A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

A Janka rajta volt a régi listán egy darabig (mármint Miksát mikor vártuk), aztán az uram kihúzta. De nem baj, van is a faluban azóta, aki épp Miksával egyidős. Meg nemigen jó a vezetéknévhez sem.

Öreges? Hát ja, a Lenke néni, de arra már csak mi emlékszünk :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

SZIROM! minden névhez lehet kreálni kisérő szöveget, de az artúr az vétó :lol:

A Zénó az nekem is nagyon tetszik

Zorka is szép, a többi szép, csak nekem kevésbé tetszik

. :wink:
Vendég

szilcsi a JANka is szép név.

az EMMA meg nagyon szép név, nekünk is benne van a toplistában!
:lol:

nekem az sokkal rosszabb, hoyg fiúnév abszolut nincs , mert párom mindet megvétózza! :lol:

LEnke azért jó mert kislányként is aranyos meg idős korban is.

LEnke baba, LEnke néni! :lol:
Vendég

Nekem is van közte, ami kevésbé tetszik :lol: Baromira nehéz nevet találni, nem is hinné az ember :roll: :lol:
Például kb. 20 éve favoritom a Jázmin, erre nem elég, hogy nem megy a vezetéknévhez, mostanra olyan népszerű lett, hogy valami 14. a tavalyi népszerűségi listán. Úgyhogy emiatt sajgó szívvel, de hagyjuk. Miksánál még megoldottuk egy közé toldott névvel, így lett volna Zorka Jázmin vagy Léna Jázmin, de végülis nem volt szükség lánynévre. Ja, a Léna is terjed, abból is sok van most már, így szintén kiesett. Ez a vesszőparipám sajnos, hogy nem szeretnék gyakori nevet, és az uram is így van vele. És nem bántuk meg a Miksát sem, most már mindenkinek tetszik, és tökre illik is rá :wink: Pedig mindenkinek lefagyott a szájáról a mosoly annak idején, mikor mondtuk, hogy mi lesz a gyerek neve :lol: :lol: :lol:

Na, most meg nekem van szóf.sásom, de hát még mindig alszik a kölök, addig meg nem bírok porszívózni...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

hát még amilyen tucatnevek vannak, néha agyam eldobom!

de azoktól a nevektől is, amiket a szülők sorozathősök miatt adnak gyermeküknek! brrrrrr
Vendég

zétény, ágost, domonkos, örs, zalán
Vendég

Amikor Miksát szültem, volt bent egy csaj a kisfiával látogatni, a kissrácot Dzsennárónak hívták :lol: Nem lehet elfelejteni :lol: Valamelyik nap meg láttam egy dokumentumfilmet Szabolcsból, ott az egyik szereplőt Oresztésznek :wink:

Viszont (előre is elnézést kérek azoktól, akinek a gyermekét így hívják), amikor a kölyök született, a 16 babából, aki a kórházban volt, 7-et hívtak Bencének :shock: Szép név a Bence, nekem tényleg tetszik, de annyira sok van belőle, hogy nem tenném ki annak a gyereket, hogy ennyien legyenek.

Ja, és még azt akartam mondani, hogy közeli baráti körben van már Kamilla és Donát, pedig mindkettő nagyon tetszik, szóval ezek emiatt estek ki.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ezek tetszenek, Boni? (A tesómék Zalánt akartak, de elmesélték az egyik uncsitesónak, akit ez nem zavart, és mivel az ő gyerekük előbb született, Zalán lett. Mondjuk a tesóméknak meg lányuk lett végül :wink: )

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

igen, de mind meg van vétózva. talán még a zalán bennt van :lol:

nekem régen a zsombort tetszett, elmesáétem unokatesómnak, hoyg az én gyerekemet úgy fogják hívni, erre aljas módon azt adta a fiának! :twisted: utána meg azt mondta, hoyg nem is beszéltünk erről!
Vendég

A Zalán nekem is tetszik, és az Ágost is. De pl. bevallom, hogy az -ény, -ány végű nevek (sok ilyen régi magyar név van) nekem nem jönnek be. Olyan szívesen adnék különben régi magyar nevet, de nagyrészt nem tetszik a hangzásuk, tisztára pech.
De nem vagyunk egyformák. Még szerencse :lol:

Most viszont fölébredt a kölök, megszabadultok tőlem :lol: megyünk a boltba, veszünk újkrumplit, mert megkívántam belőle a krumplipaprikást :wink: És az jó gyorsan meg is van.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szia! jó főzést!
Vendég

Erika,
jó, jó, meg se néztem hogy kiről van szó, tessék bátran nevetni, megérdemlem! :D
Szilcsi,
hidd el hogy te vagy a szabályt erősítő kivétel a teszt ügyben. Nekem még a 15. DPOn is halovány volt (itt tesztelgettem vele a topik látását :D )
Eliza,
nagyon szép a babád!!! :)
Szirmi,
a Lídia gyönyörűséges!!! Én is akartam csak aztán jött más :) Meg a Zalán is esélyes volt, de már Csanád van helyette :lol: És az Ágost is gyönyörű, illene a Miksa után.
Vendég

Hello Csajok!

Babaimi: nem tudod begombolni a nadrágod, te jó ég, fogalmam sincs, mitől lehet ez…:-D

Boni: egészségi állapotod?

Melcsi: remélem Anyukád jobban lesz, és be tud menni Veled szülni…babóval beszéld meg, hogy addig legyen türelemmel :-D

Szerika, Szirom, Melcsi (bocs, ha kihagytam vkit): én még lógok egy pocakdicsérettel :-D

Snufi: szép a kertetek…nekem a kert jelenleg kimerül 2 leanderben, 1 cserép csoffadt snidlingben és egy tetves citromfában :-( Mindez az 5.emeleti erkélyen :-D

Szilcsi: akkor holnap minden kiderül :-D A dokitól hazafelé meg is veheted a 2 tábla csokimat :-D

Katicka: sajnálom :-( pedig már Ti is régi motorosok vagytok baba-ügyben…

Szirom: a Lenke nekem sem jön be, tényleg öreges kicsit…A Zorka és a Lídia és a Zénó viszont nagyon jók!!!!

Liza: édi a Picur :-D

Sonjus: és mit csinálnak azzal a pajzsmirigy cisztával? Van ez vmilyen negatív hatással a "projektre"?

Macsi: jó, hogy benéztél, már rég voltál Te is...

Zöldi: az is jó, hogy Te is előkerültél :-D

Rólam: én még mindig itt aszalódom a munkahelyen, iszonyú meleg van...

SzezsoKép
KépKép
szezso

hát, szezso, hogy őszinte legyek akármit eszek, utána megyek a rra a helyre, ahová egyedül szoktak járni( kivéve a tinilányokat!)has..... :shock:
Vendég

Szirmi: csodás kreáció!

Sonjus: nagyon tecc a talicskád, én is szeretnék majd!

Eliza: édes Domi nagyon!! Várunk az élménybeszámolóval.

Rossz kedvem van, érzékeny vok,... tuti holnap meg fog jönni. a f....om kivan!!!!! (tudom, amíg vér nem folyik,.... de akkor is!!!) Bocs! :oops: OFF

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sonjus talicsk talicska mondom miről írnak a többiek, erre visszaolvasok, és látom, valahogy átalugrottam üzeid! :oops: tényleg szép!
azt is kifejlesztem ok?

Tesókám! teljes mértékben együttérzek veled!dühöngj nyugodtan ha az jólesik, de azért próbálj megnyugodni. de neked csak 11 nap a második fázis? :shock: hogy azt írod holnap megjön?
Vendég

Zétény :lol:

kispiskóta

Boni: nem mérek, így a 17. napi pé., csak az előző tapasztalataim alapján lett beírva, tehát éppen lehet 14. dpo is.

Szerika: boldog születésnapot!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!
Végre gép előtt! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Kép

Katica! :( :( :( :( :( :( :( :(
Így elveszteni egy fogadást! :twisted: :twisted: Basszus! :twisted: :twisted: :twisted:
De tudod mit! Vígasztalásul 3 tábla csoki? Mehet? :wink:

Snufi! Szerintem az időjárás is rátesz az érzéseidre! :wink:
Hátha! +++++++++++++++++++++++++++++++
És nagyon tetszik a kertetek! Az a ti házatok! Hű cserélnék szívesen! :lol:

Kispiskóta! Akkor most már tuti fiú??????????? :P

Kép
bettike
Eger

Lányok, csak gyors bekukkolok, Elizának már gratuláltam a májusi babásoknál, csak a név témához szólok hozzá:

Szirom, Boni és többiek, nálam lánynevek: Antónia, Judit, Gréta,Anna és Julianna futottak nagyon sokáig (amíg ki nem derült, hogy kukaca van a lánynak :D ).

Fiúnevek: Áron, Márk, Dávid, Barnabás.

Persze a nevünknek ezek passzoltak a legjobban, valszeg, ha más lenne a családi név a nevek is mások lennének, nemtom. :wink:

Szezsóka, köszi :wink: , te nem mérsz most? :roll:

Snufi, nyugtató hullámok mennek, vegyél egy jó kis langyos zuhanyt, forró kakaó és hidd el utána jobb lesz. Persze tudom könnyű mondani.....

Szép estét mindenkinek, megyek, mert apa elment nekem fagyiért és mióta elment már alig várom, hogy hazajöjjön, mert annyira fagyiehetnékem van......

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi: az elmúlt 1 hétben pont mértem :lol: (ma reggel tettem görbét)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike, nagggggyon szép a görbéd, drukkolok :wink:

Kép
melcsi6

Snufi: köszi szépen :wink: :D

A Lenke név nekem tetszik, én szavazok rá :D A Lídia is tecccc. :D

Áfi: semmi gond, megbocsátunk neked :D mostmár egyébként is tesztelünk Melcsivel, várjuk, hogy Boni kifejlessze gyorsan a szülési dátumosat. Boni, hogy haladsz? :wink:

Liza: milyen szép kerek pofikája van Dominak! Aranyos baba.

Babancs: de klassz, hogy hazahozhatjátok a kisfiatokat!!!! Éljen! :D

Szezso: köszi, bezsebeltük a dícséreteket.

Sonjus: jó a te ötleted is :lol:
szerika

Boniko! Hihetetlen vagy! :lol: :lol: Görbe elemzés! :lol: :lol:
Teszt kifejlesztés! Én is vevő vagyok a Sonjus féle tesztre! :lol: :lol:
Szerintem beelőznéd vele Bill Gates-t!

Eliza! Kijavítottam! És annyira édi második topic bébink! Nagyon szép kisfiú! Egyébként tényleg hamar hazaküldtek titeket! Vagy nem?

Babancs! Szupi! Azért telik ám az idő rendesen, hogy már haza is lehet hozni! :lol:

Szezso! Remélem nem vagy azért már fonnyadt! :lol: De tényleg hihetetlen az időjárás, reggel szakadt rólam a víz, aztán délután is nagyon melegem volt a fülledt időjárás miatt! Ráadásul a rohadt vihar összebarmolta az erkélyem! :twisted:

Szilcsi! Drukk a dokihoz és annyira kíváncsi vagyok, hogy Szezsonak (és nekem is) igaza lesz-e? :lol:

Áfi! Engedélyeddel! :P :lol: :) :D :P :lol: :) :D
Ez jó volt!

Szirom! Ágost és Zalán tetszik! A Lenke nekem túl régies! Az én nevem Liza lenyúlta! :roll: :)

Zöldi! Én már visszaszámolok év végére! És te? De jó lesz a nyári szünet! Hű de várom!

Érettségi tételekhez annyit, hogy nem nagyon volt, aki végig írta a 4 órát! Nem is tudom miért!

Sonjus! Egyébként hogy vagytok! Már mint leszámítva a vizsgálatokat!

Macspacs köszi! :wink:

Kép
bettike
Eger

Babaimado! Veled együtt várom nagggyon-nagggyon a szombatot! Addigra nekem is sokminden kiderül! Így hátha könnyebb neked is várni! :lol:

Melcsi! Köszönöm! Tényleg ilyen jókedvűen bírod az utolsó időszakot?

Szezso! Ne tessék már feladni a mérés, kedves mérleg társ! :twisted:

Lili??? Te hogy alakulsz??

Kép
bettike
Eger

Melcsi: nekem is kell fagyi!!! Mostanában én is folyton éhes vagyok fagyira, egy egész fagyihegyet fel tudnék falni!!! :D :D
szerika

mia zétény? kispiskóta? fiúneved? :wink:

snufi extra drukk

szerikának szülinapja van? BOldog SZülinapot!
Vendég

szerika már majdnem kész vagyok az első lépéssel!
Vendég

Boni: volt... május 5-én :lol: Köszi :D
Oké, drukkolunk, hogy minél hamarabb készüljön el a teszt és rajtunk tudd tesztelni :lol:
szerika

HOgy holnap mewnnyien mennek dokihoz! :lol:

MIndenkinek drukk hozzá!

BABIM? hol vagy?
Vendég

Szezso!
Nos fogalmam sincs, hogy hatással van-e! Bár a párom nem mutatja, látom rajta, hogy zavarja az ügy, szó szerint a következőket mondta: Nem vágatnám fel a nyakam, ha nem muszáj, de ha hatással van a gyerek témára, vegyék ki a p….ba. (bocs)

Snufi!
Én most nagyon átérzem, amit érzel.
Köszi a taliga dícséreteket!

Boni semmi gond, hogy elsiklottál felettem, úgyis olyan kicsi vagyok :)

Bettike!
Te egy tündér vagy, hogy figyeled, hogy ki mikor hová megy!
És milyen szép görbéd van :)
Köszi kérdésed, apus pajzsmirigy izéjét kivéve egész jól vagyunk. Várom a köv. és köv. hónapot. Júniusban úgy néz ki inszem lesz! Izgulok már most, csak tudnám minek! :lol:
Sok-sok drukk szombatra+++++++++++++++++++

Holnap látom nagyüzemi dokilátogatás lesz! Mindenkinek drukkkkk

Melcsi! Ez a 16 nap nagyon jól hangzik :) Hogy érzed magad?
Szerika! A te 19 napod sem kutya :)
Boldog szülinapot!

Babáktól zsúfolt, nagyon szép május lesz! :D

Pusz mindenkinek
sonjus

Hát, most megint nem nagyon leszek 3 napig - reggel 7-től érettségi ügyelet, du. meg tanítás. Szóval purc, mire hazaérek. Bocs Purci, remélem nem volt levédve a neved! :wink: )

Már esem is ágyamba.

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Sziasztok
Hulla vagyok :? Itthon maradtam szabin dolgozni :? NAgyon jól haladtam a melóval :P Viszont már fáj a fejem, nincs erőm visszaolvasni :oops: Viszont láttam egy cuki képet, arra reagálok :wink:

Liza
nagyon tündéri Domcsi :D Ne hari, hogy mégsem látogattam hétvégén, de azt sem tudom hol áll a fejem, nagyon sok a dolgom most :( Vasárnap meg anyák napja volt, és két anyucihoz is mentünk :P

Mindenkinek pusza és drukk amihez kell ++++++++++

Kép

Kép
gaby25

Ja, asszem ma volt pé :roll: rágyúrtunk :wink:

Kép
gaby25

ó reggelt mindenkinek!

MIndenkinek drukkhegyek amihez kell! :lol:
Vendég

Sziasztok!

közben már a melőhelyre is beértem.de még senki nem kelt fel rajtam kívül! :wink:

hőm ma visszakúszott 36,95 re a fene se érti, de már a ferti se, mert eddig betette a vonalkáját 3.ára, (majdnem eltalálta) most meg kivette vonalkáját! :twisted:
továbbra is szarul vagyok, reggel ittam tejeskávéból 1 kortyot és felb....ta a savam. :twisted:
Katica hogy vagy?

Tesókám mi a helyzet?

Babim ma melyik rucid nem megy rád? :wink:

Katám Hiányzol !

Szezso ma én estig vagyok! Te? görbeszauruszod hogyan áll?

Lili , BEttike A mérleg remélem felfelé billent ma reggelre is hő szempontjából!

Monyó neked hő hogy van?

Babaragacs megy nekünk csajok! ++++++++++++++

Melcsi anya jól van?

purc te most fogsz alcizni? jó pihenést!

szerika , melcsi dolgozom az ügyön, dolgozom...

sonjus a tiéden is :wink:

szilbee, szirom, macsi, csikken túlélőenergia reggeli rosszulléthez!

szilcsi mai vizsgálat eredményét mielőbb közzé tenni! nagyon drukkolok!

gaby jó Kaálizást nektek! remélem tegnap végre tényleg beérett petéd és jól elkaptátok !

robcsi, áfi, nektek is nagy ölelés!

babancs annyira boldogok lehettek, hogy végre pici Domit hazavihetitek! Örülök, hogy minden rendben van

Eliza! szép első napot otthon!

Szilvaqueen merre jársz?

Bülbike anyuja remélem azé még nem akar kijönni pocaklakód!

Zöldi drága akkor csütörtök maradt, ugyé?

MÉG VALAKI JÖN CSÜTÖRTÖKÖN HALAZNI? LÁNYOK?

HA valakit kihagytam.....
Vendég

Sziasztok!

Bettike: a hatásodra ma reggel ismét mértem hőt :lol: hiába, a mérlegek már csak ilyen könnyen befolyásolhatóak :lol: a görbéd nagyon jóóóóóó!

Sonjus, ha a párod eredményei jók, akkor talán ebből a szempontból nincs jelentősége ennek a pajzsmirigyes dolognak...
(Eldöntötted, hogy Clostizol v. szúrod inkább magad? )

Szülési teszthez: amíg Boni kifejleszti a frankót, addig lehetne az LH tesztet is használni :lol: pont 1 héttel a szülés előtt kellene rápipilni, és ha 1 csíkos, akkor 1 hét múlva szülés :lol: :lol: :lol: :lol:

Gaby: hajrá péééééééééééé!

Na, mennem kell!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boni: a görbém ua., mint tegnap reggel, kiegészítve egy 36.9-es hővel :lol: (én kb. 5-ig dolgozom...) Tuti munkaképes vagy??? :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso szerintem nem, de doki azt mondta, hogy ezzel nem ír ki. :shock:

majd meglátjuk mi lesz(ügyfelek sinylik meg :lol: )

jó a hő! :wink: nem értem mi bajod volt vele :shock: nézd az enyimet, oszt megnyugszol!
Vendég

Liza! Nagyon gratulálok. Olyan édes a kisbabád!

((((SONJUS))))))
Válasz:szombat teszt

Szirmi!
Hát ez a f.köpeny rablás, de tuti nagyon édes benne a kis szerelmem.

Szilcsi!Álommanó..Na és, ha kisnevetnek??KIT érdekel??A lényeg az, aki a pocidban van!!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok.

boni a hom:
Kép kep

Kép
monyo83

hé te lány és mi? :lol:
Vendég

((((((((SZirom))))))))))))))Jobbulást!

((((((((((((((Snufi))))))))))))))))nyugiiiiiiiiiiiiiii

MAi orvoslátogatók:-) Drukkolok mindenkinek és azonnal tessék írni a fejléményeket. (Szilcsi, vigyi az ikrekre:-))))))))))))))))))))) )

babaimádó
Kép
babaimado

MAi orvoslátogatók:-) Drukkolok mindenkinek és azonnal tessék írni a fejléményeket. (Szilcsi, vigyi az ikrekre:-))))))))))))))))))))) )

babaimádó
Kép
babaimado

babaimádó
Kép
babaimado

monyo ez nagyon száp!

BABAIMI :twisted:
Vendég

boni :lol: szerintem is száp :D :D

Kép
monyo83

monyo :lol: amikor nem mérted a hőd, aznap biztos volt egy beágyazódási esésed! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bettike, nem biztos. Jövőhéten (16-án) megyünk 4 D-re és akkor remélhetőleg 1000%-ra kiderül. Csak reménykedünk.

Boni Papp Márton Zétény lesz, ha fiú.

Monyo ez igen szép görbe. Tesztelni, mikor fogsz?

Szilcsi drukk!!!!

babimi, neked a szombathoz drukk!!!

kispiskóta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?