Jujj, Manó! Nekem meg a pálinka hiányom erősödött meg délután... Még jó, hogy csak az igényeset innám meg, az meg jó drága, úgyhogy nem vettem, és nem is tartunk itthon. Ha lenne itthon, lehet, hogy belenyaltam volna. Csak 2cl-t... Már várom, hogy lehessen fogyasztani.
Furcsa, mert max. havonta 1x ittam, de inkább 3 havonta, de a teherbeesés óta állandóan kívánom.
Listát tartsd a pénztárcádban. Ha eszedbe jut valami, onnan kiveszed, ráírod, és visszarakod. Hátha...
Nekem még csak dohányzóasztalon lakó listám van. Oda gyűjtöm, amik eszembe jutnak.
Sztem párom sokmindent fog egyedül venni...
De ma feloldottam a vásárlási blokkot. 33 hetesek vagyunk, már át is lettünk minősítve 34 hetesnek Ádi korai fogantatása, és méretei miatt.
Már csak a legnagyobb tragédia lehet, az meg nagyon elenyésző arányban fordul elő, és ha beüt a ménkű, nagyobb bajom is lesz, mint az, hogy ezeket eltávolítsam.Szóval elkezdtem az árakat felmérni. Babakocsi még mindig csak a peg perego venezia merül fel. Ha láttok valahol hirdetést (használtról), kérlek küldjétek el a linkjét!
Ma megtudtam egy bababoltban, hogy a peg perego babakocsikat csak a brendon forgalmazhatja kicsiny hazánkban.
Szófosásom van

Pedig már a komódon kuporog a számítógép, és a kihúzott fiókon van a billentyűzet