A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse: keresztelő: mienk Pécsett volt és a keresztelő napján láttuk a papot :)
Ülés: Kamilla is kb 5-6 hósan kezdett el izmozni a felülésen, de én visszanyomtam mindig :) majd a Dévényes tornanéni mondta, hogy nee mert az az ülőreflex és tök jó, ha húzza magát, ellenben ne támasszam ki, meg semmi ilyen, majd rá fog jönni magától, hogy hogyan kell ülni és aztán volt egy tali a Deniéknél és ott látott sok üldögélő babát és hopsz szépen felült tök egyedül! Támasztotta saját magát, merthogy sokáig gátülésben ült :lol:

Beet: SZIJA! Innen már csak szép dolgok következhetnek ;)

Nuk: fotók :) főleg az apás :lol:

Votiv: elromló gépek :x lehet, hogy Istóknak tényleg sokmár az a nyüzsi ami most nálatok van, nem ? :roll:

Zsanci: ha mindenki kap privit, merthogy én is kérek, nehogymálemaradjak 8) akkor miért is nem írod ide inkább???

Recca: Benke a Tabánban :) a dsma passz, hogy honnan ötlött az orvosok fejébe, majd kedden megtudom :?

Johi: fotót a kertről!!! Fannika kikerekedett vagycsak hörcsögöset játszott?? :)

Vica: szépek vagytok!!! Máté is mekkora máááár!

DENI: szóval kedden megyünk ICvel Pécsre, de még délelőtt a HPbe kontrollra, ezért kedden nemhiszem, hogy gépközelbe leszek! Azaz hétfőig hozd össze ezt a szüléstémát légy'szíves, avagy várj egy hetet, mert csak hétfőn leszek újra gépközelbe 8)
No mit választasz???? :mrgreen:

Rylie
rylie

Curse: engem is érdekelne a válasz az üléssel kapcsolatban, mert már Tünde is régóta a függőlegesbe törekszik és nyavalyog, ha feküdnie kell. Remélem, nem csinálunk mi se azzal bajt, ha segítünk neki ölben az üléssel.
Pl. így (itt anyukámnak segít megírni az adóbevallásomat :D )
Kép

Kép
Kép
tinu

Rylie: én is gondoltam, hogy ez (ülő)reflex, de rendesen hasizmozik. Csak nem tudom, mit jelent a kitámasztás. Hát nem básyázzuk körül semmivel, de ha kézben van, akkor gyakran csak ülőbe akar lenni és akkor tartjuk a hátát, derekát. Ez is baj? :shock:

Kép
Kép
tinu

Tinu: nálunk is akkor izmozott amikor ölben volt, akkor egy picit hagytam neki értsd kb 5-6 perc és inkább felemeltem vagy letettem a földre. De 10 percnél tovább sose ültettem! Nekem ez nagy parám volt, hogy nehogy erőltessem, majd magától...
és pl a nappaliban a földön én sose támasztottam ki semmivel meg sehová..ő próbálkozott rájönni a dolgokra, aztán meg is oldotta egyedül támasztás nélkül. Mondjuk egy párszor orrabukott, de ez benne van a pakliban ;)

Más OFF:
VALAKI HELP!
VAn egy graco sportbabakocsink ami beszart 6 hó alatt :x be lehet cserélni és levásárolni a babyoutletbe, viszont nincs másik esernyőre csukható babakocsi ami nekünk jó lenne és igy nem tudjuk mire becserélni a kocsinkat és pénzt ugye vissza nem adnak :evil: 30e ft-ért meg nem akarok mindenféle márkás drága ruhát venni a kölkömnek :? Szóval ha valaki akar venni valami babakocsit, bababútort, autósülést vagy ilyesmit a babyoutletben vásárolni az szóljon légy'szí nekem és segítsen annyiban, hogy akkor arra cseréljük be a babakocsinkat !!! Köszi-köszi előre is!!!

Rylie
rylie

Ildi,
Pl. Mátrában is vannak kiadó házak/házrészek. Travelport-on v. kulcsosházas linken található info. És olyan linkek is vannak mint pl. Mátra.lap.hu (vagy vmi hasonló, most nem tudom ellenőrizni, mert csak pár percre ugrottam be, de én egész olcsó házakat láttam).

Móni
Kép
Kép
monisa

Fohosno! Proktologusnal voltal?
moose

Moose,
ööö, én lennék a föhösnö? :? :lol: Nem voltam, mert mire kaptam idöpontot (kb másfél hét), elmult a csomó :) (kenegettem, meg intim tornázok minden este). És most értem haza az orvosomtól, és megnézett "ott" is, minden rendben.

KépKép
fibi

Rylie,
Akkor ezek szerint nem csinálok rossz dolgot. De egyébként mi így szoktunk ülni. Én így támasztom meg hátulról. Nagyon szeret ülni, mert legalább mindent tök jól lát és ilyenkor előre is szokott dőlni, h elérje a játékokat. Sőt arra is rájött, ha nagyon előredől, akkor át tud menni hasonfekvésbe is :D

Kép

Tinu,
Haláli ez a kép Tündédről :D Kis szakértő :wink:

Fdrani,
Akkor még ma megpróbálok írni neked privit :)

Kép Kép
curse

Beet,
annyira jó hallani felőletek! :D nem indult jól az évetek, nagyon sajnálom :( de gondolom 3 hó várakozás, és újra belevághattok, drukkolok ezerrel!!! Az óviról nem hallottam még, szurkolok, hogy felvegyék. Mi is hétfőn megyünk beiratkozni, remélem, mi ugyan körzetibe iratjuk Dócit, de még ide sem biztos, hogy bekerül...

Ildi,
teljesen megértem, ha átkéred magad, testileg és érzelmileg is borzasztóan kimerítő lehet a mostani munkád :) Örülök, hogy Timi jól elvan a bölcsiben :) Párodnak van munkája?

Vica,
szépségesek vagytok :D

Ülés: én soha nem erőltettem, de nem is gátoltam, kb. uazt csináltuk, mint Rylie-ék :)

Kérdés: május végén utazunk egy hétre Szlovéniába, kb. 5 óra az út, ennyire hosszú időre még nem zártuk egyik gyereket sem autóba. Azt kérdezném tapasztalt utazó szülőktől, hogy milyen játékkal lehet lekötni egy majdnem 3 évest, ha nyűgös? Vagy egyáltalán mik váltak be nektek, hogy túléljétek az utat? :)

v
kisün

Na olvasok visszafele...
kisün

Ildi :) Akkor legelőször is bulást!!!! Mit mondott a doki? Szuper, hogy Timi szívesen jár a bölcsibe :D akkor jól választottál :) allergia :( Votiv betett egy homeós linket allergiával kapcs.-ban 1-2 oldallal ezelőtt, esetleg olvasd el, hátha hasznos Nektek! Melóhelyet sajnálom, nem lehet könnyű, drukkolok, hogy sikerüljön egy jobbat találni!

Beet :) Ezüstfenyőről sajnos csak annyit tudok, hogy itt van a közelben :roll:

Curse :) Adél eszméletlen csajszi! :D :D Drukkokat köszi! :D

Tinu :) Adóbevalló Tündi ééédes :D :lol:

Rylie :) Akkor majd igyekszem :wink: :lol:

Fibi :) És egyébként mit mondott a doki??

Ma én is voltam dokinál, már 1 ujjnyira nyitva a méhszáj (a belső is)! Azt mondta, hogy megsimizte a baba buksiját (persze a burkon keresztül), mert az szépen illeszkedik, szóval startra készek vagyunk :D de persze nem lehet tudni, hogy mikor is lesz a start :mrgreen: úgyhogy még jövőhétre is kértem ip-t...
denizsa

Ildi,
Timinek boldog névnapot! Melohelyeden nem lehet könnyü :( remélem, hamar találsz egy jobbat. +++

Beet,
dejo hogy irtál :D babocát sajnálom :( Pilates és uj melo viszont jo :)

Deni,
hintaszékben alvás :roll: De Neked tényleg csak pár nap van hátra. Én ha véletlenül épp birnék aludni, akkor tuti hogy kutyák ugatnak hajnalban, vagy madarak csiripelnek az ablak alatt 4 orakor... :(

Zuzi,
köszi még egyszer a nadrágot :D hát, ma sem sikerült tul sokat dumálnunk...
És képzeld, elaludt B a hetes buszon az ölemben... úgy kellett átcipelnem a kocsihoz a vállamon... másik kézzel meg babakocsit irányitani. :?

Kisün,
nálunk beszélgetés és mondókás könyv olvasása, nézegetése vált be Bálinttal a leginkább, legutobb Bajára a 3 és fél orás utat simán birta alvás nélkül is.
És jo volt Titeket is látni ma :) az jutott eszembe, hogy amikor anno a MOM-ban találkoztunk, Neked volt nagy hasad és én voltam sovány, most meg pont forditva :lol:

Ma a dokinál viszont jol megjártuk, másfél ora csuszás volt, rám emiatt kb 10 perc jutott, pedig lett volna egy csomo kérdésem, mivel ma voltam utoljára szülés elött :( szegény Zsolo meg jol elkésett a tárgyalásárol, én meg idegességemben elbögtem magam, miután kijöttem.

KépKép
fibi

Macs,
hasból rugdalózó gyermek :mrgreen:

Zsan,
privit nekem is :lol: És lökdösd el Levit a géptől, elvégre te ketten vagy, erőfölény!!! :mrgreen:

összevissza ugrál ez a babanyet :shock: Most épp majdnem gratulátlam még 1x Votivnak, de aztán észbe kaptam :mrgreen:

Votiv,
kitartás, és sok +++++++++++, más okosat sajnos én sem tudok írni :( Remélem, hamarosan átlendül Isti ezen a korszakán!

Zuz,
Dóci egész ebéd közben rólatok dumált :lol: és az egyik pici babáját elnevezte Pannának :mrgreen:

Deni,
továbbra is nagy drukkok, most már kibújhatna őurasága :lol: és végre hagyhatná anyáját aludni :)

Rec,
jó volt olvasni, amit az elengdés és a féltés közti középútról írtál! Én is elgondolkodom néha, hogy nem vagyok-e túl felelőtlen, és nem vigyázok-e túl kevéssé Dócira... ha valami nagyon veszélyeset (értsd: az ő szintjén) csinál, ott vagyok, és segítek, de néha olyan minimális dolgokból lesz a baj, mint a futás közbeni elesés :?

Johi,
gratula az építkezéshez! :) Mikor költöztök? Vagy már ott vagytok? Fanni nagyon sokat nőtt, mióta utoljára láttam, igazi kishölgy már :D

nya ezt elküldöm, aztán megyek tovább...
kisün

Den,
egy ujjnyira nyitott méhszáj, éljen :D :D akkor mingyá' szülsz :D

Egyébként BS azt mondta, hogy nyugodjak meg, biztos lesz ágyam majd a H-ban, és hogy nincs is akkora fejetlenség... :roll: viszont menjünk el a gyerekorvoshoz, hogy valszeg elöbb itthon leszünk (2-3 nap), és készitsem fel :? Tényleg, Ti voltatok a gy.dokinál mostanában??
fibi

Curse :) Mi is ültünk így B-vel anno :)

Vera :) Hű, Szlovénia, de klassz! Mi max. 3órát utaztunk Bálinttal és annak jó részét átaludta, így könnyű volt, szóval nincs sok tapasztalatom (még) :roll:
denizsa

aham :D ahogy gondolod... de szerintem nodokiknak lovesuk sincs errol
moose

Deni,
így helyes: max. jóval előtte randiztok a kórházban :lol: De legalább van látszatja a fránya jóslóknak!!!! és DRUKKKKKK :)
kisün

Deni,
ez már igen :D :D :D akkor tényleg izgulhatunk, ha nem írsz... :lol:

Vera,
engem roppant sokat vittek, 3 éves koromtól kocsiban, tul.képp egész európán át, mivel Apu külkeres volt és vitt, ahová csak tudott. A mi kocsinkban a lábrészt teljesen felpakolták és leplédezték, így remekül tudtam játszani és aludni is... tudom, most ez nem megy, mert gondolom autósüléseztek... a szüleim másik módszere a mesélés volt, arról a tájról, amerre jártunk meséltek mindenfélét és ha épp nem volt semmilyen, -általuk ismert-, nevezetessége/legendája/történelmi eseménye a környéknek, akkor a látottakról, fákról, állatokról, folyóról,épületekről meséltek. Én nagyon élveztem, rengeteget kérdeztem és nem emlékszem hogy valaha is unatkoztam volna... esetleg segít, ha szlíp-tájm kor indultok és az út egy részét átalussza....
macskanyu

Fibi,
titeket is :) Egyébként pont ecseteltem Zuzinak, hogy még nem is találkoztunk élőben, de tényleg, a MOMparkban már egyszer voltunk együtt :shock: De ha jól emlékszem, Dóci állandóan mentésmentésmentésrohant, és igen keveset beszéltünk :D
valszeg nálunk is ez lesz: aki nem vezet, az hátul lesz a gyerekekkel, és szórakoztatja őket :D

Deni,
júniusban remélhetőleg már nagytapasztalatú utazóanya leszek :mrgreen: Igazából vicces, hogy Dócival nem igazán vágtunk bele, két gyerekkel sokkal bátrabbak vagyunk... remélem, hogy az út után is ekkorákat fogok a vakmerőségünkön kacarászni :D Az útlevelek már megvannak :)
kisün

Macs,
köszi, nagyon jó dolgokat írsz... megfontolandó, hogy ebéd után induljunk (előtte való nap úgyis lemegyünk Karcsi szüleihez, mégiscsak 120km-rel kevesebb onnan az út) :)

v
kisün

Fibi :) BS jó fej, mindig megnyugtat :wink: És hogy-hogy most voltál utoljára szülés előtt nála? (Nekem ilyenkor kéthetente kellett menni)
Mi nemrég beadattuk a kullancs elleni szurit Bálintnak és akkor említettük a gy.dokinak, hogy lehet ilyen helyzet is, de nem kértünk tőle papírt vagy hasonlók.

Vera :) Apa is ezt mondta, hogy legalább nem jósólgattunk hiába :mrgreen: :lol:
denizsa

Vera,
jol emlékszel, Doci csak mentésrohant, de ott volt férjed is, javarészt ö ment utána, (Bálint után meg én rohantam) igy vele akkor többet sikerült beszélgetnem :lol:
fibi

Den,
hát itt, a magánrendelöben utoljára voltam a(z) (elvileg) nyugis körülmények között. Egyszer még szülés elötti héten be kell néznem hozzá a H-ban, NST után, de ennyi. Bálinttal még nekem is ugy volt, h minden NST után látni akart. Most már nem igy van.

Na, rohanunk a postára, 2 hónap után ( :roll: :!: !!) végre voltak szivesek kiutalni a táppénzemet....
fibi

Ancsi,
most olvastam csak a hozzászólásodat, és bocs előre, de nagyon kiakadtam az ügyfélszolgálaton. A qrva nénikéjüket :shock: :shock: :shock: :shock: Nagyon durva, amit veled csináltak! Mégis hová a frászkarikába tedd a gyereket???? Az eszem igazából azon áll meg, hogy ha ENNYIRE zavarja őket, miért nem vesznek előre? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ordítani tudnék, meg tökön rugdosni őket...

Kata,
Ákos mászásához gratula! Most már semmi sincs biztonságban :D

Neet,
néha azt gondolom, hogy lányaink olyan kétpetéjű ikerpár, mely 3 hós különbséggel született, és mások a szülei :mrgreen:
kisün

Deni,
nagyon tetszik ez a "jósolgatTUNK" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kisün

Ma szimpátia virrasztottam Denivel, olllllyan nyomott vagyok, h csak na...

privit sajnos csak HOLNAP ESTE tudom megirni, mert Levi dolgozik (most épp ebédel)...

Gabi,
itt is: DRÁGA VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vera,
én mint rendszeres gyerekutaztató 8) a következőket javaslom:
1. GYAKRAN álljatok meg... :wink:
2. KAJA!!! mindenféle rágcsa, édes sós, és persze ital
3. kedvenc könyvek, mi medzsókat, szuperhősöket is szoktunk vinni, nem tom lányok mivel játszanak :lol: (talán baba???!!! :shock: )
4. ZENE ZENE ZENE
5. kicsiknek mobiltelefon... :shock:

msot ennyi. de a kaja a legfontosabb...
és textil pelus fej mögé, ablakra, mindenhova...

Beet, Ildi,
örülök,h újra hallok felőletek! KITARTÁS!!!!
mennek a drukkok felétek is!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
köszi, jegyzetelek bőszen :lol: és kicsiknek gondolom, MŰKŐDŐ mobiltelefon... vagy ők még beveszik a gagyit is? :wink:
kisün

Zsan,
Dócinak vannak babái, és medzsói is, jönnek ők is. Bár hétfőn az öccse takargatása textilpelussal volt a sláger :D Könyv-zene-lista összeállítás alatt 8)
kisün

Rylie,
Még egy dolog eszembe jutott :) Mi majd szeretnék venni egy másik babakocsit, ami pillekönnyű, de szerintem nem mostanság lesz. Mikor jár le a hat hó?
És kitaláltad már a szakdoli témát?

Ildi,
Timinek nagyon boldog névnapot! :D A munkához pedig sok erőt kívánok és drukkolok, h sikerüljön átmenned vhova máshova.

Deni,
Már egy ujjnyi a belső méhszáj is? akkor már nagyon a finishbe vagy!!! :D

Kép Kép
curse

Fdrani,
Privi ment, ha nem kaptad meg, szóljál.

Kép Kép
curse

Zsan,
de ha mindenki kér privit, akkor miért nem ide irod be?

Zuz,
igazad volt, nem kötik az orrunkra, mit kap Zsan Gabitol :mrgreen: :mrgreen:

Curse,
mi is igy ültünk anno Bálinttal :) és sokan óva intettek, hogy ne ültessem, amig magátol nem tud, de nála nem lett semmi baja ettöl... és imádott igy nézelödni :wink:
fibi

Én nem tudom mi van ezzel a bnettel, de időnként össze-visszaugrál :evil:

Beet,
Tényleg nem volt egy könnyű időszakotok :( de hiszem, h a rossz dolgok után csak jók jöhetnek :D

Fibi,
Akkor most már tényleg megnyugodtam :) Mondjuk úgy vagyok vele, h ameddig Adél nem nyüszizik, addig jó neki. Ha fájna bármi neki rögtön rákezdene, persze, lehet, h ez nem így van :?
És ne aggódj én is tutira kiakadtam volna, ha egy csomót várok és 10 perc után végeznek velem.

Zsanci,
Jóslók miatt nem tudtál aludni?

Kép Kép
curse

Curse,
én igazábol a párom miatt voltam ideges, mert majdnem egy orát késett emiatt :? tudod, én ráérek amugy :wink: és a doki meg aranyos volt, 3x elnézést kért.
fibi

Kisün,
Játék - b ár 5 órát nem próbáltuk, max. 3-at. Viszont kisebb gyerekkel. Azért leírom amik nálunk beváltak.
autók ragasztgatása füzetbe (autókat előre kivághatod - mármint vele együtt vmlyen autós újságból pl. Színes képes autó expressz és azzal a kék ragaccsal lehet ragasztgatni bármilyen füzetbe és lehet róla dumálni, de ha mázlid van egyedül ragaszt).
De autók helyett lehet ház vagy baba vagy akármi...
Vannak hajtogathatós könyvek (pl. tűzoltóságról, autókról, óvodáról, akármiről és érdemes előre felkészíteni a témára, hogy jobban izgassa).
Tesz vesz könyvek
ikeás ujjbábok
(De az az igazság, hogy Peti pár órát mindig alszik autóban, vagy bámul ki az ablakon lenyűgözve - autókat néz...)

Móni
Kép
Kép
monisa

Deni!
Köszi, hogy átadtad Verának :) És ő mit mondott, illetve az nst mit mutatott??? Kitartás neked+++++, én már biztos készen lennék ennyi jósolgatás után.

Johi!
Az új lakás szuper, persze még sokminden nincs kész, de nem zavaró dolgok. Most éppen szőnyeg-vitánk van a férjemmel, mert kitalálta, hogy a nappaliba nem kell szőnyeg, viszont sztem így marha bénán néz ki a 30nm, és olyan, mintha még mindig költöznénk.
Szuper, hogy túl vagytok az építkezésen, és Fanni is nagyon édes a fotón.

Vica!
Minden kép nagyon tetszett, szépségesek voltatok az esküvőn, és Máté is nagyon nagyfiú már!
Elvileg Beet-éknek is megvan a szűkítő, azt mondta, hétvégén előkeresi, ha mégsem találná, szólok.

Barbi!
Férjednek jobbulást, remélem nem kell túl sokáig hordania a sínt.

Ildi!
Timinek boldog névnapot!
A melóhoz meg kitartás és +++++.

Ma elég katasztrófa napunk volt, legalábbis az előzőekhez képest. Má az éjszaka sem telt olyan simán, de Botond nappal semmit nem aludt, du. n4-kor alud el először, nem tudom, mi lehetett a gond. Természetesen Emma szolidáris volt vele, és 15 perc du-i alvás után felébredt. Ráadásul egyedül voltam velük, mert a férjem intézte a tgyást meg hasonló jó kis dolgokat, nemég jött haza, most elmentek a csajszival vásárolni.

Kép
Kép
manoka11

Ezt a hatalmas csokrétát küldték a kollégáim, az előbb érkezett :D Alig találtam neki vázát :lol:
Kép
manoka11

Vera :) Matricák is nagyon bejövősek 3 és 5 éves kor között :wink:

Vica :) te kérdezted vajon? ültetés: sosem ültettem Domicseket addig, amíg el nem kezdte magát a hordozóban felhúzni - ez 6 hónaposan volt - utána letettem a földre egy matracot, adtam neki egy labdát és leültettem mellé. 3 mp után borult - és nevetett. Újra és újra ismételtük - de sosem támasztottam ki is nem üldögélt az ölemben, amíg ingadozott. Azt csak akkor, amikor már nem borult de az jóval később volt.

indianyo

Vera :) a Kiugrott a gombóc a fazékból a család összes tagjának, kisállatainak, tárgyainak és ismerőseinek egyenkénti felemlegetésével nálunk egyszzr egy egész órás mulatság volt - na jó,a sofőr eléggé unta :lol:

indianyo

Manoka,
hu, micsoda csokor :D
alvás remélem, rendezödik hamar! +++
fibi

Curse, megkaptam, köszönöm!
Írtam rá választ, remélem most sikerült elküldenem :oops: :lol:
fdrani

Köszönöm Timinek a köszöntéseket és a drukkokat is munka ügyben! Kedvesek vagytok!

Den!

A homeós linket eltettem magamnak, amit Votiv feltett! Köszi! A képeslapot is!:)
Ez már nagyon izgi, ha ennyire előre tartassz (méhszáj)!:) Kitartást még addig és sok drukk!

Monisa!

Köszönöm szépen a linktippet! Pont ilyenekre gondoltam! Meg van olyan oldal is, hogy www.kulcsoshaz. hu! Ott is még nézelődök!

Manóka!

Szép csokor!:)

ILdi
ildi76

Na nálunk is bejelentette apa az igényét a gépre... úgyhogy csak gyors bekukk, mert ma valszeg már nem jövök (de nem azért mert szülünk :mrgreen: )...

Manóka :) Ez aztán a csokor! :D :D Alváshoz ++++, remélem csak front volt és holnap már minden okés lesz!

Minden maminak és gyerkőcnek szép éjszakát és jó alvást!!
denizsa

Bálint mostanában olyanokat szövegel, hogy "ez a takaro majd jo lesz Ábel babának", meg hogy "ha Ábel baba kibujik anya pocakjábol, akkor együtt fogunk motorozni", meg hogy "ha ezt a nadrágot kinövöm, akkor majd Ábel babáé lesz", meg hogy "amikor én kicsi voltam, nem játszottam ezzel a lapáttal" :D (mert mondtuk neki, hogy Ábel még nem fog játszani azokkal eleinte, csak feküdni, meg ilyenek.)
fibi

látod Fibi, nekem pontosan ez a szomorúságom.. Fülessel még nem lehet megbeszélni a tesót...
reménykedem kicsit, mert mostanában rákapott, hogy minden vele egy nagyságú babát megölelget, megpuszilgat és kedves mosollyal, babanyelven magyaráz nekik. :D persze más lesz, ha kiderül, EZ a baba itt marad...
Bálintod édes lehet, ahogy várja Ábel babát :D

én is alváshegyeket kívánok mindenkinek!

Kép
macskanyu

Curse, ez tok furcsa nekem, amit irsz ("legyen meg a választási lehetősége"). en pont ugy erzem, akkor van meg a valasztasi lehetoseg, ha nem keresztelik meg az embert pici koraban. mert ha kereszteny akar lenni (mondjuk azon belul is van nehany lehetoseg, es nem mindegy melyik), ugyis fog jarni hittanra, meg nem fog szamitani a macera, ha meg mas vallas fogja vonzani, v eppen egyik sem, akkor meg csak nyug... (en nem vagyok megkeresztelve, es nem banom ezt egyaltalan. hadd donthessem en el)

Den, akkor ez mar megiscsak vajudas :? ;)

Macs, azert biztos felfog vmit abbol, ha meseltek rola (marmint Fulinek tesorol). ha nem is igen erti. (bar akkor sem igen ertene tobbet, ha mar beszelne - nem hiszem, h ezen mulik.) aztan majd ugyis akkor dol el minden, ha mar ott lesz teljes elet nagysagban :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

HÁ azt üzente, h július elseje után sem kell fizetni a válaszott szülészért... :o :wink: :!:
(ezt hallottam a rádióban, bár a nő szájából nem)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Monisa,
boldog névnapot! :)

Macs,
sztem is sokmindent felfog már ebböl Füli, értelmileg és érzelmileg is. És az, hogy B aranyosan várja Ábelt, még nem jelenti azt, hogy ha rájön h végleg itt marad, akkor nem lesz esetleg féltékeny rá.

Recca,
nagyon egyetértek vallás ügyben, pont ezért nem kereszteljük meg mi sem a gyerekeket, h legyen választási lehetöségük. Nekem kötelezöen járnom kellett hittanra, meg elsöáldozásra, stb, és a mai napig nem tudtam azonosulni ezzel :? Inkább lennék buddhista :lol:

Zsan,
hogyhogy? a választott szülészért eddig is fizettünk, nem? :roll:

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Zsan:
HÁ.:ha Ő mondja,az mennyivel biztosabb? :wink: :lol:
Mégegyszer,nincs mit :wink:

Zuz:
köszönöm a sztárfotót,imádni való :lol:
Olyan jól megdögönyözni való!!!
/társalgó-várandósság-elvesztettem a kisbabámat...29.old./

Zuz,Fibi:
semmi extra nem volt a meglepiben,csak amit Fibi gondolt :D :wink:

Den:
itt van egy jó kis front.... :wink:

Macs:
köszönöm szépen a kimerítő válaszod,el is mentettem,mivel abszolút értem :mrgreen:
Minden képpen válaszolok rá,mert tervek itt is vannak gazdagon.Más sincs :wink:

Vica:
el sem akartam hinni,hogy Máté van a fotókon :shock:
A frigyhez gratulálok :D

Curse:
kivételesen egyetértek Reccával :lol:
A keresztelővel szerintem éppen leredukáljátok a választást,nem? :D
Nálunk mind a két csaj meg van keresztelve,de merő önzésből :lol:

Moose:
pont tegnap emlegettelek Zsannak :lol:
Kicsit bővebben nem lehetne? :roll:

petergabi

Kérdés biologus szagértöinkhez:
milyen madár az, amelyik minden hajnalban pont 4 orakor az ember ablaka alá ül, és k...a hangosan dalolászik? :evil: és min. féloráig abba sem akarja hagyni... És mit lehet tenni? (légpuskán kivül)
Tudom: tök gáz, hogy ennyire nem vagyok falura való... :(
fibi

Jó reggelt!

Curse :) Tegnap nagyon indulatos lettem a keresztelős hsz-ed olvastán, nem is írnám le a gondolataimat, de nagyon-nagyon nem értek egyet egyetlen szavával se. Csak egyet egész halkan: a hitért meg kell küzdeni, azt nem adják egy kis vízzel és papírral se. És nem is szükséges hozzá feltétlen- ön-tudat viszont igen.

Fibi :) buddhistává válni nemkülönben kemény dió - sok-sok tépelődés, meditáció és elmélkedés szükségeltetik hozzá, ha ez az utad, úgyis rálépsz :wink:

Én keményen kampányünnep-ellenes vagyok, de ha valaki ünnepli, akkor boldog anyáknapját kívánok!

Kismamákok sokat pihenjenek, Bence pajtást pedig várják a haverok szeretettel :)

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?