Gyorsan írok Nektek,Marcell alszik,Kyra Minimaxot néz,van egy kis nyugalom körülöttem.
Judit!
Jó hogy adtál hírt Magadról. A Csenge Titanilla szerintem jó választás lenne. Ő volt az ügyeletes doki,mikor Marcellel kezdődött a szülés és bár az én dokim a szülészet ajtajában várt,mégis Titanillának kellett felvennie engem az osztályra. Nagyon kedves volt, és még később is bejött hozzám a szülőszobába,pedig nem ez volt a dolga. Én, ha most orvost kellene váltanom biztos őt választanám. De hát az én Bodaimmal
Írjál gyakrabban. Gondolom van időd,míg Hanna óviban van.
Kriszi!
Jók a taliról készült fotók. Átküldenéd nekem az eredeti méretben?
Jobbulást Marcidnak.
Marcell is beteg. Hörghurutja van.
Helga!
Írjál gyakrabban és szerintem lassan megismersz bennünket. Annak idején én is úgy éreztem nehéz csatlakozni olyanok közé akik már jól ismerik egymást,de mivel nagyon szimpik voltak a csajok igyekeztem sűrűn írni és mindent elolvasni /napokig olvastam vissza,hogy jobban képben legyek kinek mekkora a gyerkőce...stb./ Aztán a talikon jobban megismertük egymást.
Megnéztelek az iwiwen.
Helyes a kisfiad. A férjedet ismerősnek találtam,de azt nem tudom honnan ismerhetem
Éva!
Üdv. közöttünk! Neked is azt tudom mondani,gyere közénk,mindenkit szeretettel fogadunk. Nagyon aranyos a Te kisfiad is. Az én legkisebbem 16 hónapos,mi is a Batyiba járunk játszótérre,nagyon élvezi.
Maminti81!
Gratulálok az ikrekhez.
Csatlakozom az előttem szólókhoz,annyira nem vészes a győri kórház. Van már választott orvosod? Ha szülésznőt is fogadsz biztos lehetsz benne,hogy megfelelően fognak bánni Veled.
Szakmailag semmi gond nincs itt egy orvossal sem. Maximum a stílusuk különböző. KInek ez kinek az jön be.
Orsi!
Az álomkór nálunk is észlelhető napok óta,bár ezt én a betegségnek tudom be Marcellnél. Ha viszont fent van nem látszik,hogy beteg lenne,rosszalkodik,mint mindig
Tegnap kerestél Msn-en,de mire hazaértünk /Kyrával voltunk jazzbaletten / már nem voltál elérhető.
Niki!
LÁtom nagy ritkán azért csak jössz Te is. Képzeld végre tudtunk találkozni Erikáékkal a hétvégén. Ő mesélt Rólatok. Tényleg jó lenne valahol talizni Veletek is.
Bogi!
Azért ez érdekes,hogy nem tudja a doki megmondani mi baja lehet Katicának.
Közben jó sok idő eltelt,nem tudok megírni egy hozzászólást egyszerre
Még azt akartam kérdezni,hogy nem tud-e valaki nekem ajánlani kisegítőt az üzletbe? Nagy szükségem lenne egy megbítható emberre.
Bea