2003.02.24 08:31
és millió gyógypuszi neki!!!!
ÉS írd ki magadból nekünk nyugodtan, ja és én nagyon örülök Balu kistesójának
2003.02.24 08:44

2003.02.24 09:01
Hihetetlen élmény volt! Annál is inkább, mert ezt utoljára a születése utáni kb. 3. napon produkálta! Szerintetek miért volt?
De sajna ez a "veszély" most nem fenyeget! 2003.02.24 09:44
A két alsó foga valahogy élesebb, és igen, õ is imádja a kanalat megharapni. A cicimet is meg-meg harapja néha, de igazán csak akkor fordult elõ, mikor még nagyon újak voltak a fogacskái, és nem szokott még hozzá, hogy van neki.
kellett átcipelni a ciciket a gyerekszobába.
2003.02.24 10:34
. Hanga cicizett este, és közben éreztem, hogy a mácik cicinál nedvesedik át a pólóm.
Csak néztem nagyokat, mert ilyen már jó rég nem történt velem. Sõt reggel arra ébredtem, hogy kényelmetlen a hasonfekvés, mert annyira kemény a cicim.
Na, ez azóta sem fordult többet elõ.
2003.02.24 10:57
A Cupp bébiitalokra jó nagy betûkkel ki volt írva, hogy 55 Ft. darabjuk. Vettünk egy kartonnal, vegyesen, minden félét. A pénztárnál derült ki, hogy van 100%-os és 25%-os gyümölcs tartalmú, és a 100%-os az piszkosul nem 55 Ft. Ráadásul még úgy is néztek rám, mintha én akartam volna becsapni õket, hogy beleraktam egy kiürült kartonba vegyesen a kétfélét.
Pedig a polc elejére tuti, hogy csak egy féle ár volt kiírva, meg se fordult a fejemben, hogy minõségre kétféle a bébiital.
De nem foghatom fülön a pénztárost, és nem vonszolhatom oda a polcokhoz!?
Viszont amikor úgy kerestem, hogy a BMárti szerepeljen a szövegben, akkor kezelhetetlenül rengeteget, ráadásul a különbözõ topikokat név és idõrend szerint is össze-vissza.
Próbáltam úgy is, hogy több szó együttes elõfordulásával szûkítsem a kört, de az meg teljesen értelmetlen eredményre vezetett, hiába tettem oda a + jeleket, amik elvileg megköveteleik a szó meglétét, talán ha az egész oldalon megvolt mindkét szó, és felhozta a linket a különbözõ hozzászólásokhoz, amelyikben vagy az egyik, vagy a másik szó szerepelt.
Én vagyok béna, vagy a keresõ? 2003.02.24 11:48
: kemény 120 forinttal kevesebbet fizettem. Nem ez volt már az elsõ eset sajnos. Egy korábbi alkalommal azt mondták (miután a görkoris kiscsaj hetvenezerszer leellenõrizte az árakat, kódokat meg ilyesmi), hogy mindegy, hogy mennyibe kerül az áru, nekik azon az áron kell adni, ami a kiírt legolcsóbb. Mindegy, hogy már nincs akcióban v. ilyesmi. Amíg az olcsóbb ár is szerepel kint, nekik annyiért kell adni. Ha még a kasszánál sikerül elkapni a dolgot, akkor oda a fõpénztáros jön ki, és õ üti be a kisebb összeget. Az infónál meg visszaadják a pénzt. 

. Az ElektroWorld parkolója mellé (a tó felé) állítólag valami sportcentrum-félét építenek. Ami jó dolog, de nem hiszem, hogy a park kárára kéne ezt tenni. Most a parkból még egy focipályányi rész sem maradt már. És ami a legdühítõbb, hogy azt mondta a Parfenntartó, hogy azért nem akarnak játszóteret csinálni, mert annyi vandál ember van.
Mintha nem lenne az önkormányzatnak pénze arra, hogy esetleg egy õrzött játszóteret építsen. Viszont - lehet, hogy már régebben mondtam - igen nagyra duzzadt már a faluban az az aláírásgyûjtõ akció (amit én kezdtem el a védõnõkkel), hogy igenis akarunk játszóteret!!!!
, és jó talizást. Mi nem megyünk, mert Hanga egy akkora hisztit levágott, hogy álmos, de nem akar aludni...Aztán mégis, úgyhogy most durmol édesen
2003.02.24 14:00
6 fogunk is van!!!
) sajttal ill. kolbásszal töltött sörkifli
Azt mondta, ha van kedvem, minden hétfõn csinálunk valami finomságot! Hát, mit mondjak, szóhoz se jutottam. Azért az nagyon jó, hogy vannak még ilyen emberek ebben a világban! 
2003.02.24 16:45
Próbáld meg a keresést szûkíteni azzal, hogy a listabeli témák közül csak a gyermekek-ben keresse a BMárti szerzõnevet. Mindjárt nem lesz, csak két oldal, mindkettõ az osztály januárt 13.-i archívuma.
, akkor elég nehéz minden árra emlékezni. Ráadásul jönnek ezek a finom kis szívatások, hogy van ugye Cupp bébi gyümölcslé, és a Cupp bébi ital. Kiírva az van, hogy Cupp bébi ital 55 Ft. Hát, lehet, hogy én felületes vagyok, de nem nézegettem meg minden Cupp-os dobozt, hogy mind bébi ital-e, vagy van valami csavar a dologban.
Nem is reklamálhatok, az sehol nem volt kiírva, hogy a Cupp bébi gyümölcslé ára is csak 55 Ft. Más kérdés, hogy szvsz ez szándékos vevõ megtévesztés.
Talán a panaszkönyve beírhattam volna, de azért, hogy én is kapjak egy semmitmondó választ, kár az idõt pocsékolni.
Bár nem nagyon ismertem a környéket, így nem tudom, hogy mi az, ami elveszik, de minden kivágott fáért vérzik a szivem. Ráadásul mostmár ha kitavaszodik, vígan elsétálgathatnánk Lacikával addig. Csak addigra nem lesz hova.
Arról meg, hogy mennyi a vandál ember, eljöhetnek a fõokosaitok tájékozódni hozzánk. Itt a lakótelepen még több az ember, így több a vandál is, valahogy a máltai játszóterek mégis szépek. Lehet, hogy õket kellene megkeresnetek, nem tudom, milyen alapon döntik el, hogy hová építsenek ilyet. 2003.02.24 18:59
(Feltéve, hogy megvetted. Már nem emlékszem. Hulla vagyok. 2003.02.24 20:45
2003.02.24 20:47

De van egy barátnõm, aki sokkal profibb nálam, megkérdezem õt is.
Egész nap zabált és 3-at kakált!
2003.02.24 21:01
Csak mostanában nem szoktam. Mi nem megy ? Konzultálhatunk. Ha akarod írok neked vázlatot a nyelvtani témák szerint és ha megmondod milyen könyved van, abból megmondom melyik feladatot érdemes hozzá megcsinálnod. Hajrá! Én is utálok tanulni
2003.02.24 21:06
2003.02.24 21:43
De csak a napi bevásárlást. Amiket nagy tételben veszünk (pelenka, liszt, ásványvíz), azt muszáj egyben, mert nincs kocsink, és nem tudnánk hazaszállítani. Pl tesco tejterméket semmi pénzért nem vennék! 2003.02.24 21:59

2003.02.24 22:27
Azota is imadja.

Helyettünk is ô eszik?
2003.02.24 22:48

! 2003.02.24 22:50
Szóval én is jobbulást kívánok Bácusnak! És, ha ez vígasztal: Romola januárban beteg volt, rengeteget fogyott, és utána annyira sokat evett, hogy jóval többet hízott vissza annál, mint amit lefogyott.
2003.02.24 23:18

Az, hogy lány, az azért bejött, nem?

Ármin egyébként most "hízott fel" 9,40 kg-ra - bár ez téged bizonyára kevéssé vigasztal - szóval, biztosan rossz látni, hogy Bálint fogyott, de ez azért nem olyan vészesen alacsony súly!
És van ugyan kocsink, de baromira sajnáljuk a drága hétvégéket vásárolgatással tölteni, pláne, hogy szerintem Ármin nagyon unná, ezért általában nem visszük, hanem az egyik nagymama vigyáz rá, így aztán ilyen hiábavalóságra pazaroljuk a "nurse-time"-unkat, ahelyett, hogy andalognánk egyet valahol!
Hogy van Tomi az oltás után?
KOccintottunk is: én egy mokkáskanálnyi Baley'st vettem magamhoz és ANNYIRA finom volt, hogy egy bögrényit meg tudnék inni belõle!

2003.02.25 08:33

id. Esetleg próbáld meg valami primitívebb szövegszerkesztõvel írni, vagy egyszerûen a levelezõdben mint új levelet, és utána kopizd át ide. A Word mindig okosabb akar lenni mint aki használja, és már amikor ott beírod a
t, akkor átkonvertálja az õ speciális
jára, amit meg a Babanet nem ért. Esetleg, ha ragaszkodsz a Word-höz, akkor érdemes megpróbálni átállítani, hogy
kat hagyja úgy, ahogy leírtad, a Formátum menü Automatikus javítás pontjában.
2003.02.25 08:36

2003.02.25 08:40
2003.02.25 08:47
két évesen vörösesbarba göndör hajam volt! (Igaz, akkor magasnak voltam mondható a 96cm-mel, de innen nézve alacsony voltm.
2003.02.25 09:10
), aztán megyünk Daniért a Tabáni lépcsõkhöz a fociedzésre. 
2003.02.25 10:58
Mi is pont ott tartunk, ahol ti (nálunk is ennyi idõs lenne kb. Donci), most növesztjük a felsõ egyest és vele együtt a ketteseket is. Ha egyszer beindul.....
2003.02.25 13:31
2003.02.25 13:40
Olyan muris!
),hanem ébredt 1-kor és 6-kor szopizni. 
2003.02.25 15:57
Merre laktok?
2003.02.25 18:45
2003.02.25 19:31
2003.02.25 20:05

(fogadásból nyertem) csücsül a szekrényben, azt várja, hogy megigya valaki
.
. 2003.02.25 20:42
Ma is rengeteget evett! nem gyõzöm etetni! Kiesz a vagyonunkból!

2003.02.25 21:17
Ja, és egyedül fürdik. Na jó, csak belenyomja a kis kezét a mosakodós tégelybe és utána kenegeti magát vele. Olyan zabálni való!
2003.02.25 22:47
Nem kell ám minden betegséget megtapasztalnod, hogy eredményesen tudd gyógyítani õket!
Ma is voltunk táncolni, Andi már ANNYIRA ügyes! Lassan már a mi gyerkõceinket is lehet gyerek-táncházba vinni, nem?
, de ne foglalkozz vele, a lényeg, hogy ti boldogok legyetek!
Jól érzed magad amúgy?
Neveken gondolkoztatok már?
Amikor az elsõ sávot végignyírta Barni feje közepén, akkor jött rá, hogy hoppá, ez kicsit rövid lesz, de onnan nem volt visszaút! Úgyhogy szegénykém jóformán kopasz (hosszabb a szempillája, mint a haja!), de nagyon édes golyófeje lett, olyasmi, mint ezek a mosolykák
Nagyon nevetett, amikor megmutattuk magának a tükörben!
Kár, hogy csak ilyen ritkán juttok (hú de fura ez a szó) el talira! 
2003.02.25 22:53
2003.02.25 23:32
Ô nem lathatta,hogy mi van én pedig nem gondoltam,hogy ilyen a kézfogasa!

Szinte minden nap elôad ilyeneket.Mi lesz még itt?
2003.02.25 23:49

Még talin elaludt tegnap Csengu, úgyhogy tovább maradtam az üres lakásban, és addig sikerült vmit olvasgatni az elõadáshoz... aztán éjjel 11- fél2 ig írtam egy vázlatot, nagggyon határozottan elõadtam... és megdicsért a tanár, hogy illllyen rövid idõ alatt milyen jól összeszedtem mindent ..
ha tudná, hogy milyen rövid volt az az ilyen rövid 

.. de legalább ezt letudtam.... A másik tárgyam az folyamatosan készülõs lesz
holnap meg kell csinálnom két vaktérképet.. és ez ennél már csak rosszabb lesz ... Visszaszereztem a gyerektõl a színescerkákat, az most nekem kell 

meg is csikizi magát a végén, és vihog meg vonaglik is közben
... és csipp-csipp csókázik is, de a tyúkokat hamarabb széthessenti ...
Hmmm... A Chamomillától eszik??? Én is adom neki újra pár napja, és tényleg zabagép lett ...

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|