A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Tini! Köszi! Nagyon remélem! :wink:

Kép
vikike0429

Elköszönök mára.
Jó éjt!!!!!!!

Kép
vikike0429

Köszi Csajok az infót a cikkel kapcsolatban.

Lexi:
Még mindig semmi hányinger? Nagyon jól érzi ott bent a bébi magát. Megnéztem neked a Kínai Horoszkópot mely szerint lányotok lesz. :D

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Estrella
Már én is néztem a kínai horoszkópot, helyesebben évek óta nézem, de nekem mindig lányt írt. :) Ami persze nem baj, de ugye a népi megfigyelések szerint ez a tünetmentesség kisfiúra utal. Mint tudod én mindig is lánypárti voltam, úgyhogy csak örülnék neki, ha bejönne. És bár tudom, hogy tilos, de már egy csomó gyönyörű kisszoknyát vettem az elmúlt években. Tünet semmi, csak azt hittem már megszoktam az egyedüllétet, de úgy érzem magam, mintha egy felcsinált kiscsaj lennék egyedül. Persze elvagyunk mi ketten is, csak az én életemben minden másképp alakul, mint szeretném, és mindenhez túl hosszú kerülőút vezet.

Gondolom az nem normális jelenség, hogy a vénám még mindig tiszta csomó és nagyon fáj az altatás óta. Már ezerszer beborogattam, de nem javul.
Vendég

Jó reggelt!
Lexi! Erről lemaradtam....Miért vagy egyedül? Persze, ha publikus. :oops:
Örülök, hogy jól vagy, remélem jól is leszel végig! :wink:

Szép a vonaézóm, csak nem lép...... :twisted:

Kép
vikike0429

Lépett. :lol:

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Lexikém! Én nem a BMC- be jártam a kezdet kezdetén, hanem a Konc magánrendijére, és csak ha ha itthon nem tudtak valamilyen vizsgálatot megcsinálni, akkor mentem a BMC-be, na meg a leszívás után folyamatosan oda jártunk, most pedig már ismét a magánrendire kell járjunk, amióta a HCG eredmény megvolt! Azt mondta, hogy 12- 16 hétig figyelni akar ő minket, és utána járhatunk itthon helyben!
Még valami ecetes hidegvizes ruhával borogasd, hátha az beválik!!
Azért ne add fel, hátha a párod megváltozik! Úgy tudlak sajnálni, bár ez rossz kifejezés, ne haragudj érte!!!!!! :cry:

Benszikém de eltűntél, ha megint nem pihensz véged lesz!!! :D :D :wink:

Bár az én tüneteim szerint lány lenne, bár annyira mindegy lenne már, csak itt legyen velünk!! :D

Kép
tini75

Tini,
Ha megkérdezhetem, hogyan lehet Koncz magánrendelőjébe kerülni?
Ha esetleg nem titok, kérlek írd meg, akár priviben is! Ha nem, az se baj. :)
Köszi: Bea
rebe
Dunaharaszti

Helló Lányok!

Lexike! Látod, hogy telik az idő, éppen négy hete volt a beültid és az én első inszemem:-) Remélem hamarosan a Te sorsodra jutok. Boldog babásodást Neked, és fel a fejjel, Te naygon erős csajszi vagy. Biztosan rendbe jönnek körülötted a dolgok!

Ballagyo, Vikike: köszi a drukkot, szintúgy megy nektek is a szorítás!

Nelllike: egyetértek, most már tényleg húzzunk bele, gondolom Gabicsibe is szívesen csatlakozik! :wink:

Madrin: remélem már jobban vagy!!!

Sziasztok! Brumi
brumi_30

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi van most a várólistával? mindenképpen érdekelne, mert ha van várólista, akkor fel kéne majd jelentkeznünk, ősz környékére!
Nefke
nefke

Inszemes csajok!

Engem ne hagyjatok ki!!!! Én is megyek május végén, június elején! És persze én is javítani akarok a statisztikán, ami eddig elég siralmas.
sharon

Sziasztok lányok!

átjöttünk anyuékhoz , mert otthon még egy szelet kenyér sincs :oops:
Tegnap elcsoszogtam a legjobb barátom meglepetés szülinapi partijára, belehaltam volna ha kihagyom:)
A vége az lett hogy nagyon fájt a hasam mert folyamatosan röhögtettek:)
Remélem nem csnáltam mahgammal rosszat végülis nem mozogtam, mert ültem végig, a nevetés meg nem árthat:)

elvileg kedden megyek vissza varratszedésre meg a Konchoz,hogy mi a további teendő, szóval aki akkor jön azzal jó lenne találkozni:)
madrin

Szia!
Örülök, hogy jó volt a buli. Talán egy kicsit sikerült kikapcsolódnod. Fáj még most is a hasad? A varratszedés már nem lesz olyan gáz, ugye? Gondolok majd rád kedden!

Kép
vikike0429

Lexi!

Nekem is lettek csomók a kezemben az altatást követő vénagyulladás kíséretében, jegelni kell meg Veneruton krémet (vagy más valami érvédő hatású krémet) kell kenni rá, de ha már csomós akkor mindegy. Nekem február közepén volt a leszívás és a csuklómban és több helyen a karomban még mindig ott vannak a csomók. Mástól is hallottam, hogy ilyen lett a karja, ez az altatókoktélban lévő egyik szer miatt van, azt írják nem gyakori mellékhatás, ahhoz képest én már elég sok mindenkitől hallottam, hogy mégiscsak csomós gyulladt lett a vénája.
gombahölgy

Sziasztok!

Brumi, milyen gyorsan eltelt az idő! Csináld azt, amihez kedved van, csak ne erőltesd meg magad! Szorítok nagyon, hogy sikerüljön!

Madrin, jó hogy túl vagy a műtéten. Sajnálom, hogy fáj a hasad. A nevetés biztos csak jót tett és meggyorsítja a gyógyulásodat :) Vigyázz magadra!

Nekem meg még mindig nem jött meg rendesen :( Nem küldenétek hozzám is egy kis pirikét? Még sose volt ilyen, hogy 3-4 napig barnázzak előtte :( Asszem veszek egy forró fürdőt és iszom egy Martinit :wink:

Pusszantás mindenkinek! Jó pihenést és előzetesen is Boldog Anyáknapját az Anyukáknak és a Kismamáknak! :D
süni76

Sziasztok!
Én is vagyok,. gyorsan visszaolvasok, és jövök!
tegnap éjszaka előtt már nem erőm, aztán időm, majd ma egész nap aludtam, vasaltam, főztem, és megint itt vagyok!!!! Dolgoozm....vagyis úgy csinálok!!! :lol: :lol:
Vendég

Süni
A hormonok miatt nekem is rendszeres volt a barnázás, pedig előtte minden tökéletesen működött. A Decapeptyl alatt is végig barnáztam.

Brumi
Pihengessél ám. Ilyen időben úgy sincs kedve kimozdulni az ember lányának.

Estrella
Dolgoztál ma is?

Gombahölgy
Nekem mindkétszer sikerült ezeket a tüneteket produkálnom. Véletlenül nem tudod, hogy Venorutont használhatok most is? Sajna nincs itthon, de végülis a gyógyszertárban meg tudom kérdezni. Jó lenne, ha valami segítene, mert elég fájdalmas és lesz egy 7 tantárgyból álló szigorlatom, ami nagyon durva lesz.
Vendég

Sziasztok!

Sharon! Dehogy hagyunk ki! :wink: Ott a helyed neked is a "szivecskés" táblicskuba :)

Látom nem volt ma nagy forgalom. Én is főztem ma, pihengettem, sétáltam ilyesmi, de persze nem erőltettem meg magam, csak mindent úgy "lightosan". :)

Brumi! Pihenés, pihenés, pihenés! Ha összejött valami , akkor kb. holnap kezd beágyazódni ! Úgyhogy nyomjad az ágyat, de rendesen! :wink:

Puszi mindenkinek, Nelli :)
nellike

Kriszti! Azért ne vidd túlzásba a melót! Pihenj is néha!

Kép
vikike0429

Na, talán képben vagyok, de nem igérek semmit!!!

Lexi!
Elég hamar kidobtak a BMC-ből!!!!Ez tényleg meglepő!!!De tudod, kell nekünk a hely, és az idő a doktorunknál!!! :wink: :lol:

Nefke!
Sztem neked nincs várólista...csak a konzira jelentkezőknél....Ők kapnak olayn nagy sokra időpontot....Nekem is az mondta a Drága Irénke, hogy májusban elég ha telefonálok, és megejtjük a vizsgálatokat ha júliusban kezdeni akarunk!!!Remélem így van!!! :lol:

Sharon!
És javítani is fogsz!!!!!! :wink: :lol:

Süncikém!
Ha nem kéne dolgoznom, beneveznék én is egy martinire....A pirit pedig küldjük,látod, Mandához is eljutott!!!! :lol:

Viki!
Próbálok!!! :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!
Kriszti! Mikor fogsz telefonálni időpontért?

Kép
vikike0429

Sziasztok!
Kriszti, elég lesz májusban jelentkezni ahhoz, hogy júliusban kezdhessetek, de szerintem nem elég telefonon. Legalábbis nekem Szűcs doki azt mondta, hogy menjek be 1,5 hónappal a tervezett kezdésünk előtt.
Ja, ma róla álmodtam. Úgy látszik, elvonási tüneteim vannak... Azt álmodtam, hogy elmegy a BMC-ből. Remélem nem válik valóra! :(

Lexi, köszi az infókat, de én utóljára januárban szurkáltam magam. Az Utro-t használtam utoljára (április 10-én). Most meg május van és itt szenvedek ezzel a barnázással. Mindegy, majdcsak megjön, csak nem szeretem ezt a "bekészülős" időszakot.

Pusszantás mindenkinek!
süni76

Szép napot mindenkinek!
Itt egész jó az idő, már az erkélyen ültem.... :lol:

Viki!
MOst hogy írtad, leesett, hogy már május van!! :lol: Úgyhogy holnap felhívom őket, mikor lenne aktuális.....Nem tudom, most is 2 minta kell-e páromtól...Ha igen, akkor május júniusban "ad",és ha negatív, akkor kezdhetünk remélem júliusban....
Mindenre felkészülve vagyunk(mert bacink is volt), ezért akarok még májusban mintát adni....Esetleges csúszások betervezve....
Vendég

Sünike!
Én is így gondoltam.... :lol: Irénke mondta, elég lesz ha májusban telefonálok, megejtjük a kötelező vizsgálatokat,(találkozás régen látott doktorunkkal is), és megbeszéljük a folytatást....Én olyan május közepe, vége fele szeretnék menni, lesz sajnos nőgyogyi vizsgálat..... :oops: Úgy útálom!!!!!!!! :lol:
Vendég

Brumi!
Örülök,hogy jobban vagy!
Timcsi!
Nem volt nagy pihi,de azért igyekszem!Tegnap a nagyimhoz mentünk anyáknapozni!Este meg szülinapi partyra!Te jól vagy?
Lexi!
Én majd csak 14-én megyek UH-ra és akkor leszek kidobva a Bmc-ből!
Bár kedden megyek receptért és lehet,hogy megejti az utolsó UH-t nem tom,majd meglátjuk!
Süni!
Reméljük elér hozzád Télapó!
Vendég

Jézusom!!
Most, hogy figylemesen elolvastam az előző oldalt, akkor látom, legalább 10 hsz kimaradt az életemből!!!!! :lol: :lol:

Lippa drága!
Lehet siker koronázza a beszélgetésed???Nem kiabálok el semmit, de cudarul vagyok!!!!!És lehet nem a vírus miatt!!!! :wink: :lol: :lol: Tudod, mi próbálkozunk!!! :oops: :oops:

Csibe!
Már nem sokáíg tart ez a "karcsú" állapot!!!Remélem!!!! :lol: :lol:
A szurival kapcsolatban ne aggódj!!!!Én bőr alá adtam.....Nem is tudom, lehet e izomba adni!!!! :oops: De úgy tudom nem.....
Vendég

Na, akkor egy új tábla!!!!
Holnap Tini megy Uh-ra, Ballagyó is , és Rebe ismegy a BMC-be...., valamint Málna kezdi a stimut!!!!Jó mozgalmas nap lesz!!! :lol:

És Nefke!
Ha nem baj, visszatettelek, hiányoztál belőle....És remélem nem baj!!!Te is hozzánk tartozol, még ha egyenlőre nincs is lelkierőd jönni!!!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Süni! én mindig 2 napot barnázom mensi előtt, de már az is megörjít. Most meg alig van meg. 2 napig volt "rendes", ma meg már megint olyan barnás valami. Ki érti ezt? Na, mindegy majd júliusban gondolom mindenre fény derül.
Kriszti! Nőgyogyis vizsgálatot sztem mindenki utálja. Kitartás hozzá!!!!!A bacik miatt kell a Párodtól a két havi minta? Kíváncsi vagyok, majd nálunk hogy lesz. Amikor voltunk a spermavizsgálaton, és bementem vele.... :oops: De ezek szerint majd, ha fel fogunk járni mi is, akkor többször kell ilyet "csinálnia"....Bocss, hogy ilyenekkel untatlak Titeket, de napról-napra többet agyalok azon, mi lesz majd velünk!
Nézem a táblázatot...Csibének a napokban meglesz a babája??
A holnapi napra MINDENKINEK drukk, aki megy a BMC-be!!!Majd gyertek a hírrel!

Kép
vikike0429

Viki!
Elméletileg 2 negatív minta kell, vagyis az első lombik előtt annyi kellett...Annyi minden változott!!Nem tudom...De óvatosságképpen megejtjük májusban, ha gond lenne, még lesz idő kikúrálni,és újra mintát adni! :lol:
És nem untatsz.... :lol: Azért vagyunk, hogy megkérdezd, ha valamit nem tudsz..... :lol:

Elvileg nekik nem kell sokszor adni, a kezdeteknél, hogy nincs e bacija, és a leszívás napján.....Szerencsés emberek..... :roll: :wink: :lol:
Régen én is barnáztam mensi előtt 2 napot, majd kemény 1 nap mensi, és ismét 2 nap barnázás...Hamar letudtam!!! :lol: :lol: A laparom óta fél nap barnázás, 1.5 nap mensi, majd 1.5 nap barnázás...Én is szerencsés vagyok!!!! :roll: :lol:
Vendég

Lányok, Timy-ről tudtok valamit?????? Nagyon régen láttam. Remélem minden rendben van!
Babykáról nem is beszélve, de gondolom ő is pihizik most :(
süni76

Sziasztok,
Kriszti én is holnap kezdem a stimut :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok Lányok!
Én is itt vagyok végre,haza keveredtünk!Megünnepeltük anyósom 60.szülinapját,ettünk,ittunk,jót mulattunk :D

Kriszti
Kívánom,hogy te is úgy járj mint Réka!Mire mész a Bmc-be már legyen pocaklakód :D

Sharon
Én is itt vagyok még ezért nem maradsz egyedül!Aztán kézenfogjuk egymást és megyünk a tábálat tetejére :lol:

Gil
Rád is vonatkozik!!

Nellike,Brumi
Rajtatok a topik szeme!!!Hajrá!!!Küldök tapikat a siker érdekében :D

Kép
gabicsibe

Sünike!
Timy a babásba sem nagyon ír....Legalábbis nem olvasom!11-én megy UH-ra, azt hiszem!!Addig kis pöttömkét növesztgeti!!! :wink: :lol:

Baby viszont valóban el van tünve.....De megértem, kell kicsit regenerálódni!!!! :(
Vendég

Csibe!
Jogos!!!!!!!Csak én a szuri kezdést írtam be....(nem tudom miért, azt szoktam), és igazad van , a stimu csak holnaptól indul.....A vérvételi időpontod legalább jó??? :oops:
Vendég

Gabi!
Ezért is nem csinálok tesztet, majd ha lesz nőgyogyi vizsg. akkor kiderül minden....Bár még korai is lenne.... :lol: És remélem bevállnak a jóslatok!!!Valaki egyszer aztírta, érzi, én még meglepetést fogok okozni!!!!! :lol:
Vendég

Köszi Kriszti, már én is gndolkoztam, hogy a táblázat alsó részében még elférnék, de valami visszatartott. :roll:

A várólistáról nem tud valaki valamit?
Nefke
nefke

Nefke!
Ne tartson vissza semmi!!!!Itt a helyed!!!!Megértjük, ha ritkán jössz, de mindig szeretettel várunk!!!!! :wink: És azt hiszem, ezt a többiek nevében is mondhatom!!!! :roll:

Én már írtam neked a várólistáról!Vagy nem az érdekelt???? :roll:
Vendég

Nefke
Szerintem a dokit kellene megkérdezned,mostanában nem volt szüksége rá senkinek!Úgy emlékszem

Kriszti
Úgy legyen :D Szorítok!!!!
gabicsibe

Gabi!
Drága vagy, köszönöm!!!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nefke
Ez a várólistás dolog úgy müködik, hogy ugye mi voltunk ápr.17-én Szücs dokinál. Megcsinálta a nőgyógyi vizsgálatot és a férjem pedig adott mintát.
Megnézte a naptárját és mondta, hogy júniusban még van a lombikra időpontja. Megbeszéltük, hogy kb. mikor kezdődik a köv-ő mensim és hogy mikorra jön ki a 20-23.nap, ő még azt is megnézte, hogy kezdéstől számítva, mikorra jön ki a +14.nap, ugye amikor vissza kell menni UH-ra vérvételre és beírt a naptárjába jún.4-re. (akkor kezdődik a köv-ő két szuri). Hát egy pár napot csúszom, remélem belefér. Ja és visza kell mennem a 20-23.nap körül, akkor fogja felírni a gyógyszereket.
Bocsi, kicsit hosszú lettem.

manda

Manda!
Neked nem lesz 3. napi vérvételed?????? Nekem azt is mondta Irénke! :shock: Mert 9 hónapot kihagytunk!Így 2 X kell felmennem, mert ugye a vérvételnél nem lesz nőgyógy vizsg. :oops:
Holnap mindenképp telefonálok én is!!!!
Vendég

Kriszti
Nekem Szücs doki nem mondta. Biztos szóltak volna! :?

manda

Lányok!!

Szükségem lenne egy kis segítségre! Én tavaly december óta nem voltam a BMC-ben és fogalmam sincs, hogy hogy működik ez a vizit díjas baromság? Május végén szeretnénk kezdeni, előtte mintát kell adnia a férjemnek és ha OK minden, akkor indul a második inszem. Csak a fizetésről nem tudok semmit. Minden infó, hasznos tanács érdekel. Előre is köszi.

És csak nagyon óvatosan és zárójelben említeném meg, hogy 4 napja késik... Bár nem hiszem, hogy ilyen mákom lenne, nekem még az életben nem volt szerencsém semmiben, mindenért kő keményen megdolgoztam. A babáért is évek óta küzdök, de még nem merek tesztelni, eddig minden reményteljes késés utáni tesztelésem negatív lett. Még egy pár napig áltatom magam, jól esik, bár az eszem szerint... de szerintem ti tudjátok milyen érzés reménykedni úgy, hogy közben az eszed mást mond! Azt hiszem bonyolult nő vagyok. Tiszta hülye vagyok, félve megyek pisilni is...
sharon

Manda!
Majd telefonálok holnap, és memgkérdezem...Bár lehet nem mindenkinek kell...Nekem magas volt a prolactinom...Lehet azért???? :shock: Ne aggódj, biztos mondta volna a dokink!!! :wink:

Sharon!!!!!!!!!!!
Én mindenestre szorítok, hogy a teszt pozitív legyen!!!!
Pont azért , mert keményen küzdöttél, megérdemled!!!Persze mindenki aki itt van!!!!És a legutolsó kismamink (akinek kiderült) spontán jött össze...Miért ne folytathatnánk mi a sort???? :roll:
:wink: A vizitdíjas őrület engem is érdekel..... :oops:
Vendég

Sziasztok!
Itt vagyok, bár egész héten dolgoztam, leltároztunk...stb. kész vagyok. Most 3 napig hála nem megyek. Szerdán megyünk genetikára az Istenhegyi útra. Remélem minden rendben lesz.
Kriszti:
Holnap felkeresek egy spinningtermet végre, nem húzom tovább, ma szembesültem "fantasztikus" alakommal, szóval megyek. Apa is elkezdte a fogyókúrát én meg követem példáját. Nyaralásig már alig 2 hónap, valamit produkálnom kell. Hasból hogyan fogyhatok szerinted? (felülésen kívül) Tipp?
Lexi:
Láttam apát a Spárban, egyedül vásárolt a drága?, hát egy szavad sem lehet. :)

Ja, megjött (asszem) :?
Vendég

Estrella!
Ahova én járok, ott kezdésnek egész jó a spinning...Ha gondolod! Nekem barátnőm jelezte, hoyg ő nem jön holnap, és ugorjak be helyette...Itt hétfőn szerdán van 5-6-íg....Ha gondolod, gyere el...Hasra más ötlet nincs...Én napi 200-at csinálok, és még soha nem volt ilyen kicsi!!! :lol: :wink: És még van 1 hónap 20 nap a fogyiból!!!! :lol:

Lexi!
Apus egyedül vásárolt???????????? :shock: :shock: De drága!!!Fejlődik!!! :wink: :lol:
Vendég

Köszi szépen mindenkinek a tájékoztatást.
Pénteken ha megyek vissza a dokihoz aki a küretet csinálta, akkor akarok bemenni a BMC-be is beszélni velük, hogy van 1 fagyasztott embriónk, de azt nem szeretnénk már felhasználni és teljesen új stimulációt akarunk. Sajna nem igazán hiszünk abban az egyben és úgy gondoljuk, hogy ha már a következőből lesz petesejt és sikerül a megtermékenyítés, akkor azt az egyet felajánlanánk valakinek akinek szüksége van rá és tudunk ezzel segíteni valakin. De ez még odébb van és még addig a véleményünk is megváltozhat. Sajnálnánk csak úgy kidobni, bár egy kicsit még félek attól is, hogy másnak adni és ha nekünk nem sikerülne, neki meg igen (bár remélem ezt nem mondják meg utána), akkor az biztos rossz lenne. Szóval ez még nem annyira 100%, hogy felajánljuk, de most arra hajlunk.
De mi semmiképpen sem szeretnénk azt az egyet, már nem hiszünk benne.
Remélem pénteken minden rendben találnak és akkor meg is tudjuk beszélni, hogy mikor mehetünk legközelebb.
Amúgy nem tudjátok, hogy ég mindig 5 lombikot támogat a tb?
Nefke
nefke

sharon, kriszti

A vizítdíjról kérdeztetek: minden alkalommal, amikor mentek vinni kell egy vizitdíjas nyugtát. Ha a párotok is megy vizsgálatra, neki külön is kell. Lehet a főbejáratnál váltani az automatából (elfogad fémet és papírt is), vagy a kaputól jobbra van egy kis iroda, és ott is lehet kérni. Jó, ha már előre vesztek egy párat a 300 Ft-osból.
Szóval ezt a kis nyugtát fogja a recepciós kérni! :) Hülyeség, de hát ez van. :)
rebe
Dunaharaszti

Bocs, a kaputól balra van az iroda, ha befelé megyünk!

Én először nem vittem, úgyhogy a recepciós vissza is küldött, mielőtt bármit is beszélhettünk volna, és újból végig kellett állnom a sort.
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Ritkábban jövök, de azért olvasgatlak titeket, ha van időm. Remélem, mindenki jól van!
Az anyák napja azért kicsit mélabússá tett estefelé... Minket fognak-e vajon köszönteni valaha ezen ünnep alkalmából???????

Gabi!
Köszi, hogy nem hagytok ki az inszem-csodavárók köréből! :))) Ma meginogtam egy pillanatra, hogy van-e értelme, ha eddig nem sikerült... De aztán újra összekapom magam, és várom is, hogy mehessek majd! Te mindjárt kezdesz!!

Nefke!
Örülök, hogy azért már a folytatás motoszkál a fejetekben. De nem arról volt szó, hogy a fagyis nem számít bele az ötbe? Akkor se próbálkoznátok azzal a picurral?

Sharon, Kriszti!
A vizitdíjról még annyit, hogy lehetett még fent a kocsibejárótól balra is venni, és ott soha nem állt sor, de csak de volt nyitva, úgy emlékszem. Persze annyi minden változik örökké, hogy lehet, már máshogy működnek a dolgok, én nem voltam mostanában, jobban tudják a jelenleg odajárók.

Sharon!
Háthaaaa:)))) Mekkora poén lenne, nem? :lol: Reménykedni mindig lehet, szerintem! Drukkolok!

Réka, Tini, Lexi, Benszi Kismamik!
Hogy vagytok? Nektek eszetekbe jutott, hogy jövőre már kaphattok virágot anyák napján?

Madrin!
Örülök, hogy túl vagy a műtéten, nekem is volt, és emlékszem, milyen pocsék utána! Meg a köldököm olyan félelmetes lett :shock: . Neked nem? Jobbulást!

Estrella!
Te is kigömbölyödtél? A hasformáló-tipp engem is érdekelne. Lehetőleg ne kelljen koplalni és izzadni, és gyors legyen :lol: :lol: :lol:

Aki arra vár, hogy megjöjjön, annak kívánom a pirit, aki épp retteg tőle, annak az ellenkezőjét!
Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek! Jó éjt!
gil

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?