A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!
Shonon! Drukk, hogy baba legyen a pocidba! De szép is lenne! Mi meg szép sorban mennénk utánad!
Estrella! Szorítok a genetikához! Biztosan rendben lesz minden! A fogyihoz kitartás!!!!!!
Vizitdíj:Nekem a telefonban mondta a hölgyike, hogy egyből vegyünk 2 vizitdíjat, mert ugye Apával megyünk, aztán avval menjünk a recepcióra.
Gil! Bízzunk benne, hogy minket is fognak köszönteni....talán már jövőre! Tudod, a remény és az ő halála........

Kép
vikike0429

Sziasztok!!!

Vizitdíjas papír: mi az automatából vettünk, alig fogadta el a papír pénzt, mögöttem egy nénikének már minden baja volt, mert 3x visszadobta a 200,-ast utána, vettem még egyet, akkor meg azért szólt, hogy egy nem elég. Kicsit morci voltam az öreglányra, ja és az automatára.
Az automatánál gondolom csak arra a napra érdemes venni, amikor megyünk, mert hát az a dátum van rajta.
Ha én szeretnék előre venni, azt a kis irodában tehetem meg?

manda

manda,

Nekem azt mondták a recepción, sőt a Kanyó Kata még személyesen is, hogy vegyek meg legalább 5-6 vizitdíjas papírt, akár többet is, hogy ne kelljen annyit sorban állni az automatához.
Az számít amikor leadod. Csak a másolati példány van meg, de úgy emlékszem, hogy az eredetin rajta van, hogy meddig használható fel.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jaj, lányok már nagyon készülök a mai UH-ra. Délután 4-re rendelt Konc a magánrendelőjébe. Mióta szúrom a Decapeptylt, olyan érzékeny vagyok, hogy csuda: érzékenyek a melleim, szó szerint egy bálnának érzem magam, ráadásul egy hőhullámos bálnának..
Nem először kapom ezt az injekciót, de ezek a tünetek korábban nem voltak. Lehet, hogy most lesz jó a stimuláció?! Csak mond erre Konc ma valamit.
Szilvi, ha olvasod a fórumot, még az is eszembe jutott, hogy lehet a te injekciód hoz majd szerencsét nekem!
ballagyo

Szép reggelt mindenkinek!
Itt csodaszépen süt a nap!!!!!És nagyon jó kedvem lett tőle!!!!Rosszullétem csökken, egy kis hányinger van, biztos az éhség miatt!!!De még van 1 órám az ebédíg!!! :lol:

Gil!!!

Nagyon örülök neki, hoyg jelentkeztél!!!!!Igen, fognak bennünket is köszönteni, anyák napja alkalmából!!!Csak türelem!!!

Lényok!
Én is venni fogok legalább 10 vizitdíjas papírt, hisz stimu alatt úgyis elfogy.....Köszi az infót!!!!!Mindenkinek!

További szép napot, kismamik menjetek a napra!!!!! :lol: Én nemsokára az edzőterembe megyek!!!!!
Várlak Estrella!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Ballagyó!
Én is ilyennek éreztem magam...Pedig nem híztam(akkor még nem), :lol: de érzékeny volt mindenem, és mindenre érzékenyültem!!!!Kívánom, hogy járj szerencsével, és végre tudjak adni egy szivecskét..... :lol: :lol: Aztán gyere majd a hírrel!!!!!Várunk!!!
Vendég

Krisztike,Sharon kívánom Nektek tiszta szívemből,hogy Ti is kövessétek Rékát :wink: !

Krisztike drága,biztos hogy az éhségtől van hányingered :D ?Aztán óvatosan azzal az edzéssel...!Remélem sikerül ma felhívnod a BMC-t :wink: !

Gil tudom,hogy ez kicsi vigasz,de hidd el én sokáig úgy gondoltam,hogy sose leszek Anyuka.Aztán nézd meg.... :wink:

Nagyon szorítok az inszemes csapatnak,hogy végre javítsátok a statisztikát :wink: !

Ballagyo biztos minden rendben lesz az UH-n,szorítok!

Tinike Neked is megy a drukk mára :wink: !

Mindenkinek szép napot!
Lippa
lippa

Gil, Vikike, Kriszti:
Hát igen, a hasam az baromi nagy, kb. olyan, mint egy 3-4 hónapos kismamié. Szóval irány a konditerem. Ma kezdem, elkísérem Krisztit, és remélem hamarosan nekem is olyan látványos lesz a fogyás, mint Krisztinek. :)
Vendég

Sziasztok lányok!!!!

Gil!
Tegnap kaptam a férjem és a skacok nevében virágot!Nagyon sírtam!Ezek a hormonok... :lol:

Sharon és Kriszti!
Remélem sikerül nektek a spontaneitás!

Timcsi bari!
Szorítok UH-ra és majd sms-ezz mi volt!

Én holnap megyek a Jánosba 10 felé!Lesz ott valaki?
Vendég

Előbb írtam egy üzit, de elszállt, na mindegy!

Kriszti!
Te kis hamis! Mi is ez a hányingeres dolog??? :roll: Valamiről lemaradtam? :lol: Tudod, a türelem néha elszáll, rám amúgy is jellemző a hullámzó hangulat, bár azt csak nektek merem bevallani, férjecském előtt én vagyok a megtestesült optmizmus.

Lippa!
Köszi, igen, tudom, hinni kell benne! Gratulálok, hogy neked sikerült is!

Ballagyo!
Ez a hőhullámos bálna nagyon jó! Én is bálnának hívtam magam!

Estrella!
Sok sikert! Én sajnos úgy látom, nem olyan ütemben pattannak le rólam a kilók, ahogy feljönni bírtak! Ráadásul mindenki etet a környezetemben!!!! :( :( :( :( Szomnbaton anyukám, tegnap anyósomék tömtek, hiába tiltakoztam! Hát hogy foggyon így az ember?????

Benszi!
Nem csak a hormonok szerintem, én is sírnék anyák napján (is), ha végre olyan vonalzóm lenne, mint a tiéd! ARanyosak, hogy adtak virágot! És kik a skacok? Már van egy rakás lurkód, csak titkoltad????
gil

Lippa!
Remélem nem!!! :wink: :lol: Azért óvatosan edzek!!! :lol: :lol:
Még várok a telefonnal, hisz 1 után értem el őket a múltkor is...és hétfő van, biztos ezren vannak!!!!!

Lányok! De szép is lenne!!!!(Spontán)...De nem bízunk mi sem benne, bár ha az ellenkezője bizonyosodik be, Ti lesztek a 2. -ak, akik megtudják!!!!!Az első a párom lesz!! :wink: :lol:
Vendég

Gil!
Nem maradtál le semmiről!!!!Csak bízik az ember!!!Tudod!!És lehet valami kis vírust benyaltam, de jobban örülék, ha nem így lenne... Most a Gynevac-ban nagyon bízunk...Már 3 szuri megvolt....

Ide pedig bármikor jöhetsz tombolni, azért vagyunk, hogy meghallgassunk...Itthon én is erős stramm csajszi vagyok...de néha eltörik a mécses....Ez természetes!!! :(
Vendég

Kriszti!
Tudod, egyik pillanatban azon filózok, hogy kinél szeretnék szülni, egy perc múlva meg úgy látom, semmi remény!
Na, ha bejön Neked a Gynevac, azonnal nekilátok!!!!!!! Amit persze azóta se kezdtem el :oops: .
gil

Gil
Nekem eszembe se jutott,hogy jövőre már kaphatok virágot. A picurkám még nem fog venni, :lol: apájának meg nem hiszem, hogy eszébe fog jutni. :cry: Ha mégse lesz igazam, akkor nagyon bocsánatot kérek tőle!

Kriszti
Nem kell a stimu alatt minden kontrollért vizitdíjat fizetni. Nekem legalábbis nem kellett. Az első uh-nál kell, a leszívásnál és a beültetésnél. Sőt, amikor a leszívás volt, akkor a páromnak is vettünk és nem kellett volna. Nem beszélek le senkit, hogy vegyen, mert én az egész rendszert nem értem, csak elmeséltem, hogy nálunk így volt.
Vendég

Gil
Nekem eszembe se jutott,hogy jövőre már kaphatok virágot. A picurkám még nem fog venni, :lol: apájának meg nem hiszem, hogy eszébe fog jutni. :cry: Ha mégse lesz igazam, akkor nagyon bocsánatot kérek tőle!

Kriszti
Nem kell a stimu alatt minden kontrollért vizitdíjat fizetni. Nekem legalábbis nem kellett. Az első uh-nál kell, a leszívásnál és a beültetésnél. Sőt, amikor a leszívás volt, akkor a páromnak is vettünk és nem kellett volna. Nem beszélek le senkit, hogy vegyen, mert én az egész rendszert nem értem, csak elmeséltem, hogy nálunk így volt.
Vendég

Gil!
A skacok az albérlőim a pocakombam!

Csajok!
Csak a vérvételnél kell vizitdíj,de ha már tart a stimuláció akkor nem kell!Csak leszívásnál és beültinél!
Vendég

Lexi!
Hát gondoltam, hogy a pici nem fog még orgonát szedni! :lol: De vkinek csak eszébe jut, hogy a nevében átadja! :roll:
Nekem mindig kellett vizitdíj, inszemnél még a fiúknak is kell! Érdekes, ha tőled nem kérték az összes UH-nál a stimu alatt. AZt tudom, hogy az inszem és lombik között van különbség vizitdíj tekintetében, amit nem is értettem, milyen alapon??? Szóval lehet, hogy azért nem kellett neked mindig?? Terhesgondozásnál viszont már nem kell.
gil

Benszi!
Jaa!!! Hát akkor ez a különbség az inszem és a lombik között!

Inszemesek!
Vagy az inszemnél se kell már mindig vizitdíj???? Ez végre valami jó változás lenne!
gil

Lányok!
Köszi mindenkinek az infót!!!Tündérek vagytok!!! :lol: :lol:

Na, megyek egy kis kaját gyártani páromnak, aztán randizom Estrellával!!!!! :wink:
Este még jövök!!!! :lol:
Vendég

üdv lányok,

olvasgatlak Titeket és látom hogy lehet hogy... 2 embernek is,talán:)
:D :D :D
én nem kiabáltam ám el semmit :)

Kicsit jobban vagyok, de nem az igazi, be se mentem dolgozni.
Főnököm barátnője szerint már sokkal jobban kéne lennem, kösz mondom neki hányszor csináltak ilyet :shock:
A hasam akkora mint egy ház, ráadásul szúrkál a petefészkem, két perces fájásiam vannak:) ami túlzottan nem esik jól:(
benszi én holnap megyek a BMC-be is varratszedés után, remélem nem lesz nagy sor mert állni még nem nagyon tudok.
Azt se tudom hoyg vezetek be. de hátha holnapra sokkal jobb lesz.

Lányok én unalmaban minden szart megnézek ( úgy szégyenlem hogy nem olvasok)
Na ezt azért írom mert Budapest Tv-n :oops: :oops: :oops:
volt a Czeizel is (vmi babás műsor)
Szal azt mondta a doki hogy az a terhes nő akinek hányingere van a terhessége elején azoknál 30%-ban kevesebb a vetélés és fejlődési rendellenesség, ezt csak azoknak írom akik emiatt el voltak/vannak keseredve.

jaj vki kérdezte elég gusztustalan a köldököm:( rádásul bekékült az egész :shock:
Szal holnap megyek, sztem fekete gatyában leszek, felsőt még nem tudom, de az egyetlen ami rám jön az egy fekete gatyó:(
madrin

Madrin!
Én holnap terepszínű háromnegyedes gatyában leszek,hogy a felső milyen lesz azt nem tudom,de viszonylag rövid a hajam és két copfba lesz téve!Talán így rám fogsz ismerni!Ja 10 felé fogok menn,és egyhosszúhajú rocker típusú lánnyal lesz ott találkám,mert maradt injekcióm és ő átveszi tőlem!Sötétbarna harisnya,cipő és táska az tuti lesz nálam,hogy könnyebb legyen a felismerés!
Vendég

Gil
Sajnos nem változott semmi!
gabicsibe

Sziasztok!
Dolgoztam. :evil:
Jó sokat írtatok! :wink:

Kriszti, Estrella! Jó tornázást!

Ballagyó! Hatalmas drukkok mennek neked!!!!!

Kép
vikike0429

Gabi!
Kár :( . Még mindig nem értem a logikát :roll:
gil

Madrin
Eddig is pánikoltam, hogy semmi bajom, de most már minden erőmmel hányni akarok. :lol: Világ életemben azt gondoltam, hogy végig rosszul leszek. A párom is mindig azt mondta, hogy annyira nyüzüge vagyok, hogy tuti szarul leszek. Erre semmi. Most meg még Czeizel eszmefuttatása...... Hát, nyugodt az nem vagyok, az biztos. Valahol ezt már olvastam, de eddig nem is jutott eszembe, csak most, hogy írtad.
Vendég

Sziasztok!
lexi:naaaa ne izélj már :D én kb. 1 hete állandóan émelygek, mondjuk hányni még nem hánytam, de egész napra megkapom ezt a felemelő émelygést...háááát nem a legjobb, de ezerszer ezt, mint a hányást....bocsi a többiektől :oops:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Lányok!

Mindenkinek köszi a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok!

Ma már nem bírtam tovább, leosontam a patikába és vettem egy tesztet. Amíg aludt a férjem megcsináltam, csak egy csíkom lett. Aztán egy órával később amikor mentem pisilni újra kiguberáltam a kukából a tesztet és volt egy halvány második csík is! De igazából nem tudom, hogy csak odaképzeltem-e vagy tényleg ott volt? Meg hát legalább egy óra eltelt. Majdem beleestem a klotyóba a meglepetéstől, de még nem merek bízakodni, már annyiszor pofára estem! Holnap este rendel a régi dokim, elmegyek egy UH-ra, az a tuti. Szorítsatok!!! Ha megjöttem azonnal írok!

Kriszti!

Ennyi edzéstől tuti szép alakod lesz! Hasra ajánlom még mindenkinek: Le kell térdeln, majd ráülni a sarokra, feltérdelni, majd egyszer jobbra, egyszer balra a lábaid mellé leülni. Nagyon jó hasizomra és az oldalsó hasizmokra, és az úszógumira!
sharon

Húúú, Csajok! Igaz, "lapozótechnikával", tehát nem mindent, de visszaolvastam az idei évet, mert nagyon szerettem volna képben lenni Veletek. De már megint kavarognak az infók, de majd igyekszem! Az iwiwen én is fent vagyok, ha gondoljátok, priviben megírom a nevem! És majd,ha mi is fel fogunk járni a Bmc-be, akkor én is nagyon szeretnék találkozni veletek!!!!!!!

Lexike! Nem lehet semmi baj!!!!!!!Amin Te már keresztül mentél. Most már csak jó dolgok lehetnek!!!!!!!Hajrá-hajrá!

Rékus! Örülök Neked! :wink:

Sharon! Lehet, hogy reggel kellene még egyet tesztelni!Bár, akkor az esti Uh-n úgyis kiderül . Drukkolok!!!!

Kép
vikike0429

hú Sharon!nagyon drukkolok!
Viki:szija!!remélem jól vagy, már nemsokára itt a nyári szünet!!! :wink:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Igen, már várom és nem csak a pihenés miatt, hanem a júliusi Bmc miatt is. :wink:

Kép
vikike0429

Sziasztok!!!!!

Megvolt a 8. hetes UH!!!!

Szuper volt, minden nagyon rendben van!!! És ez az érzés leírhatattlan!!! Apácska is majdnem könnyezett!!!
Egy hatalmas babykénk van!! Konc mondta hatalmas baba!!
Petezsákja: 35,5 mm, és a hossza a fejtől a popsiig 16,2 mm, és ez a 8. hét első napján!!!

Leírhatattlanul boldogok vagyunk! Konc mondta, hogy vasárnapra kellene 14 - 20 mm-es babónak lenni!! Ma meg még csak hétfő van!!!

Az összz. hossza kb. 33 mm!! De a fejtől kell venni a hosszt a popsiig! Édes kis életke!!!

Ne haragudjatok az üdvkitörésemen!!!
Két hét múlva kell menjünk 21-én!!!

Addig pihi, és kíméletes életmód! Ohhhhhhh ez a pulzálás amit láttunk ez szupi érzés volt!
140 a pulzálás!

Mindenkinek nagy pusszz, és holnap bizti lesz időm előre olvasni, és írogatok majd!
Szorítás mindenkinek!!!!
Pá nektek!!!

Kép
tini75

Tini!!!!!!Hatalmas nagy gratula! Nekem is könnyes lett a szemem, mert arra gondoltam, az én Férjem is hogy tudna örülni! Hát még én! Gratulálok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vikike0429

Tini!!!
Nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na, ezekért a dolgokért érdemes harcolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Sharon!
Neked pedig halk gratula!!!!!!!De mihelyst biztos lesz, üdvrialgást kapsz!!!!Én azért óvatosan edzettem.....De a tesz nekem még odébb van!!!!

Ma nem értem el a BMC-t....Majd holnap!!!!!! :lol:
Vendég

Kriszti! Te most hol tartasz a ciklusban? Lehet, hogy már írtad, de... :oops:

Kép
vikike0429

Gil
Ne keresd a logikát,mert szerintem nincs benne.

Tini
Sárga vagyok már az irígységtől :D Gratulálok!

Sharon
Neked meg holnapra Kép
gabicsibe

Viki
Nekem küldheted privibe!Vagy az email címem alapján te is meg tudsz keresni.a profilom mellett megtalálod!

Lexi
Ne izgulj nem lesz baj és tudod a kivétel mindíg erősíti a szabályt!Miért ne lennél te a kivétel?
gabicsibe

Madrin
Mindenkinek másképp regenerálódik a szervezete!Ilyen nagy műtét után szerintem nem baj,hogy még nem vagy 100%-os.A varrat szedés nem fog fájni és csak a köldöködnél fog látszani egy kis heg.Legalábbis nekem csak ott látszik.
gabicsibe

Bejelöltelek! :wink:

Kép
vikike0429

Viki
Én meg vissza :D Így már jobb!
gabicsibe

:lol: :lol: Úgy örülök!

Kép
vikike0429

Viki!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, csak jövőhéten elején kell megjönnie....Csak olyan furi a közérzetem.... :wink: :lol: És lehet a Gynevac segített....

Nekem is jöhet priviben a neved!!!Aztán átküldöm a táblázatot...Abból is csemegézhetsz!!!! :wink: :lol:
Vendég

Kriszti! Azt az egy hetet már fél lábon is! Drukkolok!

Kép
vikike0429

Én nem tudom, mi az a Gynevac... :oops: :oops: :oops:

Kép
vikike0429

Sharon!
Csak neeeeeeeeem??? Szerintem is csinálj még holnap tesztet, de itt már többeknek a halvány csík bejött! :D Hányadik napon vagy egyébként?

Gabi!
Lehet, hogy inkább még várnunk kéne az inszemmel, mert a végén úgy tűnik a statisztikából, hogy a spontán hatékonyabb, mint az inszem :wink: !

Tini!
Gratula!!! Nagyon bírnék már én is látni így egy pocaklakót!

Kriszti!
Te hányadik napon vagy? Nagyon rejtélyesen nyilatkozol! :wink:
gil

Kriszti!
Látom, közben írtál már róla.
gil

Ballagyó!!!
MI volt UH-n???

Akkor holnap csak Madrin, és Benszi megy...
Dobok este egy táblát!!Vagyis mensokára!
:lol:
Vendég

Kriszti! Ment a privi!

Gil! Ti mikor mennétek legközelebb?

Kép
vikike0429

Viki!
Megvagy!!!!! :lol:
Vendég

Visszajelöltelek, és várom a táblázatot! Köszönöm!!!!!!

Kép
vikike0429

Már egy ideje itthon vagyok, de ugye a vacsora mindenekelőtt...

Szóval, UN-án minden OK, mától már kapom az Estradiol nevű tablettát is. Korábban nem kaptam még ilyet, ha valamelyikőtök ismeri, írhatna róla néhány sort. Szóval, Konc mindennel elégedett volt, azt mondta beültetés 2 max 2,5 hét múlva. Nem nagyon mertem panaszkodni neki, inkább minden tünetemet a hormonok számlájára írok. Csak azt furcsállom, hogy már most úgy érzem magam, mint beültetés után, jó néhány progeszteron injekció és utogestan után. Mi lesz később?

Apropó, volt már közületek, aki védőnővel adatta be a progeszteron injekciót? Az első néhány napban nem szívesen mászkálnék itthonról, arra gondoltam, megkérem a védőnőt jöjjön ki. Szerintetek lehet?
ballagyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?