A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

szirom hajrá hajrá! :lol:
Vendég

csajok, de uncsi ez a mai nap! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boniko!
Kitartás a mai naphoz!! :lol: :lol: én egész nap takarítok. :x Tegnap elkaptátok??

Bettike!
Szeptember 23. egyszer szűz egyszer mérleg, de leginkább szűz. nagyon a határon születtem. De olvastam már olyan horoszkópot is ahol ezt a dátumot kifelejtették. :evil: és neked?

Babancs!
Nagyon szép Domi, és rengeteget fejlődött. Milyen pirinyó lehet, szinte félnék felvenni. De majd meglátod erős kis srác lesz nem is olyan soká. :lol:

Rólam: most már bizti 3 dpo. Bettike nagyon együtt haladunk. :lol:
most így néz ki a görbuszom:
Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

lili neked is ezerrel mennek a drukkok, asszem elkaptuk, sőt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

én is szűz vagyok (horoszkó szerint :oops: :lol: ) bár édesanya szeptember 24 re volt kiírva velem, csak már untam odabenn így augusztus 24 én világra jöttem! :lol: így mérleg lennék(jobban is illik rám)
Vendég

Boniko!
Elég elfuserált vagyok horoszkóp szempontjából. Vannak dolgok amik mind a kettő jegyből illenek rám, de van ami abszolult nem, így nem is nagyon tudok azonosulni velük. :shock:
Akkor mennek a drukkok neked is ezerrel!!!!!! ++++++++++
Babaeső és + teszt eső lesz itt kérem májusban!!! :lol: :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Én is szűz vagyok :lol:

Lili! Nagyon-nagyon biztatónak látszik a görbéd!

Boni! Az jó, ha úgy érzed, hogy elkaptátok! Én is úgy éreztem, aztán tényleg :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lilikém, elfuserált horoszkópja a tesómnak van, március 20-án született 24.00-kor, anyukám választhatott, hogy 20-án vagy 21-én szülessen :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most lépnem kell takarítani, na meg befejezem a főzést. Este még jövök! Bonika drága kitartást, kitartást, kitartást!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili! De jó! Én mérleg!
Akkor szavazzuk meg, hogy mérleg vagy te is! Így Szezso, te is, meg én is! És mindhármunknak 3 dpo!
És Lili olvasd el a nőklapja cafén az éves horoszkópot a mérlegnek! :wink:
Valahogy sejtettem, hogy mérleg leszel! :roll:

Boni! Te is vedd magadra! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szirom!
:lol: :lol: :lol: ez nagyon jó!!! és még azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen ebből a szempontból. :lol: na de ilyet..... :shock:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bettike!
:lol: :lol: remélem valami babásat írt nekünk!! Rájöttem mérleg a horoszkópom!! :lol: :lol: vagy legalábbis ezt a dolgot annak tulajdonítom. :lol:
Boniko!
Olvasd el te is a horoszkópot! Elvileg mérleg vagy!! :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

szirom, remélem akkor nálam is jó lesz a megérzés! :lol:

akkor mérleg vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: és 1dpo de mérleg! :lol:
Vendég

Bettike!
Rengeteg horszkóp van! :shock:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vendég

ÉLJEN!!! Köszönöm Boni elolvastam!! :lol:
Bettike!
Erre csak azt tudom mondani Ámen!! :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

ja a szűznek egyébként 2007 második felére írja a babát! a lényeg alényeg ebben az évben tuti babás leszek!!!punktum
Vendég

Ez a hülye tickerem kezd sz..akodni! Mire kijavítom + 1 napot hozzávág!!! :twisted: Na ezt már csak este javítom ki. További szép napot mindenkinek!!
Pusszantás!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Boniko!
Erre is Ámen! :lol:
De most már tényleg húzok!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vendég

lili jó takarítást! pussz
Vendég

Szép napot!

Há, belelapoztam az elmúlt 10 napba...Tolsztoj elbújhat mögöttetek.

Lizának és apukájának gratulálok a pici Domihoz!

Katica! A gépemből csak a winchester (de csak az adatok) és a proci élte túl. A többi használhatatlanná vált. Gyakorlatilag új gépet kaptam apától.

Gaby! Majd üldözőbe veszlek MSN-en. Tudod, szeretnélek elvinni sörözni - minden hátsó szándékkal! :wink:

Húúúú, a túra nagyon jó volt. Bejártuk az egész Kis-Balatont. 200 km-t nyomtunk a 3 nap alatt. Gyönyörű!!!

Macsi! Privi ment!

Kép
zölddisznó

Boni te ma is dolgozol? Nem lesz ez sok? :lol:
Mi most ebédeltünk meg, a csajokat letettem aludni.
Érdekes ez a disznó éve dolog. Nem olvastam végig a mellékelt cikket (ncl) mert egyelőre nem tudom mikor fog születni a pöcsös! :lol: De jó baba lesz és szerencsés ez tuti :wink:

A mérlegeknek és nem mérlegeknek pedig drukk az ez évi bebabásodáshoz ++++++++++++++

A kicsi csuklik a hasamban, de már vagy fél órája.. :lol: És most nagyon rugdos is, hogy kajáltam. Úgyhogy én most L, nyomok egy ebéd utáni laza sziesztát :lol:
Hja és a Bogi is csuklik :lol: szegény nem bír elaludni miatta :roll: :D és nincs itthon kockacukker :( :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

zöldi ugye hogy milyen szép az a környék?

ceni mér pont kockacukor? csuklásra? :shock: nem értem! :oops:
Vendég

Jó reggelt!

gaby: jó sok dolgod lesz, kitartást neked!

boni: köszi a helyettesítést :D apára fel!

robcsi: aranyosak a rucik :D

kispiskóta: gratulálok :D :D :D sok boldogságot!

áfi: nagyon édes enikő :D :D olvastam a szöveget, nagyon jó!

snufi: mi volt a dokinál?

ceni: tegnap jól esett az eső, tényleg. szerencsére én a lakásból néztem csak. tetszik a pocifotó.

szilbee: örülök, hogy minden oké.

lili: alakul a görbéd. :D drukkolok++++ visszajelöltelek az iwiwen.

szeri: hamarosan te is a kezedben tarthatod a babód :wink:

purc: szépen nő a pocid. tetszik a fotó :D

csikken: hogy vagytok?

babancs: nagyon cuki domcsi baba :D szépen fejlődik :D

melcsi: lassan kibújik most már a babód :D jó vásárlást mára!

bettike: szépen alakul a hőd, drukkolok++++

szirmi: hogy vagytok?

coca: jó hír, hogy legalább az adatok túlélték! hogy tudott ennyi minden egyszerre tönkre menni? :roll:

rólam: hőm 36,9 fok. bettike elvesztette sajnos a mára vonatkozó fogadásunkat. majd küldi nekem a két csokit. játszottam a fertyvel, és ha beírok vmi adatot arra az egy napra, amikor nem mértem, akkor pé szempontjából még esélyes 24. és 27. nap. csak ilyen későn még nem volt pém. pár nap múlva kiderül.

katica
katica30

én meg bak vagyok, de nem hiszek a horoszkópban. karácsonykor születtem. :D

katica
katica30

Boni: Mert ha bekap egy kockacukrot akkor elmúlik a csuklás :lol: Csak amióta édeskével iszom a kávémat, azóta nincs itthon kockacukor, avagy mindig elfelejtek venni :(

Katica: Utána már én is bentről néztem az esőt :) de milyen fantasztikus illat volt!!! :) Görbét nem dobsz?

Coca: Bicajjal voltatok a Balcsinál?

Nem tudok pihenni :evil: A szomszédba vagy húst kloffolnak vagy kalapálnak :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

értem :oops: ezt nem tudtam. azt nem ajánlom, hogy fogd be az orrát, vagy ijeszd meg ......
szegénykém, nálunk is rendszeres volt még otthon anyukáméknál, hogy hajnali 7 kor kloffolták husit, itt meg este 11 kor fúrnak, faragnak :evil:
Vendég

ceni: csak a te kedvedért...

katica Kép
katica30

Katica! A tápegység még javítható lett volna, de az alaplap is kinyekkent, a ház meg kezdett szétesni. Sulinetes "óccsó gép" volt apa szerint, de szerintem csak Murphy ügyködött.

...mint ahogy a ciklusomat illetően is: tegnap volt pé-m apa meg az ágyat nyomja. fostos szegény, el sem bír mozdulni otthonról, úgyhogy facéran siratom a májusi petémet. :wink: :lol: :(

Boni! Meseszép. "véletlenül" betévedtünk a lezárt területre is...aztán szembejött az udvarias mezőőr. Rengeteg kócsagot, szárcsát, cankót...láttunk. Voltunk a bivalyrezervátumban, erdőben dagonyáztunk fejünk fölött cipelt bicajunkkal, kerekeztünk egyet az épülő autópályán - jelenleg még sivataghoz jobban hasonlít. Bekeveredtünk egy cigánytelepre - a nyócker elbújhat mögötte!
Este halakat zabáltunk, apával pecáztunk, bejelöltük a térképen a legjobb sörözőket...
Szóval szuper volt!

Kép
zölddisznó

katica ez a görbe.... hú de kafa! :lol: de én nem néztem meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jobban vagy? PÉ tegnap volt, remélem elkaptuk! :lol:
Vendég

coca: képeket nem raksz fel a kirándulásról?

katica
katica30

Ceni! Vonattal mentünk Lelléig, csak onnan két keréken.

Kép
zölddisznó

zöldi mikor megyünk római partra halazni?
Vendég

Ceni, én is azért veszek sportmelltartót, ha elindul a zuhatag, akkor tudjak betenni textil pelust is ha kell. A melltartó betétekben nem teljesen bízom szülés utáni tejcicsurgásnál :lol: Aludni is lehet, hogy kényelmesebb :wink: Azért veszek szopist is, mert le van árazva és így nagyon megéri.

Katica, már tuti, hogy nem 19cn-en volt pé-d, így már 15.dpo-n lennél, olyan meg nincs.....Így már csak várakoznunk kell, szerintem két-három nap múlva tesztelj, ha nem esik a hőd :wink:

Pussz. megyek mert indulunk.
Melcsi

Kép
melcsi6

Zöldi párodnak jobbulást! küldtem neked mailt megkaptad?
Vendég

Boni! Jövő héten a csütörtök jó nekem meg esetleg a péntek, mert az érettségi miatt H-K-Sz délután tanítunk. A péntek a Rómain már elég zsúfolt, ha jó az idő, de ha szeretitek a nyüzsit, akkor az is jó!
Ja, mail, igen-igen. Köszi. Ismerem a cuccost, de nekem nincs értelme venni, mert egyrészt van "komoly" mikroszkópom, másrészt meg pontosan érzem a peteérést, amit a görbém, a nyákom, és az eddigi UH-k is igazoltak. De köszi, hogy elküldted!

Katica! Nincsenek képek.

Kép
zölddisznó

...köszi apának jobbulás kívánást!

Kép
zölddisznó

Hú, boni, azt nem is Te küldted...de megnyitottam most, és megkaptam, köszönöm, aranyos vagy!

Kép
zölddisznó

Zöldi én névnapi képeslapra gondoltam, amit ma reggel küldtem! ezek szerint nem kaptad meg! :cry:

BOLDOG NÉVNAPOT!
Vendég

Akkor megkaptad! :lol:
Vendég

Katica! Cupp hegyek!

Kép
zölddisznó

Akkor megkaptad! :lol: legyen csütörtök délután akkor!

többiek?
Vendég

na, munkaidőm végre lejárt. leteszem a lantot..... :lol:
Vendég

Boni! Most nyomulok Gabyval MSN-en, neki jó a csütörtök.

Többiek? Van kedvetek/időtök egy csütörtöki Római-partozáshoz?

Kép
zölddisznó

Ígértem pocak képet, picit homályos, mert telcsivel csináltam....szóval így nézek ki majdnem 38 hetesen :D Kis bálna :D Kép

Még fent van a pocim, úgyhogy nincs mitől tartanom......
Pussz.

Kép
melcsi6

Zöldi én nagyon szívesen mennék, na de ilyen alakkal :lol: :lol: :lol:

Kép
melcsi6

még csak most indulunk.........Apa 2-re ér haza......

Kép
melcsi6

A Bálnák megeszik a hekket! :lol: Nagyobb gond, hogy messze vagy! Basszus, nincs is hasad! Ez 6 hónaposnál nagyobbnak nem néz ki! Hol tartod a babát? Biztos függőlegesen csücsülget!

Kép
zölddisznó

sziasztok.

asszem a ferjem megcsinalta a netet,probakent megprobalom feltolteni a gorbemet :o Kép kep

nincs rajta beagyazodasi holeeses :? :cry:

Kép
monyo83

Monyó! Nagyon király! Nem baj, ha nem volt.

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?