A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Elkészült a mű..Majd még a képeket kell felfúrni, meg kellenek az apróságok és főként maga a BÉBY hiányzik belőle!!
Kép
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Hali!

Gyomor: nekem is rosszabb, mint korábban, elég rendesen jön fel a sav. Hányás még nem volt (szerencsére) :wink: Enni sem bírok egyszerre annyit, mint korábban.

Éljen Anyák napja! (Már félig mi is azok vagyunk, ugye?)

Sziasztok! Bocsánat, hogy bepofátlankodok, talán nagyon az elején írtam ide néha, de én júniusi vagyok. De néha át-átnézek másik topicokba, lehet találni nagyon jó ötleteket, meg imádok babaszobákat nézegetni. :oops:

szivvi! Ezek a bútorok valami gyönyörűségesek. Vettétek valahol vagy csináltattátok? Bocsi, nem ismerem az előzményeket, lehet a többiek tudják...

KépKép
evica76

eszter: nekem a védőnőm azt mondta, hogy 2005-től
megszűnt az, hogy a támogatáshoz 2 vagy 3 éves
bejelentett lakcím szükséges. Egyébként itt a kerületben
most 83 ezer Ft körüli összeget adnak, én úgy tudom,
hogy ez Budapesten a legmagasabb, de olvastam itt
az imént más véleményt is.
Egyébként ez valóban önkormányzat függő, sok helyen
sajnos egy fillért nem adnak. Nekem tök rendi volt a
védőnőm, mert ő hívta fel erre a juttatásra a figyelmemet,
nekem semmi infóm nem volt róla.

Gyomorsav téma: lányok, nektek a tej nem vált be a
túlzott gyomorsav ellen?! Nekem szerencsére eddig
használ, pedig időnként nekem is nagyon gáz tud lenni a gyomrom, és sokszor érzem úgy, hogy kidobom a ....

Sziasztok, Móni

Kérlek segítsetek abban, hogy hogyan tudok törést rakni a két vonalzóm közé, hogy egymás alá kerülhessenek. Előre is köszi.

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok,

gyomorprobléma: nekem is van, és igen nekem is feljön néha-néha, és Gurgula úgy feszülök, hogy néha azt érzem kipukkanok!

Szivvi: bebarnultam? lebarnultam! :lol: Ha a hajamra gondolsz, csak kicsit sok volt a lenövés... :oops: Már szőkébb vagyok!
Nagyon szép a babaszobád, és tényleg nagyon ügyi vagy, hogy kész lettél vele, én még csak most kezdem el.

Bori: megnéztem a kiságyat és a Rozinál maradtam, mert a Tomi nekem kicsit magas (a pelenkázója), de neked meg pont az a lényeg nemdebár?! :wink: Az RS -ben 27.000,-Ft a kiságy, a pelenkázó pedig 38.000,-Ft, ki lehet bírni, csak vinnem kell mintának az egyik meglévő bútorfiókomat, hogy színben passzol -e, ha igen.. végre megvehetem.

Uxi: nem volt a faktumból letolható oldalú, csak eleve olyan pl. a Rozi, aminek 3 rácsát ki lehet szedni, ha a baba már mászna.

Szép estét nektek!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Ma voltunk az IKEA-ban és megvettük a kiságyat meg a pelenkázót!
Már össze is raktuk!

Kép

Kép

Sajna a kiságy fehér, a pelenkázó meg nyers fa színű, miért ne, a színben hozzá illő kiságy már nem volt...
De már nem is érdekel, a lényeg hogy van...
Egyébként tényleg nem valami nagy a választék a kiságyakból az IKEA-ban, én sokkal nagyobb választékra gondoltam...
Vendég

Szivvi!

Egyszerüen csodaszép a babaszobátok, tök jó nektek hogy van külön szobája...
Hát sajna nekünk csak egy szoba van, így aztán zsúfolódunk, de hátha sikerül eladni és tudunk másikat venni...

Nekem gyomorégésre a bavált gyógyszer, pirított napraforgó!
Most akár hiszitek akár nem, nekem már vagy 3hónapja folyton ég a gyomrom bármit is eszek, és egyszer megkívántam a ricát és láss csodát elmúlt!
Pedig én már mindent kipróbáltam nekem a tej csak pillanatnyilag enyhíti, de elmúlasztani sosem múlasztotta el semmi, így aztán mindíg van itthon rica és ha ég a gyomrom akkor eszek kicsit és nyugi van odabent...
Bár lehet hogy ez csak egyéni, de azért próbáljátok ki!
Vendég

A bútorokat úgy csináltattuk egy asztalossal. Jó nagy pelenkázót szerettem volna és hogy az kiságy átalakítható legyen rendes ággyá. Borovi fenyő, natúr lakkal.

Hencsi
Majd nektek is alakul! Amúgy a pelenkázót le is festhetitek fehérre :wink:

Andi
A wiwen barna hajú kép van rólad, nem?

KépKép

KépKép
szivvi

Bocs, a bölcsőt anyóstól kaptuk 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Mindjárt visszaolvasok, csak kérdezek, hátha addig tudtok segíteni.

Bükk színű bútoraink vannak, abba vagyok beleesve, és ilyen kiságyat szeretnék. Amit Zsuzsi ajánlott boltot, ott kinéztem egyet:
http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=23
, de szeretném más ágyakkal összehasonlítani. Tudtok segíteni, hol nézzek? Olyan kellene, ami 140×70-es, és később ifjúsági ággyá alakítható, pelenkázó rész nélkül.

Más: amikor voltunk kint a Nagykőrösi úton a babaholmikolcson helyen, akkor rájöttem, hogy a valóságban más árak vannak, mint ami a honlapon, és egy csomó minden nincs is készleten. Csak gondoltam, jó, ha erről tudtok. Ha tervezitek, hogy valamit ott vesztek, érdemes előtte odatelefonálni.

Ja még valami: vettem Aventes kézi mellszívót ott, és hát nem ott a legolcsóbb, azóta két helyen is láttam olcsóbban...

kétfiús anyuka
babdorka

Szivvi!

Igen gondoltam rá hogy lefestjük, de már nincs is kedvem hozzá, meg azt sem tudom milyen festékkel fessem, szal marad ilyen, és akinek nem tetszik az ...
De a tiétek olyan csodaszép, nagyon tetszik!
Hát majd egyszer talán nekünk is lesz másik házunk és ott nekünk is lesz szép gyerekszoba...
Vendég

Szivvi gyönyörű a szoba.nekünk sarok lesz csak.
a matracot a novetexnél erre a méretre vágják le.lehet egyedi méreteket rendelni.

Emi az én Lurkóm is farfekvéses de tuti senki nem fogja nyomogatni!!!
ja és benyúlni sem mert engem megfordítottak születésem előtt,hát mondta Anyu hogy cefet dolog volt.

Bridzsi

Kép
esztora

Egyszeri anyasági támogatás mindenkinek jár! Az önkormányzaton kell igényelni, de az államtól jön, kb. 50-60e ft. Ha ezen felül is ad az önkormányzat, azt tőlük kell megérdeklődni. Mivel a gyerek lakcímkártyájáért úgyis be kell menni, azt időzítsétek az első hetekre, és akkor nem tudtok lemaradni. Apa örülni fog, hogy sorba állhat! 8)
Egyébként sok védőbanya elmondja, mikre számíthatsz. Meg a magazinokban is sokszor benne van.

Lynia! A mi kórházunkban 37. hétig tűrik a farfekvést, utána jön a fordítási vágy, de nemtom, hogyan. (és itt merült fel bennem múltkor a 200 kilós dokibácsi ötlete…)

Móni! Van „enter” a két url kód között az aláírásodban? Sztem annyinak elégnek kéne lennie.
http...... – utána enter
http..... És jön a másik

Andi! Melyik ágy volt 27e az RS-ben? A Rozi, vagy a Tomi? Mert a Tomit az elefániban 37e-t adták, és ha ilyen nagy különbség van a kettő között, akkor szaladok az RS-be ;)

Dorka! Ez a Tomi, bükk színűre pácolt fenyő, 140*70, átalakítható, esetleg nézz rá!

Voltam születés hetén, és hallgattam jó kis babamasszázs előadást, meg szoptatósat, meg homepata terápiásat. A héten még megyek mindenfélékre. Jó volt végre csemetére figyelni, és nem a dobozvárosban ténferegni, de persze lelkifurdalásom is lett, hogy ma nem pakoltam semmit.
Vendég

bori: az állam által adott anyaságit a magyar államkincstárnál kell igényelni, ami budapestieknél a lőportár u.-ban van :wink:
ott viszont fel kell készülni egy min.2-3! órás ott tartózkodásra... :evil:
találtam neked egy másik tök jó bbkocsit. nézted már a bébé confort-tól a trophy-t? (air avenue a fújható kerekes változat)
7,5 kg a váz és cserélhető rajta a mózes, autós ülés, ill. sport ülés.
ebből is lehet használtan aránylag tűrhető árban kifogni...

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint eltűntem.

Zsú: Nagyon sok Boldogságot Nektek!!! Remélem kellemesen telt az esküvő napja, aztán majd jövőre bulizhattok is egy nagyot! :D

Szivvi: Boldog Szülinapot!!! Isten éltessen!!!

Nagyon szép pocak és babaszoba képeket raktatok fel!!!

Remélem mindenki jól van!
Itt semmi különös, venni még mindig nem vettünk semmit. Szerintem majd Júniusban...
Enni én még tudok, ugyanannyit mint azelőtt.

Utólag is boldog Kismamák Napját Mindenkinek! :lol:
Vendég

Sziasztok!!!

Köszönöm szépen mégegyszer mindenkinek a gratulációkat. Fantasztikus volt a nap, igaz az anyakönyvezetőnek sikerált bakiznia egy párszor, de akkor is felejthetetlen marad számunkra. Ha nem zavar benneteket a végén képeket is csatolok.

Szivvi, Boldog Születésnapot szeretnék kívánni!!!!

A babaszoba bútor meg egyszerűen fantasztikus, nekünk is ilyen kellene, mert Bülbi szobájában már eleve van egy hatalmas fenyő szekrény, így fenyő bútort szeretnénk mindenképp. A komódot már egyöntetűen kiválasztottuk, de a kiságy az még kérdéses.
A babakocsi is szupi, nekem is tetszik a Chicconak ez a három kerekűje, de Apának nem, így maradt a Trio Enjoy.

Uxi, Neked is Boldog Születésnapot kívánok!!!

Evés: Én még tudok normál adagot, de utána fulladok, alig kapok levegőt. Plussz engem ez a gyomorsav kikészít. És eddig semmi nem segített (keksz, tej meg ilyenek). Van úgy, hogy éjszaka nem tudok tőle aludni. Áááááááá!

Gurgi, jössz ma Péterfybe?

Én ma megyek védőnénihez.

Hétvégén festjük Manócska szobáját, és utána megvesszük a maradék dolgokat, már alig várom!!!

Lányok, ti vizesedéssel, hogy álltok?

Striák?

kispiskóta

Képek: Ezek még nem a profi, hanem saját képek

Ezt azért rakom, mert itt látszik pocak:

Kép

férjem és szüleim társaságában:

Kép

kispiskóta

Gyors bekukk.

Zsú, nagyon szépek vagytok, szupercsini kismama vagy! (Nincs kisfiús pocid :oops: , de ez csak az én véleményem).

Bori, Baby Outlet: Soroksári u.16O , www.babyoutlet.hu, de árak nincsenek neten. Mi a kókuszmatracot 65OOért vettük, tök szép, máshol drágábbnak tűnt. Van több akciós termék , érdemes figyelgetni.

Hencsy, Szivvi, szépek a babaszobák!
Szivvi, boldog szülinapot!

Zsuzsi, de jó, hogy írtad a Duna tv műsort, másképp nem csíptem volna el:).
Vendég

www.babyoutlet.hu vessző nélkül .....
Vendég

Sziasztok Lányok!

Zsú! nagyon szép voltál az esküvőn. Ha lesznek képek, tegyél még fel!

Szivvi: Gyönyörű a gyerekszoba, Lilinek is nagyon fog tetszeni!

Hencsi: Szerintem a ti babasarkotok is csodálatos! Nagyon szép, és egyáltalán nem baj, hogy a pelenkázó más színű.
Nálunk IKEA polcokból szereljük össze (Gorm polcok), mindenünk olyan, és ebből akkorát gyártunk, amekkora kell. Komódunk már van, így azt nem veszünk.
Kiságyunk: http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=265

Vizesedés, striák: Nálam még semmi, remélem, így is marad...

Kép
zsuzsi**

Zsanett: örülök, hogy elcsípted. Jó volt :)

Kép
zsuzsi**

sziasztok!

Tegnap egész nap esett az eső, és délután 5-től hajnalig folyamatosan villámlott dörgött :evil: az én kiscsajom egész nap megállás nélkül mozgott, a végén már nagyon megijedtem hogy biztosan vmi baja van, úgy látszik megérezte a frontot, lehet hogy időjós lesz :lol:

Nagyon szépek a babaszobák!

Nekünk is kész a babaszoba, este rakok fel képet!
Ma megcsináltattuk az apaságit is, kb. 1 óráig tartott :evil:

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok !!

Kispiskóta, nagyon csini voltál!! vagy :lol:
Nemtom, hogy ma megyünk-e..ez a költözködés-pakolászás.
Szeretnék de nem ígérem, bár a téma nagyon érdekel!

Vizesedés: szerencsére alig, csak estért dagad be a vádlim picit de a kezem egyáltalán nem..

Striák: cici alsó részén és az oldalamon vettem észre

Szivvi!

Gyönyörű a babaszobátok, de jóóó :lol:

Mi egyelőre együtt leszünk, nincs túl nagy helyünk..

Jól vagyunk, a gyomrom szétrobban néha..lányok, egyre kevesebbet tudok enni..legalább nem folyok el.

Vettem ma egy szopis melltartót, a cristhina moda-ban, teljesen jó..kipróbálom betéttel és lehet, hogy még beruházok egyre..de többre nem (sztem felesleges)

Tsók
torolve_20131003125716

sziasztok!

hú, most kicsit beparáztam, hogy mi lesz, ha nem fordul!!!

a császár nem zavar, sőt, jelen pillanatban annyira félek, hogy még "örülnék" is neki (tudom, megfutamodás, én is úgy gondolom)

de minket egy doki se nyomorgasson meg! az lehet, hogy nem egyezem bele? és mi van, ha azt mondja, hogy jó, akkor farfekvéssel hüvelyi úton!? na attól meg megint félek, mert az mégsem a legbiztonságosabb!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Szivvi, boldog szülinapot! Zsú, szuperul néztél ki, nagyon szép ez a kosztüm, hol vetted végül? A babaszobák is tutik, mi is festettünk a hétvégén. Nálunk végül kék lett, mégiscsak fiú jön, vagy mi. :lol: És mivel az apja nagy tengermániás (lásd vonazlómat is), ezért víz alatti világ a dekoráció. ha majd az ablakokat is lemázoltuk, akkor majd lefényképezem. Ahánszor belépek, elolvadok a kis vigyorgó halacskáktól, polipoktól. Igazából az egyszerűbb utat válaztottuk, mert én akartam varrni faliképet, de a Brico Store-ban találtunk nagyon édes falmatricákat, azokat ragasztottunk fel. Persze azért én is fogok még faliképet varrni. Ágyat mi is vettünk, de a legegyszerűbb fenyőt, amit a Brendonban találtunk. Megvan a kókuszmatrac is. És volt tegnap anyák napi köszöntés is: olyanokat rúgdosott, hogy húúúú. :lol:

Kép
nenoke

Sziasztok!

Zsuzsi!
Köszike, most tegnap eldöntöttem, hogy azért még egy picit variálok én azon a sarkon, megcserélem a szekrényt és a pelenkázót, így nagyobb is lesz a hely, meg ha a pelenkázó a sarokban van, akkor tuti nem fog leesni a babócám, meg akkor már nem is fog annyira látszani hogy más színű...

A szekrény az nem új, azt a szekrénysoromból nyultam le, szerettem volna én is komódot, de igazábol nem láttam értelmét mert az nekem kicsi, meg hely sincs még plusz egy komódnak, így aztán ebben legalább minden elfér tökéletesen.
Polcot mi is vettünk kettőt, olyan ami csak úgy van a falon, se oldala se semmi, tök jól néz ki, csak az a gond vele, hogy a könyvek nem nagyon akarnak megállni rajta...
Vendég

gratu a csodás szobákhoz! nagyon csinik, miénk is alakul, ágy benne van, meg egy heverő és 1 szekrény, de a dekoráció még kell! meg néhány szövet és stb...
amúgy nálunk sem újak a bútorok! a kiságy pl. 10 éves, de szupi kiságy, csak a formája nem a legőújabb design, amúgy semmi nem látszik rajta! és később ággyá alakítható

nem tudom, ti hogy vagytok ezzel az időjárással, de én nagyon nem bírom! tegnap is csak vegetáltam! nem bírom, hogy egyszer süt, egyszer esik, és napok óta váltogatja, és párás fülledt, most fúj és ááááááááááááááá, nem bírom!

bori, remélem itt nincs 200 kilós doki (akkor még páromban sem bízhatok, aki sacc 80 csak :? ), de én akkor sem engedem!!!!

lynia-

ja, és nagyon csinik voltatok Zsú! szép párocska! :wink: és pocak is ari!

lynia-

Gyomorégésre tényleg próbáljátok ki a pirított napraforgómagot, de csak a simát ne a sósat, nekem legalábbis még a sótol is ég a gyomrom...
Nekem nagyon bevált, bár néha már piszok módom nincs kedvem törögetni, de előnye is van, akkor legalább egy picit vizszintesben vagyok és pihenek.
Nálam ez már napi rituálé, mert teljesen mindegy mit eszek, mindentől és gyomrom és nagyon elviselhetetlen.

Vettem mellszívót, madela kézit, én úgy vagyok vele az elejére tökéletesen megfelel, aztán majd alakul, ha kell akkor lesz másik, de feleslegesen nem akarok venni drágát lehet hogy nem is nagyon lesz rá szükség.
Vendég

Sziasztok Kismamik!
Zsú
Nagyon csinik vagytok a férjeddel!! Mégegyszer minden jót kívánok Nektek!

Lányok
Ezek közt a melltartó betétek között mi a különbség?? Lényeges a ragasztócsík? Mennyit bírnak?? Ergo hány db kell naponta? Méretbeli különbség nincs?

Nenoke
Én is többször bemegyek a szobába, aztán csak álmodozok :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Lyna!
Majd kérünk ám képeket!!!
Egyébként majdnem nekem is használt kiságyam lett, csak az egyik uncsitesóm egy fél évvel előbb szült, így neki adta oda az uncsitesóm az övét, az olyan később heverővé alakítható kiságy, szerintem nagyon szupik az olyanok!

Anyósék hazaértek németből, a hétvégén hozzák a zsákokat, azt hiszem le fogok lenni mire mindet átválogatom meg kimosom...
Annyi ruhánk lesz, hogy nem is tudom hová fogom tenni...
Vendég

Zsú nagyon szép vagy, gratulálok mégegyszer.

Szupik a babaszobák is.

Bori: a Rozi volt 27 e Ft, de szerintem ha felhívod az RS-t (Reitter F.u. )megmondják, hogy mennyi a Tomi. Jaj, de izgi.

Babdorka, itt találsz átalakítható kiságyakat:

www.babyfun.fw.hu
www.brendon.hu
www.helimexbaby.com
www.faktumbutor.hu

Szivvi: az csak úgy látszik, mintha... pedig nem :lol:

Csajok, egész éjjel nem aludtam, szerintem még a vérnyomásom is felment, forgolódtam, hányinger, melegfront jön?

Andrea
Kép
kindernay

Andi
A Max City-ben melyik boltban vetted a matrancot?

KépKép

KépKép
szivvi

Striák - szerencsére nincsenek, talán egy-két halvány oldalt a cicimen.
Vizesedés- megvan ujjaim és lábam is, esténként, vagy ha sokat megyek. Hideg-meleg vizes zuhany váltakozva, rá a lábra, + frissitő lábkrém vagy spray is megnyugtatja, vagy vadgesztenye krém.

Ha valaki jár, hová jár jógázni?

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi: matrackirály (asszem), kettő van az egyik árul novetex matracokat, az emeleten.

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi: masszőr Wessely Eszter 06-20-252-8520 (jól masszíroz, csak kevés ideig - nem lehet tovább, lehet tőle kérdezni szülés dolgokban, házhozmegy 5000,-Ft / alk.- nem olcsó... )

Andrea
Kép
kindernay

Babaszoba szőnyeg? Megvan már? Szófsásom van... :oops:

Andrea
Kép
kindernay

Andi tuti front jön én se aludtam túl jól.olyan hányingerem volt reggel mint az elején néha.

Emi osztom a véleményed nekem azt mondta dokibácsi hogy semmit nem jelent hogy faros Lurkó,lehet hogy 2 perc múlva megfordul.
igaz egyre kisebb a hely de hányszor lehet hallani hogy az utolsó pillanatban fordulnak meg jó vagy rossz irányba.

azt hallottam hogy a tejjel az a gond hogy pillanatra enyhití a gyomorégést de utána még több sav kell a lebontásához.
nekem a rennie bevált általában 1-2 db hatásos.

Bridzsi

Kép
esztora

Andi
Kössz! Nem tudom a szőnyeget tőlem kérdezed-e..5 éves a padlószőnyeg a szobában, de nem is nagyon használtuk azt a szobát, ezért úgy gondoltuk jó lesz az!
Gondolom a masszír néni nem jön le Fehérvárra :?

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora: nemcsak a kismamáknál voltak alvásproblémák este, anyukámék sem aludtak semmit sem... :cry:

Szivvi: nem te kérted a masszőrt? Kicsit hülye vagyok. :roll:
Most megnéztem még 1x a babaszobát, de annyira a cünci rózsaszín tapétára meg a bababútorokra koncentráltam, hogy a szőnyeget meg sem néztem. Csak ismételni tudom önmagam... Kicsit hülye vagyok. :oops:

Andrea
Kép
kindernay

Andi
Nem hülyék vagyunk "csak" állapotosak :lol: :lol:
Én csak kérdeztem, hogy jól esett-e..
A fal meg festve van, én is tapétát szerettem volna, de mivel fiatal a ház, azt mondták az okosok, hogy még szellőznie kell a falnak..
Csajok
Én nem boldogulok a szopipárnámmal :oops: Annyit értem csak el, hogy letúrtam vele az uramat az ágyról..Mondta is hogy ez egy "szopató" párna papák ellen.. :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Nna, szopipárna ügyben nem haladtam előre... A férjem szerint tök hülye hangja van a töltelék miatt, és ugyanúgy segít valamilyen másfajta párna is. Féééérffiaaaaaaak!!!! De azért nem tettem le róla teljesen :D

Andi: A faktumnál nekem is a Rozi tetszett a legjobban.

Kép
zsuzsi**

Bori, Kindernay köszönöm az infókat az ágyakról. A Tomi nekem túl sötétnek tűnik, de a helimex oldalán találtam még egy jót:
http://www.helimexbaby.com/shop/index.php?productID=205
Csak kár, hogy Diósdon vannak. :(
Nem tudjátok, nincs-e Budapesten belül valahol egy üzletük, vagy ahol meg lehet nézni a termékeiket? Vett már náluk valaki valamit?

kétfiús anyuka
babdorka

Hali!

Szépek a babszoba és az esküvői képek.

Képzeljétek, tegnap kaptam a páromtól egy szál vörös rózsát Anyák napjára, azt mondta, Kispicur bízta meg ezzel. Eléggé elérzékenyültem. :)

Ma voltam a neurológián, mert nyitott 1 mm-re az egyik ágyéki csigolyám, és a nődokim szakvéleményt akart, h kaphatok-e majd szurit gerincbe. A neurológus nem értette az egészet, szerinte ez az anaszteziológus dolga. Azért megvizsgált, megkopogtatott (csak a hátamat nem nézte meg), szte nincs baj, de az estleges szurit fentebb is be lehet adni. Mindez 2 óra alatt megvolt.

Szerdán újabb ellenanyagszűrésre megyek, csütörtökön vissza a nődokimhoz, h mi a helyzet a méhszájjal. Izgulok azért :?

Ja, én szerencsére nem vizesedek és még csikokat sem fedeztem fel, csak köldök alatt és felett.

Andi, köszi!

3 rácsot lehet kivenni, vagy kettőt, nem emlékszel?
Mert ha hármat, az már nem rossz. A mostaninak csak kettőt, de azon már most sem nagyon férne ki Emi. (Neki vennénk az ágyat)

Ja igen, eszembe jutott, mit akartam írni: már írtam régebben, de egy kis biztatás: én pont 38 hétre születtem, és előtte pár nappal fordultam be, a tesóm 37+valamennyire, és nála úgy indult be a szülés, hogy hajnalban befordult, és el is folyt egyből a magzatvíz. Szóval még a 38. héten is van esély :wink: . Igaz, egyikünk sem volt gigász, tesóm 2800, én 2400g voltunk.

KépKépKépKépKép
uxi

Szivvi: akkor nagyon ügyesek voltak a festők. Tisztára olyan, mintha tapéta lenne. Nálunk is festés, meg tapétázás lesz, nemcsak a babánál, előre idegesítem magam, hogy minden meglesz-e? Mondtam a szakiknak, hogy max, jún. 5-ig lehetnek itt, aztán mindenki mehet haza. Pénz viszont akkor jár, ha minden kész van... :lol: Beturbóztak. Nálunk kb. 3 hét a tapéta szállítási határideje, ha a héten megrendelem. Jaj.
Ja: matrac city - novetex (nem matrackirály)

Szoptatóspárna: nálam u.a. a helyzet, össze vissza tekerem, forgatom, de igazából a pocakom alá, egy nagyon puha plötty párna kellene, hogy ne nyomja az ágy.

Zsuzsi: nálam a Tomi és Rozi a nyerő, csak a Tomi kicsit magas nekem, a Rozi meg pont kézre esik. A héten úgy néz ki meg is vesszük. :wink: Ti is ennél maradtatok? Megveszitek?

Dorka: sajnos nem tudom, én is csak információkat gyűjtöttem az üzletekről, de nem mentem el. Én a faktumnál maradtam, ott is vannak hasonló bükk világos átalakíthatós ágyak. Az nem jött be? Az van az RS - be (Reitter F. u.).

Ági: örülök, hogy minden rendben volt. Pihengessél.

Andrea
Kép
kindernay

Uxi: a Rozinál 3 rácsot lehet kiszedni , de szerintem van több fajta is, ahol kiszerelhető a rács. Megyek a héten, ha gondolod megint megkérdezem.

Andrea
Kép
kindernay

Emi, szerintem a legtöbb doki egy faros babánál kapásból császározni akar.
Csak nagyon kevesen vállalják a faros szülés hüvelyi levezetését, pont a kockázat miatt.
Szerintem ha nem egyezel bele, nem forgathatják a babát, az sem teljesen veszélytelen.

Az egyiok barátőmnek faros volt, automatikus programcsászár lett belőle, egy másik ismerős megszülte hüvelyi úton, de ő kifejezetten kérte, hogy ha lehet, ne legyen császár. Ilyenkor mindig kötelező a gátmetszés.

KépKépKépKépKép
uxi

Ok, megköszönném.
Egyszer talán én is eljutok az RS-be, most állandóan lakásnézőket fogadok. Annyian vannak, mint a fene, csak valaki meg is vehetné már. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?