A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Andi!
Köszi! Elolvastam. Szerintem egészen elérhető áron vannak a vizsgálatok.
Szerintetek mindegyiket érdemes megcsináltatni amit ott felsorol?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: én nem tudom melyiket érdemes,de én biztos fogok egy komplex vizsgálatot kérni,tekintettel arra,hogy nem 21 éves vagyok.Bár nem hiszem,hogy lenne bármi gond velem.
vedresandi

Andi: Én szeretném látni az arcát előre, hogy minden rendben van e .Két szeme van e, orra, szája rendben. És amúgy sem látni tisztán az arcát, élőben más szerintem, nem?

Erről az jut eszembe, mint amikor vlaki azt mondja, nem szeretné tudni a baba nemét, szeretné ha meglepetés lenne és csak a szüléskor derülne ki. Mintha nem lenne elég meglepi az életben....Persze saját maga dönti el mindenki, mit szeretne, csak nekem meg ez fura.

Dani gyönyörű baba volt!!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Andi!
Én is fogok az tuti. Én sem vagyok már 21. :lol:
Nagyon aranyos volt Dani. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok Lányok,

Betsy,

Ha kedden volt pozitív az ovu teszt, ami ugye azt jelenti, hogy majd lesz pé-em x óra múlva, akkor miért esett le a hőm aznap, és miért indult el felfelé tegnap és ma, illetve a méhnyak váladék is már ragacsos???? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de nagyon parázok, hogy sikerült-e vagy nem. És miért szurkál most a hasam?? Remélem nincs valami baj???

Fantasztikus ez a 4D-s uh..... :shock:

Mercure,

Nagyon örülök apa eredményéhez. Az enyém ahogy ismerem el sem menne. Túl büszke ahhoz, hogy bevallaná, valami nem ok nála. :D

Heni,

Te hogy vagy?? Hányinger, rosszullét??? Bár tényleg mindjárt vége az első trimeszternek, ilyenkor már szünnek a panaszok. :D

Pandi,

Kép

Mano,

Nem akarsz már végre tesztelni??????? :D :D

Andi,

Pörgesd meg egy kicsit azt a csigucit..... :lol: :lol: :lol:

Chris,

Sajna tanácsot nem tudok adni, mert én sem nagyon értem már a görbémet. Én is kiváncsi vagyok mikorra teszi a pé-emet. :shock:

Dobok egy görbét. Szakértsétek meg légyszi.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy!

Én nem vagyok egy görbe szakértő,de amit eddig olvastam tőletek,ha még feljebb megy,akkor a 14. napra fogja betenni feri a PÉ-t.
vedresandi

Andi,

Gyönyörű kisbaba volt Dani. Na persze, most meg gondolom jóképű kis fickó lett belőle. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi,

Látod, ez az amiben nem vagyok biztos, mert az átlag hőm 36,6 - 36.7. Ezek fölött kell hogy legyen a hőm a ciklus második felében, és ma is csak 36,7 volt. Nekem az az érzésem, hogy a 15. vagy 16. napra fogja tenni, amikor már ragacsos volt a váladék. Ezért mondtam, hogy nem igazán értem. A másik meg, hogy soha nem volt 14. napon pé-em. Fura. :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: majd most lesz :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Judy: Szerintem mostanában lesz, nem a 14. napon, talán ma, nekem a leesés után pár nappal volt mindig pém.

jaimee

Jaimee,

Akkor viszont miért lett a tegnapi ovu tesztem negatív???
Szinte semmi nem volt rajta. Csak a controll csík.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok!
Az lehet, hogy nekem pedig a leesés előtti napon van pém?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én a 14.napra szavazok

kérem tegyék meg tétjeiket :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Judy: Nekem nem működött az ovu teszt, sőt még a váladékom sem, nem tudom....Kinek mi segít a peteérés betájolásában. Bár az is igaz, hogy ha 48 óránként hancúr (ez nekünk csak 1x sikerült) akkor mindegy...

jaimee

Chris: Nem.
Viszont ti tényleg rendszeresen akcióztok, úgyhogy nektek tényleg mindegy, nem? Mindenképpen elcsíped a kisfickókat. :D

jaimee

Jól van, nem akadékoskodok tovább. Majd meglátjuk május 21-én. :lol: :lol:
Az tuti, hogy most már ragadós vagyok, tehát már volt pé-em.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, hát a párom is hosszú unszolásra ment el, mostanában megint cseszegetett, hogy miért nem megyek már vissza a dokihoz és mondtam addig nem, amíg ki nem derül hogy nála minden ok.
Amúgy nekem sem jött be az ovu-teszt, sosem láttam semmit, úgyhogy én is a 2 naponkénti összebújást válaszottam figyelgetés helyett :)

Andi, nagyon édes volt Dani... de rég volt mi? :D

Kép
mercure

Jaimee!
Igen, minden másnap. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy: Ne akadékoskojd, úgyis babás leszel. :wink: :D

Neked köll tudni a pét...mi többiek csak tippelhetünk...

jaimee

Judy!
A hőt nem tudom, mi miért van. Szurkálás nekem is volt, nincs semmi baj. 20-áig pihenj, aztán meg jöhet a kétcsíkos teszt!

Jaimee!
Nekem okom van rá, hogy miért akarom, hogy meglepi legyen a baba neme, ezt már írtam régebben (bár ettől független, lehet, hogy én fogom tudni ;) )
Vendég

Christell: Igen, én is így emlékeztem. :D Akkor ha tutira van rendszeres pé-d, hátra lehet dőlni és várni a babót. Mert feltartóztathatatlanul jönni fog. :wink:

jaimee

Mercure: jaj,nagyon rég volt,már lassan magasabb,mint én :shock: :lol: (a cipőit már nem öröklöm,mert a lába nagyobb,mint az enyém)
vedresandi

Betsy: Megtaláltalak a megjegyzésemmel? De azt is írtam, hogy mindenki maga dönti el, mit szeretne.
:wink:

Mano: ?????????????????????????????????

jaimee

Andi nálam is ez van... lassan csónakot veszek neki cipő helyett :D

Kép
mercure

Csajok,

Remélem összejött, bár ez az első éles hónap, ugyhogy nem várok sokat, meg aztán most csak 30-án és 1-én voltunk csak együtt.
Remélem a kiskatonák tényleg sokáig élnek odabent.

Ha most nem jön össze, akkor következő hónapban én is a másnapontát választom. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi,

Ne aggódj, Bazsi is kezd utolérni engem, az államíg ér a gyerek, és csak 8 éves. Ja és én sem vagyok alacsony a magam 174 cm-ével. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: nem aggódom,örülök,ha túlnő engem,mert egy fiú akkor szép,ha magas(én 165 vagyok) :lol:
vedresandi

Egy kicsit elköszönök. Megyek tanulni. :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: de kicsit tanulj :lol: :wink:
vedresandi

Sziasztok!

Judy! Szerintem is 14-én volt a pé-d. egyébként mi nők fura dolgokat tudunk produkálni, ha babát szertnénk és persze a szervezetünk is hanyatt homlok másképp működik ilyenkor, mint amúgy!
Nekem apa ajánlotta fel, hogy elmegy kiskatona vizsgálatra. Tök rendi volt.

Mercure! Tök jó, hogy apával minden oké! És akkor most téged mikor néznek meg, hogy mi van?
Mi pl. júliusig kaptunk haladékot és azután néz meg engem a dokibácsi.

Chris! Lehet rossz anya vagyok, de én nem éreztem, hogy tehes vagyok és még nem is gondoltam, hogy az lehetek. Csak a pozitív teszt döbbentett rá, hogy az vagyok. Mikor orvosnál voltam már 7 hetes kismami voltam és csak utána jöttek az enyhe hányingerek este.

Andi! Nem lehet, hogy ki kellen a lassú csigádat cserélni valami leopárdra, vagy struccra ami gyorsabban fut?
:lol:

Mi nem csináltattunk 4D -s ultrahangot, meg csak azokon a vizsgálatokon voltam, amita dokim javasolt.
De most már van az orvosomnak hiper-szuper 4D-s gépe, csak akkor még nem volt és bizony sajnáltam 12 ezret egy uh-ért. :?
Ma így áll a görbém:
Kép

A ferti szerint 10-én kéne tesztelnem és ha terhes lennék jan. 14-én szülnék. Csak nem tudja, hogy védekeztünk egy kicsit.
Egyébként furi érzésem van olyan lehet hoyg megakarjönniérzés????
Vendég

Chris,

Jó tanulást!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris! Szorítunk a szombati vizsgához! Kitartást mindjárt vége lesz!
Vendég

Szia Krisz! :D

jaimee

Krisz: jó nekem ez a csiga is :lol: (én tavasszal szeretnék szülni,ezért pont belefér,ha nem siet)
vedresandi

Kriszti, nem tudom mikor megyek, február közepén voltam, úgyhogy ha most megjön, akkor rátelefonálok mi legyen a következő lépés, a görbe szerint van pé-m, úgyhogy az sem gond. Ettől függetlenül nem tudom csinál-e hormonvizsgálatot vagy rögtön hsg-t, ennyire nem beszéltük át akkor

Chris, jó tanulást!

Kép
mercure

Mercure! Értem! Kíváncsi leszek a fejleményekre! Reméljük nem kell semmi beavatkozás!

Jaimee! Szióka! Hogy vagy? Ugye nem parázol az uh miatt.

Én most sütök -főzök, mert szombaton lesz az öcsém ballagása és hidegtálakat készítünk. Most tettem be a sütőbe a sajtos hústekercset, aztán du megcsinálom a kókusztekercset, holnap meg a sajttekercset. Tiszta tekercsekből állok ma ki. Ja meg holnap megcsinálom a franciasalit, meg a krumplisalit. A többit anya csinálja.
Vendég

Krisz!

A kókusztekercs receptjét megadhatnád! Lécci, lécci! A sajtos hústekercs is piszok jól hanzik! :D

Nem, ebben a pillanatban nem parázok, még túúúl messze van jövő hétfő. :D :D

jaimee

Ballagásról: tegnap jártak szerenádozni a szomszéd tanár úrnál, összesen 3 osztály. Az elsőt én is meghallgattam a terasztról (már sötét volt), olyan megható volt, potyogtak a könnyeim. A tanár bácsi gyertyával az ablaban, fiú osztály volt és EDDA dalokat énekeltek.... Hát igen, szép időszak ez, bár számomra annó nem az volt. Az érettségi időszaka rémálom volt maga...

jaimee

Mindjárt küldöm a recepteket!
Vendég

Majd ha készen lesznek , akkor képet is csinálok róla, mert van a Várandósságban egy topik, ahol recepteket teszünk fel.

Sajtos hústekercs

Hozzávalók: 80 dkg darált hús
2 db tojás + 2 db főtt tojás
2 db száraz zsömle
1 db májkrém
1 db nagy vöröshagyma
20 dkg reszelt sajt (füstölt)

A zsömlét tejben megáztatjuk, és a darált húshoz adjuk a 2 db főtt tojást belereszeljük, belekeverjük a májkrémet és a két nyers tojást is.
Egy nagy fej reszelt hagymát olajon megpárolunk és a húshoz adjuk, sóval, borssal petrezselyemzölddel ízesítjük.
Egy alufóliát kiterítünk és azon a húst egyenletesen elsimítjuk ráreszeljük a sajtot és feltekerjük 2 rúd lesz belőle. Tepsibe helyezzük, tojás fehérjével megkenjük forró zsiradékkal leöntjük. A sütés vége előtt paradicsom lével megkenjük.
Hidegen szeleteljük.

Sajtos tekercs

Hozzávalók: 15 dkg vaj
1 doboz mackósajt
3 keményre főtt tojás
1 kis fej hagyma
30 dkg eidami v. trappista sajt
30 dkg sonka

A vajat, mackósajtot, a tojást és a hagymát lereszeljük sajtreszelőn és borssal, pirosarannyal ízesítjük és jól kikeverjük. A recept egy kevés sót is ír, de én nem tettem bele, mert a sajt is meg a pirosarany is sós.
A tarppista sajtot kockákra vágjuk és mikróban felolvasztjuk.
Kiterítünk egy nagyobb darab alufóliát és azon téglalap alakúra nyújtjuk a felolvasztott sajtot, erre rápakoljuk a sonka szeleteket majd rákenjük a kikevert krémet.
Ezt az egészet feltekerjük és az alufóliába becsomagoljuk és a hűtőbe tesszük. Ha megkeményedik a sajt, akkor jól szeletelhető.

Kókusz tekercs

Hozzávalók: 0,5 kg darált keksz
20 dkg darált dió
20 dkg porcukor
5 dkg kakaópor
4 dl fekete kávé
1 cs vaníliáscukor
1 db rum aroma

Krém:
25 dkg margarin }habosra keverve
20 dkg porcukor
2 cs kókuszreszelék

Két rudat formálunk úgy, hogy a barna kekszes masszát nylonra kinyújtjuk és rákenjük a fehér krémet, majd feltekerjük, mint a beiglit. Kívülről is beszórjuk kókuszreszelékkel.
Hűtőben megdermesztjük.
Vendég

Jaimee,

Nekem így 15 év távlatából már csak a jó emlékek maradtak meg.
Na meg az, hogy a szerenádon jól felöntöttünk a garatra, mindenhol megkínáltak minket valamivel, hajnalra már készen voltunk. Másnap meg mentünk a bolondballagásra, sütött a nap, marha meleg volt, gondolhatod hogy éreztük magunkat másnaposan. :lol: :lol: :lol:

Krisz,

Most jól megéheztem. Mindjárt ebédidő, hála istennek, mer már kilukad a gyomrom. Ma még csak egy Müller tejberizst ettem. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Krisz,

Ezeket a recepteket én is elteszem, ha nem gond. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szabadon vihetőek. A hétvégén le is fotózom neketek őket, vagyis ha készen lesz a hideg tál. Tutkó lesz. Ja és fincsi. :lol: :P
Vendég

Krisz: Köszönöm! :D

Judy: Hasonló emlékeim vannak, leszámítva a másnaposságot. Akkor még jókislány voltam és nem ittam egy kortyot sem. :D :D
Most megint jókislány vagyok, remélem, vagy 2-3 évig.... :D

jaimee

Jaimee,

Hát én elég lázadó voltam. Nagy "rocker" korszakban bőrdzseki meg szakadt farmer. De régen is volt, tán igaz sem volt. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok :D
Itt vok, csak jött közben apuci ebédre, meg hozott nekem új mobilt :P ( cégest kapott én meg a hozzátartozója vagyok, hihihi) Ingyen beszélgethetek vele 8) Most tanulmányozom, hogy hogyan műxik.
Jobban vagyok, de még mindig eléggé érzem a derekamat. Azon gondolkozom, hogy az izomlazítót még ma beveszem aztán múljon el magától, mert pár nap múlva akciós napjaink lesznek. Nem akarnám gyógyszerrel bekavarni...

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olik!
Örülök, hogy jobban vagy, csak elmúlik lassanként.

Nálunk is ilyen céges telefon van a párom nevén, 4-en beszélünk ingyen egymás között.

Kép
mercure

Szia Olik! :D Bizony, nem sokára "forró" napok jönnek nálatok. :D

jaimee

Jaimee: CSAK BÍRJAK DERÉKILEG :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: nagyon cukika volt Dani 2 naposan :P Milyen szép fickó :wink:
Te 165cm vagy? Én a 183-mal egy gorilla volnék melletted :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?