A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

az nem jó, mert azt nem fejeztem be:-(

babaimádó
Kép
babaimado

eliza es apuka gratulalok dominikhoz.
jo egeszseget es sok tejcsit az ujszulottnek.

Kép
monyo83

Babaimi!
Velem sacc minden ok!
Kicsit fura, mert a 26. nap jájékán, már meg szokott jönni, vagy legalább pecsételek látványosan.
Bár valami nagyon halvány, nagyon kevés cuccos volt a 20., a 23., a 26. és 27. napon, de ma még a 28-on semmi nincs :?
Szerintem a héten kiderül, hogy mi van!
Merem is remélni meg nem is, hogy ... tudod! :wink:
sonjus

szezso, szilcsi priviben reagáljatok!ha akartok
Vendég

Jó reggelt :D ,

Eliza, gratuláció!!!!!!!! Ezek aztán a hírek :D :D :D .

Szerika, gatyát felkötni, mi jövünk :lol: :lol:

Bettike, megvan a második topic babó, bővül a tábla :D :D .

Jól indul ez a nap :wink: .

Puszi
Melcsi

Ui: Katica, a görbédet nem tudtam visszanézni, de volt egy napod amikor a ferty által bejelölt pé után volt egy nagy hőugrásod, én is arra a napra tenném a pé-t. Ma kiderül, hogy tényleg akkor volt-e amikor a ferty bejelölte. Drukkolok, hogy még ne a 14.dpo legyen és babás legyél. Puszi

Kép
melcsi6

Jó reggelt!

Babim: Boldog névnapot! Kép

Eliza: GRATU!

Később jövök!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sonjus drukkolok, hogy ne jöjjön meg .... :wink:
Vendég

Sziasztok!!

Most látom a nagy hírt!!! :)
Eliza millió gratula Nektek!!! Soksok boldogságot és jó egészséget Dominik babához :D Nagyon szép súllyal született!
Várjuk a képeket a kicsiről és a beszámolót a szülésről!! :D

Mindenkinek puszka és drukkok kinek mihez kell!!!
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Snufi! NAgyon-nagyon köszönöm a kedves ajándékod!9 hónap múlva kinyitom azt a dobozt. Oksi?? :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

babim átküldted? mert nem jött semmi :shock:
Vendég

jajjjj..dührohamot kapok..miért nem megy át????

babaimádó
Kép
babaimado

Újra átküldtem

babaimádó
Kép
babaimado

Boni, bakker ez naon gáááááááááááááááááááz. Ne haragudj, nem tudok rá mit írni, mint hogy hagyd ezt a kuruzslót tényleg a fenébe és keress egy normális orvost!!!!!!!!!! Szomorú, hogy a nagyhírű szuperdoki ennyit tud csak... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Liza, gratulálunk!!! Sok boldogságot, jó egészséget nektek! Képet-képet-képet-képet-képet!!!

Baba, isten éltessen! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Lizától sms-n kaptam a híreket, és ott gratuláltam már neki :P :wink: viszont lassú voltam, beelőztek a hírmondó szereppel :wink:

Nekem még nem volt pé, ma 36.5 a hőm.

Moncsi
BOLDOG NÉVNAPOT!!!Kép Kép

Boniko
Japán hőmérő végbélben :?: :shock: :? hát ez felettébb érdekes :roll:

Zöldi
végre műxik a géped :D akkor most már igazolatlant kapsz, ha nem jössz :wink:

Katica
a fene a negatív tesztbe :( éreztél szúrkát pé-kor? gondolod később volt?? :roll: szokott ilyen késő péd lenni?

Áfi
cukorterhelésen túl vagy?

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Bekukk és látom a nagy hírt! Gratula Elizának Domi babához.
Úgy látszik apa találka sikert hozott :)

Pusz mindenkinek.

Katica szerintem később volt PÉD!!!

Cs.

KépKép
Kép
csikken

babim e.mail nem jött :shock:
Vendég

Sziasztok!

Eli!
Gratulálok!Sok egészséget és boldogságot nektek!

Sonjus!
Hűűűűűűűűha! :D :D :D :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Áfi,Szilcsi!
Gratula a hétfordulóhoz!!!!

Babai!
Boldog névnapot!

Zöldi!
Jó hogy újra itt vagy! :D

Én ma valahogy nagyon nehezen viselem a dolgokat! :(
Reggel az oviba hozta a cigány csaj a 3nagy gyerekét a 4.kicsit otthon hagyta valakivel és az 5.meg már szépen gömbölyödik a pocakjában! :x Aztán egy másik lány(nem cigány)is hozta a nagyot,a kicsi kb.10hónapos lehet és mondja hogy jön a harmadik!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Bocsánat a kiborulásomért!Most kicsit ilyen :cry: a hangulatom!

Kép
Kép
ancsa81

Mindenkinek köszi a köszöntést!

Ancsa! MIntha magam hallanám, de nyugiiiiiiiiiiii

babaimádó
Kép
babaimado

babim átjött
Vendég

babim átjött
Vendég

:-)))))véghre...már beleizzadtam:-)

babaimádó
Kép
babaimado

2 szer is átjött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

BAbaimi köszönöm szépen, ez tényleg :shock:

hol egy ostor, csapkodom magam! :evil:
Vendég

Gaby,
nem mentem cukorterhelésre :lol:
Hétfőn úgyis lesz elintéznivalóm a városban, a cukroslötyi ivás és a második vérvétel közti 2 órában el is tudom intézni, meg ma anyáknapja is lesz az oviban, (igaz délután) és különben is... :P
Ancsa,
fel a fejjel, ilyenkor tuti hogy kizárólag pocakosokba botlik az ember... neked is lesz, ez nem is kérdés, és nem kell majd a 42 fokban cipelned a bálnahasat (mint nekem), mert pont tavasz lesz mire az utolsó 2 hónapot taposod! :wink:
Vendég

áfi te és a bálna!

cukorfalat kismama vagy , így ha cukorterhelésed esetleg magasabb emiatt van :lol: (aláírás, pecsét)
én is akarok anyáknapi ünnepségre menni !az olyan ari! és én még anyukámmal sem találkozom anyák napján! :( :( :( :( :(

Ancsa Áfinak igaza van....mindig(ha nem akkor is)
Vendég

:lol: :lol: boniiiiii

babaimádó
Kép
babaimado

a topik első törvénye:
Áfonyának mindig igaza van!
a topik második törvénye:
ha esetleg Áfonyának nincs igaza, automatikusan az első törvény lép életbe! :lol: :lol: :lol: 8) :P :twisted: :roll:
Vendég

Csajok, én egyszer voltam az öcsém általános iskolai 6. osztályos anyáknapi ünnepségén anyuval és az egészet végigbőgtem. Mindenki engem nézett, mert egyszerűen csak patakban folytak a könnyeim, nem bírtam visszatartani, annyira megható volt. Aztán amikor hozta anyukámnak a virágot és azt mondta köszönöm, már ki is kellett mennem.

Utána már nem mentem a többire :lol: , mi lesz amikor a sajátoméra megyek????? :lol: :lol:

Kép
melcsi6

nekünk képzeljétek el, van egy olyan anyáknapi felvételünk, ahol én, párom, sógor, tesóim, párom unokahugai csináltunk egy kis meglepi músort anyukáknak, verset mondtunk, énekeltünk
én azt annyira imádom, voltunk vagy 5. osztályosok párommal.

mindig meghatódok magunktól :lol:
Vendég

Helló csajok, végre gépközelbe kerültem! :lol: :lol: :lol:
Eliza, Nagyon nagyon sok Boldogságot és Jó egészséget kívánok neked és az édes kis Dominak is! ÓRIÁSI GRATULA ÉS HIPP HIPP HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te Boni, Nekem ez a Gynewac Mama nagyonn nem szimpa. Fél év várakozás, Japán hőmérő...... Mi van???????? Elküldöm priviben egy nagyon jó fej Pesti doki adatait, nem drága, és a magánrendelőjében (Régi posta utca) nem csak uh, hanem vmi kamera is van, amivel a méhszáj állapotát, illetve az összeszedett bacikat, gombákat tudja ellenőrizni. Ezt a Nőt pedig felejtsd el, bár a gynevac kúra nagyon jó, azt mindenképp csináld végig.
Szilcsi, De jó hogy már jövő hét Kedden mégy dokihoz! Nagyon nagyon drukkolok, hátha lesz már szívhang is! :wink: :lol: :lol: Nekem eszméletlen jó érzés volt látni ahogy dobog a kis szivecskéje!!! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
A gatya szörítás sztem tök természetes. Én már egyik régi gatyámat sem tudom felvenni, nagyon szorítják a pocimat. A munkatásnőm is pont terhes, ő 9 hetes, és neki is már az elejétől kezdve új gatyákat kellett venni, mert a régiek nagyon szorították. :wink: :lol: :lol: :lol:
ELKÜLDENÉD PÜ-ben a dokid nevét? Jövő héten nekem is kell találnom agy jó Szegedi dokit, mert a Kaáliba szerdán lesz az uccsó uh. Nagyon szépen köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katica, én is pont ilyen növényt kaptam férjuramtól nőnapra.De biztos vagy benne hogy bonsai??? Én azt az utasítást kaptam, hogy hetente 1x kell locsolni, és fény igényes növény, de nem szabad közvetlen napfényre kitenni.
A fáradtság pedig babás jel is lehet ám! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Babaimi, HAPPY NAMEDAY!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12-ÉRE PEDIG EGY ÓRIÁSI KALAPPAL. Extra mega giga drukkokat küldök +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!
Zöldi, Milyen volt a Balcsis sör-bicaj túra? Örülök hogy sikerült a géped újraéleszteni, HIPP HIPP HURRÁ! :wink: :lol: :lol: :lol:

Folyt köv.

Kép
macspacs

Ticker próba

Kép
macspacs

Macsi jó a tickered, de nekem furi, hogy "csak" 195 nap van hátra, és csak 16 nappal vagy előttem, nekem meg még 245 nap van hátra... :shock: :shock: :shock: :shock: Neked sztem 229 nap van hátra, nem? KATICA SEGÍTS!!! Te vagy a matekos! :wink: (én nem, ááááááááááááááá) :lol:

Kép
szilcsi

macsi szép ticker
Vendég

Nekem van vissza 154 napom, aki 7 hetes terhes, annak nem lehet vissza 195... :shock:
Vendég

Szilcsi, Áfi, A gép számolta a napokat, bele sem gondoltam, de ez tényleg fura!!!
Megpróbálom újra, hátha most jobban számol....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

Rájöttem a hibára, a várható szülés dátumát nem töltöttem ki, csak az ucsó menszijét....... :oops: :oops:

Kép
macspacs

Buta Lilylpie :lol: magától nem tudja hány napos egy várandósság? :P
Vendég

babim találtál ruhát?
Vendég

sziasztok!

coca: mi baja volt a gépnek?

baba: boldog névnapot! :D

szilcsi: nő a pocakod? :lol:

liza: hatalmas gratula :D :D :D úgy örülök! :D :D :D

sonjus: drukkolok++++

ancsa: nyugi, neked is majd jön a baba!

áfi: ejnye, lelógjuk a cukorterhelést? :lol:

macsi: én is át tudom küldeni a doki nevét, akihez én járok. elvileg bansai, kaptam hozzá egy kis papírkát is, meg egy rövid útmutatót.

katica
katica30

katica ma nem kaptál ajándékot? :lol:
Vendég

boni: ma nem voltam dolgozni :cry:

katica
katica30

Hahóóóóóóóóó!!!!!!

snufi

hahóóó
Vendég

Boni! Igen.
Mindenki eltűnt?

babaimádó
Kép
babaimado

Én nem! :wink: Mizujs Névnapos??? :lol:

snufi

hol?

én itt vagyok!
Vendég

Hahó! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

hahó öcsi! kököjszi, bobojsza......
Vendég

minnyá lejár munkaidőm,megint azt várjátok, mi? kis galádok!

katica ha nem dolgozol, akkor igazán beszélgethetnél velem! :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?