Sziasztok!
Winnie:
Nagyon jók a képek, még így , hogy a fejet oldalra kell billenteni, hogy lássam. Hiába öregszem, a nyakam sem a régi most érzem csak!
Tinu:
Tündi már kész dolgozó nő!
Kata:
Láttam visszajelöltél az iwiwen, köszi!
Roni nagyi:
Köszönöm a dícséretet Fanni nevében is.
Fanninak is eleinte sötétkék volt a szeme, de aztán ahogy kezdett rácsodálkozni a világra úgy világosodott is ki neki. Néha olyan zöldes árnyalatais van. Igen úgy hallottam, hogy fél éves korig változhat, bár volt aki előbb mondta és volt aki csak azt, hogy 1 éves korra lesz a maradandó szín. Szóval meglátjuk. De a dokinéni és a védőnő szerint ez már nem fog sötétedni.
És további sikert Laurának a szopihoz is.
Haj:
Akiknek nagy hajjal születtek a babaák, nem kezd hullani?Én most vettem észre, hogy hullik, no meg tépi is. Ezek szerint jön a végleges haj?
És világosabb lett a haja, mint amivel született. Ott sötétbarna volt, majdnem fekete, most meg világos barna.MIkor rásüt a nap, aranylóan fénylik.
Mágnes:
Tuti ez a felirat, lehet lopom az ötletet ha nem bánod!
Nekem a barátnőm és egy rokon lakik Harasztin. Illetve a barátnőm odavalósi, de nemrég elköltözött. A lényeg amire ki akartam térni, hogy a rucik, amiket a jó múltkor feltettél, nagyon tutik voltak. Szinte újnak látszottak. Lehet, hogy majd mi is elnézünk egy ottani börzére. Minden hónapban van ilyesmi felétek??
Taliról:
Melyik dátum lesz végül? Na és a helyszín? nem is beszélve az időpontról...
Mert az időpontot nem jelöltük meg.
Akkor én elkezdeném.
Továbbra is május 10 vagy 11 a jó személy szerint (még mindig egyenlőre) és a délelőtti (10-től), kora délutáni időpontra (olyan 13-14 óra) szavaznék.
Ja és ha a Liget lesz, akkor ott hol?
Például: A Vajdahunyad vár bejáratánál? Netán az Állatkert előtt? Vagy a PECSA előtti réten?
További tippek, ötletek?
Zsuzsi és Fanni