Eloszor is koszonom a szivelyes udvozlest, nagyon orulok, hogy ratok talaltam! Ugy latom, nagyon jo kis csapat!
Silka! Swindon kb. 100 km-re van Londontol nyugatra, egy kb. 150 ezer lakosu varos. Attol hires egyedul, hogy itt van a HONDA gyar, az osszes Hondat itt gyartjak Europanak. Nagy jelentosege van itt, mert 8 ezer embert foglalkoztat.
Szerintem se veszelyes egy kellemes bicajozas, persze bicikli-versenyen biztosan nem ajanlatos indulni... A labgorcsot en is hallottam, hogy magneziumhiany, rengeteg kismama szenved ettol, abszolut nem veszelyes, csak kellemetlen. Engem ez elkerul, viszont a csipom nekem iszonyatosan tud fajni, ugyanez volt az elsonel is, ha sokaig fekszem, utana alig tudok labra allni, olyan vagyok, mint egy 80 eves oregasszony!
A babamozgasrol annyit, hogy szerintem emiatt senkinek sem kell aggodni, ez tenyleg mindenkinel mas, nekem az elso kb most mozdult meg (22. het), most meg mar a 15. heten ereztem eloszor kis pillangot ropkodni a hasamba. Mostanra meg mar olyan tornagyakorlatokat vegez az en kis babym, hogy ugy nez ki a hasam, mint a 8. utas a halalban
Mi 4D-s ultrahangra Magyarorszagon megyunk, (majus 29-en megyunk haza 5 napra..hurra!!) mert itt iszonyu draga, 200 es 400 font kozott mozog az ar, ami kb 75-es 150 ezer ft!! Na neee...
Alig varom, amikor 15 eve terhes voltam, meg nem volt ilyen!
Hajni! Koszi, ha beraksz a tablaba, az adatok:
Kiiras napja szeptember 6. A baba kislany, de nevet meg nem tudunk... 14 eves testverke, aki Nikolett (o inkabb masodik anyuka lesz mar
Motiot: En is gondoltam arra a megoldasra, amire te, ha vissza kell mennem dolgozni a penz miatt, lehet, hogy inkabb vallalok egy-ket gyerkocot, es igy egy kis penz is jon, meg az en sajatommal is egyutt tudok lenni. Egyelore jo otletnek tunik, aztan majd meglatjuk..
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszan irok, de mivel dolgozom nem mindig jutok gep ele, es osszegyulik...
Mindenkinek szep napot!!!
Niki