A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

kispiskota valszeg csutortok de nem bizti.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Bettike, nem biztos. Jövőhéten (16-án) megyünk 4 D-re és akkor remélhetőleg 1000%-ra kiderül. Csak reménykedünk.

Boni Papp Márton Zétény lesz, ha fiú.

Monyo ez igen szép görbe. Tesztelni, mikor fogsz?

Szilcsi drukk!!!!

babimi, neked a szombathoz drukk!!!

kispiskóta

ksipiskóta, azé ha lány lesz, akkor is vigyétek haza :wink: :lol:
és lánynév van már?
Vendég

Ez a bnet meg van őrülve! :twisted:

kispiskóta

Papp Csenge Zea és haza fogjuk vinni :lol:

kispiskóta

Bettike! NAgyon jó a hőd!!+++++++++++++++++++

Boni! Ne rám vicsorogj, hanem a babanetre, mert az sz..kszik.Gúnyolódunk a ruhatáron és a pocin)

babaimádó
Kép
babaimado

bülbikének akár lány, akár fiú, nagyon szép neve lesz :lol:
Vendég

babim szeretlek, nem gúnyolodom, haldokolom :cry:
Vendég

érzékeny vagy! :wink:
Vendég

Boni: mi az, hogy nem ír ki a doki?! :evil: Miért fáj az neki, ha táppénzen vagy?! :evil:

Monyó: tök jó a hőd, Te szedsz progit, ugye? (Szerintem megdől az elméleted, miszerint csak gyógyszer nélkül, spontán ciklusban sikerül a bébi :-D

Kispiskóta: hát ezek nagyon szép nevek…(csak aztán nehogy véletlenül Papp Bülbikét mondj a szüléstől még kábult állapotodban :-D

Babaimi: visszaszámlálás indul! :-D Már négynél tartasz :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hahó!

Iszonyat szar éjszakám volt, kb. 4 órát sikerült aludni. :( Egész délután-este émelyegtem, vacsi után kicsit jobb lett, aztán elkezdtem parátni, hogy mi lesz ma a dokinál. :shock: Párom meg beteg, folyamatosan köhög meg trombitál, ő is idegesített, aztán belelovalltam magam, hogy milyen káső van és nem tudok aludni és nem fogok tudni felkelni, és feszt se tudtam elaludni. :twisted:
Na bocsi a nyávogásért. :oops:
Nagyon izgulok! :D
Főnöknőm hívott színházba ma estére a Liliomfira, de nincs kedvem menni... Nyűgös és álmos vagyok, a fene se akar egy kemény széken 2-3 óra hosszát kukkolni, mikor már hatkor olyan álmos vagyok, hogy állva el tudnék aludni... :roll: De legalább fél 2-kor elmehetek és nem kell visszajönni dolgozni. :D

Kép
szilcsi

szezso,nem szedek progit.magatol ilyen hogy mert nemtom,hisz eddig progi nelkul max 36,8 ra ment fel azt is 9 kor merve,most 6,30-7 ora kozott merek,plusz a cickom is nagyon faj ami enyire nem szokott.

lehet hogy megjavultam :roll:

a te gorbedet viszont nem talalom,nem teszed fel?

Kép
monyo83

szezso én sem tom!
Vendég

Szezso, sztem jó a görbéd. Miért is kéne feladni ezt a hónapot? Mintha tegnap ezt mondtad volna...
Bettike, nagyon tetszik, hogy a clostitól ilyen szép ciklusod van!!! Milyen érzés??? :lol: :lol:
Baba, Szezso, Bettike, az ikrek jól vannak, köszönik szépen! :lol: Doki után beszámolok, hogy ketten vagy hárman vannak-e! :wink: :lol:
Nálunk Lajos lesz, ha fiú (nem volt beleszólásom), :D , ha lány, akkor Emma Liliána.

Kép
szilcsi

Azta ti menniy írtok így korán reggel :shock: nincs időm most csacsogni veletek :cry:
Nem volt pé tegnap :twisted: pedig tegnap többször is beleszúrt.
görbém
Kép

Ha most lesz UH, akkor kiderül az igazság :wink: vagy lesz egy hatalmas tüszőm, vagy folyadék a douglasben (?) és ma volt pé :roll:

Kép
gaby25

Még szerencse, hogy szülés előtt kérik a neveket! :lol: A lány nevet Apa választotta, a fiút én (ez aztán a munka megosztás).

kispiskóta

jó reggelt!

délután írok mindenkinek, csak most még tanulnom kell. ma 13.00-tól zht írok.
addig is mennek mindenkinek a drukkok++++

szép napot!

katica
katica30

Zsú, nálunk a fiúnevet adta apa, a lánynevet pedig én. Ez nálunk nem is volt kérdéses, náluk évszázadokra visszamenő családi hagyomány a fiúnév öröklődése.
Gaby, brutálciklusod lesz? Ma lesz uh is a Kaáliban? Akkor drukk, hogy szép tüszőt vagy folyadékot lássanak!++++++++++++Hánykor mentek?

Kép
szilcsi

Monyó,
igen igen szép görbe!!! Drukkjaim: +++++++++++++++++++++
Szilcsi,
Lajos??? :shock:
Szezso,
Papp Bülbike :D :lol: :D

Köszi mindenkitől az orvosdrukkokat, értem még ne nagyon idegeskedjen senki, 3ra van időpontunk (ami testvérek közt is fél4) tehát fél5 körül vagyok várható a hírekkel-képpel, és remélem azon kívül hogy minden rendben azt is megmondhatom végre hogy Emese vagy nem Emese (a fiúnevünk még változóban, jelenleg ott tartunk hogy Csanád).
Vendég

katica kitartás és óriási drukk a ZH hoz!
Vendég

Monyo: holnap reggel dobok egy görbét, most nem tudok, mert munkahelyen vagyok, kicsit furán néznének, ha itt bűvészkednék a görbémmel :-D Attól lehet jó a progid, hogy a stimutól volt normális, jó minőségű pé-d…

Szilcsi: nem adtam fel, csak a hőmérőzést akartam, de Bettike miatt nem tettem :-D

Gaby: látom Te is ki vagy már képezve peteéréssel kapcsolatos szakszavakból :-D Drukkolok, hogy legyen folyadék a Douglesben és Uh után még rá tudtok hajtani :wink:

Ja, el is felejtettem írni, hogy vasárnap (Anyáknapján), megszülettek a barátnőm (lombik)ikrei! Mindkettő kislány. Egyikük 2400 gr/47 cm a másik 1920 gr/45 cm. Minden rendben velük :-D (Hajrá Szilcsi!!! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilcsi
nekem nem szokott brutálgörbém lenni :shock: 17. napon volt már pé egyszer, hát most 18. nap lesz talán :roll: 13.30-ra megyünk Kaáliba

Kép
gaby25

szezso gratula barátnődnek!

szilcsi lajos ide, lajos oda szép a hagyomány de ez még csak az egyik gyerek neve :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jelentem matematika érettségi rendben zajlik! :lol: :lol:

Köszi mindenkinek a görbe dícséretet! Jó végre ilyet látni, hogy az enyém is alakul! :lol:

Szilcsi! Hogy milyen érzés? Csak kapkodom a fejem, hogy kb. még 7 nap és kiderül, hogy mivan! Még jó hogy itt az érettségi és nem nagyon érek rá magammal foglalkozni, ha meg éppen jut egy kis időm magamban beszélgetek a babóval! :oops: :D
Egyébként meg nem nagyon tudok mit kezdeni azzal az őrült tempóval, amit a ciklusom most diktál, mert ugye eddig a 21 nap körül nem igazán történt semmi, nem hogy már DPO-n legyek! Szokatlan és valahogy gyorsabban is telik az idő! Nem értem! :roll:

Minden mai dokilátogatónak drukk! Ha vizit díjat kellene fizetni biztos, hogy ma rekordot döntente a topik! :lol:

Katica! ZH-ra +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Meg még vagy két kalappal!

Snufi!!! Na mizu????

Monyo! A te görbéd is igen ígéretes! +++++++++++++++++
És még több ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Sonjus! MIvel ilyen szép táblákat örököltem tőled igyekszem fenntartani, nehogy már csalódást okozzak! És párodnak mikor terül ki, hogy mit kell kezdeni ezzel a cisztával?

Kép
bettike
Eger

Áfi, igen, Lajos. Ez apa neve is, meg nagyapa neve is, meg a dédpapa neve is, és még hosszú időkre visszamenőleg így hívják az elsőszülött fiúkat. Mivel párom nagypapája kínok kínja között halt meg a délvidéki mészárlások alatt, szülei pedig már nem élnek, tiszteletben tartom a kérését, hogy ez legyen a neve, ha fiú lesz. Így ebben a formában nekem sem tetszik, de becézve nagyon is, sztem aranyos a Lali. :lol:
És nem értem, miért kell fennakadni azon, ha valaki régi nevet akar adni a gyerekének. Párom történész, megélt a családjával együtt egy kemény háborút (jugóban), számára ez fontos dolog.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Tényleg jó sokat termeltetek :wink:

Áfi, Gabi, Szilcsi, drukk a dokihoz nektek is :wink: Én még később megyek, először fél 2-re ide a faluba a védőnőhöz, és ha ott végeztem, akkor be a városba. A dokim 3-6-ig rendel, időpont nincs, úgyhogy amikor beérek és sorba kerülök. Nem lesz boldog, hogy nincs még EKG-m... namindegy. De ez legyen a legkisebb gond, remélem, hogy uh-n mindent rendben talál. A nemét még talán korai lenne tudni, vagy ha van egy kis szerencsénk, akkor talán. De szerintem inkább akkor van esély, ha fiú lenne.

Kispiskóta! Szépek a nevek!

Szilcsi! Már beszéltünk a Lajosról a talin, elmagyaráztad.

Nyugi, minden rendben lesz a doktornál! Émelygés... belecsaptál a lecsóba akkor te is :lol:

Szezso! Grat. az ikrekhez, nevük? :lol:

Bonikám, jobban vagy?

Bimi! Még mindig drukk!
Fürdőköpenyes pasiról majd csinálok képet, ha megszáradt. Mármint a köpeny :wink:

Megyünk a boltba, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szilcsi: és mit szólsz a Lalához? :lol: Tündér Lala :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

VAN BABANET? ÉLJEN ANDREJ!!!
Szilcsi,
nem akadtam én fenn, csak rácsodálkoztam. Dolgoznak a hormonok? :wink: :)
Gaby,
nagyon jó a sztorid!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

JUHHHHHHHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Majd még késöbb jövök!
Pussz!

Kép
Kép
ancsa81

VAn babanet! jujj de jó!

MIndenki jöjön haza! :lol:
Vendég

Ide is beírom a sztorit :)

Na csajok, most alakítottam az msn-en :D

Anyóssal leveleztem, meséltem neki, hogy babára vigyáztam, és virágokat szaglásztunk a kertben, és a baba vigyorgott a cumi mögött. Na akkor most el lehet képzelni, mi a cumi hangulatjele :? hát kínosan éreztem magam :oops: írtam neki hogy bocsi, és átnveztem a hangulatjelet. Aztán Katicának írtam, hogy milyen ciki dolgot műveltem, kérdezte, hogy mit. Persze felváltva leveleztem, anyóssal meg vele, és amit Katicának írtam, anyósnak ment, szóval szegénykém mégegyszer megkapta a cumi jele, és én egyre kínosabban éreztem magam :oops: aztán magyarázkodtam neki: írtam egy barátnőmnek, hogy milyen ciki, hogy ez a hanguljel ment át neked, most meg ide írtam véletlenül (és nevetős jel mellé) Aztán annyit válaszolt, hogy hahaha, és hálistennek felejtősbe ment, most már a vasárnapi ebédről csacsogunk. :P

Tanulság, mielőtt az entert megnyomom, megnézem a képernyőt milyen hangultajelek vannak :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

na végre :oops:

gaby, így jártam mér én is hihi :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

gaby :lol:
Vendég

sziasztok!

végre itthon, a babaneten :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

HAzaérés tiszteletére Kép :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ne ennyit a 8 óra munka 8 óra pihenésről..... a harmadik napja dolgozok ilyen sokáig reggel héttől. :twisted:

A hőm elég érdekes: :shock:

Kép

babásodásnak semmi jelét nem érzem.

Bocs lányok, de nagyon fáradt vagyok!! :( Mindenkinek mennek a drukkok. ++++++++++

Pusszantás!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szzzzzzzziasztooookkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

lili drukk

katám szijjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mizu?
Vendég

Sziasztok!

Úgy látom babanet haldoklik :cry:
Feltétlenül írjátok meg freemail-ben, ha netalán máshová mennétek írogatni!
A munkám remek minden időmet lefoglalja, most úgy néz ki eladtuk a lakást és házat nézünk.

Most megyek visszaolvasok 5 napi termést
Puszi!!!!!!!!

Kép
klarissza32

Boni, most értem haza, mert apával dolgunk volt! A ncl még mindig nem küldött semmit! Pedig megnéztem és jó email címet adtam meg! Szval ha nem jött volna helyre bnet akkor én biztos nem tudnék nektek írni!!!Görbuszod alakulgat, kíváncsi leszek mi sül ki belőle!((( jó tudom egy baba)))!

SZILCSI, hadd gratuláljak neked!!!!!!!!!

Liza, meg késve, de grat a babához!Gyönyörű!!!

Kép
kata05

kata ebből? :shock: :wink:
Vendég

Bonikám, miért ne?? Az emberi szervezet csodákra képes!!!! :D

Kép
kata05

katám Én hiszek a csodákban! :lol:

veled? hődet mérted?
Vendég

Nem mértem hőt! Amúgy nem tudok semmi izgiről beszámolni, kíváncsi vagyok én is hogy hová tart a ciklusom! De legkésőbb jövő péntekig kiderül minden!

Kép
kata05

Megyek fürcsizni! Ha elmerülnék a kádban akkor jó ÉJT, holnap jövök!! De tényleg jövök, át lendültem a mély ponton, vagyis azt hiszem....

Kép
kata05

KATÁM akkor akkor drukkolok MIndenkinek! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BABARAGACS!

JÓ ÉJT ! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én is itthon, illetve el se mentem, mert NLC most engedett volna csak írni!

kispiskóta

Hahó!

Gaby: áááááááá, cikkkki! :lol:

Boni: prolactin nincs ciklusnaphoz kötve, mindegy melyik napon veszik le. Mizu Nálad? Apát elkaptad?

Szezso: múltkor 850 volt asszem,... :roll: Gynevaccal mizu? Már hat?

Katica: lehet, hogy már holnap, vagy pénteken meglesz az eredménye. Együtt haladunk megint felfelé a táblában! :wink:

Áfi: tök jó, hogy minden jó Veletek!!! :wink:

Purci, jól vagytok?

Bettike, majd ide is tedd fel a táblákat, ok? Nlc-n írtam privit. Köszi.

Melcsi: hogy vagytok?

Panni?

Coca?

Monyó: holnap teszt??? Drukk!

Babim: drukk szombatra!!!!

PESTI Csajok: ha a köv. talit az Eurocenterbe vagy a Mamutba tennétek, csatlakoznék én is!!!!

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi aranyos vagy, hogy kérded, egész jól vagyunk, néha kicsit feszül a hasam. Na akkor pár nap és kiderül, dejó lenne.

de jó, hogy végre van babanet :lol:

Ma megyünk szoptatás tanácsadásra :lol: Uram is jön :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc: remélem!

Bettike: visszaolvasásom közben láttam meg, hogy az új tickerem "majdnem" olyan, mint a tied. Kreáljak újat? Vagy nem zavar, hogy 1 hullámhosszon vagyunk? Amellett, hogy mindkettőnknek szüksége van a 4levelű lóherére! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?