A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kita! Drukk a vérvételhez!

Most mennem kell, vár a meló. 4 után jövök! Addig is, mindenkinek szép napot!
vikike0429

Viki!
Javítalak!!! :oops: :oops: Úgyis új oldal nyílt, éa ha Nellike mondd egy teszt időpontot, akkor dobok egy újat!!!Bocsika!!!!!!!!!!
Vendég

vikike!
Tinivel együtt volt a leszívásunk és a beültink is!Mindkettő egy szobában :lol: :lol: :lol:
Vendég

Réka
Én is szívből gratulálok, és drukkolok tovább! Biztos minden rendben lesz!!!

Lexi
Kiváncsian várom az UH eredményét! 2? 3? :lol:

manda

Csajok, én meg itt már tűkön ülök, hogy megjöjjön és kezdhessük a stimut ebben a hónapban!!!!!!!!! :(
Küldje valaki a Pirit hozzám!!!!!!

manda

Manda!
Innen elküldtem, lehet arrafele veszi az irányt????Remélem nem jön vissza hozzám.... :wink: :lol:

Lexi!
Várunk , siess!!!!!
Vendég

Kriszti
Köszi!!! Remélem ide ér! :wink:

manda

Kedves Tímeák, nagyon boldog névnapot kívánok!

manda

Kita jó lenne :D !

Nagyon Boldog Névnapot kívánok a Tímeáknak!

Lippa
lippa

Drága Tímeák!
Mindenkinek nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!!!
Kép
Vendég

Timikék boldog névnapot kívánok nektek!!
gabicsibe

Minden Timinek nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!

Lexi, olyan kíváncsi vagyok mi volt az UH-n!
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Lányok!

Minden Tímea Boldog Névnapot! Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Lexi

Mi volt az uh-n?
Remélem jó hirrel jösz!

Jerika

Kép
jezsoerika

Drága Csajok!!

Remélem néhányan emlékeznek Rám!

TEGNAP VOLT EGY ÉVE, HOGY WIEGANDT DOKI VISSZAHELYEZETT KÉT BLASZTOCISZTA ÁLLAPOTBAN LÉVŐ MEGTERMÉKENYÍTETT PETESEJETET A PÁROM POCIJÁBA!!!

És most már 16 hetes múlt az én szemem fénye!!!

Mindenkinek nagyon szorítok és SIKERÜLNI FOG!!!!

Kép
mot

Szia Botond!!!
Nagyon szép Krisztina baba! Már milyen sokat nőtt! És milyen szépen tartja a kisfejét! Már írtam korábban, de szerintem még mindig tiszta anyuci! :wink:

Puszi Nektek! És egy kalappal a vizsgáidhoz!!!

Mindenki tudja, hogy egyszer sikerülni fog, csak győzzük kivárni! :lol:

manda

Szia Mot!!!!

Csodálatosak vagytok!!!!!!!!!!!Gratulálunk! Bár amásik topikon is állandóan lesem a babákat!!!!
Sok sikert a vizsgádhoz!!!!!És boldog feljődést Krisztina királynőnek!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok
Éppen most értünk haza a BMC-ből. Megvolt az ultrahang. Jól megijesztett W.doki, mert valami olyasmit mondott, hogy "hát, nem erre számítottam". A frász jött rám (szokás szerint) de kiderült, hogy Ő ikrekre számított mindenképp. (Én is) És már csak egy baba van. Valószínű, hogy a másik hétfőn éjjel adta fel a harcot, mert bár nem véreztem, de nagyon rossz érzésem volt. Mondtam is a páromnak, de ő akkor még nem hitte el. Kicsit még attól fél(t) W. doki, nehogy esetleg méhen kívül legyen a másik baba. Nagyon remélem, hogy nem vagyok ennyire szerencsétlen.
Ez a baba nagyon tökéletes, méretre is, jó helyen is van és láttam dobogni a pici szivecskéjét. 4 ultrahangképet is kaptam W. dokitól Annyira aranyos! Már ki is dobott a BMC-ből. Azt hittem még legalább egy uh-ra oda kell mennem, de nem. Hiányozni fog. Persze Irénke is, akitől el se tudtam búcsúzni, mert ma nem volt.
Kriszti, Estrella
Legfeljebb nyáron elkísérlek benneteket, hogy ne kelljen egyedül mennetek :) Utána meg beugrunk a Mammutba!! ezt jól kitaláltam. :lol:
Vendég

Lexi!
Gratulálok!!!! Valahol örülök hogy 1 baba van, , így a ksitesókért is vissza tudtok menni!!!!! :lol: És szavadon foglak, ha megyek...Úgyis vonattal fogok legtöbbször..... :wink: :lol:
Vendég

Lexi, én is gratulálok :) Wigandt doki nem vállal terhesgondozást?
elan

Nos, holnap csak Brumi megy a BMC-be?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Lexi
Gratulálok!!
Szeretnám ha már engem is kidobnának :D

Elan
Vállal,ha megkéred!
gabicsibe

Lexi

Gratulálok a babóhoz. Vigyáz magatokra. Néha nézzél be ebbe a topikba is. Szeretném tudni mi van veletek.

Kép

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok! Már egy csomó mindenkit nem tudok követni, olyan sokan vagyunk/vagytok itt, de mindenkinek szorítok és olyan jó látni, hogy egyre többen vannak a táblában szivecskékkel. Wiegandt vállal gondozást, de mi sem hozzá mentünk, mert én már nem akartam a BMC-be menni többet, amíg nem muszáj ismét. A babás topikba raktam föl UH képeket a 13 hetes babácskánkról.
Minden jót nektek!
gombahölgy

Kriszti! Semmi baj!!Köszi, hogy kijavítottad! :wink:
Benszi! De jó! Örülök, hogy mind a kettőtöknek sikerült!
Manda! Megy a Piri, bár már én sem bánnám, ha olyan igaziból meglátogatna....ettől a van, de még sincstől falra mászok....
Mot! Nagyon édes ez a baba! Gratulálok Nektek!
Lexi! Elég ez az egy baba is....ne legyünk telhetetlenek! :wink: Örülök, hogy minden okés. Ilyenkor nem annál a dokinál kell ott maradni szülni, aki ezt az egészet végig csinálta veled?
vikike0429

Sziasztok!

Bocsi Kriszti, hogy nem írtam és rám kellett várni. :oops: Május 18-án kiderül minden, ha addig kibírom teszt nélkül.

Málna! Írtam privit és várom az iwiw-en a levelet :)

Gombahölgy! De jó, hogy jelentkeztél, mindjárt át is megyek és erőt merítek a másik topicból :)

Mot papa! De gyönyörű ez a baba! Gratulálok!!

A Tímeáknak boldog névnapot kívánok!
nellike

Nellike! Gondolom, ilyenkor ez a várakozás nem lehet könnyű. Nem lehet semmit érezni? Bocs, hogy megint butaságokat kérdezek, de nekem még nem volt ilyen. Drukkolok neked!
vikike0429

Köszi Viki!

De lehet! A hormonoktól fájnak a melleim, meg ilyenkor meg is nőnek egy kicsit. Aztán meg a hasam is szurkál, gondolom azért, mert meg van duzzadva a méhnyálkahártya is. Na meg kívülről is látszik, mintha már útban lenne valaki :wink: Pedig csak alhasi puffadás. Szóval nekem nem túl kellemes, de ez így volt az elsőnél is. :)
nellike

Ja és az Utrogestan nevű , másnak is örömöket okozó, kedves gyógyszertől még csak rosszabb lesz a helyzet. Fokozódik a mell érzékenysége, a has térfogata és a többi. Reméljük te eddig már nem jutsz el és olyan szerencsés leszel, mint a Réka. :wink:
nellike

Gomahölgy! Láttam a képet a babóról, nagyon édi, gratulálok hozzá!

Lukrécia! Tudom, hogy olvasol minket is, úgyhogy pusszantalak! :lol:
nellike

Köszi az infókat. Gyűjtöm magamban, hogy amire oda jutok, már teljesen képben legyek!
vikike0429

Lexi :lol:
Nagyon örülök a babónak! Vigyázz magatokra és további boldog pocakosodást! :wink:

Viki :D
Hát én is így vagyok már lassan 1 hete, mindig azt hiszem, hogy ez a fránya Piri már itt van, de még se, pedig már a hasam is fáj, remélem holnap már itt lesz. Hol ez, hol az, nem akarom részletezni, de már marhára unom! :evil:

És akkor úgy számolom, hogy 23-25.-e körül megyek fel a BMC-be az injekciókért és kezdem a szurit!!! :P

manda

Manda! Látom a táblázatból, hogy ez lesz a 2. stimud.Ez mit takar? Gyógyszeres kezelés? Szurik? Mikor, milyen volt az 1.? Bocs, sokat kérdezek! :oops: Drukkolok Neked!
Velem az a baj, hogy nagyon sok mindent olvasok, és persze mindenki mást mond. Azért várom már nagyon, hogy egy szakember is mondjon véleményt az én teljesen hülyén viselkedő szervezetemről.
vikike0429

Sziasztok,

Réka,
Nagyon gratulálok, örülök, hogy jó híreket kaptál!!!!

Nellike, Kita,

Mennek a drukkok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Elan,
Írtam Neked privit.

Manda drágám,

Szólok mikibácsinak, hogy menjen már :D Szuper, hogy kezdtek :)

Minden kedves Tímeának és Mónikának boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci! Nektek meddig kell pihenni?
vikike0429

Sziasztok!
Tímeák, boldogságos névnapot kívánok!!

Lexi, a lényeg, hogy a babád tökéletes és jó helyen van! :) Azért volt elérzékenyülés??? Elkísért a párod?

Manda, én is azt hittem tegnap, hogy megjött, közben még mindig nem az igazi. Fura, nekem ilyen soha nem volt... Kitartóan várok.

Nellike, olvastam tegnap, hogy 3 hétig otthon vagy. Ez igen!!! Kényeztettesd magad és pihenj sokat!

Vikike, nem kötelező annál a dokinál szülni, akivel végigcsinálod a lombikot/inszemet. Vállalnak ugyan szüléseket, de szerintem a többség nem itt szül. Nagyon sokan vidékről járnak, így nekik sem lenne praktikus. Én is gondolkodtam a próbálkozásaink során, hogy ha sikerül, szüljek-e Szűcs dokinál, de aztán úgy gondoltam, hogy ő inkább "gyártsa" a többi sorstársamnak a babákat. Úgyhogy én biztos visszamegyek majd a régi dokimhoz.
süni76

Süni! Értem. Köszi az infót! A sulinkban a védőnő is itt szült tavaly. 3 kisfiút! :lol: Tulajdonképpen ő adta meg a telefonszámot.
vikike0429

Süni
Persze, nagyon csodálatos volt, csak kicsit furán alakult a helyzet, mert valahogy annyira biztosak voltunk (W.doki és én) abban, hogy kettő van, hogy elég sokáig azt kerestük hova bújt a másik. Végül csak Mártika jóslata vált valóra. Csak mikor nem találtuk, akkor kezdtünk el alaposabban gyönyörködni a győztes picikében. Mindent megmutatott, hogy mi micsoda, elmondta a méreteket és végül ráközelített a pulzáló, picurka szivecskéjére és megkérdezte,hogy tudom-e mi az. Én meg mondtam, hogy igen. Utána azt kérdezte, hogy azt is tudom-e mit jelent. MOndtam, hogy igen, azt, hogy él és virul és jelenleg jól érzi ott magát ahol van. Látszott rajta, hogy őszintén örül és Ő is gyönyörködik a "művében". Mondjuk én soha nem is éreztem nála, hogy robot lennék, az éppen aktuális alkatrészcserén, hiszen mindig nagyon kedves volt velem. Ha Budapesten laknék, és vállalna, akkor csak nála szeretnék szülni. Így most még nem merek Pestre menni, aztán majd meglátom, h mi lesz. Ha bármi van és be van dugulva a város, akkor mit csinálok? Úgy hallottam, ha Pestre járok, akkor a legalapvetőbb vizsgálatot sem hajlandóak itt megcsinálni. Az itteni orvosom is, aki beutalt nagyon empatikus és aranyos. Csak jelen esetben nekem fontosabb lenne, hogy szakmailag legyen topon. Sajnos ez a város nem erről szól! Igaz, dújv-i lányok???

Nikó,
Mi van Veled? Legalább priviben, vagy az iwiw-en írj, hogy alakulnak a dolgok. Nagyon érdekel. Sokszor eszembe jutsz, és egyszer tényleg el kellene jönnöd egy palacsintaevős dumapartyra. Hidd el, jól éreznéd magad
Vendég

Sziasztok !

Remélem mindenki jól van megint csak egy pár sor erejéig ugrok be,jövö pénteken hsg -m lessz!Remélem jól vagytok mind még 1x!Megint eltünök egy hétre de majd jelentkezem minnél elöbb!!!Pusszantok mindenkit!!!!Mennek a drukkok!!! :D :D :D
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi! Drukk a hsg-hez!

Lexi! Csodálatos érzés lehet! Remélem, mindannyian megtapasztaljuk. Tőlünk 40 km-re van a kórház, de lehet, hogy majd ezt bevállalom. Kár ugyan még ezen agyalni, majd attól függ milyen lesz az ottani dokim. A mostani aranyos, csak ehhez a "nem jön össze a baba" helyzethez nem ért..... :?
vikike0429

Viki
Jól olvasom. 3-as ikreket szült a "védőnő"?? Az nem lehet semmi!

Süni
Arra elfelejtettem válaszolni, hogy eljött-e a párom. Igen, eljött, de nem jött be a vizsgálatra. Megint "ügyes volt" Itthon az ajtóban a kezébe adtam a borítékot, ő meg annyira kis okos volt, hogy letette a cipősszekrényre és frankón otthagyta. Nem is értem minek adtam neki, azt meg pláne nem, hogy miért tette le, amikor már indultunk. Úgyhogy elég ciki volt a szitu, mikor a hálámat kifejeztem gyermekem gyártójának, de nem volt más választás, hiszen elvileg ugye már nem megyek. Égtem eléggé!

Jezsoerika
Nagyon aranyos a kép, köszönöm. Én minden nap többször benézek ide, hiszen én még idetartozom, bár mától nem illik rám, hogy a BMC-be járok, de soha nem érdekelt mások véleménye. Úgyhogy amíg ki nem leszek tiltva addig jövök ide is. puszi
Vendég

Lexi! Bizony ám!!!!6 sikertelen inszem (az utsó már majdnem...), és az 1. lombik után 3 baba maradt meg. Szó volt róla, hogy egyet elvesznek, de annyira egyformán fejlőtek, hogy nem tudtak dönteni. Így novemberben megszületett a 3 egészséges kisfiú!!!!!!!!
A mások véelményéről annyit, hogy én is annyi mindent olvasok, és persze mindig a hülkyeséget beszélem be magamnak. Ezért lesz jó végre majd az orvosomnak hinni.
vikike0429

Viki,

Hát, a dokim szerint fél évet, de van aki 1 évet mond. Mi inkább egy évet várunk, az a biztos. Meg lelkileg is kell ennyi szerintem minimum…
Szóval jövő tavasszal kezdjük újra. Addig Gynevac, fogászat, teljes kivizsgálás, fogyi, stb…

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci! Értem. Kitartást kívánok hozzá!

Most lépek, mert mára már sok voltam!
Reggel majd jövök!
Nyugodalmas jó éjszakát Mindenkinek!
vikike0429

Sziasztok!

Zsókuci! Köszi a drukkot,rám is fér.Mi is kihagytunk kb.1 évet,az biztos,hogy kell az embernek lelkileg.Az már más kérdés,hogy bármennyire is nyugodt vagyok,azért bennem van mi lesz ha....
De próbálok pozitívan gondolkodni.Gynevac-ot én is kipróbáltam,hátha...

Lexi! Gratulálok,az a lényeg,hogy az a picike ott van :) [/b]
kita

Lexi! Gratulálok!
:D
Az a lényeg, hogy a babuci jó helyen van és szépen fejlődik!
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci :lol:
Aranyos vagy, köszi! Már alig várom, hogy döfhessem magamba a szurikat!! :lol: Annyira bízom benne, hogy most ez sikerül.

Viki :D
Már látom elköszöntél, de azért válaszolok, bár olyan szépen leírni nem tudom, mint pl.Süni, Kriszti, Gabi vagy a többiek.
Hát 1 stimuláción vagyunk túl, 1 petesejt leszíváson, amiből 7 petesejt lett és mind megtermékenyült, ez mind 2005.aug. 15-én volt. Aztán aug.18-án volt 1 beültetés, és még kétszer volt utána a lefagyasztott megterm.petesejtek visszaültetése, okt-ben és febr-ban. Most több mint 1 év után folytatjuk a következő stimulációval, ez lesz a 2.
Nekem long protokollom volt és lesz megint. A ciklus 20-23.napján kezdődik Decapeptyl injekcióval, aztán két hét múlva UH és ha jól emlékszem vagy nagy rutin vagy csak sima vérvétel. (olyan rég volt már nem tudom) Az eredmények függvényében döl el a plusz két szuri adagja, ami gondolom Puregon lesz és .... Nekem még anno Menogon vagy Merional volt, de azt hiszem már mind a kettőt kivonták.
2005.ben kb. júl. 22 körül kezdtem a decát, és mint írtam aug.15. volt a leszívás és 18. a beülti napja.
Bocsi, kicsit hosszú lettem.
Elnézést a többiektől, ha unalmas voltam.

manda

Manda!
Dehogy vagy unalmas!!!!!! :lol:

Nyunyi!
De jó látni téged!!!!! :lol: És most megint eltünsz???? :lol: :lol: Érezd nagyon jól magad!!!

Nellike!
NIncs semmi gond!!!! :wink: Majd dobok egy újat! És abban már a jó időpont lesz benne..... :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Üdv az új lányoknak! Jó kis csapat ez, majd meglátjátok!

Lexi!

Gratulálok!
Szerintem mindegy, hogy egy-vagy kettő, csak egészséges legyen!
Van három barátnőm, akiknek ikreik vannak és hát sose mondják, de látom rajtuk, hogy nagyon nagy gonddal jár ikreket nevelni. Nézd a jó oldalát, könyebb lesz a terhesség kihordása és az utána következő időszak is. Bár szerintem nem kell vígasztalni Téged, mert a dobogó szivecske kárpótolt mindenért!
Ez az orvosválasztós dolog pedig itt sem egyszerű, én még nem tartok ott, de már előre félek, hogy hol találok a közelben egy épkézláb orvost. Az utolsó kórházas élményem itt vidéken majdnem a méhembe került... De azért kitartás! Biztosan találsz valakit, aki megfelelő doktorbácsid lesz! Kérdezősködj, hogy kit ajánlanak, akik már szültek.
Na jó, mára befejezem az okoskodást, szörnyű amit írtam, de nincs erőm újat írni. Én még mindig a munkába temetkezem, de május végén én is megyek!!!!
sharon

Sziasztok!

Lexi!!Dejó, dejó,dejó, őszintén örülök, és gratulálok!!! :lol: jó lehetett látni a kis dobogó szivecskéjét!!De jó!Tisztára elérzékenyültem... :oops:

Én bejelentkeztem a régi nődokimhoz uh:május 14....kiszámoltam akor leszek 7+5 szerintetek akkor már ugye kellene szívhangot hallani?csak mert ugye ez magándoki és nincs kedvem úgymond hiába otthagyni többezret...a következő időpont rá egy hétre lenne,akkor 8+5 lennék...de az még 2,5 hét....oly messze van :roll:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?