Sziasztok!
Nnna sikerult vegigolvasnom, nagyon kellemes olvasmany volt am!
Franyo, Kangi,
Nagyon izgi volt olvasni a hireket rolatok, meg igy utolag is, hogy mar tudtam, mi lett a vege.

Franyo, ha jol emlekszem, Ti pont igy terveztetek, hogy vasarnap este vagy hetfon szulessen Anna, hogy meg hetvegen nyugiban egyutt lehessetek kispapaddal, ugye?

Nagyon rendes ez a kislany.

Gratula mindket ujdonsult csaladnak!

Magdi,
nagyon szepek a gyermekeid!
Beu,
Nem mehetek vissza az elozo melohelyemre, nem is voltam bejelentve, meg semmifele szerzodest sem volt hajlando irni a fonokom, kiveve egy egyoldalut, amibol csak neki volt peldanya, hogy en ne tudjam lobogtatni...

A vegefele mar minden "igenyemre" (hogy pl. a masfelszeresere emelt munkaido anyagi kovetkezmenyekkel is kellene, hogy jarjon), annyi volt a valasza, hogy neki ez igy jo, es el lehet menni mashova dolgozni, ha nem tetszik.

Hat nekem nem tetszett, azt viszont tudtam, hogy babat szeretnenk, es nem akartam par honapra uj ceghez menni. Gondolom, Teged, mint jogaszt, kiraz a hideg az ilyesmitol, es nem erted, hogy hogy mehettem ilyenbe bele, de nem igy indult a dolog...
Anyos miatt nem idegeskedtem (csak egy kicsit

, csak nekem szuksegem van az igazi nyugalomra, es ezt en csak a kispapaval kettesben tudom elkepzelni.
Ugyes vagy, hogy megtalaltad az apasagit, en nem mindig vagyok ilyen szerencses.
De joooo, hogy megfordult a piciked!

Judo,
Nagyon drukkolok, hogy induljon el a babo magatol, meg szerda elott!

Azert ezek a joslofajasok biztatoak szerintem.
Momo,
En is borzasztoan kivanom az edesseget...

Nem leallni akarok a hizassal, bar tudom, hogy azt irtam, csak kicsit lassitani az utemen.
Sajnallak a vernyomas miatt, es drukk, hogy ne emelkedjen tovabb, sooot!

Most olvasom, hogy nem vagy tul jol... Fel a fejjel, mar csak egy icipicit kell kibirnod!

Drukk azert is, hogy kibujjon a gyerkoc mielobb!
Koszi az erdeklodest, anyosommal vegul is nem sokat voltunk egyutt, az en szuleimnel aludt es nap kozben is a pentek kivetelevel naluk volt, mert varrta a karpitot az ulogarniturankra, mig mi festettunk. Viszont egy-ket het mulva jon megint, mert nem sikerult befejezni a varrast, es ez nagyon rendes tole tenyleg, hogy segit, de kicsit tartok ettol a hetvegetol...
Perszepersze lesz tabla is, csak ahhoz muszaj elobb vegigolvasnom, hogy beirjam a beirandokat.
Zsuzsi,
Gratula a gyarapodashoz! Most mar biztos menni fog, nagyon ugyesek vagytok!

Drukk a folytatashoz is!
Miki baba nagyon tetszik nekem, annyira kis formas!
Csucsuka,
Szep nagy az a kobak!
Jeee, Te mar egy het mulva CTG-re mesz? Nekem 35 hetesen kell legkozelebb dokihoz mennem, az a maganrendelese lesz, szoval biztosan nem lesz CTG, es a szavaibol en ugy vettem ki, hogy csak ra 2 hetre, betoltott 37 hetesen kell majd mennem... (De ez nem biztos.)
Kaska,
Lesznek Neked is dudorjaid, ne aggodj!
Jobbulast!

Tenyleg nem szep ezektol a virusoktol, hogy a kismamakat sem kimelik...
Majd ha egyszer valaha rend lesz, akkor csinalunk kepet, bar abbol a szoba szine meg a bordur nem nagyon fog latszani. A karpitozas pedig meg hetekbe fog telni...
Miszike,
Beki nagyon edes baba!

Snoopy,
Jajj, szegeny Zsombi, remelem, mar jol van... Bar ahogy irtad, ot talan nem is viselte meg annyira.
Norka,
Gratulalok a sikeres szopihoz, sot lenne egy kerdesem is hozzad, mint tapasztalt anyukahoz.

Irtad, hogy addig hagytad a cicin Jazmint, ameddig O akarta. Ez kb. napi hany alkalmat jelent, es alkalmankent hany percet? Hogy birta a mellbimbod a megprobaltatast?
Edelweiss,
De jo, hogy Te is tudtal jelentkezni!

Hozzad fuzodik az egyik elso kellemes babanetes elmenyem, es Te ezt nem is tudod.

Emlekszem, amikor en a peteeres utan voltam ugy egy hettel, es olvastam a Te tapasztalataidat (asszem meg masik topik archivjaban), es irtad, hogy szurkalast ereztel a mehedben a beagyazodas koruli idoben, akkor utana hajnalban en is ereztem ilyet, es naggggyon remenykedtem.

Bar lehet, hogy csak nagyon szerettem volna erezni ezt. De a lenyeg, hogy nekem is valoban ott volt a babo a hasamban.

Orulok, hogy Veletek is minden rendben.
Flora,
Udv itt, es gratula a halvany csikocskahoz!
Marti,
Hogy van a fejed? Nincs gond a vernyomasoddal?
En is partolom az ujabb tali otletet!!!
Ari,
En meg azt vettem eszre, hogy mindent kiesik a kezembol, leejtek, osszetorok dolgokat.

Hogy ez mitol lehet?
Manocska,
Gratula a kislanyhoz!

Vegre kielegitettek a kivancsisagodat?
Urszila,
Hogy sikerult a lanyod felvetelije?
Maci_2,
Es Neked is a megeroltetestol fajt a csipod? Nem tul kellemes, igaz? Gyors gyogyulast a varrogepnek!
De,
Jobbulast! Azert ha lazad van, akkor lazcsillapitot illene bevenni szerintem.
Tundimami,
Hmmm, itt olcsobbak a babakocsik, mint nalatok? Nem erne meg Nektek inkabb Ausztriaba menni vasarolni, mert ott meg olcsobbak az ilyesmik...
Irigykedem am az epitkezes miatt, de nagyon!
Myssnia,
De jo, ugy varom mar, hogy legyen egy kis idod, es leird a torteneteteket!
Mano2,
Holnapra megy a drukkkkkk!

De joooo Neked!
Elnezest a regenyert, de be kellett potolnom az egesz hetvegi hallgatast.

A turelmetlenkedoknek

: mindjart lesz tabla is, addig puszi:
Leszter
33+4