Neet, hát akkor én bedrogozom a gyerekem, ha az egyszerű, mezei pörkölt kávé (coffea tosta) annak számít...
a mennyiség amit kap, kb olyan, mintha egy kávéspoharat kiöblítenél vízzel, és ebből innál egy kortyot, ill. még ennél is gyengébb

kb 1500szoros higítás).
és azért hat, mert a homeopátia hasonlót a hasonlóval gyógyít, mert a 2 egyforma hatás kioltja egymást. szóval ezért segít a coffea annak, aki úgy viselkedik, mitha megivott volna 10 kávét.
Mindjárt azt kérded, miért nem főzök egyszerűen egy kávét akkor - a higítás miatt, én nem tudnám ilyen nagyon, se ilyen pontosan higítani.
Kata, Deni, ilyenkor persze nem jut eszembe fényképezni

de a szívemben megörökítettem
a fürdésnél majd próbálok fotózni, csak nehéz úgy, hogy apjuk ne legyen rajta
Deni, nagyon megértem az érzéseid! nincs ebben semmi, amiért lelkifurid kéne legyen! tarts ki, már csak órák kérdése!!!
Gabi, jaaaj, ez borzasztó

és lehet tudni, miért tette?
Leni, bár nem engem szólítottál meg, de nálunk hasonló a helyzet, Isti még nem közlekedik egyedül ezért felmerült a tesókocsi ötlete is, meg a tesófellépő is. tesókocsi átlagosan (kivéve ha nem 200e ftos és a NASA fejlesztette ki) kb 20 kiló körül van, add hozzá a 2 gyereket és némi saját cuccot - és oda jutsz, hogy max lapos terepen rövid séta

már a járdaszegély is extrém feladat, nemhogy pl BKV...
de gondold meg a tesófellépőt! ennek a gagyi változata, hogy ráülteted a nagyot a babakocsira - én jelenleg ezt csinálom és mindenkinek bejön, bár eddig még csak rövidebb, max félórás távon próbáltuk, de Istinek nem volt kényelmetlen, kapaszkodni is tudott és élvezte is, le se akart szállni
ma szült a barátném programozott császárral a 38. héten, a Sotén. Lujzi 59 cm és 3730g, szép nagy lányka
éljenek a győzelem napi babák