Sziasztok !
Végre itt a május !!!!!!!!!
Ez a kedvenc hónapom : szülinap , esküvő , napsütés
Adri csak semmi nyugtalankodás az esküvő miatt, mire itt a hétvége mást se fogsz csak mosolyogni pláne ha holnap kiderül milyen jól vizsgáztál és a fájdogálós dolgot is tisztázod az orvossal !
Én is éreztem hasonlót a petefészkem tájékán , fekve és néha járás közben is , de már szerencsére vége.
Viszont babócát még nem érzem rugdalózni , csak bugyborékol

, remélem a héten beindul.
Cuki ! A sírás még mindig jobb , mint a hiszti. Néha egyszerűen nem bírom visszafogni magam ,hogy ne kezdjek veszekedésbe . A mai reggelem már teljesen el lett rontva , egyszerűen mindent túl tökéletesnek szeretnék látni , beleértve a páromat is
Lehet ,hogy csak az esküvő miatt , mert még annyi mindent kell csinálni.
2 nap múlva utazunk , és a ruhámat is igazítani kell , mert már itt-ott szorít.
Bogyó ! Ami a jógát illeti , én nagyon szerettem oda járni , mindenki nagyon kedves volt és az oktatónál jobbat nem is kívánhattam volna.
Meg persze közlekedés szempontjából is jó helyen van .( Margit -híd , budai oldal ).
Ami a ruhámat illeti nem lesz tiszta fehér , sőt egyáltalán nem kimondottan menyasszonyi ruhának készült , de nem bánom , mert nem nagyon szeretem a hagyományos dolgokat.
De majd kiderül a fotókról .
Aquanatal ügyben egyenlőre havi 1-2 alkalmat tervezek , mert nem nagyon van szabadidőm , de még nem tudom hová menjek , és nekem sincs fürdőrucim .
Viszont ,ha a III. ker-ben mást is érdekel találtam helyszínt a neten (III. Nánási út 67. Best Western Lido Hotel
Radnics Adrienn, 30/307-4037,
adri@aquanatal.com(
Masi , klassz ,hogy már neked is van fennt képed
Szép napot Mindenkinek !