A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Kangi!!!!!

Hú, de jó neked!!! És a kiírás napján! Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nálam semmi, éjszaka érezhetõ, de nem szabályos, mérhetõ fájások.

De most mostam hajat, az állítólag megindítja... Kép Kép Kép

Kaska! Kép
Tollasbál! Kép Kép Kép

Puszi: Judó
40, csak így röviden!
judó

Kangi!DRUKK! DRUKK! DRUKK!

Beu
38+1
beu

Kangi!!!
Drukkokunk mi is! Kép Kép Kép Ugyi legyel!

Norka + Jazmin
norkini

Kangi
Nagy nagy drukk! Csak ügyesen! Látod neked is megtette a mozi a hatását, mint nekem anno Kép

gumicukor és dani

van új kép a profilomban rólunk, a dédikénél készült 1 hete.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Kangi! Hajráá!!!!!! KépKépKép

Zsombi csak egy kicsit köhög, meg taknyos. Egyre gyanúsabb nekem ez a nagy láz. Mindig csak a bölcsiben. Mindenesetre elindultunk talizni, de a fiatzalember inkább a játszóteret választotta, pedig igyekeztem minél messzebb tolni a látványtól. Nem lehetett lebeszélni. Egy nyûgös gyerekkel utazuni azért, hogy aztán jól megfertõzze a kismamákat... Tulajdonképpen nem baj, hogy nem mentünk. Bár nagyon sajnálom, hogy nem sikerült ott lenni. Hát még, amikor a püspökkenyérrõl olvasok...Kép

Snoopy
29
snoopy

NA AKKOR TRÁTÁTÁTÁÁÁÁ

Ma délelõtt 11:20-kor megszületett Kangiék picilánya Julcsi, 48 centivel és 2700 grammal. 12 órányi vajudás után császár lett a vége.

Imádok ilyeneket beirniKépKépKépKépKép

Na pussz!
Zsófi
Csucsuka

Kangiiii!

Óriási gratula nektek a pici lányhozKépKépKép! Remélem, hamar kipihened a csaszit és nem marad más dolgod, mint Julcsiban gyönyörködniKép
Én úúúgy elérzékenyültem...ez már a végKép

üdv
Momo
(38+2)

Momo
momo

Kangi!
Nagyon-nagy gratula a pici lányhoz! Pihend ki magad, amennyire lehet! KépKépKépKépKép Sok boldogságot, és sok tejecskét!

Franyó
39
franyo

Kangi!!!!!
Nagyon gratulalok Nektek!! De megis mi nyertunk a 2600 grammal Kép Varjuk a hireket, es sok, sok egeszseget es tejcit nektek! Gondolom nem banod, hogy mat at is adtad a listavezetest... Kép

Norka + a 2 hetes Jazmin
norkini

Sziasztok!

Gratula Kangi, látom Te mindent elkövettél az érdekében, hogy elsõ legyek a táblázatban.

Judó neked semmi hír???

Egy dolgon morfondírozok,
Snoopy: Arra kezdek rájönni, hogy nekem a császrhoz nem is EDA lesz, hanem spinális érzéstelenítés, mert azt mondta a doki, hogy miután megvan a babó, utána 24 órát az örzöben leszek, addig nem lehet felkelni, és a mákik topic-ban (valami ilyen volt a neve Gerinc érzéstelenítés császárhoz)
az ott találtak alapján erre tudok következtetni.

Mi a különbség a kettõ között, miért ezt fogják nálam használni?
Vagy kérjem a dokit, hogy EDA legyen, tök tanácstalan, és összezavart vagyok! Segíts légyszi!
Remélem még holnaoig olvasol bennünket, mert reggel benézek még, utána egy idõre búcsúzom, megyek a korházba.

Jók legyetek
Manó
39+2
manó2

Sziasztok!

Kangi!!
Nagyon nagy gratula Julcsihoz! Kép Kép Kép

Lányok, lehet folytatni a babaesõt. Kép

Ildianyu
22+5
ildianyu

Kangi! Gratulálok és sok boldogságot kívánok! Kép

Judó, Franyó! Holnapra melyikõtök produkál egy babát? Keddre már megvan a jelentkezõ. A holnap se maradjon ki.! Kép

Manó! Snoopy majd elmondja az orvosi részét. Én a saját tapasztalataimból annyit tudok mondani, hogy a Nyírõben például csak spinális van. Ott azt mondta az orvos, hogy az EDA jobb lenne, de nagyobb személyzet kellene hozzá, ami nincs. Kis kórház, ezért csak a spinális van, ami után tényleg feküdni kell 24 órát. Kicsit elkeseredtem én is, mert így a baba nem lehet velem, ha mégis császárra kerül a sor. Így Kangi után egyre valószínûbb. Persze az orvosodtól megkérdezheted. Csak ügyesen, ne izgulj, és várjuk a híreket. Neked már elõre beprogramozottan dukkolunk! Kép

Beu
38+1
beu

Beu,
aranyos vagy, nálunk egyelõre csönd... mondjuk, ezek a "cuccok" azóta is jönnek belõlem, de azon kívül semmi. Szóval várakozó álláspontra helyezkedtünk. Kép

Manó2, Judó, nektek megy a drukk!!!!!!!

Franyó
39
franyo

Kangi, Kép
Gratulalok Julcsi babahoz! Kar, hogy nem hasznalt a drukk, hogy normal uton kibujjon a kislany, de sebaj! Majd meggyogyul a pocakod! Kép Kép Kép

Miki epp most bukott egy oriasit! Akkorat, hogy apjan vegigfolyva a zoknijan es a szonyegen landolt! Ilyen meg nem volt!

Zsuzsi+Miki
zsuzsi74

Kangi,
gratulálok Julcsihoz, soksok boldogságot kívánok!Kép
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Kangi

Nagyon nagy gratula Julcsi babahoz,minden elkepzelheto jot kivanunk nektek!!!!

Puszi
kataa es a 19 hetes Alexander

Kép
Kép
kataa

Kangi!!!!

Gratulálok a kislányhoz! Azért látom megtapasztaltad a vajúdást is, ahogy szeretted volna! Éljen soká Julcsi és szülei!!!
Kép Kép Kép Kép

Hát igen, elsõ lettem a táblában! Elõzés balról teljesen megengedett! Kép Kép (Franyo, Manó_2! Kép Kép )

Beu!
Én jelentkezem a holnapra! Úgyis jégtörõ Mátyás lesz, ekkor szerettem volna igazán szülni. Nagyfiam is 24-én született, igaz, szeptemberben, de legalább a szám stimmelne! Kép

Egyébként semmi jel, de azért messze még a holnap! Hátha!
Most Kangi jóhírétõl optimista lettem!

Puszi: Judó
40
judó

Kangi! Nagyon gratulálko! Kép Hogy ti milyen ügyesek vagytok Julcsival együtt! KépKépKép

Myssnia! Azt hiszem, nektek sem gratuláltam még SZilárdhoz, mert azóta nem ültem gépnál: nektek is nagy gratula! KépKépKép

Hú, tényleg minden napra várható egy baba! Kép Nagyon-nagyon izgi! Kép

Bocs, hogy nem voltam a talin és szólni sem tudtamn elõre - bár látom, senkinek sem hiányoztam KépKépKép - szóval, ismét olyan erõs fejfájásom lett, hogy alig éltem Kép REmélem, a továbbiakban elkerülnek a hasonlók!

Márti
24+5
márti

Sziasztok Lányok,

Köszönet mindenkinek a jókivánságokat, nagyon jól vagyunk Majával - tej még elegendõ, de nem vagyok optimista ezen a téren. De a gyermek egy csoda, és természetesen a leggyönyörûbb a világon...

Nagy gratula Zsuzsinak (azt hittem közelebb lesz gyermekeink születésnapja), Miszikének, Myssinanak.

Erre jártam megnézni, hátha van már valami Franyóval, dehát..

Jó volt a szülés - már amennyire az lehet, 7 és fél órán át tartott, mivel nem volt tolófájásom - ez plusz 3 órát jelentett, mert arra vártak, hogy legyen, de ezen kívül tényleg jó ott lenni, és várni, hogy most már tényleg nemsokára találkozol a babával, föleg a kíváncsiság, hogy megtudjam fiú vagy lány babám lesz.

Szóval a kismamiknak fel a fejjel, nemsokára eljön a Ti napotok is.

Nyúlandi és a 23 napos Maja
nyulandi

Márti!
Remélem, azóta elmúlt a fejfájásod, jobban vagy...
Nyúlandi,
nem tudom, tudsz-e még olvasni... küldök majd sms-t, ha van valami! Kép

Elkezdõdött a nagyon idegesítõ telefonhívások idõszaka... mindenki hívogat, hogy mi van, egyben vagyok-e még, pedig mindenkinek százszor elmondtam, hogy telefonálunk, sms-ezünk, jelentkezünk, ha bármi van... no persze megértem én, hogy mindenki értem izgul, meg jól is esik, de az a rossz, hogy amúgy türelmesen várom a babát, de ezek miatt a kedves érdeklõdések miatt leszek egyre türelmetlenebb, ingerültebb. Kép

Franyó
39
franyo

Sziasztok!!!

Kanginak óriási gratula!!!!

A többieknek meg megy a drukkk!!!!

Zsófi(21+5)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Kangi, Julcsi és a boldog kispapa!
Sok-sok boldogságot mindannyiótoknak! KépKépKép
Hamar gyógyuljon az a pocakseb, legyen tejjel folyó Kánaán az az anyai kebel!

Manó!
Spinál: vékony tûvel egy szúrás a gerincvelõi folyadékba, gyógyszer egy adag, zsibbadás olyan mély, mintha nem lenne deréktõl lefelé semmilyen testrész, feküdni kell utána, de inkább már csak 12 órát, nem 24-t, könnyebb megszúrni, elõfordul utána fejfájás, gyorsan hat (pár perc alatt), kevés cucc kell hozzá.

EDA: Csövecske a gerincvelõi folyadékon egy hártyával kívülebb, kb fél óra kell a jó érzéstelenséghez, olyasmiket érezhetsz mûtét közben, mint húzás, nyomás, feszítés. Éles fájdalom nincs. Feküdni nem kell csak amíg vissza nem tér a lábakba az erõ, bennhagyható a csövecske, hogy mûtét utáni fájdalomcsillapítót is adhassanak bele (fájdalomcsillapítás az szükséges, de az injekciós nem annyira jó, mert kábává tehet), több eszcájg kell hozzá, gyakorlat (vastagabb tût használnak és nagyobb lesz a hártyán a luk, ha nem tudnak idõben megállni, akkor gyakoribb a fejfájás, mint a spinálnál a vastag tû miatt)

Ha engem kérdeznél, hogy mit választanék, akkor az EDA-t, de csak olyan helyen, ahol szívesen és gyakorlattal csinálják. Hol csinálják?

Snoopy
snoopy

Kangi!!!
Nagy gratula Julcsihoz!
Hogyhogy eddig hagytak vajúdni???
Gyors felépülést és sok-sok tejet!
babajaga
24+4
Névtelen

Sziasztok!

Kangi,
Hatalmas menku nagy GRATULA hegyek!!! Kép Kép Kép Kép Kép
Szinte hihetetlen, hogy a talin ket napja meg ott dumcsiztunk bekesen, most pedig babazol Kép Kép Kép
Sok-sok boldogsagot nektek!!! Kép Kép Kép

Judo, Mano2, Franyo - MEGADRUKK!!! :-)))))

Marti,
en bizony isten azon morfondiroztam tegnap, hogy Te most akartal jonni vagy nem, meg vissza is olvastam az elozo leveled, de abban csak utalas volt a talira (illetve taslira :-)
Szoval ne haragudj, de azt hittem, en emlexem rosszul, es biztos alapban ugy volt, hogy nem tudsz jonni!
Ne fajjon a buksid! :-)))

Bocsi lanyok, most bucsuzom is, mert sz**ul vagyok, natha meg hoemelkedes, holnap nem is megyek dolgozni. Ugyhogy majd raerek irni bovebben.

Jobb napokat es szep almokat mindenkinek!

Kaska
23 (ami azert pazar :-)
kaska

SZiasztok!

Franyo, Kaska! Köszi! Kép REmélem, a kívánságaitok segítségébvel valóban békén hagynak ezentúl a fõfájások! És most már tudom: ez volt a freudi TASLIm: a fejfájás és hogy emiatt nem mehettem talizni, pedig ANNYIRA készültem rá! És Kangit sem láthattam két nappal a szülés elõtt! És nem dumcsizhattam a tuti jó helyen! Kép Úgyhogy: IGEN, ISMÉTELJÜK MEG, veleeeeem is, plíííz!!! KépKépKép

Kaska! Én is küldök gyógykívánságokat! KépKépKép És ne aggódj, NEM lesz hörgõgyulladásod! Kép Egyél mézet, lehet kapni a patikában Bronchicum szirupot, csecsemõk és kismamáék Kép részére, nekem nagyon bevált a Bioparixszal együtt, gõzöld magad kamillábval, egyél sok naracs-citrom-grapefruitot éás barátaikat Kép, aludj jó nagyokat! Kép

Franyo, Momo, Judo, Manó - úgy látszik, az -o/ó végzõdésûek vannak finisben! Kép - szóval, megy a rengeteg drukk! KépKépKép

Márti
24+5
márti

Sziasztok!

Annyira zsufi volt a hétvége, hogy ki sem nyitottam a gépet, de érdemes volt!

KangiKép Minden jót nektek! Sok boldogságot, gyors pocakgyógyulást, sok tejecskét, éjjel alvó gyereket!

Azon morfondíroztam, hogy a programozott csaszival elveszik tõlem az utolsó hetek izgalmátKép
Ma este egy ütõhangszeres koncerten voltunk, a gyerekek is, szegény babóka meg majd kiugrott! Amikor nagyon püfölték a dobokat csendben volt, szerintem rémülten meghúzta magát, akkor kezdett rugdosni, amikor csendesebb dolgokat mûveltek!
Ma mutogattam a Terhesség hétrõl hétre könyvbõl a kispapinak, hogy a fiammal pont a 32. héten vettük meg a bababútort (amit már rég eladtunk), de nem hatotta meg! Csak 2 hét múlva ér rá foglalkozni a vásárlássalKép Ráér, csak már nagyon raknám a fészketKép

MomoKép
Nekem 144/70 volt pénteken a máskor mindig szuper alacsony vérnyomásom, amire a dokim csak legyintett egyet. Engem meg ez idegesít. Igaz, a vizelet OK volt. Minden esetre nem iszom több kávét, és annyira sótlanul fõzök, hogy a család máris ki van bukva.

Urszila
mindjárt 32
urszila

Sziasztok!

Köszönöm a bíztatást meg a drukkokat, sajna tegnap a vérnyomáscsökkentõ gyogyitól pocsékul voltam, mert az összes mellékhatását produkáltam egyszerre és felváltva isKép. Szorgalmasan mérem a vérnyomásomat, ami legalább lement, de mit érek vele, ha képtelen vagyok kimászni az ágyból és ellátni a lányomat, akivel egyedül vagyunk itthon??? Baromira el vagyok keseredve, és - szégyen ide vagy oda - borzasztóan irígykedem azokra, akiknek csak a szülés elõtti boldog izgalom jutKép

Urszila, azt tényleg nem bánom, hogy a doki komolyan veszi a dolgot, csak az bosszant, hogy eddig egy rakás bogyóval kellett visszatartani a gyereket, most meg még plusz nyavalyákkal is megküzdhetek az eddigi sikerek öröméreKép Ráadásul a 17 hónapos lányom és a családom sem könnyíti meg a dolgomat.

Márti, én hiányoltalak volna, ha el tudok menni, de a pénteki napom egy pokol voltKép. Remélem, a fejfájásod már csak múlt idõKép

Kaska, mégis csak el kéne kukkantanod a patikába, hidd el, könnyebb azokkal a kis rásegítésekkel meggyógyulni, amit én meg Márti ajánlottunk nekedKép Jobbulást neked!

Leszter, na milyen lett a festés? Anyós pajtással összerázódtatok?

üdv
Momo
(38+3)

Momo
momo

Sziaszok!

Most egy ídõre elbúcsúzom, azt igérte a doki, hogy 6 nap múlva hazaenged bennünket.

Kívánok addig is mindenkinek jó egészséget, és kitartást.
Vigyázzatok magatokra.

Snopopy:János korházba csinálják.Nem tudom egyáltalán lesz -e választási lehetõségem, de ha van valami tapasztalatod velük, akkor írj sms-t. 30/9001957 a tel szám.

Sziasztok
Manó2
39+3
manó2

Sziaszok!

Most egy ídõre elbúcsúzom, azt igérte a doki, hogy 6 nap múlva hazaenged bennünket.

Kívánok addig is mindenkinek jó egészséget, és kitartást.
Vigyázzatok magatokra.

Snopopy:János korházba csinálják.Nem tudom egyáltalán lesz -e választási lehetõségem, de ha van valami tapasztalatod velük, akkor írj sms-t. 30/9001957 a tel szám.

Sziasztok
Manó2
39+3
manó2

Halihó Kismamekok!

Manó, megy a drukk, ezerrelKépKépKépKép!

Momo, Márti, Kaska, nagyon sajnálom, hogy vacakúl vagytokKép! Márti én is azt hittem, hogy nem jössz, de nézd el nekem, hogy rosszúl olvastam, jó? Momo, neked kitartás, már nincs sok hátraKép!

Voltam reggel vérvételen, jól megcsapoltak... Ilyen még sose volt, megszúrt a csaj és nem folyt a véremKép. De mondtam neki, hogy ne kinozzon, inkább szúrjon mégegyszer, a másik kezemen szerencsére már szépen folydogált...
Jövõ kedden már mehetek CTG-re, meg hivatalos UH-ra, lassan de biztosan benne vagyunk a 9. hónapbanKép

Végzõs szakasznak megy a megadrukk, legyetek jók!
Pusszantás!
Zsófi
34+4
Csucsuka

Sziasztok!!!

Kangi, Gratulálok a pici lányhoz!!

Hermi
15
hermi

Sziasztok!

Kangi,
gratulálok a babádhoz, szörnyû, hogy ilyen sokáig tartott a szülésed és a vége császár lett.

Finiselök,
drukk, drukk, drukk, ...

Pénteken sajnos nem tudtam talira menni, fél nyolcig dolgoztam, de ma nem megyek, igy tudok sütni püspökkenyeret. Igaz nem lesz benne annyi féle finomság, mint szokott (lusta vagyok lemenni a boltba).
A hetem elég zsufi lesz holnap EKG, szerdán tanácsadás, csütörtökön dokibácsi, szombaton UH.
Tegnap nem tudom mi volt velem, bármit ettem valamennyi a pocakomon landolt belöle, távolodik a szám az asztaltól, az lesz a vége, hogy partedlit kell a nyakamba kötni!
Megyek sütni.

Üdv
Ari
27+2
Ari

Hú, mik történtek itt a hétvégén!

Kangi,
Szuper a pocis kép.
Hatalmas gratula a pici Julcsihoz.Kép Nagyon sok boldogságot, örömöt és tejcsit.

Flóra,
Gatrulálok és üdv közöttünk.

Franyó,
Nyákdugó, ez már jelent valamit! Drukk.

Zsuzsi,
Miki baba gyönyörû, nem is lehet gond a szopival. Gyurihoz pedig sok türelmet.

Kaska,
Jobbulást.

Manócska,
Milyen volt a 3D UH?

Tündemami,
Hogy sikerült a boltjáró körút, mit tapasztaltatok?
Leírnád nekem azt a címet, ahol megtalálom a boltos listát, amit a talin mutattál? Elõre is köszi.

Momo,
Ez a fránya vérnyomás. Igazán kibírhatta volna. Drukk, hogy minden rendben legyen.

Gumicukor,
Édes a kép.

Manó2, Judó,
Drukk.

Márti,
Remélem már nem fáj a fejed.

Leszter,
Hogy áll a festés?

Mariann,
Nagyon jó volt a tali! A hely tényleg szuper, a tea finom, ajánlom mindenkinek! Mégegyszer köszi a fuvart.

Maci_2
32+6
maci_2

Kangi!
Gratulálok! A csajszi kis méreteihez képest egész nagy pocit növesztettél. Kép Ssok-sok tejcit kívánok nektek. Kép

Franyó,Manó2,Momo,Judó!
Megy a drukk ezerrel. Kép

Magdi
23+1
gallainémagdi

Hali Mamik,

na végigolvastam a hétvége termését, ez már nagy teljesítményKép

Kangi,
a fotó is nagyon jó, de a másik hír jobban tetszett! Gratula a pici lányhozKép Mondtam én, hogy hétfõre elõrébb leszek a táblázatbanKép
Szóval sok boldogságot a manódhozKépKépKépKépKépKépKépKép

Flóra,
üdv közöttünk, és jó pocisodást!Kép

Hé Franyó,
akkor már te is mindjárt? Megy a drukk ezerrel!!!!Kép

Na meg Manó2,Momo és Júdó is kap a drukkból!! igazi babaesõ leszKépKép

Na és a 3D-rõlKépKépKépKépKépKépKép
végre kiderült a nagy talány:

{female}

szóval csatlakozom a lányos kismamák köréhezKép én mondtam, hogy ezért van ennyi ragya rajtamKépKépKép
Olyan jó volt megnézni, ásítozott, meg össze vissza mozgott MinikénkKép a tea megtette a hatását, az orvos alig bírta követniKép
Szóval a hattyúházat csak ajánlani tudomKép

A tali tényleg jó volt, és épp csak odaértem a 3D-re, pedig még maradtam volna igazán, de hát a kíváncsiságom......KépKép

Na de hosszú lett, de olyan boldi vagyok, hogy tudom, hogy lányKép he fiú lett volna ugyan ilyen boldi lennékKép és azt mondta az orvos, hogy minden rendben van vele, és ez a legjobbKép Ja és kaptam a barcsinõmtõl egy ari rózsaszín rugit, ez az elsõ ruhánkKépKépKépKépKép

szóval ma madarat lehet velem fogatniKép

Na pusz:
Manócs
21+5
manócska

Kép

na ezt akartam beszúrni!Kép

Manócs
Manócska

ja, majdnem elfelejtettem,
márc 31-ig dolgozom, utána FreedomKépKép
megvan az utód, betanítom, és hawaiKép
úgyhogy mire jön a jóidõ, Manócs már a kertben matathat, virágokat ültethet, nagyokat sétálhat a kutyukkalKép

Szóval még mindig I'm happy:

Manócs
21+5
Manócska

Sziasztok!!!

Én a Franyó kispapája vagyok!

Megszületett Annácska!!!

Száraz tények: idõpont: reggel 8.42,
3kg,
54cm, (és gyönyörû) :o)

Többirõl majd a Franyó ír.

Zsolt
franyo

GRATULAKépKépKép Franyónak és Annácskának és a kispapinakKépKépKép
urszila

Sziasztok lanyok!Kép

Vegeztunk a festessel!Kép Nem mondom, hogy minden siman es zokkenomentesen zajlott, de vegul olyan szep lett, en nem is remenykedtem benne, hogy hazilag ilyen szepre meg tudjuk csinalni...KépKépKép Szep vidam, napfenyes lett tole a szoba. Megvettuk a butorkarpitot is, nagyon olcson kaptunk olyan anyagot, amirol elotte csak almodni mertem, mert nagyon dragak voltak az ilyen szepek mindenhol. Ez pedig le volt ertekelve, mert 11,6 m volt mar csak belole, es nekunk pont ennyi kellett!Kép Es az atrendezes is nagyon tetszik, mar felszabadult a babo leendo helye is, most ott van a kiskad megpakolva a ruhakkal, es a babakocsi. Jo erzes nagyon.Kép A hetvegen pedig elmegyunk kisagyat es komodot nezni, bar gondolom, meg nem vesszuk meg.Kép
Azert a hetvege nagyon kemeny volt, en penteken valoszinuleg kicsit tulhajtottam magam, ejjel nem is birtam aludni, annyira fajt a csipoizuletem, meg minden csontom azon a tajekon. Ja, a bokam meg egy duci nyolcashoz hasonlitott leginkabb ( a nyolcas "dereka" volt a zoknim helyeKép). Ugyhogy szombaton csak kacsazva tudtam mozogni, es aztan a csalad pihenesre kenyszeritett. Nem vagyok mar a regi, kezdem megerteni, miert hivjak ezt masallapotnak... Ezert ugy dontottem, hogy ma kicsit takaritok (mar kesz), de a pakolasnak nem allok neki, hanem majd csak szep lassan, holnaptol. Ugyhogy a lakas most kisse csataterre hasonlit meg, de nem baj, a mai nap mostantol a babanete.Kép Nagyon kivancsi vagyok am, hogy mizujs Veletek, foleg a finises bandaval!KépKép
Na visszaolvasok, aztan majd meg irok, puszi:

Leszter
33+4
leszter

ManócsKép
Üdv a lányos kismamák táborában! Olyan jó dolog célirányosan vásárolni! Azért vegyél egy-két uniszex darabot is, hátha a köv. fiú lesz!

Tegnap mi is összeválogattuk a szinte 7 éves Zsuzsival, hogy mit fog viselni babóka kórházból kijövetKép Persze rózsaszín rugi, meg csipkés-madeirás kising.

Urszila
32
urszila

Franyó!
Nagy-nagy gratula a kis Annához, sok tejcsit nektek. Kép

Jajj, mennem kell ügyintézni, de ezért érdemes volt még bekukkantanom. Kép

Magdi
23+1
gallainémagdi

Sziasztok!

JAJDEJO pont jokor jottem! Kép

HATALMAS GRATULA Franyonak, es az egesz kis csaladnak!!! Kép Kép Kép Kép Kép Koszonjuk a gyors hiradast, es sok boldogsagot kivanunk!!! Kép Kép Kép

Megis szep a vilag :-) Tok jo, meg nathasan is megerzem a babaillatot :-)

Judo: MEGADRUKK! :-)))))

Megyek visszaolvasni!

Kaska
kaska

Sziasztok, lányok!

Most jöttünk a kórházból! Megfordult a babó!!!! Kép Kép Kép Végre helyére került a feje! Nem hiába gyõzködtük! Úgy megkönnyebbültem! Most már remélem így is marad! Amúgy semmi jele, hogy készülõdne kifelé, de így már jóval türelmesebb vagyok. Pedig már mi is a 39. hétben vagyunk.

Kaska! Jobbulást!

Urszila! Szegény bébit stresszeled? Úgy elképzeltem, ahogy összehúzza magát a nagy zajra, aztán mikor felenged egy kicsit, elkezd tiltakozni! Kép
Szerintem Te se aggódj a vérnyomás miatt, ha a dokid nem aggódik. A kávé és a só elhagyása meg sohasem árt. (Bár mindkettõ nagyon jó!)

Szegény Momó! Tarts ki, már nem sok van! Miért kellett visszatartani a bébit? Nem emlékszem, bocs!

Ari! Ezek a babával összefüggõ elfoglaltságok nagyon jók szoktak lenni, nem? Jó sütkérezést. Püspökkenyér!! Hmmm!Kép

Tündemami! Megérkeztetek szerencsésen? Vettetek valamit?

Tényleg Manócska! Semmi hír a 3D-rõl! Most látom!! Gratulálok a leányzóhoz!Várjuk a képet is!

És mit látok a végén!!!!!

Franyó!!!!

Gratulálok Annához!!!! És milyen hirtelen megörvendeztettél bennünket! Sok boldogságot nektek!

Judo! Veled mi a helyzet, ma Te vagy a soros! Drukk neked!

Manó2, Momo, nektek is!

Leszter! Van még idõd, nem szabad túlhajtani magad. Bár ismerõs az érzés, mikor nálunk folytak a munkálatok, kispapi erõvel nyomott le az ágyra, hogy most egy negyedóráig nem kelhetek fel. De vigyázz magadra, és csak szép lassan. Tök jó, hogy kaptatok kárpitot!
Lesz egy kis dolgod a táblával, láttad már? Alig várom, hogy elõbbre kerülhesek!

Beu
38+2
beu

Halihó Kismamekok!

Franyó és Zsolt nagy gratula AnnácskáhozKépKépKép!!

Beu, micsoda jó hir, akkor most egy kicsit megnyugodtál, ugye?KépKép

Manócska, gratula a lyányhozKépKép, ezért érdemes volt minket faképnél hagyni, ugye?KépKépKépKép

KaskaKépKép, akkor csak javulgatsz egy kicsit?Kép Ha már bizonyos illatokat érzel, az mán jó jelKép!

Leszter, tessen vigyázni magára kisnaccsád, mert irgumburrgum lesz!Kép

Na megyek!
Pussz
Zsófi
34+4
Csucsuka

Sziasztok! Na amit mar most latok:

Kangi, Franyo,
Gratulalok a pici lanykakhoz!Kép Sok boldogsagot kivanok Nektek!KépKépKép

Leszter
33+4
leszter

Franyó, gratullálok a pici lányotokho!
Beu, jó hír, hogy megfordult a babád!Kép
Manócska, de jó, én is szeretném tudni, hogy ki van odabentKépKép

hermi
15
hermi

Franyó,
Gratulálok, nagyon spk boldogságot, örömet és tejcsit.Kép

Manócska,
Gratula a kiscsajszihoz.

Leszter,
Ugye milyen jó érzés, hogy szépen lassan, de azért alakulnak a dolgok. A hétvégén nekem is fájt a csípõm.

Beu,
De jó, hogy megfordult a babód.

Képzeljétek meg akartam varrni a függönyt a gyerekszobába, és kiderült hogy elromlott a varrógépem. Kispapa elviszi ma szervízbe.
És egyébként semmi kedvem dolgozniKép. Ilyen szép idõben!Kép

Maci_2
32+6
maci_2

Sziasztok!

Manó2!
Drukk! Drukk! Drukk! Kép Kép Kép

Manócska!
De jó, hogy tudod már, hogy kislány lesz! Kép A neve megvan már?

Franyó!
Gratulálok Annácskához! Kép És nagyon sok tejcsit kívánok! Kép És várjuk a részleteket, ha kipihented magad, és a gép elé jutsz. Kép

Beu!
Nagyon jó, hogy megfordult végre a babuci! Jó gyerek, már most hallgat a szüleire. Kép

Ildianyu
22+6
ildianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?