Hahó!
Bringa! Te hüe vagy és nem éretlen!

Érettségizni sosem késő, én magam kicsit előbb tettemmegmint te, de gyerek mellett, a szakiskola után pár év lógás következett, majd amikor gergő 8 hónapos lett, akkor neki láttam gyorstalpalón (2 év) érettkedni! Tök nagy buliként fogtam fel, igazából nem bántam meg, hogy nem a friss és üde kamaszéveimet tettem tönkre azzal a rengeteg idegeskedéssel!
Aztán meg az akkori párom (Gergő apu) nem támogatta a főiskolát, így azt is elég későn kezdtem el. De látod azóta már a másodiknál tartok és még szeretnék majd a védőnő képzésre egy ráépített egyetemi képzést is befejezni. Sőt lehet ápolástudományból doktorálok is! Nah jó nem szállok el magamtól!

Csak azért nem akarok tudományos fokoztaot szerezni, mert akkor folyton publikálni kell meg ilyesmi, én meg családozni akarok. Védőnőként talán a családomra is jut idő!
Doo! Gratula nektek. Öregszik a lyány, öregszik. Lassan férjhez kell adni!
A lábam nekem is feszül, ég, vörös és viszket és hámlik....
És nem tudok vele mit kezdeni, ugyanis arra sem nagyon szűnik meg ha felpolcolom... Ezt már csak kipisilni tudom szülés után, belenyugodtam.
Képzeljétek sok mindent elintéztem ma. Postán átvettem a cuccaim, és láss csodát az államkincstáret azt írta, hogy tárgy hó 15-ig küldi a lovettát.

Személyim is megjött.... hát kb 2 év felfüggesztett első ránézésre. Aztán voltam a bababoltba, vettem a bocikámnak pamut takarót, olyan szép. Lehet csinálok róla fotót, de csak alvás után!
És megvettem az ajit is az anyósnak, kapott egy jó kis standstone felsőt, tudja majd használni túrázni. Szép kis csini piros, szűk

Dögös lesz. Tavaly is megkapta a kinizsi százas versenyen a legjobban öltözött női versenyző címét... Farmer miniben csinálta végig!

Nah jó éjszakára vett nadrágot, de tényleg ő volt mind közül a legcsinibb, még meg is gyanúsították, hogy nem csinálta végig a 100 km-t. Szegén ymég sirva is fakadt!

Sok irigykutyadög! Szó mi szó én is szeretnék úgy ki nézni 45 éves koromra mint ő!
Vettem epret is! És most felhívom a fotóst, hogy hol a csipában vannak az esküvői képeink... Nem akarok úgy belehalni a a szülésbe, hogy nemláttam az esküvői képeinket!