A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moni,
milyen az a méhsüllyedés? :shock:
fibi

Zuzi,
most mé' nem jelentkezel má'? :?:

Zsan,
ez komoly, hogy ezt mondja a doki? :o

Ja, és holnap mi is elmegyünk a szadai oviba felirni Bálintot a várolistára :roll: sosem lehet tudni, hogy ittmaradunk e :? és azt irja a szada ujság, hogy azok is menjenek beiratkozni, akik 2008 májusig betöltik a 3. évet...
fibi

Most mér nem ir senki? nincs kedvem mosogatni :lol:
fibi

Na jó, akkor megyek befejezni a Montessori eszközt holnapra 8)
fibi

Kép

Kép

:D
szrekuc

a "miert?" az egy nagyon hasznos kerdes, mert folyamatosan fent lehet vele tartani a szulo figyelmet ;) :lol: (egy ideig legalabbis...)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Deni: elengedlek jányom, menjél szülni! :lol:
Nem biztos, hogy holnap lesz időm bekukkantani, és hát nem kivánhatom, hogy csak énmiattam 1 hetet még egybelégy, a végén még kikölt a párod :lol: :lol:

Macs: és ha nem regisztrált tejtermelő az gáz??? :roll:
Na ha legközelebb megyünk akkor jól kikérdezem a termelő nevét is!
Egyébként én is azt tenném, amit a többiek mondanak, hogy ha már változik az egész hol lakunk téma, akkor izibe az új szobájába szoktatnám. De szerintem erről akár Manóka, Gabi, vagy majd Ancsi is tudna mondani okosat - szal a frissen költözők.

Zsan: nekem meg szülés közben mondta UM, hogy "jéééé olyan a méhszája mint a többedszerre szülő nőknek?! Jó kis vizsgafeladat lehetne a medikusoknak!" :o :lol: Én meg bizonygattam, hogy pedig nem szültem ám még ezelőtt sosem ;) és hálát adtam az égnek, hogy nem a Sotén szülök, mert akkor tuttkóra beterelnek vagy fél évfolyamot, hogy IDEnézzetek!! 8)

Aggódó férjek :P

Rylie
rylie

Köszönöm szépen az összes segítséget, nem az angol szöveg hozott lázba - teljesen plain english - hanem a terjedelem no meg az irgalmatlan mennyiségű gomb és bizgentyű, ami ezen a gépen van :shock: Tesóm a számítógépguru leselejtezte, mondván, a lánya (5) még egy kicsit túl kicsi hozzá :mrgreen: És van rajta video is! Szóval nekem vidéki lelyánynak tuti jó kis játék :wink:

Curse :) Lehetőség bőven van - és ha hallgatsz a belső jótanácsokra is, minden jól megy :) - én igyekeztem kiművelni magam, egy csomó köllföldi levelezőlistát is olvastam egy darabig, azért lököm itt a rizsát :lol: Amiket felsoroltam, azok az egyéves korban sem fogyasztható dolgok - olajos magvakat és savkápot már lehet, de csakis kisajtolva a levét/nagyon apróra vágva/darálva - nagyon sok fulladásos eset van ezekből :evil: Méz a botulizmus miatt 1 éves kor alatt szigorú no-no, no meg nagyon sok gyerkőc allergiás lehet rá, úgyhogy nagyon óvatosan.
Káposztafélékkel azért várjál még, azoktól nagy hascsikarás lehet...ha már midnen finom friss zöldséget evett a baóca, rálrsz vele - előtte jöhet a karfiol és a brokkoli, a káposzta csak utána. A gabonák biztosan nem okoznak pocakfájást - rizs, köles, kukorica. Régen rizsnyákkal kezdték, mára lett divat a gyümölcs, Amerikában ma is a gabona jön először és utána zöldség, gyümölcs csak később.

Macs :) Én ugye együttalváspárti vagyok - de természetesen ez egyedi és örömteli összecsengés a ded igényeivel. Ha másként lenne, akkor másként lenne :wink:

Fibi :) milyen M-eszközt csináltál és mire szolgál és mikor és hogyan? Nekem ez az egész fejlesztés rejtélyes, világítsd meg elmémet némileg :lol:

indianyo

Miért pont miért ? :P :P :P

indianyo

Móni, hát azért biztos hogy még mi sem számoltunk le teljesen a tesóféltékenységgel, kissé túlzás volt részemről :oops:
- inkább csak a mostani helyzetet tekintve jöttem rá, hogy nem itt van a kutya elásva. Lesznek itt is még piklák :wink: (nekem is van 2 tesóm, úgyhogy sejtem :twisted:)

Johi, Coffeát 15-ös potenciálban adom, és félóránkét 3 szemet, míg ki nem dől (eddig az elsőnél ill max a második adagnál elnyúlt) - de sztem ez is úgy csodaszer, mint a Chamomilla a fogzásra - legalább nagyjából stimmelnie kell a gyógyszerképnek, különben nem hat.
ez egy nagyon jó cikk az alvászavarokról (kár, hogy "szótárazni" kell egy materia medicával)
http://origo.fogorvos.hu/hir.aspx?id=d9 ... 01f4195144

votiv 8)
votiv

Indi,
most épp az irás-olvasást elösegitö eszközöknél tartok (ez nagyobbaknak van már, akik szeretnének ismerkedni a betükkel), és olyat készitettem, hogy fonalból ragasztottam nyomtatott nagy betüket kartonra.
ha érdekel a téma, szivesen átküldöm majd a szakdogámat (csak 24 oldal), és a 2. fejezet leirja az összes M eszközt, hogy mivel mit hogyan lehet fejleszteni :)

Joéjt Mindenkinek!

Bence, Te meg ne szivasd anyádékat már tul sokáig 8) :lol:
fibi

Indi, 1. valasz: mert erre "automatikusan" valaszol az ember, es altalaban visz. hosszan (>1 szo ;))
2. valasz: csak :mrgreen:

Coolio
recca

Rylie, csak az a baj, hogy a méhszájat nem "nézni" szokták :roll: egy ismerősömnek volt szerencséje a szülésénél egy csapat medikushoz :? úgyhogy ilyennel még csak ne is vicceljen a dokid :wink:

Macsek, sztem próba cseresznye! hátha az új helyen könnyebben belemegy Füleske a változásba. és akkor sincs semmi baj, ha vissza kell csinálni
(lásd a mi esetünket a rácsosággyal :roll:)
Egyébként ma mindkét gyerek az én helyemen aludt el, ki lettem túrva! :lol: De olyan cukik voltak, összebújva, és majd szétvetett a boldogság meg a büszkeség, hogy ők az ÉN KÉT GYEREKEM :D :D :D :D :D (ki gondolta volna ezt mondjuk 4 évvel ezelőtt? én nem!)

el akartam még mesélni, hogy Isti meg Lilike már kezdettől fogva együtt fürdenek (meg a papájukkal), és Isti még csak le se fröcsköli a hugit, hanem behúzódik a sarokkád egyik sarkába, és meg se moccan. ma rájttünk miért: fél a Lili icipici lábaitól, amik a vízben kalimpálnak felé :lol: most mondjátok, hallottatok már ilyet?

votiv 8)
votiv

Votiv, aranyos ez a TE KET GYEREKED! ;) :D

Coolio
recca

Fibi, engem érdekel a szakdogád! átküldenéd nekem is? :)

Deni, én már annyira izgulok, hogy neked nem kell, mert már leizgultam a Te adagodat is! úgyhogy csak nyugi és pihi és ne is gondolj a szülésre!!! :D

Zizy, Barna P nagyon jó választás :D :D az már fix, hogy jó hangulatban fogsz szülni, ha ő lesz a dokid! :D szimpatikus ember, és rosszat még nem hallottam róla, szakmailag sem.

votiv 8)
votiv

ÚJAK,
fejtsétek ki picit, milyen doki kell, nő/ffi, idős/fiatal, régimódi vagy alternatív, és mindjárt mondjuk a tippeket.
Ha még ráértek picit a választással, látogassatok el a H-ba a szülésfelkészítő előadásokra (időpontok a honlapon), és személyes szimpátia alapján is választhattok dokit (szülésznőt is).

Ha már nincs sok hátra, akkor vszínű a népszerűbb dokik már nem vállalnak - hacsak nincs protekciód vagy simán mázlid, mert ilyenre is volt már példa. De ilyenkor sem kell izgulni, mert a legtöbb dokival csak jól járhattok, és ilyenkor még lehet szülésznőt választani, hogy legyen egy bizalmas is a szülőszobán - egy normál szülésnél a doki úgysem kap sok szerepet, a szülésznő annál inkább, és adott esetben befolyásolni is képes a dokit, mert a te érdekeidet jobban képviseli (és mert nő, és a dokik meg többnyire férfiak és hiába nagyon tapasztaltak, még sosem szültek :wink:)

De akkor sincs tragédia, ha az ügyeleteseket "választjátok", mert mással is megesett már pl. hogy a dokija épp szabin volt, és szépen megszült az ügyeletessel (ez azért egy elég jó kórház, elég jó körülményekkel és elég jó szakemberekkel).
De aki nagyobb biztonságban érzi magát választott orvossal/szülésznővel, az kapcsoljon rá, mert a legjobbak hamar elkelnek!
És kérdezzetek nyugodtan, attól még hogy itt ötyézünk, mindenre megpróbálunk válaszolni!

Szülésznőkről is általában elmondható, hogy szakmailag mind magas szinten vannak, ismerik és művelik a gátvédelmet meg sokan a homeopátiát, aromaterápiát és egyéb alternatív módszereket is DE itt is nagyon számít a (kölcsönös) szimpátia! (emiatt van vkinek tök jó, másnak tök rossz véleménye ugyanarról)
úgyhogy ha lehet, látogassatok el baba-mama klubba, ahol találkozhattok a szülésznőkkel!

azért szívesen elmondom, nálam kik a favoritok: Nyulas Jolán, Fantha Zsuzsa, Kondor Kata, Kecskeméti Vera, Molnár Gabi, Tóth Irén, Váradiné Ica stbstb

és itt egy táblázat is, hogy mi kikkel szültük:
http://babanet.extra.hu/tabla1.htm

apropó tábla, Ancsiéknak mikor lesz netjük? ki tud róluk valamit?

votiv 8)
votiv

Zizy :) Az ifjú B betűs doktorokról általában elmondható ebben a korházban, hogy szakmailag, emberileg és esztétikailag is a helyükön vannak :lol:

Votiv :) A TE KÉT GYEREKED!!! De szép ez! És együttfürdés meg Istók fél Lili lábától - ez is szép. Idáig se volt rossz kedvem, de ettől msot nevetgélek itt halkan :) Alvásos homeós cikk de klassz!

Recca :) köszi az >1 szavas választ :wink:

Nagyon rendben van az szerintem is, hgoy nem tudunk minden kérdést megválaszolni. No persze az előny, ha tudjuk, hol kell keresni a megoldást - és erre idővel a dedet is megtanítjuk.

Deni :) Én ugyan eddig se izgultam, de most, hogy Votiv izgult már helyetted is, felesleges is lenne :lol: Legyen szép éjszakád!

Fibi :) Feltétlenül sezretném elolvasni, köszönöm!

indianyo

köszönöm a nekem írt hsz-eket és reagálásokat. :lol:
bocs most csak ennyi :oops:
gödibarbi

Sziasztok!
Csak Deni miatt néztem be :wink:
Éppen hogy csak belepillantottam a termésbe.

Fibi!
Köszi, hogy hiányolsz, a "még élünk" kategória :?

És mintha Zsanci írta volna ezt az alváz dolgot :shock: Ez nekem új, mit jelent ez????????????? És milyen plasztika????? És valahol hallottam gátplasztikáról. Az meg mi??????????? (tudatlan ZUZI :roll: )

És Tinunak utólag is boldog Szülinapot!

Móni!
Petinek nem a múlt héten volt a névnapja? Nehoyg elfeledkezzünk róla!
És érdekelne a pü-d bébisintér ügyben! Köszi!

bocsi, de most ennyi tellett tőlem! :oops: :(

Ésésésésésé: DENI!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAJRÁ!!!!!!!!!!!! gondolok Rátok sokat!

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv,
édesek lehettek a nagyágyon ketten! :) Nincs kép véletlen a 2 szuszogó csomagról? :)
És jéé, itt (link) micsoda nosztalgia képek vannak! :)

Péter és Pál tudjuk, nyárban, jól megférnek a naptárban, nem? :)

És hajrá-hajrá fejlesztő! És az is lehet, h nem maga a fejlesztő, hanem a társaság, kimozdulás, foglalkozás segít Istinek? Az meg a ha ba tortán, h közben fejlesztik is? Akárhogy is van, csak hordd szépen, ha ilyen sokat számít!
Én azért "kábszert" nem adnék neki elalváshoz. :wink:

Deninek én is drukk, de neki van még vagy egy hete, nem? Nem, Deni?

Fibi,
szakdoga rulez, és reméljük, görbül is. Nekem még mindig ohne eredmény---
Na, megyek kreszre, ne sokat írjatok, este BK, ER, nem lesz sok időm visszaolvasni. :lol:
neet
neet

Zuzmó!
Bazsinak nagyon boldog 2. szülinapot!!!! Kezdődjék a dackorszak! :lol:

nee
neet

Bazsónak bódogot!

Kép

indianyo

BAZSÓNAK BOLDOGSÁGOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÉG LEGALÁBB 98 ILYEN SZÉÉÉÉP NAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alvázról majd később értekezek, jó??? :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kép

BOLDOG SZÜLIT BAZSÓNAK!!! :D

Kép

Kép

szrekuc

Deni,
Helyesbítek. vagy mondja, vagy csinálja. Én meg rohanok... :?
És sokat-sokat gondolok rátok!!!

Fibi,
Méhsüllyedést nem írom le hátha te is elkapod szgépen keresztül :lol:
Montessori-s dolog engem is nagyon érdekelne, ha lehet. V egy része... :oops:

Zuzmó,
Ha pár napon belül nem írnék pü-t lécci lécci szólíts fel.

Móni
Kép
Kép
monisa

Sziasztok!

Zuz:
ISTEN ÉLTESSE BAZSÓT!
Kép

Macs:
nálunk az első naptól kezdve a saját szobájában alszik Dorka,mióta itt lakunk.
Nem is volt semmi gond mostanáig,de pár hete sokszor felsír,hogy fél. :? :( Mondjuk ez inkább élektkori sajátosság lehet?!

Den:
drukkolok egy szép szülésért most már+++++++++++++++++

Votiv:
neked is küldöm:++++++++++++++++++
És légy is büszke rájuk,csodaszépek!

Sajnos most csak ennyire futotta,mert tegnap teljesen padlótfogtunk a férjemmel. :(
A legkedvesebb,közvetlen kollegája,aki velünk egyidős, felakasztotta magát reggel :cry: :evil: :cry:

petergabi

CSAK NEEEEEEM???? :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

DEEEEEEEEE! :D :D :D az élet szép! :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Na, szép, én meg monologizálok odaát egyedül :(:(:(:( :lol: (És igen, Fibi ez az emotikon nagyon hiányzott :lol: 8)

Visszaolvasás indul :)

Kép
Kép
vica94

No, inkább el aludni, mert kész vagyok, mint a lecke.

Jó éjt mindenkinek :)

Vica
vica94

Sziasztok! Én még csak ott tartok odaát, hgoy van babaigen :mrgreen: Majd mindgyá'gyüvök!

indianyo

HELLO :mrgreen:

még egyszer köszönjük a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :oops: :D

Zsanci!
Azért ez az alváz dolog érdekelne 8) És jégkrém minden bajra jóóóóóóóóóó :lol: És szuper anya vagy :wink:

Fibi!
Kitartást erre a kis időre! És olyan jó neked, hogy B-d elfoglalja magát, nekünk nagy kínszenvedés a bezártság :?

Leni!
Szerintem nagggyon megéri a testvérkocsi! Én azért nem vettem, mert nagyon szűk a lépcsőházunk, nem tudtam volna lecipelni még összecsukva sem :? De beláttam, hogy arra lett volna szükségem. Viszont így, hogy azt nem is tudtam volna használni, nagyon bevált a kendő! mostanában, amikor kiérünk a játszóra, belerakom Pannust a babakocsiba, és abban alszik el, így B-vel is tudok foglalkozni. Aztán, ha felébredt, vissza a kendőbe és irány horány!

Kép
Kép
zuzmo1

Gabi!
:shock: :cry: :cry: :cry:

Deni??????????
zuzmo1

Mi az, hogy odaát? Az hol van? Azonkívül, h az igazság is ott... :lol:
Az a régi oldal, amit akkor kezdtünk, amikor a babanet "örökre" lehúzta a rolót? Télleg, az még megvan? vagy ez egy új?
Egyébként ave mindenkinek, taknyos lettem, nem kicsit, de remélem, elmúlik hamar.

Gyorsan 2 Eszter-száj: "-Anitám, add oda a .....-t." (nem a tárgy a lényeg. :lol: )
Fáradtan: "-Anita, fordítsd meg a cumimat!" A NUKos cumija fogszabályzós, és csak egyfelől bekapható, de még azt is nekem kellett ma beforgatni a helyes irányba. :D
neet
neet

Vica :) Mi ma pelust szállítottunk, vettünk nekem 3 db hosszú inget és egy nadrágot - yes, végre nemcsak mackónadrágban létezem!!!, valamint egy hulahoppkarikát - tulajdonosa még kétséges :lol: Valamint uncsiztunk - Dominónak nagyon kéne egy tesó, szerelmesen csöng a két uncsitesóján.

Fibi :) Tesóm két hét múlva megy Szadára(ott építenek valami hálózatot a cégével), ha nem felejti el, és beférünk az autóba, akkor meglátogatunk.

Barbi :) tök jó lesz hétköznap az állatkert! Csókoljuk a zsiráfcsemetéket és az orrszarvúbébit!

Gabi :) Rettenetes :(:(:(

Csókolom az összes pocakokat!

indianyo

Neet :) Odaát Ancsiféle üzenőfal, küldtem róla mélt ma, link a tábla oldalán is

indianyo

Bazsó, boldog szülinapot!!!! utólag ugyan, de 2 nap babanet nélkül? :twisted:

Köszönöm a tiltottkajás tippeket, Indi a savanyúkáposztát eszembe nem jutott volna még egy jóideig adni dednek, szerintem szembeköpne vele :lol:

Rylie,
köszi, én nagyon boldog vagyok hogy ilyen férjem és munkahelyem van - nem utolsósorban ilyen gyermekem persze - hogy ezt meg tudtuk valósítani :D igazi csapatmunka :)

Macs,
olyan jót írtál az alvásról, hogy nem akar lemaradni semmiről......mert belegondoltam és tényleg ez van!! nagyon köszi, próbálom kezelni :wink:
szerintem az talán nem jó, ha éjjel babakocsiban a ded :? nem tudom, talán inkább matrac a földre? a mózes az nagyon rulez csakhát hamar kinövik. mi is nagyon mózesfanok voltunk - és mint D - a térdéig ért amikor elcsomagoltuk. addig pedig fellógattuk egy Apa által készített kampóra és ott hintázott a lelkem nagy durmolások közepette. régi szép idők!! már féléve elmúltak :( :D

Kép
akata

mire hazaertunk, bnet is feltamadt halottaibol :D

nagyon boldog szulinapot Bazsonak, piciMoose-nak es Anginak!!! :)

alvasrol (is) beszeltetek odaat: B tegnap elaludt du 5-kor (elotte persze reggel ota nem), es nyomta ma hajnali 5-ig. a mai napkozbenit persze megint kihagyta, es 1/2 7-kor csukodtak le a kis szemek (nagypapitol hazafele jovet), es azota is nagyon csukva vannak... :D :lol: ilyetenkepp a furdes ma is kimaradt :oops: talan lassan ontisztulossa kellene valnia ennek a gyereknek :lol:

Leni, sztem is Zsanci nagyon kedves, helyes lyany, es szep kismama, meg stramm anyuka (de ezt csak igy a hata mogott, mert azert szembe megsem illendo ;) :lol:)
ja es keszulj fel, h egy ilyen testverbabakocsi akkora egy batar, h... hat, nagyjabol az extrem sport kategoria a vele valo kozlekedes ;)

Zsan, mar egesz megorultem, h en viditottalak fel - vmilyen telepatikus uton-modon ;)

Deni??? :roll:

Coolio
recca

Votív,
annyira szépek, legyél hát nagyon büszke!! és a közös pancsizásról nem lehetne fotót??, persze csak valami olyat amitől nem pirulunk el :) imádom a pancsizó köcöket. :D

Curse,
tejpépet mindenhol kapsz nagy választékban, de felírja a doki is és akkor támogatottat is olcsóbban ( bár az igencsak vacak ízű - HA)
először csak egy kanálnyit és hígra keverve, aztán a többi majd jön magától ahogy a gyerkőc nő és éhesedik :) de maradjon hely a szopinak, az fontos!

Kép
akata

Angi! Nagyon boldog első szülinapot, most látom Recca szemfüles volt!!!! Isten éltessen!! :D

Kép
akata

Hát esti lefevés nálunk is felejtős mostanság... 1-2-3-4 órákat fennt duruzsolunk, de volt már ilyen - annak előbb-utóbb új fog volt a vége, csak győztem kivárni :)

Leni :) feltétlenül ajánlom a picurkádhoz a kendőt, minden alkalommal nagyokat szuny benne a csemegém még most is. Ha fogzós fájás van napközben, azt is csak kendőben csücsülés mulasztja el.

indianyo

Zsan, Leni, Fibi :) Csontokhoz sok +++ Nektek!! Kitartááás, úgyis mindjárt szültök (nem úgy mint én :mrgreen: )

Fibi :) Én szívesen elolvasom a szakdolid, ha átküldöd, úgyis baromi sok időm van :mrgreen: :lol:

Gabi :) Sok +++++ Nektek!!

Neet :) Anitám :D :D édes csajod van! :D

Votiv :) Jaj de édes lehetett a "Te két gyereked" :D egymás mellett szundizva!! véletlenül nem kattintottad le őket? :wink:

Vica :) Mélt köszi, sztem holnap megy a válasz :wink:

Köszönöm mindenkinek a drukkokat meg az izgulást! :D nagyon aranyosak vagytok, de úgy érzem nem érdemlem meg és tök felesleges, mert én már SOHA nem fogok megszülni... Holnap megyek a dokihoz és gondolom jövőhéten kórházba küld, ha nem jön Bence... és a beste kölyök nem hajlandó kijönni, úgyhogy hétvégén bábakoktél és ha az sem használ akkor dinamit vagy mittudomén... Most kissé magam alatt vagyok, mert tudom hogy boldognak kéne lennem, hogy milyen szerencsés vagyok, és mert Bence milyen szépen kitöltötte az idejét és nincs ill. nem volt semmi gond, de mégis úgy várom már a végét és kezd elegem lenni és ettől tisztára lelkifurdalásom van, hogy hogy érezhetek így... na most jó zagyva voltam, de ez jól tükrözi a lelkiállapotom :mrgreen: úgyhogy inkább megyek is pihenni, nem öntöm Rátok az agybajom...
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
denizsa

Indi,
Nagyon köszi a segítséget kajcsi ügyben :)

Votiv,
Annyira édesek a gyerkőceid :D

Neet,
Haláli a csajod :D

Gabi
:( :( :(

Kata,
Köszi :)

És még egyszer NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT BAZSÓNAK ÉS ANGINAK!!! :D

Lehet, h Denit bent tartották? :wink:

Kép Kép
curse

Kata :) Lehet, hogy neked nem írtam mélt ma? :( Akkor pótolom a mulasztást itt és elnézést! Ancsi-féle táblaoldalon üzenőfalon van néhány oldalnyi iromány :)

Savanyúkáposzta: nemgyógyuló náthás időszakban a leve csodaszer immunerősítő - nekem bevált, ezért néztem utána, elméletileg már kaphatja a ded ilyenkor - az más kérdés, hgoy ízlik-e neki :lol:

indianyo

Deni,
Most látom, h írtál :D Az, amit érzel, szerintem tök normális, én is ugyanígy voltam a végén. Ne aggódj Bence tudni fogja, h még a H előtt ki kell jönnie :D És itt tudod, nyugodtan panaszkodhatsz :wink:

Kép Kép
curse

Indi,
Közel 8 kilós csajomat ugye már nem érdemes elől cipelnem kendő ügyileg, ugye? :?

És még egy kérdés, ti a dedeknek milyen reszelőn reszeltétek a cuccokat. Vhol olvastam, h inkább üvegreszelőn, a fém helyett. Szerintetek? Vagy ez már túlságosan para dolog? :?

Kép Kép
curse

na látom most meg én tépem a számat egyedül :lol: megyek nézem a hősöket, jóccakát!

Kép Kép
curse

Deni :) Én ugyanígy éreznék a helyedben. Jó is az a bábakoktél - én annó kettőt is kaptam :wink: Aludj jól!

Én fázom, megyek is szunyni, jóccakát!

indianyo

Kata, ez (most :lol:) nem az en erdemem ;)

Deni, meg egyaltalan nem vagy nagyon tul! bar ettol meg ertheto, ha egyre nehezebben tudod kivarni az idot! ez tok normalis :) es kinek mondanad... :) ja es minel nehezebb neked, annal jobban megerdemled a drukkokat! ugyhogy nehany tonnanyit neked ;) :D

Coolio
recca

Curse, sztem inkabb oldalt :) es inkabb uveg :)

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?