Judy most olvasgattam vissza, szerintem nem befolyásolja a műtét a teherbeesést. Annakidején szó volt róla, hogy kell nálam konizáció, és azt mondta a doki, hoyg a teherbeesést az sem befolyásolja, esetleg a szülést ha nem olyan rugalmas a heg
Ha már itt tartunk, Barbi, neked is kellene egy vonalzó! Én vagyok a vonalzófelelőse a topiknak, az én dolgom, hogy ezzel cseszegessem az ártatlan kismamikat és kismami jelölteket.
Olik: Majd kap Pandus valami szééép ajándékot, ha meglesz a baba vagy meglesznek a babák. Fizetésemelésként pedig kaphat extra +++ energiát, hogy lassan sisteregni fog szegény.
Sziasztok!
Nem baj ha üresedik a várakozós tábla nagyon örülök a sikereknek!!!
Reméllem hamarosan majd az enyémnek is örülhetünk!!!
Biztos ez egy apai reflex és örüljünk hogy ez működik a párjainknál!
Sajnos én olyan kezdő vagyok hogy fogalmam sincs a vonalzó készítésről ha valaki segítene nagyon megköszönném !Ezeket a szép ábrákat hogyan és honnan varázsoljátok ide?
Puszi :Betti
Betty: A legegyszerűebb a lilypie.com-on, a "my lilypie"-nál készíthetsz vonalzót, (ruler/ticker), aztán az url-el kezdődő kódot másold be a profilodba. Ez a segédletekben van, lap teteje.
Aláírást pedig a glittermaker.com-on készíthetsz, itt a második kódot kell ugyanúgy a profilodba másolni.
Andi: majd holnap megyek kontrollra a lábammal de ha megemlíti a járógipsz fogalmát, akkor átharapom a torkát!!!!!!
Véreredményről még semmi, a múltkor is 1 hétre volt kész!
Lányok az az érdekes, hogy eddig nem fájt a lábam, most hogy közeledik a fekvőgipsz levétel annyira fáj, hogy nem tudok menni. Mert ugye én ezzel is közlekedtem rendesen, tegnap meccsen voltam, előtte rokonlátogatóba stb.-stb...
De miért most kezd el fájni???? A "sok" pihenéstől lehet?
Ja és persze nem tudom a Pandácska hasfala hogy néz ki, de az enyém ettől a 7 szuritól tiszta kék-zöld!
Köszi Olik, most látom, hogy rosszul írtam.
Amúgy van a Brendon honlapján is, nézd meg légyszi a barna virágost 3390ft azt hiszem, annyira tetszik!!!!! Ha egyszer odaérek , tuti ilyenem lesz!
Tényleg jó ez a virágos öv,de ezzel is csak egy bajom van,mint általában a képen látható ruhákkal,hogy ilyen csinos kismamán jól áll,de én tuti bálna leszek megint.
Betti1: múlthéten vasárnap aláfordult a bokám és mivel nem tudtam ráállni egyáltalán ezért 8.-ig fekvőgipszem van. Törés nincs, szerintem csak húzódás, de a doki nem véleményezte, csak annyit mondott, hogy nincs törés.