Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
IX. kerületi (Erzsébethez közel) 4-órás munkalehetõség (késõbb otthon is végezhetõ, csak számítógép kell hozzá). Én is itt dolgozom (már otthon, adatrögzítek) csak keresnek még lányokat és kismamákat is foglalkoztatnak! Két féle munkalehetõség van: Reggel 8-12-ig és 17-21-ig (a munkaidõ módosítható, csak állandó legyen) az irodában mindenféle kisegítõ munka, papír (lefûzés, irattározás), adminisztrációs (gépelés, számolás), adatrögzítés. Bejelentett vagy számlás munka. Jó társaság van és elég jó a munka is. Feltételek: számítógép ismeret és gépelni tudás (nem feltétlenül kell vakon). A fizetést most nem tudom de elég normális és a munka tényleg jó fõleg gyerek mellett. Januárban fog megjelenni hirdetés, de ha érdekel valakit az e-mail címre írjatok: katalinnn@freemail.hu
Névtelen
 


Szia Névtelen!
E-mail ment!!

Szia Kata
 
 


Nagyon profi fordítókat keresek németrõl magyarra - könyv fordításához. al2print@axelero.hu
Névtelen
 

 
 

Akit érdekel az Interneten végezhetõ pénzkereseti lehetõség, az látogassa meg a weblapomat! [url=http://w3.netelek.hu/bcs7" TARGET="_top]http://w3.netelek.hu/bcs7[/url]
Névtelen
 


A díjbeszedõ Rt. keres érettségivel rendelkezõ munkatársakat. Jelentkezni lehet: 371-46-27
Névtelen
 


Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e vkinek tapasztalata az állásközvetítõkkel? Mennyire megbízhatóak?

Már jó ideje keresek otthon végezhetõ munkát. A hírdetési újságokban pl. közvetítõ irodák hírdetnek és irodától függõen elkérnek 6500.- félévre vagy egy évre regisztrációs díjként.
Ezzel nekem két problémám van.
1. ha befizetem a díjat, még nem biztos, hogy tudnak számomra megfelelõ munkát biztosítani (addig nem mondanak semmit, amig be nem fizetem a pénzt).
2. munkát szeretnék, amellyel pénzt lehet keresni és nem pénzt kiadni


Légyszí írjon, akinek van tapasztalata e közvetítõkkel!
Köszi, Phaedra
 


Phaedra!

Ilyen helyre ne fizessél!! Csak a pénzt kérik el.
Na jó nekem anno ajámnlottak olyan munkát hogy kis kabala babát csinálhatok darabját 15 Ft-ért (nekem kellett volna megfestenem az arcát) utána meózzák milyen lett lehet hogy át sem veszik ha nem szép, és 1 db-bal kb. 2 órám ment el, pedig kimondottan jól rajzolok, és ügyeskezûnek számítok.
(és a kezdõcsomagot szintén kifizettették)

Szóval: nE!!!!

Próbáld nézni az álláshirdetéseket néha szoktak lenni 4 órás mmunkák.

Mihez értesz? mit szeretnél csinálni?

Katinka
Névtelen
 


Phaedra! Szerintem se fizess! most mennem kell de majd kifejtem ..
Míra
 


Phaedra!

Sajnos én is kerestem munkát, de reménytelenûl!Kép Szerettem volna kiegészíteni a GYED-emet, de akármerre keresgélek, csak olyanokba ütközöm akik elõször pénzzel akarnak lenyúlni a "nagy" kereset reményében.
Pár évvel ezelõtt történt, hogy másodállást kerestem. Ahogy lenni szokott, befizettem 3.000,- Ft-ot. Kis ékszerdobozokat kellett csinálni, kb. 8-at. Ezt be kellett vinni hogy megítélhessék megfelel-e a követelményeknek.
Kértek pár nap haladékot hogy döntsenek. Véleményem szerint nagyon jól sikerültek, de Õk úgy döntöttek hogy nem jó. A szerzõdésben rögzítették, hogy amennyiben a próba jelleggel készített dobozok nem felelnek meg, úgy kapok másik munkát. Hát én hívogattam Õket szinte naponta sikertelenül, de pár hét után meguntam.
Eltelt 1-2 év és jött egy idézés a rendõrségrõl, hogy menjek tanuskodni. Eléggé meg voltam ijedve és lepõdve. Mikor megjelentem a tanu kihallgatáson, kiderült hogy beperelték ezt a kft.-ét csalásért és mivel megtalálták az adataimat nálunk ezért beidéztek. Na akkor megfogadtam, hogy ilyennek többé nem teszem ki magam!Kép Kép Kép

Kati
kfk
 
 


Sziasztok!
Katinka! Míra!
Köszi a válaszokat Kép
Én is úgy gondolom, hogy az már vmi simlis dolog, ha vki munkát keres és így pénzt kérnek tõle Kép (ezért is írtam ide, hogy van e vkinek tapasztalata).
Csak már hónapok óta bújom a hírdetéseket - újság, net -(igaz megszakításokkal) és nem találok IGAZI munkaajánlatot Kép pedig valóban szeretnék otthonvégezhetõ munkát. Az az elképzelésem, hogy a lánykámmal itthon szeretnék maradni három éves koráig és NEM AKAROM bölcsibe dugni. De pénz viszont kellene.
Néztem a távmunka lapot is Kép Sõt, amikor régen (évekkel ezelõtt) bejött a távmunka lehetõség, akkor elküldtem egy adatlapot, azóta sem kaptam róla semmilyen visszaértesítést.

Katinka!
Elsõsorban számítógéppel végezhetõ munkára gondolok: adatrögzítés, levelezés ... Inet lehetõségem van.
Arra is gondoltam már, hogy itthon vállalok irodai szintû alkalmazásokból számítógépkezelõi okítást (WIN98, NT, Word, Excel stb)(sokáig ezt is csináltam a mh-en) olyanoknak, akiknek felhasználói szinten szükségük lenne a munkájukhoz és egy tanfolyamra nem tudnak vagy nem akarnak elmenni a fix idõpontok miatt stb.

Visszatérve az álláshírdetésekre: folyamatosan nézem a 4 órás kínálatot is. Most is felhívtam néhányat és mindegyik közvetítõiroda. Regisztrációs díjat kérnek és nem is keveset Kép
Olyan telefonszámok is meg vannak adva, hogy sokadik próbálkozásra sem veszik fel vagy az automata közli, hogy "átmenetileg nem kapcsolható". Neten is adtam már fel hírdetést és egy csomó link (mármint kamu) e-mail-en kívül más eredménye nem volt.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
De még tudnák mesélni Kép

Miért kérdezted? Esetleg Te tudsz vmit Kép ?
sziasztok, Phaedra
 


Szia Kati!
off Nem értem, amikor írtama levelem, akkor csak Katinka és Míra volt "elõttem". Most, hogy megnéztem, válaszolt -e vki, most látom az üzeneted.

on Ezekben az esetekben (amiket én írtam) itt maga a közvetítõ iroda kér pénzt regisztrációs díj elnevezéssel. Gondolom Nálad és Katinkánál kicsit más volt a helyzet. De ettõl függetlenül nem tetszik és nem is értem, hogy miért a munkakeresõt húzzák le, ha csak úgy dobálnám 5-10ezer forintokat, valószínû nem kéne munkát keresnem. A másik pedig, hogy az állást kináló céget is alaposan lehúzzák (egy régebbi mh-en egy irodát bíztunk meg vadászattal, de az eszembe sem jutott akkor, hogy a munkát-keresõtõl is elkérik a pénzt). Ez elég tisztességtelennek tûnik, hogy ua szolgáltatásért kétszer kell fizetni.

Tudsz azóta vmit a kft-rõl? Kaptál esetleg vmilyen kártérítést? Pusztán kíváncsiságból kérdezem? Ez a munkakeresés olyan reménytelen és egyes esetekben nagyon megalázó is tud lenni Kép
 


A fejvadász cégek a vállalatok számára végeznek szolgáltatást, tehát nekik a vállalatok fizetnek. Ez esetben a munkavállaló nem fizet. Ilyen pl - amit én ismerek - az Adecco. De õk csak "top quality" munkaerõt közvetítenek (minimun menedzserasszisztenseket).
A munkaerõ közvetítõk viszont a munkavállalóknak nyújtanak szolgáltatást, és tõlük kérnek ezért pénzt, a munkaadóval sokszor nincsenek is kapcsolatban, tehát tõlük nem kérnek. Hiába is kérnének, a munkaadók nem fognak ezért fizetni. (Persze azért biztos van egy-két olyan cég, amelyik megpróbálkozik a kétfizetõs rendszerrel...) Sajnos az alkalmi munkákkal fõleg a munkaerõ közvetítõ cégek foglalkoznak. Nagyon sok köztük valóban szélhámos, és csak elteszi a pénzt, aztán kész. Ellentétben a fejvadász cégekkel, amelyek általában nem szélhámos kisvállalkozások.

Arra gondoltál már, hogy körbejárd a fõiskolákat, egyetemeket, és meghirdesd a faliújságokon, hogy szakdolgozatok gépelését vállalod? Mondjuk reklám áron, idegen nyelven is, stb. Erre van kereslet, tapasztalatból tudom, nekem is bejött, mikor ilyen jellegû munkát kerestem. És garantáltan otthon végezhetõ. Ha nyomtatásra is van lehetõséged, akkor érdemes azt is beleírni a hirdetésbe, mert sokan úgy vállalják a gépelést, hogy lemezen adják át a legépelt dokumentumot, aztán a diák nyomtassa ki, ahol tudja.
A másik lehetõség a magántanítványok vállalása, ha van hozzá képzettséged.
Még egy: gyermekfelügyelet (saját lakásodon). Sok szülõnek lenne szüksége olyan emberre, aki egy-két órára vigyáz a gyerekre. Ez esetben a gyerekorvostól, a védõnõtõl is megkérdezheted, hogy tudnak-e olyan anyukát, akinek ilyen szolgáltatásra lenne szüksége.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Szia Phaedra!
Nem tudok semmit arról a kft-rõl, de mondom ez már jópár éve történt.Az a baj, hogy úgy vannak megcsinálva ezek a mondvacsinált szerzõdések, hogy hitelrontásért még Õk jelenthetnek fel, ha nemtetszésedet fejezed kiKép Kép
Nagyon nehéz Õket felelõsségre vonni.

Kati
kfk
 
 


Sziasztok!

Egy új termék forgalmazásával némi keresetkiegészítésre van lehetõség.
Ez egy gátizom erõsítõ/ lazító labda, aminek a segítségével fel lehet készülni a szülésre, elkerülhetõ a gátmetszés, illetve a szülés után megerõsíthetõk a gátizmok, helyrehozható a stressz inkontinencia(vizeletcsepegés), javul a szexuális élet minõsége.
A feladat a terméket ajánlani terhes kismamáknak,bemutatni a védõnõknek, illetve eladni gyógyszertáraknak.

Ha érdekel, keress márc.24-tõl a 20-562-5304 vagy a 430-1766 telefonon, vagy írj az smkft@acenet.hu címre.

Bernadett
Bernad
 


Alkalmi pénzkereseti lehetõség!

piackutatásához keresek (folyamatosan) embereket.

Aki kedvet érez ahhoz hogy végignézzen egy bemutatófilmet és utána elmondja véleményét írásban vagy szóban ajándékcsomag vagy utalvány ellenében az jelentkezzen.

email: mira@mailbox.hu vagy 70/319-88-22
 
 


Páran kérdeztétek: nos ez nem MLM sõt nem is utazásszervezõi dolog.

Annyi az egész hogy egy televizíós program összeállításáról szeretné egy piackutató cég a véleményeteket.(õk kérdeznek pár dolgot mi tetszik mi nem és a végén kapsz érte vásárlási utalványt vagy ajándékcsomagot mint a fáradozásod jutalma.
tehát nem kell semmit sem vásárolni.

Ez teljesen alkalmi jellegû, általában 1 vagy 1,5 órásak néha több, de mindig elõre lehet tudni hogy mennyi ideig tart. és persze a díjazás is attól függ.

Míra
Míra
 


Alkalmi pénzkereseti lehetőség!

piackutatásához keresek (folyamatosan) embereket.

Aki kedvet érez ahhoz hogy végignézzen egy bemutatófilmet és utána elmondja véleményét vásárlási (2000- akár 5000Ft-os) utalvány ellenében az írjon nekem.

Ezek a csoportos beszélgetések alkalmi jellegűek, 1,5 órásak általában, és csak a jelenlevők véleményére kíváncsiak, nincs rossz válasz.


email: mira@mailbox.hu
Míra
 


a Securior Hungary Kft alábbi munkatársakat:

éjszakai munkakörbe:

pénzfeldolgozó
adatrögzítő
értékkezelő

Tel: 30/996-2957

www.securicor.hu
Névtelen
 


Sziasztok!!

Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Ha valaki tud valamit a Kelet Média Kft-ről kérem írjon egy pár sort róla, mert szeretnék tőlük bedolgozós munkát, de kicsit tartok az ilyen dolgoktól, de valamit kell tennem mert kisgyermekem van.
Brgig
 


Sziasztok!

Elmaradtam egy munkával és segítségre lenne szükségem. Keresek valakit, aki valamennyire ismeri az Autocad-et, valamennyire tud rajzolni, a gépén meg is van a min. 2000-es verzió és az elkövetkezendő 2 hónapban van szabadideje.
Egyszerű, kicsit műszaki jellegű másolás és elég sürgős lenne.
Köszi!
Emmama1@freemail.hu
 
 


Brgig!
itt a honlapjuk
http://web.axelero.hu/kmedia/
Kriszta
Nyanya
 


Brgig!

A bedolgozás azt jelenti náluk,hogy befizetsz kb.4500FT-ot és ezért küldenek egy halom reklámanyagot amit a megadott címekre kell postáznod a neved és telefonszámod megadásával.Ha valakit érdekel az ajánlat,felhív téged és neked fel kell venni az adataid majd továbbítod a cégnek.Akkor fizetnek neked,ha esetleg összejön az üzlet a partnerrel.Vagy is ,ha a hitelt folyósítják a partnernek.Szóval Te befekteted a 4500Ft-ot,dolgozol és lehet,hogy egy forintot sem kapsz mindezért.Én ezt onnan tudom,hogy válaszoltam egy hirdetésre és 900Ft elküldése után megkaptam ezt az infot.Szóval megint bebizonyosodott,hogy ahol homályosak a feltételek és csak annyit írnak,hogy otthon végezhető munka az a munkavállalónak nem annyira előnyős!

Remélem tudtam segíteni:Jucus


Meg tudja valaki mondani, h mit kell csinálnia egy TELEMARKETINGESnek.
Köszönöm
P
 


Szió!
A telemarketinges azt jelenti hogy telefonon keresztül bonyolítasz le bizonyos munkát.
Leggyakrabban hírdetéseket, megrendeléseket veszel fel, ugy hogy hívogatsz embereket (címlistából v. telefonkönyvből).
Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Nemzetközi informatikai cég keres telefonos munkatársat minden hétköznap 3 órára.
(11-14, 14-17, 17-20 órás időtartpmányban)
Fix fizetés, felvételi feltétel: min. középfokú végzettség.

Érdeklődni: 436-0690 12-19 óráig naponta
 


Kisbaba mellett végezhető, jól jövedelmező "másodállást" tudok, ha valamelyikőtöket érdekli, írjon!
(Nem borítékolgatás, nem valami primitív, gagyi dolog, és nem kell hozzá semmi, a munkát betanítom.)
flp_av@freemail.hu (a tárgyba írjátok már bele, hogy BABANET)
 


Dózsa György Gimnázium 4 ÓRÁS könyvelői állás betöltésére keres embert.

feltétel: mérl. kép könyvelői végzettség, TTG program ismerete

Az állás betölthető: 2004. dec.1-től

Pályázatokat Dózsa György Gimnázium, 1151 Bp. Fő út. 70. szám alá október 22-ig lehet küldeni.
Érdeklődni: 307-64-23 tel. számon
 


Ezt most olvastam a metroban:

Vezető piackutató keres 11 napig tartó UTASSZÁMLÁLÓI feladatra érettségizett embereket.
Jelentkezni lehet: 452-3093 (15.00 óráig, de lehet hogy még holnap is lehet)

Kereset: 70-80.000 Ft
 


Flp_anna! :-DDD
Örök hálám neked! :-*


Sziasztok!
Nem csalás, nem ámítás!!!!!
http://www. mgdata. hu/webset32. cgi?DAT-X@@HU@@18@@163817204
Remélem jól linkeltem be az oldalt. Én ma jöttem tőlük, szerződés a kezemben, 1-2 héten belül várható, hogy munkát is kapjak, ha minden jól megy.
Jelenleg nagyon keres a főnökasszony, és meg is fogja hirdetni 1-2 héten belül pécsi, debreceni, fehérvári, győri, miskolci és szegedi munkavállalókat.
Ha valakit érdekel, kérdezzen, hátha tudok válaszolni, ha nem akkor biztos szívesen segítenek nektek, ha felhívjátok őket!

 
 


Ismét szükségem lenne két(-három) emberre.
Ha valaki munkalehetőséget keresne napi kb. 2 órai időtartamban, részleteket itt talál:
http://gportal.hu/portal/anna-mlm/
A "GYED-en, GYES-en" oldalt ajánlom szíves figyelmetekbe! :-)
 


Sziasztok Anyukák!

Ha van időtök a gyerek(ek) mellett és egy kis pénzt is szeretnétek keresni jelentkezzetek AVON tanácsadónőnek. Díjtalan belépés, befektetésmentes jövedelem-kiegészítés, világszínvonalú kozmetikumok. Évente 13 új katalógus, jól startolóknak ajándékok.

Ha ajánlatom felkeltette az érdeklődésedet jelentkezz és írj.
 


Sziasztok!

A www.bababolt.com -on található termékekből katalógust szeretnénk készíteni (hordozókendők, szoptatós ruhák, szoptatós párnák, mosható nadrágpelenkák (MoNaPel)), és ehhez szükségünk van dekoratív, fotogén mamákra és babákra (0-3, 1, 3-4 és 6-7 hónapos, 1 és két évesekre)

Honorálni a fotózáson való részvételt termékeinkkel tudjuk.

Kérlek Benneteket, ha jelentkezni szeretnétek, írjatok a virag78@axelero.hu -ra, és küldjetek magatokról és a babátokról fejenként 2-3 képet.

Előre is köszönöm,

Virág
 


Szisztok szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy othon végezhető jól jövedelmező,munkát.nem kell hozzá csak internet és te!ha érdekel kérésre tájékoztatót küldök, mariann10@freemail.hu

ÜDV:Mariann
 


Sziasztok Kismamák!!
A fentebb hirdetett hölgynek befizettem az őálltala elöre kért összeget,ez volt kb.másfél honapja azóta se történt semmi!!!
Csak ugy szoltam!!KépKép
ANDI
Vendég
 


Sziasztok! Bár nem vagyok kismama, de kismamát keresek. Pontosabban olyan kismama jelentkezését várom, aki már dolgozott könyvelőként, és szeretne visszatérni félállásba (vagy 6 órába) dolgozni. A munkahely a Petőfi híd budai oldalán van és egy multi pü-i osztályán kellene könyvelni. Tehát angolul is kell tudni (sajnos).
Ha valakit érdekel, keresse meg Bob Andrást (06-20-569-81-50) vagy küldjön egy önéletrajzot az andras@fodorhr.hu-ra (http://www.fodorhr.hu/accountant.htm).

Miklós
 


 


Munkatársat keresek számítógépes programozói munkakörbe.

A feladat add-on-ok elkészítése lenne egy speciális, kevéssé ismert OLAP adatbáziskezelő nyelven.

Mivel a megrendelőim (Porsche, Mannesmann) annyi feladattal láttak el, hogy egyedül már nem tudom elvégezni a munkát, ezért olyan tapasztalt és komoly szándékú informatikus kismama (vagy kispapa) jelentkezését várom, aki GYES mellett napi 3 - 4 órában ki tudna segíteni.

Elvárások:

- legalább 3 év programozói gyakorlat
- C, C++, Cobol, VB prog. nyelvek közül legalább egynek a mély ismerete
- angol és/vagy német középfokú nyelvismeret
- precizitás és elhivatottság
- számlaképesség
- saját laptop

A feladat 1 hét betanulás után otthonról végezhető.

A kereseti lehetőség mindig projektfüggő, irányadónak tekinthető a 2000 - 2500 Ft órabér.

Várom a bemutatkozó leveleket fényképes tömör önéletrajzzal a vezer.nora@freemail.hu címre.
 


Válogasson kedvére közel 500 féle munkaajánlat közül.
otthon ill.külföldön végezhető munkákat ajánlok.
Édr:sota10......free
NEM PIRAMIS MUNKA
 
 


Új lehetőség FARMASI kozmetikumokkal!

Törzsvásárlók, tanácsadónők, hálózatépítők jelentkezését várom a hazánkban még teljesen új kozmetikumok, babaápolási termékek forgalmazásához.

Ingyenes a belépés!

Bővebben a honlapomon tájékozódhatsz!
http://farmasi_kozmetikum.mlap.hu
Ha kérdésed van, akkor írj bátran! Számíthatsz a segítségemre!
Várlak a csapatomba! Kép Kép Kép Kép
 


Új,külföldi cég ékszerek katalógusból történő forgalmazásához munkatársakat keres az ország egész területéről!
Képzettség nem szükséges!

Bővebb tájékoztató:
www.divatekszer.5mp.eu

sbstrade14@gmail.com
 
 


Sziasztok!

Ha gyerekek vagy munka mellet részmunkaidős tevékenységet, mellékállást keresel kérlek írj privit. Ez valós munka. Nincs belépési költség. Nincs kötelező vásárlás és nem kell házalni sem. A befektetett munkád rövid időn belül megtérül.

Kellemes napot!!!!!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Keres - kínál

Jegyzetfüzet:

 

cron