A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Gyabi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Kép

babszika

Gyabi: az a baj,hogy nagyon vizuális vagyok :lol: :lol: :lol: és elképzeltelek ebben a cuccban a kertedben :lol:
vedresandi

na de zért most is tömöm magamba a kis katonákat amiket a párom csinált!!! kifli+vaj+paprikás szalámi+ubi :wink:

Kép
Kép
gyablonka

Andi: ugye milyen édi lennék...

Kép
Kép
gyablonka

jó is az Gyabi!!!!
bárcsak nekem csinálna apa!!!!!

babszika

Babszi, majd valahogy kiderítem a telefonszámát és megmondom neki, hogy mit ennél, mit készítsen, oké?????

Kép
Kép
gyablonka

az jó lenne, de dolgozik.... :? :(

babszika

Lassan lépek, reggel korán kelek, hogy el tudjak készülni, 7.30-ra vár a doki.

Jók legyetek

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Jó éjt neked Gyabi!!!!!!!!!
Szép álmokat!!!!!!

babszika

Igyekszünk Gyabi!
Jó éjt!
Drukkolok holnap!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Csajok!
Érzékeny búcsút veszek én is....

Legyen szép estétek!!!!!
puszmákok!

Kép

babszika

Jó éjt Babszika!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én is megyek alunni,mert reggel kelünk,gyereknek irány a suli.
Szép álmokat jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
vedresandi

Szép estét, jó éjt mindenkinek!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kamilla! Még semmit nem csinált a dokim a hosszú ciklus miatt, csak azt mondta esetleg hajlamos lehetek anovura, de még nem piszkál meg, és júliusig kaptunk haladékot a babásodásra. APa azóta volt katona vizsgálaton, nála minden oké. Ja és szerencsére a múlt ciklusban 32 napos volt a ciklusom és nem 48, most viszont a 34. napon vagyok.
Kíváncsian várom mikor szándékozik megjönni.

Egyébként azt is mondta a doki, hogy ha júliig nem lezs baba, akkor kapok pé serkentőt.

Szép álmokat mindenkinek! Kép
Vendég

Jó reggelt lányok!

Na dobok nektek egy görbét.
Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szerintetek? Szerintem még nem nagyon volt pém.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kép

Mano?????????Hol vagy???

Gyabi: Azért csak óvatosan a járó-fekvő gipszeddel :lol:

Andi: Dani mit válaszolt az éles lövészetre? :shock: :lol: Bár szerintem lassan többet tud a dologról, mint mi...

Kép
Kép
Kép
olik22

Chris: Szerintem még nem volt, túl korai is lenne...

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Jó reggelt!!!!!
Véééégre pénteeeeeek van!!!! :lol:

babszika

Jó reggelt!!!!

Most megvagy, Babszi. Röpke fél órára...

Lányok, reggel majdnem dobtam egy görbét, amikor rájöttem, hogy nekem nincs is....Nagyon kómás vagyok.

Gyabi: Remélem, minden oké lesz a 21. napi laborral.
Majdnem félreértettem, amit írtál, a "kis katonák" új értelmet nyertek a szótáramban. :D :D :D Aranyos a párod, hogy így gondoskodik rólad, az enyém annyit mondott volna, hogy egyek magam, nem szabad elhagyni magam.... :D Van fegyelem. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jól vagy Jaimee?

babszika

Köszönöm, Babszi, nagyon jól. Igaz, hogy a hányinger a nehezen elviselhető kategóriába sorolható most már, de kibírom.

jaimee

Jó reggelt!

Görbe helyett:
Kép
Kép
vedresandi

Andi: Pedig úúúgy megcsodálnám a görbédet napról-napra....

jaimee

Dzsémi: dobhatsz egy görbét nyugodtan....kielemzem :lol:

Olik: nagyon nem kellett Daninak elmagyarázni,hogy ez mit is jelent :lol:

Babszika:ne dolgozz sokáig :lol:
vedresandi

Dzsémi: ha gondolod, feldobom a múlt havit,és mentsd el képernyővédőnek.(egyébként nem is tudom elmondani Neked,mennyivel nyugodtabb az életem görbe nélkül)
vedresandi

Andi: Én szerettem a görbét vezetni....Izgi volt 3 hónapon át....Ha csak stresszelt, jó hogy abbahagytad. :wink:

jaimee

Az nem jó Jaimee!
De azért én azt mondom, h bárcsak én is szenvednék a rókával a babó miatt! :wink:

Andi!
Ne viccelj!!! Nem akarok beteg lenni! :lol:

babszika

Babszi: Nem is panaszkodom. Bár a párom nagyon sajnál két öklendezés között. Ha nem kínlódtam volna ennyit a babárt, akkor én is magam.

jaimee

Dzsémi: viccelsz? :lol: Nekem nagyon sok stresszt okozott,hogy jól működöm....fent a hő és a végén leesik :( Nem nekem találták ki :lol:

Mi ma reggel rallyztunk egyet Danival.Otthon hagyta az egyik füzetét,fél úton visszafordultunk,és 8 ig be kellett érni a suliba....sikerült!!!Hiába 16 éves a jogsim(húúúúú de öreg vagyok :shock: )
vedresandi

Szia Andi, Babszi, Jaimee!

Ismét itt.

Jaimee!
Kitartás, nem sokára elmúlik a hányinger, és élvezheted a terhességed csodálatos pillanatait.

Andi!
Az tök jó lehetett. Akkor jól indult a reggeletek. :)

Babszika!
Nálatok mizu?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jujj Jaimee!
Én nem is úgy értettem, h panaszkodsz..... :shock: :?
Csak próbáltam .... jaj, nem is tudom.... remélem, nem bántottalak meg!!!!!!

babszika

Jó reggelt!
Jaimee, felrakom neked a görbémet, legalább megnézitek... a 14 nap a pé után mit jelent? mármint a 14. napon kellene megjönni vagy a 15.-en? mondjuk csak érdekességből... szerintem úgy járok mint Andi, csak idegesít hogy tudom hogy még fent van a hőm

Kép

Kép
mercure

Szia Chris!
Nálunk??
Hát, én ott tartok, h már azt sem tudom, h hanyadik cd-n vagyok... (mindig lesek a vonalzómról)..... pihi van. Igaz, fel kell hívnom a dokim a vérvétel eredménye miatt, de.... nem akarok gyogyikat most!
Jobban is érzem magam! A hőmérőzés is kezdi elveszíteni a fényét! :lol:

babszika

Mercure: jó regg!
Nem biztos,hogy úgy jársz,mint én.Ha tényleg 27 naposak a ciklusaid,ebből még bármi lehet.Nekem 32 napos,és a 30 napon elkezdett lefelé menni.A tied felfelé ment ma is,ha jól látom.Drukk hegyek Neked++++++
vedresandi

:D :D Te, Babszi, miből gondolod, hogy megbántottál? Kapsz egy fekete pontot mindjárt!

Mercure: Na véééégre egy görbe!!! 16 dpo is van, egyéni formától függ, de 14 dpo mindig nagyon izgi, ha fenn van a hőd!!!!!

jaimee

Jaimee kitartás, nemsokára jobb lesz!

Andi irigyellek... én sosem leszek jó vezető, a páromnak sikerült bestresszelnie, bár mostanában egészen normális, ha én vezetek.

Kép
mercure

Andi:Én is irigyellek. Nagyon béna autós vagyok.... :cry:

jaimee

Jó reggelt Csajok,

Visszaolvastam a tegnap estét, jó lett volna veletek lenni egy kicsit, de egyszerűen nem férek oda a gép elé. A párom már megőrjít ezzel az állandó letöltögetéssel, meg rákapott az msn-re is. Kezd idegesíteni, hogy én tényleg nem tudok veletek este beszélgetni. :x :x

Jaimee,

Nyugodtan dobhatsz egy görbét, legalább gyönyörködünk benne, hogy milyen szép magas. :lol: :lol:

Andi,

Öreg au országút, nem te... :D :D
Egyébként 2 hetente mi is megcsináljuk, hogy otthon hagyunk valamit. Tök jó reggelente a nagy forgalomban rodeózni. :lol:

Babszika,

Ne aggódj, nemsokára téged is elér rókakoma, mint ahogy mindannyiunkat is. :D :D Hamarabb eljön mint gondolnád. :D

Lányok,

Mano elbújt a +++++ tesztjével??? Biztos csak magának tartogatja. :lol: :lol:

Hát én nem nagyon akarok melegedni. Nem tudom mi lesz belőle.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mercure: én nagyon sokat vezetek(tem),és apám,bátyám mellett rengeteget ültem,ők is nagyon jól vezetnek.Na a párom,az végképp...kicsit öntörvényű a kresz-em,de igyekszem haladni :lol:
vedresandi

Szia Mercure,

Szép ez a görbe, ne izgulj (na ezt pont én mondom, aki már most stresszel :lol: :lol: )
Drukkolok a ++++++ tesztért. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee!
Én is dobtam egy görbét. Az már nem is görbe?! :(

Egyébként azt hiszem ez volt az első és az utolsó hónap, hogy mértem a hőmet. Én nem idegeskedek amiatt, hogy miért nem megy már fel a hőm??!!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én későn tanultam meg vezetni, de a a tanulás alatt élveztem.. aztán 2 évig nem került alám autó, aztán amikor összekerültem a párommal akkor elkezdtem gyakorolni, persze bizonytalan voltam az elején, nem is mentem még ki a nagy forgalomba, ez a süket meg kiakadt mindig, hogy miért megyek lassan (jelzem 40 a faluban a megengedett, én 50nel) miért nem váltok, miért váltottam, gyorsabban, ilyenkor már ezt, azt, előzzem meg stb.... ez folyt állandóan én meg bőgtem a végén, el is vette a kedvem, aztán párszor egyedül mentem a saját tempómban és úgy már százszor jobb volt, de azóta is összeugrik a gyomrom ha mellém ül és ez nagyon nem jó, képes vagyok és remeg a lábam is néha... sajnos.. pedig nem vagyok béna, mindig eljutok a-ból b-be, nem száguldok, mert nem érzem magam biztonságban mondjuk 140nél.. pedig már vezettem úgy is, de miért kell rámerőltetni, ahogy magabiztosabb az ember úgy lesz jobb is... szerintem..
na jól kipanaszkodtam magam :D

Kép
mercure

Christell,

Lehet igazad van, és a következő hónaptól én sem mérem.
Nagyon idegesít, hogy nem nagyon akaródzik felfelé menni.
Inkább csak szeretjük egymást amikor nekünk jól esik. Azt meg ugyis tudom nagyjából, mikor van pé-em, mert görcsöl a hasam, meg hát a tojásfehérje is eléggé érzékelhető akkor.
Végülis a 2 fiam is ugy jött össze, hogy nem is tudtam róla. Azt sem tudtam akkor mi az a hőmérőzés.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, szerintem ebből is jó görbe, lement jól a 14. napon, akkor lehetet pé és fel is ment, az meg egyéni, hogy nem megy 37ig

Kép
mercure

Én inkább nem mondok semmit....(a görbére).Mindenkinek tiszteletben tartom az eszközeit,és elfogadom azokat.
vedresandi

Judy!
Az én görbémben most az az édrekes, hogy tojásfehérjém volt 2 napja, de hőm nem ment fel, sőt, másnap leesett, ma pedig szinte ugyanott van. Azt hiszem nem nekem való ez. Most a görbém miatt meghosszabbítottam a vonalzómat is, mert, ha tényleg nem volt pém még eddig, akkor elég hosszú hónapra számíthatok. :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: :shock: :shock: :shock: Bocs, nem láttam a görbédet elsőre, valahogy elkerültük egymást.

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?