Sziasztok!
Mano2,
Nagy-nagy GRATULA Nektek, es sok boldogsagot!!!
Nekem ma mar egy kis trombitafanfaron kivul kutyabajom.
Viszont tovabbra is utalok szakvelemenyeket irni. Nem is birok hozzafogni. :-(
Babajaga,
kispapamnak irhatna mar fel valami bolcs doktor egy kis edes semmittevest, mert rossz ranezni. Tiszta agyonhajszolt. Persze a mezeshetek johet nekem is :-)
Bizunk benne, hogy nem fogjak a szuloagy mellol berangatni jobbraat-balraatozni, csak ez megint egy tonna utanajaras, kervenyiras... es ez viszi el a draga szabadidot :-(
Momo,
Jobbulast es sok turelmet kivanok tovabbra is! Szuper csaj vagy, ki fogod birni ezt a vacak bogyot erre a kis idore! :-)
Cory,
udv Neked! En mostanaban mar inkabb csak az ejszakai netezestol szoktam almos lenni :-) De ezek szerint Te mar rutinos vagy, szoval ez se mindig megy egyforman?
Zsuzsi,
hogy repul az ido :-)
Tundimami,
haha, nem ilyen epeszu dolog, hogy jatekot szerveznek a gyerekeknek...
MI fogunk versenyezni, "komoly felnottek"! Kispapa, baratok meg en leszunk egy csapat. Vegre "normalis" hetvegi program!
En raadasul morcos nagyszakallu torpet fogok jatszani, rusnya nagy harci baltaval :-) Szerintem megy a mostani imidzsemhez :-)))
Kispapad nagyon kedves, koszi a jokivansagokat :-)
Urszila,
mi forditott szereposztasban veszekszunk a futesen, ugyhogy van remeny, hogy en javulni fogok :-) Persze mire odajutok, mar nyar lesz es mindenkepp melegem lesz, hogy Murphy is elegedett legyen :-)
Timici,
mi ujsag Veletek? :-)
Beu,
bizony, mondd meg kispapadnak, ha mar itt humorizalt a rovasodra, hogy hozzon am Neked kamerat! Hiszen mindjart dobogos leszel, es ilyenkor annyi a megorokitendo :-)))
Norka,
nagyon cuki Jazmin a kepen :-))) Ugy birom, egy baba olyan atelessel tud mindent csinalni :-)
Manocska,
a szuleinknek sokkal tobb esztendejuk volt arra, hogy kitapasztaljak a gyonge pontjainkat, mint a parunk szuleinek... :-]
Hermi,
orulok, hogy dokibacsi is megnyugtatott :-)
Neked az AFP elott csinaljak az UH-t? Eddig mindig ugy hallottam, hogy a genetikai UH-hoz kertek az AFP eredmenyt. Vagy lehet, hogy ket UH-tok is lesz mostansag?
Csucsuka,
szegeny Kazmer visszafejlodott amorf hokupacca, de ebben a formaban tuti kitart a nevnapjaig :-)
Myssnia,
ne ess ketsegbe! Nem tarthat orokke ez a nehez idoszak sem! Kivanom, hogy minel hamarabb megnyugodjatok es nagyot pihenjetek mindketten! :-)))))
Koszi a kepet, Szilard egyszeruen SZEPSEGES! :-)))
Angi,
jo, hogy megvagy!
Reszvetem a nagyi miatt... :-(((
Ezek szerint akar szulhetunk is kb egyidoben, ha en pontos leszek :-)
En is ugy tervezem, hogy egy fel evig karnyujtasnyira mellettem legyen a kisagy. Aztan majd meglatjuk...
Minden jokat!
Kaska
23+2