A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Lorci, jó étvágyat! :wink:

Jól kicseszett veled az urad :wink:

Csajok, nem is mondtam még, végre tlejesen kész volt a gyerekszoba, erre pár napja iszonyat bűzt érzünk a gyerekszobában...
olyan mintha valami kis állat megdöglött volna és most oszlik...
Éjjel nappal nyitva az ablak, már kipakoltuk a beépített szekrényt, apjukkal leszedettem a lambéria felét, az :wink: ereszt is kipucoltuk és nem tudjuk honnan jön a szag....Szétrobbanok :evil: :evil: :evil:
Tegnap volt itt ács, azt mondja szerinte nem a tető alatt van a bűz forrása, mert az duplán le van szigetelve de akkor hol?????
Nagyon édi volt, bemászott a beépített szekrénybe és végig szomatolta mint egy kutyus majd közölte, a padló felől jön a szag a szekrényből... úgyhogy ma várom apát haza, és a betonig lebontjuk a beépített szekrényt. Egyedül nem merem, mert ha találnék egy állatot abba belehalnék...
Ez a méreg nem a cián :evil:
Mondtam apának addig nem hozom ide a gyereket amíg el nem tűnik a szag, de hogy akkor hova megyünk azt még nem tom... :roll:
pici76

Pici, hova nem küldött a dokim?

Bringa, bocs, elfelejtettem gratulálni Neked! :roll: Elnézést.
Gratulálok a kitartásodhoz, türelmedhez, nem vagy semmi!

Doo, boldog egy hónapos évfordulót Nektek!

Kép
niki30

Pici, ez nem semmi! Ez azért bosszantó! Remélem mielőbb megtaláljátok a bűz forrását!

Kép
niki30

Úhhhhhhhhhhhh,túrós batyu???????????Akarok én is,én is,én is!!!!
Lorci!Ha van benned szolidarítás,akkor bobj be még1et és fogd rá,na nem a nyuszira,hanem rám :lol: !

Gabi!én is számolom a napokat,bár nekem csak a 120 lesz meg,még akkor is ha Lili marad a végéig,de nekem előtte is volt biztosításom,csak az emelt összegű bejelentés miatt lenne jó,ha legalább annyi meg lenne.átérzem az efölött érzett örömöd. :wink:

Tegnap kaptam meg a cevix eredményemet,benyaltam vmi gombát.örülök neki nagyon :roll:
Nst-n minden okés,nincsenek még összehúzódások,nyugi van.

Horpika!Végül is most akkor hol fogsz szülni?

Doo!Isten éltesse a mi kis Nr.1.bébinket :lol:

Pici!A tanáraim is azzal szórakoztatják magukat,hogy a a bébinek is fognak írni egy bizit!
Zsófi és Lili legalább nincsenek 1dül ezzel a fejem pici,hasam nagy anomáliával,úgy látszik ök így akarnak közzösségünk tagjai lenni :wink:

Hogy álltok a lábaitokkal?én nem hittem,hogy lehet a múlt heti csülök és snack virsli állapotot überelni,de mégiscsak!
Basszus csajok,valami elképesztő :shock:
Már annyira buci,hogy nem elég nekik egy éjszaka,hogy eredeti, még lábnak látszó testrésznek állajank vissza! :twisted: :evil: :twisted:
Malac patákkal fexem és úgy is kelek.És zsibbad és feszít és fáj,gondolom a szervezetem ki akarja lökni az idegen testet magából,amit egy éjszakai, titkos transzplantáció keretében ültettek az eredeteti helyére :shock:

Melcsi drága!nagyon köszönöm még vagy 100szor is,belekukkantottam,érdekesnek látszik :wink:

Kép
bringababa

Pici!
Képzeld 1szer nálunk a szellőzőben kívánt kipurcanni egy galamb,és meg is tette!
Persze csak utólag tudtuk meg,hogy ilyen áldatlan helyen,a világ elől elbújva,a végtisztesség nélküli halált választotta magának,amikor már lebontották a fél lakást!Valami förtelem ami az a szag volt :shock:
Szegénykém,nagyon sajnállak,tudom milyen borzasztó :!:
Azért remélem nem kell az egész szobát szétbombázni,hogy ráleljetek a bűz forrására :shock:

Niki drága,nagyon köszönöm Neked is :wink: :lol: :!:
Én is tutkó császáros leszek,tegnap mondta a doki.Az esélyeimet a sima szülésre leredukálta majdnem a nullára,azt mondta hacsak ki nem pottyan magából :roll:

Kép
bringababa

Látom mindenki szépen megvan :D

bringa, tök jó, hogy jól sikerültek a vizsgáid :D azért ez nem semmi, ugye tudod

bogyra, végre itt a bnet, meg a csnet :D most tessék fórumozni!!! mérgezett egér szindrómában, vagy a szülés előtti pánikszerű fészekrakásban vagy? :wink: :wink: :wink: :wink:

lorci - látom, apa jól tart :wink:

Tegnap voltam UH-n minden OK, bár nagyon szűkszavú volt a leletem, meg az sztk-s doki is, pl. súlyt egyáltalán nem volt hajlandó becsülni :roll: fejvégű továbbra is, lepény III. fokban érett, de a flow OK A pocikörfogata kisebb, mint a kora, de szerintem itt már játszik bőven a genetika és max nem lesz 1 kis haspók :D :D :D Holnapra meglesz a laborom, aztán irány a doki! Meglátjuk mit mond még.
Ja és tegnap még védőnőnél is voltam. Legközelebb már csak a babóval együtt találkozom vele (ja, és összesen +7kg)

Csajok, lehet h már beszéltünk róla, de nálatok apás szülés lesz alapesetben? Vagy eredetileg azt terveztétek? Nálunk még nincs eldöntve, apa erősen fázik a dologtól, én meg ráhagyom a döntést... :roll: :roll: :roll:

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Bringa!

Nyugi nekem már vagy két hete nem elég az éjszaka, hogy visszanyerjem eredeti versenytáncosmalac lábformám...

De hasonló tüneteket fedezek fel én is magamon, szal pattanásig van feszülve a bőr az egész lábszáramon és kezemen, de úgy hogy a bőrőm égő vörös és fényes... döbbenet. este már nem merek fogni, mert attól félek kireped a bőrőm...

Meg akarok szülni és ki akarompisilni magamból ezt a sok vizenyőt! :)

Ma délután van kismamaklubb a kórházban 5-től, szülésznők osztják az észt, annyiból hasznos lenne részt venni rajta, hogy ugye mik a helyi szokások... Lehet elmegyek. De aszem szülésznőt már nem választok! :) ha csak nem magam, végülis nekem is jól jönne az a kis hálapénz, amit erre szánok, és tuti ott leszek ha szülök... Nah jó aszem ez a többes személyiség az elmebetegség első jele... :D

Van olyan hogy terhességi elmebaj?

KépKépKép
bogyra

Jah Bringa! Azt ugyan hívják, hogy arctartás.

Ez egy tartási rendellenesség, és valóban jobb akkor ha csasziznak. Meg lehetne így is szülni, csak sokkal nehezebb. Értelem szerűen nem tudja megadni a baba azt a segítséget neked, hogy szépen nyomja a méhszájadat, ezért sokkal nehezebben tágulnál, és nem biztos, hogy a megfelelő fejátmérőjével bújna a megfelelő medence átmérőben, így el akadhat a buksija.

Szokták mondani, (főleg HOBO :D ) hogy a gyermek is szenvedi, mikor szül a nő,de kettős terhet enyhíthet alázat. Ez egy nagyon kedvenc idézetem, ugyanis a babának meg kell alázkodnia ahhoz, hogy meg tudjon születni, azaz le kell hogy hajtsa a kis buksiját egészen a mellére. :) Így lesz belőle magzathenger, és én úúgy de úúúgy imádom a magzathengereket! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra!
Szerintem már az is elmebaj,hogy egyáltalán terhesek lettünk :!: :shock: :lol:
Múltkor azt mondta apa Lilinek,hogy "anyukád a legokosabb a világon",mire én:ennek csak az a tény mond ellent,hogy te itt lax bennem :wink: :!:
Szerinte ez már megint nem volt vicces,szerintem meg de :lol: :!:

Kép
bringababa

Legi!Neked is puszi és köszi :lol:
Mi apás szülést terveztünk,és most én csalódott is vagyok kicsit,beleéltem magam,hogy majd ettől még erősebb lesz apa és jánya kötődése 1máshoz.De ez csak az én kattom,hülyeség tudom,hogy valaki ettől majd jobb apa lesz,legalább annyira, mint az,hogy valaki attól lesz jobb anya,ha fájdalommal szül!
Szerintem helyesen teszed,ha ráhagyod a döntést,azt mondják az okosok,hogy nem szabad erőltetni az apáknak,hogy igenis legyenek bent.Úgy gondolom különben,hogyha most vacilál,akkor be fog menni veled.Te mit szeretnél?

Kép
bringababa

Bogyra tutira van terhességi elmebaj... én is néha belefutok :wink: de ha tisztában vagy vele hogy abban szenvedsz az már fél út a gyógyulás fele :lol:

Bringa, na neked is jól behelyezkedett Lili... :shock:

Niki, azt kérdeztem hogy téged is küldött -e laborba meg aneszteshez a doki, a tuti császár miatt.
És miért tuti császár? Nekem azt mondta a doki, hogy 90%, ami persze majdnem tuti, de ha spontán beindul a szülés és jól tágulok, és Zsófi jól van, még lehet esélyünk a normál szülésre.
Szal azért nem mondta hogy 100% a cippzár, ami azért engem megnyugtat...

Legi, nálunk tuti apás szülés lesz.. Épp tegnap mondtam a páromnak, aki sebész, hogy készüljön rá tudatosan, hogy ott és akkor ne mint orvos hanem mint férj és apuka szemlélje az eseményeket, szal ha megkérdzik akar -e ő felvágni, vagy összevarni, hevesen tiltakozzon :wink: neki ott az a szerepe hogy fogja a kezem csak velem meg Zsófival foglalkozzon...
Már párszor belefutottam, hogy a doki ismerősei az UH-on megfeledkeztek rólam, és heves szakmázásba kezdtek gyerektémában mintha én csak az anyahordozó lennék... :(
Szal én ettől tartok egy kicsit... Hááát mindenkinek megvan a maga félelme.. Szerintem ne erőltesd ha enm akar bemenni, de azért vesd el neki, hogy mennyire örülnél neki :wink: ha nem érzi kötelezőnek, ő dönthet, akkor talán megembereli magát :wink:
ha nem , akkor meg örülj annak, hogy veled tud foglakozni végig a doki, nem őt kell felmosnia :lol:
pici76

Bringa, csaszinál is bent lehet a kispapa... ha spinálba lesz, ott lehet veled végig, és mehet a babával amikor kiszedik és elviszik tisztítgatni meg ilyenek. Legalábbis itt Fehérváron. Vagy nálatok erre nincs lehetőség??
pici76

Bogyra!kirázott a hideg,szeretem Hobó szövegeit,de ezt még nem hallottam,szép!
Én most azzal oltogatom magam,hogy mindezt csak azért tette Lili,hogy igenis bent maradjon amíg míg muszáj,és nem velem dölyfösködik,hanem a gravitációval :!: :wink: :lol:
Szófogadó és rendes kislány,így segíti anyukát,és aztán jövö7 csütörtökön az utolsó vizsga után,újra szép csendesen lehajtja a fejét,és nem rajta fog múlni,hogy természetesen jöjjön a világra!
Namármost,ezutánb az eszemefuttatás után kérdésedre válaszolva kijelentem:TERHESSÉGI ELMEBAJ IGENIS VAN!
Úgy beleéltem magam,hogy szinte láttam,amint Lili helyesel aközben,amíg írtam :shock:
Mintha azt mondta volna:így van anyu,örülök,hogy értesz...........

Kép
bringababa

Bringa, mi is apás szülést terveztünk. De császárnál sajna nem lehet benn az apuka:( Ezt én is marhára sajnálom.
Bringa, akkor Neked szépen befordult, csak éppen arctartással fekszik, ahha, értem.
Jajj de nem egyszerű. :roll:

Pici, aneszteshez nem küldött, se laborba. Levette szépen a streptococcus kenetet és ennyi.
Nekünk azért mondta azt, hogy nagy valószínűséggel császár lesz, mert Emma medencefekvésű lábtartással. Szóval semmiképpen nem tudnám így megszülni. És már esély sincs nagyon arra, h. befordul.

Kép
niki30

Niki, ja lábtartás... hát akkor ... legalább tudod a dátumot :) mindennek van jó oldala :wink:
Nálatok sem lehet bent a papa a csaszinál? De miért? Ha spinálban csinálják és a mama ébren van, szerinten azért jó ha ott az apuka... vagy te nem szeretnéd? Rákérdeztél?
pici76

Pici!Az Uzsokiban,ahol én fogok szülni nem engedik be a papákat a műtöbe,csak az előkészítőbe.Utána rögtön megmutatják neki,és minden úgy történik,mint normál szülésnél,de a ködökzsinór elvágása,meg a kezeim szorongatása,meg a lehetőség közben,hogy jól megverjem :lol: ,nos ez mind kimrad :cry:
Ott fog állni a szülőszobában 1dül,amíg anyut nyesik,addig más mamák vajúdását fogja hallgatni,lehet nem is hozzánk fog kötődni,hanem azokhoz :roll: :shock: ..............
1ébként én azt hittem vagány,meg belevaló fickó és már éppen próbáltam kinyarvogni a dokitól,hogy engedje be a műtétre,amikor is közölte,hogy azért a beleimet nem szívesen látná a testemen kívűl :roll: Hiába is próbáltam elmagyarázni neki,hogy abból nem fog látni semmit,az orvos rácsapott ugyanerre a témára,így nagy 1etértésben megdumizták,hogy apának császárnál kint a helye :roll:
Ez van.

Kép
bringababa

bringa, sz az igazság, hogy én se vaok meggyőződve arról, hogy bent lenne a helye mellettem a szülőszobán. Ha beteg vagyok, fájok és minden bajom van, én ált. magamra csukom az ajtót, visszahúzódok a kis csigaházamba és szívesebben vagyok egyedül... :roll: másrészt gondolom nem tud mit csinálni, csak azt nézi tétlenül, hogy nekem fáj... én meg sztem nem leszek a helyzet magaslatán, hogy egyszemélyes szórakoztatóközpontként még feladatokat találjak ki, amivel lefoglalja magát.
Úgy tűnik, ott helyben fog ad hoc jelleggel eldőlni, hogy bejön-e velem vagy sem. Ha be akar jönni, bejöhet, max ha nagyon idegesít, akkor időközben kirúgom a szülőszobáról vmi feladattal (csak ezt jó előre ki kell találnom még) :D :D :D

doo, gratula az 1 hónapos kisasszonyhoz (iszonyúan megy az idő!!!! :shock: :shock: :shock: )

gabi, tök jó, hogy megvan a 180 nap! :D

Ma reggelre, alvás, pihenés után. olyan virsli ujjakkal meg gömb lábbal ébredtem, hogy nyugodtan hozzámehetnék Shrekhez (OK, a zöld színt még nem produkálom - arra még rá kell gyúrnom) :lol: :lol: :lol: :lol: borzasztó!

Legi

Kép
leglesscat

Niki!Azért is éltem ennyire magam bele az előbbi eszmefuttatásomba,mert az ezelőtti Uh-on már koponyatartást írtak,így most úgy tűnik nekem akar azzal segíteni,hogy bent marad,mintha így visszatartaná magát picit :roll:
Ahogy most kiemelte onnan a bukoját,úgy hiszem,hogy vissza is fogja rakni,amikor már jöhet!
Nekem a doki nem vállalja a szülést,ragaszkodik a csaszihoz.
Nem tudom így megírni,hogy miért,(előző terhelő szülészeti eemény,ez inkább pszihés értelemben,plussz egy vágás a méhen,stb.), de amikor beszél, akkor tényleg meggyőzőek az érvei,így én elfogadom a döntését,bízom benne és rábízom magunkat.Nem ilyen buta,feltétel nélküli bizalomról beszélek,csak azért mert orvos,hanem azért,mert valóban bízom benne,nemcsak egy darab hús vagyok neki,figyel rám és törödik velem,pedig nem egy azon dokik közül,akik nyájasak,sőőőőőőőőőőőőt!
Dóri tudja,volt hozzá szerencséje :roll:
Aki simisimis orvosra vágyik,hát annak biztosan nem ajánlanám,de annak,aki egy embert kíván maga mellet,jó és rossz tulajdonságokkal 1ütt,aki nem mellesleg szakmailag nagyon is határozott,na annak igen!
Egyszóval én elfogadtam a döntését.

Kép
bringababa

Bringa,
hát ha a doki és a férjed is egyetértenek :wink: akkor nem sok esélyed van :)

tudom hogy az első órák fontosak a kötődés szempontjából, de ha belegondoltok, régen az összes babát elvitték, és még a mama is alig kaphatta meg... mégis szeretjük az anuykáinkat, nem? :) szóval szerintem nem kell túlspilázni a dolgot... persze én is azon leszek minél töbet együtt legyünk az első két órában (is) de ha úgy adódik, hogy altatni kell vagy valami, akkor sem fogom azt gondolni, hogy akkor most biztos nem fog kötődni hozzám a gyerek...
szerintem mint sok minden mást is, ezt is nagyon túlspilázzák manapság :roll:
pici76

Legi!Szerintem ebben a helyzetben ez a legideálisabb megoldás,hogy nincs előre megoldás.Ha te sem ragaszkodsz hozzá,hogy melletted legyen,akkor nincs is később tudatalatti duzzogás meg hasonlók.És ez így teljesen rendben van.Baj akkor lett volna,ha te igenis akarod.Úgy tűnik jó kis páros vagytok ti így,hiszen nem lesz belőle vita vagy félreértés,vádaskodás,lesz ahogy lesz,el fogjátok tudni fogadni egymás döntését.
És mondá az Úr:ez így jó és szép,Ámen! :lol:

Kép
bringababa

Abszolut egyetértünk Pici,mondom,ez csak az én kattom :roll: :wink: :lol:
Lehet csak azt akartam, lássa az a bitang kutya anya milyen HŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐS! :wink: :lol:
Így meg elrontották a játékomat :shock: :lol:

Kép
bringababa

Patásoktól kérdezem,ti mit csináltok csülkeitekkel?
Borogatás vagy ilyesmi nem segíthet eseteleg?
Kiprószáltam a múltkor az ecetes,hideg vízben áztatást,amit lorci írt,de azért nem vált be,mert ahhoz,hogy áztassam lógatni is kell,így legjobb esetben is csak stagnálást értem el vele :roll:
És a bőrőm is kezd ettől a feszülettől malacossá válni,üde rózsaszín,ahogyan írtad Bogyra,de nekem viszket is :roll:
fúj,fúj,fúj,nagyon rúúúúúúúúúúúúúúúút

Kép
bringababa

Pici! Bringa!
Nálunk a Jánosban császárnál nem lehet bennt az apuka, mondván, hogy ilyenkor bennt vannak 6-7en és már nem férne be. De amint megvan a bébi, apa kíséri őt a fürcsihez, mérésekhez, aztán vele van még 20 percet, míg az anyukát kitisztítják, összefércelik.
Szóval az apa előbb foghatja meg a babát, mint az anyuka. Na jól van, csak kibírom.
Persze, én jobban örülnék, ha párom végig mellettem lenne, de sajnos ez kivitelezhetetlen...

Kép
niki30

Hat nem igaz, az ember ledol egy kicst, aztan lezuhanyzik, hogy feldolgozza a kakaoscsiga es turos taska talalkozojat, es mindenki beindu a forumonl!!!!! :)

Mi is apas szulest tervezunk, bar ferjem most nathas es a torkat koszoruli 2 PERCENKENT!!!! Idegbajt kapok ettol, szoval most epp nem szeretem, turos taska ide vagy oda! :D :D Na jo nem igaz. Amugy en mar elore kozltem, hogy nem tudom milyen allapotban leszek, ne lepodjon meg ha egyszercsak majd kivagom onnan!!! Mert multkor amikro elegge gorcsoltem, jott oda es simizett es olyan de olyan ideges lettem ettol, hogy alig birtam visszafogni magam, hogy el ne lokjem a kezet!!! En vagyok agressziv kismalac??? :shock: :oops: :roll: Szoval azt tervezzuk, hogy bejon...de hat barhogy alakulhat!!! :D

En simisismi dokit akarok!!! Most epp megint utalom az enyimet! :D Szerencsetlen nem csinalt semmit, csak mittomen. Ugy erzem hus darab vagyok, mert multkor mire elert az asztalatol az uh gepig, mar nem emlekezett a vezetek nevemre. Es most ezen spanolom magam, hogy hulye bunko, meg kulonben is, meg egyaltalan. Rahedli lovet kap emlekezzen!!!!!!! Persze ferjem nem erti soha mi a bajom vele....grhuhuiohkjlhk;lhnmnknl;j;klj;kl!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bringa szerintem nem azon fog mulni a kotodes, hogy bent lesz-e veled szulesnel parod. Masok meg azt mondjak, hogy termeszeets szulesnel nem olyan jo otlet bent lennie a ferjnek, mert latja, hogy ott szenvedsz, meg ver, meg toccsss, meg minden! Mondjuk en ezzel sem ertek egyet, de mondom tuti nem azon mulik, hogy lat-e szenvedni vagy sem! Legalabb ti lanyok tudjatok a pontos idot,mikor jon a baba. Engem megol a varakozas, meg a bizonytalan idopont!!!! :shock: :shock:

A kezeim nekem is brutalisak. Zsibbad, dagad, feszul. A labam meg okes, jarkalas utan nagyon durva, alapbol meg egesz jo.
A gyomrom viszont orokke eg, a hasam nem megy le....most akkor meg sem vagyok nagy konyv???? :D :D

Kép

Kép
lorcika

Bringa :lol: ha nem hiszi hogy milyen hőőőőős vagy, küldd ide a gép elé majd mi megmondjuk neki :wink: de szerintem ő ezt nagyon is tudja...

Doo, meg akartam kérdezni, milyen hordozókendőt vettetek, és milyen tapasztalatiad vannak vele? Én is tervezem hogy majdveszek, olvastam róla más fórumokon, hogy sokaknak bejön, akár otthon akár ha mennek valahova.
pici76

Niki!Uzsokiban is így csinálják.Hiába na,én körülményes vagyok,mindig elveszek a részletekben,Te meg ügyes,hasznoska :lol: ,és pont egy mondatban leírtad a lényeget. :wink:

Kép
bringababa

Lorcika, ma reggel azt mondta a védőnénim, hogy a szülés egyik biztos jele, ha a női egyed höbölgős és agresszív lesz és eljut a már minden idegesít állapotba
Háááát ahogy hallgatom hogy agresszívoskodsz szegény hős túróstáskahordó apával és a kicsit szenilis orvossal... :wink: jó eséllyel pályázhatsz egy holnapi szülésre :wink: :lol:
pici76

Jezus Pici ne paraztaaaassss!!!!!! :shock: Nem vaygok felkeszulve!! Kulonben is ugy felhergeltem magam a dokin, hogy lehet ot is kivagom a vajudobol majd!!!!!!!! :D :D

Kép

Kép
lorcika

Igen Doo,írj a kendőről,már én is akartam kérni!

Pici! :lol: :wink: :lol:

Lorcika!HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
és mély levegő,és hosszan kifúúúúúúúúúúúúúúúj,és újra ás megint:HHHHHHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
:lol: :lol: :lol:
Mondjuk az extra paraszt,hogy 10másodpercen belül elfeljti a neved :?
Én 1szer voltam egy dokinál,aki helyettesítette az enyémet és mikor felmásztam a vizsgálóágyra ,megdicsért milyen ügyes,meg rutinos vagyok,biztosan szültem már.Ezután megvizsgált,lemásztam,felöltöztem,mire visszamentem hozzá megkérdezte van-e már gyerek?
Namármost kérdés:egy orvos aki éppen most vizsgált nem látja-e egy szülés nyomát odalent,de ha én vagyok az a ritka kivétel akinél ez mondjuk oké nem látszik,akkor mennyire figyelt a válaszomra amit neki feleltem éppen az előbb,pont az ő hülye megjegyzésére? :roll: :shock: :roll:
Elhiszem,hogy bosszant!

Kép
bringababa

Ugye milyen bosszanto?? Leszarom, hogy hyper szuper neves doki!!! Es a parom nem ert meg csak TE, meg TI!!! O egy robotember!!!!!!! Brhuhuhuhuhuh!!!!!!
MmmmmmmmmmmmMmmmmmmmmmmMmmmm!!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Huh,Lorci ez tényleg nagyon komolyan hangzik :roll: :shock: :wink:
Nálunk a robotember jelző az egyik legbrutálisabb vádak egyike! :lol:
Ha nem varázsolódik pillanatok alatt vissza a mi kis Lorcink szerető,kényeztető,masszirkázó férjecskéjévé,akkor velem gűlik meg a baja! :wink: Mondd csak meg neki,bizti jól öszeszedi magát,úgy berezel :!: :lol:
Mondjuk,ha úgy van,ahogyan Pici írta és te mindjárt szülsz,akkor is befog,tuti! :wink: És robotemberből egy pillanat alatt lesz "úristenmostakkormitcsináljak"emberré! :wink:

Kép
bringababa

Lorcika, na én nem lepődöm meg ha holnap már nem jössz :wink: asszem kész vagy :lol:

ááá csak viccelek ám :) nekem is vannak ilyen napjaim :roll: de hát gondolom nálad sem az eslő eset :wink: majd holnapra elmúlik :)

ha ez segít rajtad, kérd meg Bringát küldjön egy vudu bökést csúnya rossz doktorbácsi hátsójába :wink: büntesd meg, attól biztos jobban fogod érezni magad, és majd ő is jobban összeszedi magát mire legközelebb mész :)
pici76

Ja,hogy nem apa a robotember,hanem a doki?!
akkor apát nem fenyítjük,viszont a doktorbácsit igen! :wink:

Kép
bringababa

Pici! :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Apa a Robotember!!!!!!!!! :D :D Tenyleeeeeg!!!! :D :D Na jo aranyos robotember, de nem az az erzelgos..marmint stunci bogar, de birja a dokit, o beszelt ra, hogy maradjak nala, mert ha meg valmai gond van, akkor jo kezekben leszek es blbablabbla!!!!
De nm erti meg az en torkeney lelkemet, hogy a vezeteknevem HORVATH????? Hat mi lehet ezen 1 mp alatt elfelejteni??????? :oops: :oops: :shock: Anyjauristenit!!!

Na jo, lenyugszom. Meg nem szulok, bar bosszubol mindjart megszulok delutan (a doki csak este jon vissza nem tom honnan), aztan lesheti a halapenzt! Mindjart szolok apanak adjon egy beontest, meg tagiccsa a mehszajat, aztan megszulok itthon a kadban!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Ja Pici meg minidg buz van?? De durva!!!! De azert ne bontsatok szet a hazat, plane Te amikor mar minden oras vagy!! :shock: Remelem megtalaljatok a buzforrast, mert ez nagyon durvan hangzik!!! :( :(

Kép

Kép
lorcika

Lorci!
Ha mégiscsak apa a bádogember,akarom mondani robotember :lol: ,akkor életbe lép a fent leírt fenyegetés!
És hogy hozzájáruljak valamelyest a jelenlegi rossz szemléletmódod jobb irányba tereléséhez,közlöm veled,hogy én nemhogy szülni nem tudnék a kádunkban,már bele sem férek,vagy ha igen,akkor beleszorulok.Ergó neked jó sorsod van vagy azért,mert nem vagy túlméretes,vagy azért,mert baromi jó nagy kádatok van,amit azért nem minden halandó mondhat el magáról,vagy pedig mind2! :wink: :lol: :wink:
Megállapítom,hogy neked akkor is jó sorsod van! :lol:

Kép
bringababa

bringa,
gratula az érettségihez!! a tanárok sztem érettségi idején általában jófejek :wink: miért tuti h csaszis leszel? erről is lemaradtam... :roll: ja, már végigolvastam...

pici,
jajjj, de durva...! részvétem a büdi miatt :cry:
sztem nagyon józanul gondolkodsz a szülést illetően! sztem is túl van spilázva sok minden és felesleges bűntudatokkal terhelik meg a kismamákat és az anyákat!!

bogyra,
caulophyllum, cimicifuga, arnica montana - ezeket szedtem szülés előtt. utána pedig staphisagriat a csaszi sebre, de uez a gátmetszésre is jó! most tejelválasztásra is szedek (amikor épp nem felejtem el v időm engedi). a higítást én emeltem a szülésig C5-ről C9-re, ill arnicabol c15-öt szedtem heti kétszer a vérzés megelőzés és fájdalomcsillapítás miatt. beszéltem homeós dokival ezügyben, de még hatszázféle verziót hallottam, olvastam arról h milyen higítást ajánlanak ezekből a szerekből. akkor megkérdeztem megint uezt a dokit és azt mondta h hallgassak a megérzéseimre, mert elrontani nem lehet, ez rosszat nem tud tenni és az a tapasztalata h az ember (pl az ő gyerekei) megérzésből tudja h mire van szüksége. na szal én így szedtem őket. a cauloph. és a cimici van a méhnyak puhításra-tágításra. arnicat meg lehet adni a babának is szülés után h gyorsabban összeszedje magát.

hm, hát lehet h nekem is arctartásos volt a babóm, mert vmit magyarázott doki arról h vhogy ki volt csavarodva a buksija és azért nem tudott beállni a medencémbe... csak ő nem használt ilyen szakszavakat. de ha ezt lehet tudni, akkor miért nem tudtuk mi előre? v ez változhat még a szülé alatt is? úgy értem h akkor is lehajthatja a fejét, az utolsó pillanatban? meg hát a szülésznők nem tudják beforgatni a babsi fejét h jól álljon? (a szülészeten azt mondta nekem az egyik szülésznő h mindenki közülük gerincbeteg, mert a baba beforgatásakor, kicibálásakor (ezt csak én fogalmazom így) nagy fizikai erőre van szükségük, és ezt nem a doki csinálja. ezen tök csodálkoztam)

terhességi elmebaj nincs, de szülés utáni van - lehet h Te már lélekben tényleg megszültél és ez okozza a hasadásos tüneteket!! :lol:

lépcsőn szexhez meg nem vagy öreg! én korosabb vagyok nálad, mégsem érzem kiörgedettnek magam belőle, csak már lehetne!! :oops:

legi,
apás szülésünk volt ( a műtétig). jó is volt, de nekem a legtöbbet a szülésznő tudott segíteni - úgyh sztem jól teszed, ha nem ragaszkodsz a dologhoz. pedig eredetileg én is azt gondoltam h az az alap h apa is bent legyen - most mégis úgy látom h egyáltalán nem gáz , ha nincs ott! végső soron úgyis egyedül kell végigcsinálni a szülést.

köszi a hónapos szülinapos gratulákat!
Vendég

Bringa: Jo sorom van tudom. ;) Sarok kad van, nem orias, hanem normalis, de anyumeknal a sima kadba is beleferek meg. Ugyhjogy csak egy kisebb fajta ambras cet vagyok vegulis! :D :D
De Robotemberkemet mar elore latom,hogy ha beindul a szules teljesen ki lesz borulva, es tok ideges lesz, hogy uristen uristen uristen! :D :D Szegenykem most lefekudt, mert ramatyul van. Mar buntudatom is van, hogy ki akartam vagni a szuloszobabol! :oops: :( :)

Doo: Az Arnicat mar szules elott szedted? En kovetem Dori instrukcioit, es ott az van,hogy vajudas alatt szedjem. Lehet elotte is? Mert akkor elkezdem azt is, plane hogyen eleg verzekeny vagyok! :shock: Amugy hogy vagytok? Viktoria eszik szepen, alszik?

Elizaval mi lehet?

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok

JÉééééééééééé, megjavult a b.net, hát ez hihetetlen! :)
Csak beköszönni jöttem, mert megyünk most le sétálni, de majd este jövök valamikor!

Remélem mindenki jól van!

Puszi

Liza

Kép
elizabeth25

Doo!Olyan vagyány,hogy így tudod nyomni Viki mellől is,nagyon komolyan ezem gondolkodtam,amíg mosogattam.Én nem biztos,hogy képes leszek rá,néha arra gondolok olyan nyamvadt vagyok.Most,hogy három napig hajnal 5kor keltem,délutánra olyn plötty lettem,hogy csak na!
Hétfőn még fitnessben ébredtem,kedden már nyomtam egy szundit a telefonon,szerdán pedig már fél hatkor is alig tudtam felkelni :?
Azon gondolkodtam mi lesz velem akkor,ha Lilihez kell felkelnem,azt biztos menni fog,de azon kívűl nem fog semmire energiám maradni.Te meg olyan ügyes vagy! :wink:
Neked is köszönöm a vállveregetést,de azért még ne kiabáljuk el,még több van előre,mint mögöttem,amíg azt a bizit a kezembe kapom.Még jön egy föci és egy biosz jövőhéten,plussz június közepén a szóbelik.
Tudjátok csajok soha nem hittem volna,hogy erről fogok veletek csacsogni,mert ezt nagyon szégyellem :oops: ,mármint hogy én még csak most érettségizem,tök égőőőőőőőőőőőőő! :oops:
Nem sok mindent szégyenlek az életemben,de ezt nagyon!Ezért nem is tud túl sok elégedettséggel eltölteni,legszívesebben titokban tartottam volna,de most már 1általán nem bánom,hogy tudjátok,van egy kissé aluliskolázott fórumozó társatok :roll:
Jó-jó,olvasni azért tudok,meg írni is megtanultam valamelyest,de remélem értitek mire akarok kilyukadni :roll: :wink: :!:
Kínos na!
De azt az érzést nem cserélném el,amit hétfőn éreztem,amikor olvastam gondoltatok rám!Ezért és az utána következőkért megérte vállalni ezt a kis gyengémet! :oops: :wink: :lol:
Szóval:KÖSZI,KÖSZI,KÖSZI!

Kép
bringababa

hüe vagy bringa, de mi így szeretünk :D :D :D
küldök neked fejsimit :lol:

Legi

Kép
leglesscat

Ahhoz képest,hogy azt írtam írni tudok valamelyest az első öt sorban több elírás van,mint amit eddig vétettem összesen :roll: :oops: :shock:
Látszik,hogy zavarban voltam :oops: :oops: :oops:
Tehát a fenti hozzászólás helyesen a következő:olvasni azért tudok! :lol:

Kép
bringababa

Legi!
hrrrrmrrrrrrrrrrhrrmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmrrrrrrrrrhhrrrrrrrmrrrrrrrrrr,ezt a cicámtól tanultam,fejsimi közben ezt csinálja,most meg én a ciróka közben! :lol:

Kép
bringababa

....és egyébként is én nagyon büszke vagyok a vizsgázó kismamikra!! mert tudom mivel jár 1. a vizsgázás, 2. a kismamaság, főleg a végén. :shock: Szóval nekem most se akaraterőm, se kitartásom nem lenne ehhez az egészhez :oops: :oops: te meg vagányul csináltad/csinálod!

igenigenigen, a macskák ezt nagyon értik :lol: :lol: :lol:

Legi

Kép
leglesscat

Bring, egyáltalán nem égő és nem kínos. Nehogy már ezt érezd!
Inkább légy magadra büszke! Sokan nem tudnák áldott állapotban utánad csinálni. Legalábbis én biztos nem.
Szerintem nagyon is szép dolog, hogy így elhatároztad és rávetted magad, hogy igenis megcsinálod, és tudod, jobb később, mint soha!
Szóval nagyon ügyes vagy és csak légy büszke!Ok?

Kép
niki30

Legi,Niki!Cuppi nektek,sok! :wink:

Úgy tűnik,megint xaraxik a babanet,én alig tudok ki illetve belépni,meg elküldeni az üzit,meg az óra is összevissza jár :roll:

Kép
bringababa

Haliho!

Mire regisztraltam a csaladinetre, kiderul hogy megis jo a babanet???
Kerdes, hogy meddig!

Mindjart visszaolvaslak Titeket, csak szeretnem megosztani Veletek a tegnapi hireimet.
Voltam dokinal, es egy ujjnyira vagyok nyitva:2111 irt be a kismamakonyvembe.

A vizsgalat pedig eleg fajdalmas volt, mondta is, hogy ez most eleg kellemetlen lesz, hat vicsoritottam rendesen.
Erre ejjel barnas eros folyasom volt, reggel felhivtam a dokit, hogy ez mi, es azt mondtam hogy az a vizsgalattol van.
Mert kicsit drasztikusan kellet megvizsgalnia, hogy elerje a belso mehszajat, vagy mi...
24 oran belul elmulik, pihenjek - mondta - tenyleg mar majdnem teljesen elmult.

Azert ejjel mar belegondoltam, hogy huha...
:roll:

KépKép
horilda

Hahó!

Bringa! Te hüe vagy és nem éretlen! :) Érettségizni sosem késő, én magam kicsit előbb tettemmegmint te, de gyerek mellett, a szakiskola után pár év lógás következett, majd amikor gergő 8 hónapos lett, akkor neki láttam gyorstalpalón (2 év) érettkedni! Tök nagy buliként fogtam fel, igazából nem bántam meg, hogy nem a friss és üde kamaszéveimet tettem tönkre azzal a rengeteg idegeskedéssel! :D

Aztán meg az akkori párom (Gergő apu) nem támogatta a főiskolát, így azt is elég későn kezdtem el. De látod azóta már a másodiknál tartok és még szeretnék majd a védőnő képzésre egy ráépített egyetemi képzést is befejezni. Sőt lehet ápolástudományból doktorálok is! Nah jó nem szállok el magamtól! :D Csak azért nem akarok tudományos fokoztaot szerezni, mert akkor folyton publikálni kell meg ilyesmi, én meg családozni akarok. Védőnőként talán a családomra is jut idő! :)

Doo! Gratula nektek. Öregszik a lyány, öregszik. Lassan férjhez kell adni! :D

A lábam nekem is feszül, ég, vörös és viszket és hámlik....
És nem tudok vele mit kezdeni, ugyanis arra sem nagyon szűnik meg ha felpolcolom... Ezt már csak kipisilni tudom szülés után, belenyugodtam.

Képzeljétek sok mindent elintéztem ma. Postán átvettem a cuccaim, és láss csodát az államkincstáret azt írta, hogy tárgy hó 15-ig küldi a lovettát. :) Személyim is megjött.... hát kb 2 év felfüggesztett első ránézésre. Aztán voltam a bababoltba, vettem a bocikámnak pamut takarót, olyan szép. Lehet csinálok róla fotót, de csak alvás után! :)
És megvettem az ajit is az anyósnak, kapott egy jó kis standstone felsőt, tudja majd használni túrázni. Szép kis csini piros, szűk :) Dögös lesz. Tavaly is megkapta a kinizsi százas versenyen a legjobban öltözött női versenyző címét... Farmer miniben csinálta végig! :D Nah jó éjszakára vett nadrágot, de tényleg ő volt mind közül a legcsinibb, még meg is gyanúsították, hogy nem csinálta végig a 100 km-t. Szegén ymég sirva is fakadt! :( Sok irigykutyadög! Szó mi szó én is szeretnék úgy ki nézni 45 éves koromra mint ő! :)

Vettem epret is! És most felhívom a fotóst, hogy hol a csipában vannak az esküvői képeink... Nem akarok úgy belehalni a a szülésbe, hogy nemláttam az esküvői képeinket! :twisted: :twisted:

KépKépKép
bogyra

Hátha érdekel titeket is a következő cikk.

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=102&cid=49507

Érdemes elolvasni belőle részeket...

Várható volt, hgy előbb utóbb gondokat fog jelenteni a törvényes otthon szülés...

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?