A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szia! Szertintem mindent lehet, főleg, ha normális a védőnő. A 2 hét már abszolút nem sok!Drukkolok!

Kép
vikike0429

Sziasztok!
Sharon, nagyon halkan, de nagyon szurkolok!

Ja, megérkezett Piri Manó, köszi a segítséget :D

Jó éjt mindenkinek! Megyek, mert még kaját kell alkotnom holnapra!
süni76

Viki!
Ment a mail!!! :wink:

Ballagyó!
Örülök!!!!!! Az már tényleg nem sok idő!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Kriszti!
Köszi, megkaptam. Holnap beírom én is a hiányzó adataimat, és visszaküldöm!
Most megyek, mert az Uram vacsoráért "könyörög"!
Reggel jövök! Mindenkinek jó éjt!

Kép
vikike0429

Kriszti!

Közben nézem a táblázatot és elgondolkodtam, vajon ez hányadik stimuláció nekem? Volt már 3 long protokollom és ez most a 2. fagyasztott beültetés. Szerinted?
ballagyo

Viki!
Hát még nem tudjuk, mikor lenne alkalmasabb. Talán még egy hónapot kihagyunk, mert elég nyüzsis lesz még ez az időszak, és akkor a júniusi ciklusban kezdünk.
gil

Ballagyó!
Ha 3 long protokollod volt eddig, , akkor ez a 4 stimud!!!transzfnek (beültetés)pedig az 5.lesz!
Én így számolom! Persze csak ha minden stimuból volt beültetés....
Vendég

Kriszti!

Nem akarok komplett hülyének tűnni, nem is értem, hogyan került 3. stimu a táblázatba. Kijavítanád, kérlek? Köszi!
ballagyo

Viszont én is rosszul írtam a táblában....Javítottam máris!!!! :lol:
Vendég

Ballagyó!
MIkor mész legközelebb UH-ra, vagy vérvételre????
Vendég

Kép pindurkánk

Nos lányok apácska feltette ide, és kívánjuk nektek is sikerüljön minél előbb!!! Pusssza és jó éjt!!
[/quote]

Kép
tini75

Tini!
Csodaszép!!!És hamarosan mi is tesszük a miénket!!!!!

Na, akkor a javított tábla!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

Szép éjszakát mindenkinek!!!Én elteszem magam, holnap ismét meló!!Ennyi volt a pihenő!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok,

Nefke,
Jó látni, hogy írtál… Szerintem is a táblában a helyed. :)

Sharon,
Hűűű, azért én szorítok csendben…hátha :D Jelentkezz doki után! :D

Gil,
Megértem az anyák napi mélabúdat. A kérdés bennem is felmerült :cry:

Kriszti,
Mi is túl vagyunk a 3.adag Gynevac-on. Ma először éreztem azt a bizonyos húzó izomfájdalmat… :oops: Hát, nem kellemes… :wink:

Nellike, Brumi, Csibe,
Mennek a babatapik :D:D:D

Már nincs erőm mindenkinek írni :D De mindenkinek millió puszi.

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Kriszti! Visszaküldtem mailben a táblát, beleírtam néhány adatomat. Így továbbítani tudod a Többieknek is! :wink:

Gil! Akkor már nem kell olyan sok időt várni. Hamar itt lesz az a június.

Madrin! Látom ma lesz a varratszedés! Gondolok Rád!!Kitartás!

Kép
vikike0429

Sziasztok!
Jó kis éjszakám volt, lebetegedtem, piszkosul köhögök. Úgyhogy még ma is boldogítalak titeket itthonról. :wink:

Madrinnak fájdalommentes varratszedést kívánok!

Sharon!
Merre vagy? Csináltál tesztet?? Mi van veled????

Viki!
Hát, azért még messzinek tűnik. Meddig kell majd bejárnotok?
gil

Gil! Szia! Jobbulást!!!!!!! A melóba kérdezed? Akkor júni 15-e a ballagás, és sztem utána még 1 hetet "gyerekmentesen", értekezletek, pakolás, ilyesmi.

Kép
vikike0429

Sharon
Annyira jó lenne, ha sikerülne.!!! Nem korai még az uh? Nem akarom osztani az észt, de én nem is megyek még a saját dokihoz, hogy ne turkáljanak. Még növögessen a babóka.

Tini
Atya világ! mekkora baba!! Alig van 10 nap köztünk, de az enyém csak icipici volt a tiedhez képest. Nem semmi.

Mivel már W. Isten valamiért nem akar engem látni, (azt mondta már csak rontani tud rajtam :lol: ) ezért el kellene mennem a saját dokimhoz. Most a városban megyek ahhoz, aki beutalt, de majd később lehet, hogy letiplizek Fehérvárra. Szeritnem ha itt is, ott is fizetek, akkor járhatok két helyre is. Az egyik barátnőm is így csinálta és ez volt a szerencséje. Mikor kell lejelentkeznem a saját dokinál? 8. héten mindenkinek van uh? Mert akkor sietnem kell. Help me, please!
Vendég

Pfúú jó gagyi ez a Babanet oldal mostanában, alig tudok belépni.
Gabi:
Megkaptam az üzidet, csak épp nem találtam semmit az nlcafén, biztos én voltam a béna megint, na ez nem lep meg.
Lexi:
Úgy tudom, hogy a 8. hétnél már lehet jelentkezni. És hogy vagy, mesélj valamit?
Csajok!
Megvolt ma a genetikai vizsgálat, kb. 2-2,5 hét az eredményig, postázzák majd a címünkre. Pfúú azért izgulok ám.
Kriszti:
Mi van veled, megjött már? A lábam totál kész van, alig bírok menni.
Vendég

Sziasztok!
Végre megjavult a babnet!!!!!!!!!!!!!!!!!

Estrella! Én megtaláltam a fórumot, csak egy régi regemet még töröltem egyes emberek miatt, ha meg ma újra regisztráltam volna, akkor 3 órán keresztül nem írhattam volna. és inkább bíztam, hogy megjavulunk itt! :wink:
Miért fáj a lábad?
Drukkolok az eredményhez!!!!!!!!!!!!!

Én holnap helyettesítek. :roll: De este majd jövök!

Kép
vikike0429

Sziasztok!!!!!!!!!

Már hiányoztatok!!!

Sharon!
Lerágtam a körmeimet, kilukadt az oldalam!! Mi a helyzet????

Estrellla!

Bocsi, nem emlékszem, miért is kellett menned a genetikára? Ott mi derül ki? :oops:
gil

Sziasztok!

Tegnap délután óta nem tudtam belépni!!!! :evil: :evil:

Ami eddig történt: Kedd este voltam dokinál, de még túl korán(Lexi igazad van) még nem lehet látni semmit. Ami viszont reménykedésre adhat okot, nincs se cisztám, se meg nem repedt tüszőm, ami miatt késhetne. Szép vastag a nyálkahártyám, ezt eddig nekem még soha nem mondták, eddig csak a baj volt vele, szóval mindenkinek csak javasolni tudom a pempőt! Ma vagyok a 37. napon, eddig 28-30 naposak voltak a ciklusaim... Ennyit még soha nem késett. Már vettem egy újabb tesztet, de itt szemezek vele, még nem volt bátorságom megcsinálni, félek nagyon a pofáraeséstől. Holnap korán reggel mennem kell Pestre, de indulás előtt megcsinálom. Szerintem alig fogok aludni éjszaka... Szorítsatok!!

És nagyon köszönöm Mindenkinek a rengeteg drukkolást, olyanok vagytok nekem, mint a legjobb barátaim és a családom együttvéve!!!!
sharon

Sharon! Drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!
A méhpempőre gondolsz???????1 hónapja szedem a Royal Jelly nevezetű méhpempőkapszulát. (foreveres)

Kép
vikike0429

Sharon!
Nagyon remélem, hogy kétcsíkos lesz holnap!!!!!!! De hogy bírtad ki eddig azzal az egy halvány teszttel??? Én már ötöt csináltam volna! Azonnal írd majd meg az eredményt! Én se tudnék aludni!
A méhpempő az a fehér zsírnak tűnő valami? Azt még nem próbáltam.
gil

Sziasztok!

Na végre működik!! Pár naoig nem tudok jönni és már le is fagy?? :D :D

Gabcsi nagyon kívánom neked is ugyanezt, és mindent bele!

Zsókuci neked is pusssza!

Lexi bizti a tiétek is fejlődik szépen!! Bízom benne!! Csak ne aggódj!
Én aggódom már megint fáj néha a pocim, de Konc mondta, hogy változni kell a dolgoknak belül, kinek könnyebb, kinek nem, hát nekem valószínű nem! :oops:

Kriszti várunk ilyen képpel!

Tudjátok még lehet aggódni, de reménykedünk!

LÁNYOK!
Konc mondta, hogy meg kell csináltassuk az amniot, és ettől beparáztam, de mondta min. a kockázat, és apácska miatt megkellene tenni! Cirka 28 ezer Ft. lesz! Hát ez van!
Volt valakinek ilyen?? Milyen volt???
Cupp nektek!!!

Kép
tini75

Sharon megy a drukk és persze mindenkinek akionek kell!!!
Pá lányok, jó éjt!

Kép
tini75

Vikike és Gil!

Igen, a méhpempőre gondolok. Nagyon jót tesz a méhnyálkahártyának. Nekem eddig mindig túl vékony volt a nyh-m, és a vetélés és az azt követő műtétek után meg pláne. Most a doki szerint nagyon ígéretes a vastagsága. Kb 2-3 hete eszem a pempőt, szerintem az segített. Én méhészeti boltban vettem, 10 mg 1040 Ft volt, fehér joghurt szerű anyag, savanyú nagyon, de mézbe keverve egészen tűrhető.

Holnap reggel tesztelek!!!!
sharon

Sziasztok :!:

Sharon
Akkor halkan továbbra is drukkolok!!!

Gabi
Megvan a fórum, csak belépni nem tudok! :(

Tini
Hát a Jucinak csinálták valamelyik vizsgálatot, ő biztos tud segíteni! Hátha muszáj :roll: :idea:

manda

Sharon
Csuriban a kezem :D Nagyon szorítok neked!!!

Lányok!
Ha megint baj lesz a babanettel akkor találkozunk a nőklapján!Így nem kell körmöt rágnunk :lol:

Páromat holnap reggel 9 kor műtik a lábával,gondoljatok ránk,hogy minden renben legyen.Elöre is köszi
gabicsibe

Gabi!
A nőklapján milyen fórumon? SZegény férjecskéd! Gyors "lábadozást"! Drukkolok neki!
gil

Sziasztok
Én megtaláltam az nlc-n a fórumot, regisztráltam is, de nem volt időm írni, mert holnap vizsgázom és nagyon szenvedek. Igaz az a mondás, hogy a terhes nőknek nem fog az agyuk. Eddig röhögtem rajta, de borzasztó a helyzet. Semmi nem marad meg a fejemben. Asszem ugrott az eddigi kitűnőm, örülök, ha nem bukok meg. Az egyetlen reményem a puskám, vagyis inkább ágyúm.

Estrella
még mindig jól vagyok. Jövő héten elmegyek dokihoz. Ma akartam, de be kellett mennem dolgozni, így arra már nem szántam időt, mert tanultam. Bár felesleges volt, de legalább megpróbáltam. Hétvégén megyünk Sárvárra, (anya meglepetés bulija. Eddig nem buktunk le, de elég fura a helyzet. Akár mi is történik, anya kérdezősködik.:) Szegény műfater már ki van akadva, hogy én kitalálok mindent, de őt faggatja anya. Pl kolléganők miért voltak ma szabin. mert hétvégén dolgoznak anyuék helyett, de ugye ezt nem mondhatta. )

Sharon
Meglesz az a két csík, én hiszek benne.

Baby, Timy
Mi van Veletek? legalább privit írjatok, mert jó lenne valami hír rólatok. Lécccci
Vendég

Gil
Bmc-s lányok a babanetről
Ez a topik címe!Nem tudtam neked elküldeni,mert nem vagy rajta az iwiw-en és az email címedet sem tudom igy nem tudtalak értesíteni :oops:
De ha megírod privibe akkor többet nem fordul elő igérem :wink:

Lexi
Csudi csaj vagy te ez is menni fog!!nagy kalappal holnapra!!!
gabicsibe

Gabicsibe
A lábműtét nálunk szerencsét hozott!!!! Nektek is ezt kívánom.
Vendég

Gabi!
Köszi, hogy gondoltál rám. Próbáltam privit írni, de nem akarta az igazságot a babanet! Vagy mégis megkaptad csak nekem nem jelezte ezt?? MIndegy! Írtam mailt.
gil

Gabi!
Megtaláltam azt a fórumot, köszi. És sajnálattal olvastam a férjedről, rosszul hangzik. És nagyon édi volt! Vigyázz rá nagyon, kedves emberke lehet!
gil

Lexi
Tényleg!!!Akkor remélem nekünk is!köszi

Én ma úgy eltévedtem a Jánosba,hogy negyed óra keringés után telefonos segítséget kellett kérnem :D Siralmas egy helyzet van a többi osztályon,a bmc a többihez képest 5* szálloda!

Tini
Én utána néztem ennek a beavatkozásnak,miért kell megcsináltatnotok?Hova is kell ezzel mennetek?
gabicsibe

Sziasztok!!!
De jó hazai vizeken lenni!!!!!! :lol: :lol: visszaolvasok, és jövök
Vendég

Gil
Most küldtem el neked a történetet emailben,bocsi :oops:

Kriszti
Én is így vagyok vele!

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
gabicsibe

Estrella!
Csak a lábad???????A karod nem??? :shock: Még nem jött meg.....De csak jövőhét elején kell...De nem mondok semmi többet!!! :wink: :wink: Bízunk!!!
Ma megvolt a genetika.....Én meg elfelejtettem felhívni a BMC-t, az edzés miatt!!! :evil:

Viki!
Köszi , megkaptam!!! :lol: :wink:

Sharon!
Majd a következő UH-n már tuti látszik!!!Akkor holnap mentek???? Nagyon szorítok!!!!!Most nem volt lehetőség új táblát csinálni, mert mikor eljöttem dolgozni, még nem volt babanet..De holnap bepótolom!!!

Gabi!
Örülök, hogy eszedbe jutott az nlc....Sajnálom a párod!!!De nagyon aranyos, hogy már most arra gondolo, mi lesz, hogyan fog zajlani a vizsgálata!!!! :wink:

Lexi!
Nagy kalappal holnapra!!!!!!!!!!!!Menni fog az, ne szerénykedj!!!!!!!!! :wink: :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!Én csak reggel 8 körül fekszem le,..... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hajnali 5-kor keltem tesztelni, nem tudtam aludni. Két csík van, de a második csík annyira halványan látszik, hogy kicsit elkeseredtem. Lehet, hogy hülye vagyok, de ma vagyok a 38. napon, ez az utolsó menstruációtól számítva az 5. "terhességi" hét, ilyenkor már sok hcg-nek kellene a vizeletben lennie, nem????
Hát, kicsit sem nyugodtam meg!
Mennem kell, indulok Pestre, nem a BMC-be megyek, dolgozom. Azt hiszem holnap újabb tesztet csinálok.
Akinek már volt két csíkja írjon nekem, hogy mennyire volt látható a második csík! Köszi.
sharon

Sharon!
Ne keseredj le!!!Volt olyan ismerősömön, akienk az 5. héten sem mutatta ki a vizeletteszt, de a vérvétel igen!!!
Nyugi!!!!!Ne idegeskedj!!!Majd írok ma privit, ha felkeltem.... :wink:
Vendég

Jó reggelt!
Nem bírtam ki, hogy meló előtt ne nézzek be.

Sharon! Csinálj sztem pár nap múlva új tesztet! Lehet, hogy később volt Pé, és akkor még nem 5 hetes a babásság. Drukkolok!

Kriszti?????Nálad?

Tini! Mi ez a vizsgálat pontosan?

Most mennem kell, de 5 körül itt leszek ígérem. (ha a rendszer engedi...)

Kép
vikike0429

Sziasztok!!!

Lexi igaziból nekünk Konc azt mondta, hogy a 12. hét után kell menjek a saját itthoni dokimhoz, de ez most változott, mivel az amniot meg akarja csináltatni!! Tehát teljesen bizonytalan mikor jöhetünk a saját dokinkhoz!

Lányok! Mi is utánanéztünk ennek a vizsgálatnak! Hát durvának tűnik! Ez amniocentézis, magzatvíz vizsgálat! És eléggé durva, hogy a pocómat átszúrják egy nagy tűvel ezután leszívnak magzatvizet, de remélem nem molesztálják a pindurunkat!
Nos a vizsgálatot a Konc intézi, és 21-én megmondja mikor lesz, a Söphiben lesz, mivel a Diagnosztikai részleg működik, az megmaradt!! Valami prof csinálja majd, Konc azt mondta semmi okunk az aggodalomra!!
Miért kell megcsinálni??? Konc mondta, mivel páromnál volt gond, így szeretne minden problémát kizárni! Pláne, hogy így elsőre sikerült! Nem hisz az AFP vérvételben! Mondta volt hogy az negatív volt, és a baby mégsem volt egészséges! Hát ezért!
Párom spermafunkciója nem vol,t nálunk jó! Rosszul mozogtak, és sok életképtelenből kellett kiválogatni a jókat! Ezért kell erre a vizsgálatra menni!!!

Jesszus de sokat írtam!
Megy a drukk akiknek kell!
Jucival majd beszélek, ha látom, köszike!
Később jövünk, pá!!!

Kép
tini75

Sharon
Szerinmtem ha már halvány csik van az jó jel!!!!Drukkolok neked!!!

Tini
Én is utána olvastam tegnap,de nem mertem mondani,mert olyan ilyesztő.Viszont olvastam egy Dr.nőről aki ebben profi és megnyugtató volt a lírása.Megkeresem és bemásolom neked,ha gondolod!
gabicsibe

Sziasztok!

Végre működik ez a tetvedék :D
Először is LExike nem megijeszteni akartalak ezzel, azt senki nem mondta hogy ha nem émelyeg az ember az már rossz. Tényleg ne izgulj máskor be nem írok ilyeneket mert csak megijesztem a tök egészséges embereket:(

Benszi, 1/4 10-1/210 között végeztem így esélyünk se volt találkozni. Egy órát álltam sorba, nem esett túl jól, de gondoltam hgy bocsi előre megyek mert engem műtöttek elég szar kifogásnak tűnt volna:)
VElem annyi van hoyg kiszedték a varratot nem volt kellemes de ez már tényleg semmi:(
Szal augusztusig pihi, gyógyulás, mert most láttam záró jelentésen hoyg a medencén is vmi ránővést leszedtek...
Konc tanárúr felírt hormongyógyszert Orgametrillt vki ismeri? Ezt azért hogy ne jöjjön vissza az endo.
Fura mert napi 2-öt kell bevennem 21 napig aztán 7 napig semmi, de a leírás homlokegyenest mást ír:( MÁr ráparáztattam magam hogy rosszul értettem mert én a Koncnál mindig tök göröcsös leszek.
Elhatároztam hoyg elmegyek a magánrendelőjébe mert jobb tisztázni a dolgokat, meg hátha utána nem lesz undok velem:)

Vki megírná priviben a telszámát mert van egy mobil számom de nem tudom hoyg ezen lehet e bejelnetkezni.
Köszi
JA egyébként június 21-én kell uh mennem, és az a fura hogy természetes módon nem is próbálhatjuk meg hanem szeptemberben vagy inszem vagy lombik :shock:
madrin

Sziasztok,
Mandrin én is szedtem az Orgometrilt, Konc írta fel. 2 tbl-át egyszerre kellett bevenni, amedig szeded nem fog megjönni, ezért kell 21 nap után 7 nap szünet.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok,

Most jöttünk vissza Belgiumból, azok a csokik... :)) Még nem nagyon volt időm visszaolvasni, remélem, ez alatt az 5 nap alatt is sok jó hírt írtatok!
elan

Köszi csibe, akkor megnyugodtam nem vagyok tök hülye:)
Neked volt vmi mellékhatása? NEm voltál rosszul?
madrin

Mandrin nekem az antagonista protokoll megkezdése elött kellett szednem, nem volt mellékhatása, csak nem jönn meg utánna rendesen, barnázgattam a tbl. befejezése után ( bocsi :oops: )
Holnap kell mennem uh-ra, vérvételre.

Kép

csibe
csibe32

Értem mert horror sztorikat olvastam hogy 10 kg híztak meg ilyenek.
Nekem 3 hónapig kell szednem az endometriozis miatt,utána meglátjuk.
madrin

Lexi
Én meg azt olvastam,hogy akinek nincs hányingere a terhesség ideje alatt az lelkileg is teljesen fel van készülve az anyaságra!
Úgy hogy nyugi!!!!ne foglalkozz ilyen "marhaságokkal"!Mindenki szervezete másként reagál ennyi az egész!!!
Vizsgán remélem brillirozol :wink:
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?