkel lehet menni? Tudtok valamit ajánlani? Nem kell vízpart, se semmi, csak valami nyugis kis vityilló. Ilyen bérelhető faház dologra gondoltam. Sajnos 6 éve nem voltunk sehol nyaralni és ha most sem tudunk sehova menni én esküszöm megpusztulok Timivel itt a panelban. Meg úgy mint családi kikapcsolódás is nagyon szükség lenne már rá! Köszi előre is!

ILdi
ildi76

Ja azt még elfelejtettem írni, hogy ne legyen könnyű az élet óvodát is kellett választanunk. Mert hát lányzó ősszel betölti a 3-at. Szobatiszta úgyhogy mehet oviba. Természetesen egy olyan ovit választotunk ki, ami nem a mi körzeti ovink. Így hétfőn mehetek sorba állni a beiratkozásnál és utána remeghetek, hogy felveszik-e. Egyébként az Ezüstfenyő ovit választottuk. Ismeri valaki?
beetrix

Barbi,
Szegény párod :( Bulást Nektek!!! Mit sportol egyébként párod?

Fdrani,
Nem kaptam privit :?

Deni,
Hogy vagy? Hogy bírod? Nagyon drukkolok neked!!! Sokat gondolok rád!!! :)
Persze elvállalta a pap. Alapvetően az a probléma, h mi nem gyakorolunk vallást, abszolút nem hiszünk a dologban (remélem ezzel nem bántok meg senkit, de ha igen előre is elnézést). Csak úgy vagyok vele, h Adélnak legyen meg a választási lehetősége, ha szeretné gyakorolni a vallást, akkor csak tegye. Most még semmibe sem kerül kereszténnyé vállni, felnőtt korban kb. 2 éve mire vki keresztény lehet, hittan órákra kell járni, meg vizsgáni, szal sokkal macerásabb.

Kép Kép
curse

Felteszek egy képet is, mit művelt Adél reggel. Olyan 6 körül kelt és neki állt ezerrel dumálni, aztán egyszer csak csend. Gondoltam megnézem mit csinál és hát igen hason és lábai a rácson túl lógtak :lol:
Kép

Kép Kép
curse

Az üléssel kapcsolatban most egy kicsit elbizonytalanítottatok. Adél már sokszor ül úgy, hogy megtámasztom hátulról. Lehet, h ez még korai? :? Ha ölben van, akkor is kéri kifejezetten, h ültessük, hiába próbálom dönteni, mindig előre húzza magát. Ha pedig a játszószőnyegén ülünk, akkor a háta mögé ülök és megtámasztom. Tök sokáig el van így, ha elfárad, akkor el kezd nyüszögni. Most akkor ez gáz????

Kép Kép
curse

Curse, akkor így írom... nem nekem írtál a doktornôrôl, de nagyon szívesen venném, ha leírnád a tapasztalataidat!
Köszi!
Anikó

Nagyon édes a manócskád! Frédi ilyenkor üvölteni kezdett, Adél megpróbálta csendben megoldani? De aranyos! :lol:
fdrani

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?