A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Gyabi!
Tündi-bündik ezek a babák. Köszi! :lol:

Krisztinka!
Ok. Így legyen. De te is szökj át utánam! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris! Ezt megdumáltuk!
Vendég

Na és a többieknek:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Nekem nagyon szimpi ez az oldal....remélem nektek is tetszik!

http://www.babatervezok.otthona.net/
vedresandi

Andi!
Nagyon jó a táblicsku. Akkor mostantól magánnyomozó leszek. Mindent megér egy +teszt. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Na ez jó törpe lett, de semmi gond,én tudom, hogy van rajta mindenkinek babóca!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Na én most osztok-szorzok! És a köv. 40. nap júni. 17-re esik. Ha ekkor megjön, akkor rögtön megyek majd a dokimhoz, mert nem várom meg a júliusi mensit azt tuti, mert az még aug-ra is átcsúszhat. Nem bírom már ezt a várakozást!
Vendég

Gyabi! Köszi! Szerintem mindenki tud így is választani! Bár nekem most még soknak tűnik a várakozás, de majd csak eltelik, addig is majd sokat akciózunk! :oops:
Vendég

Krisztinka!
Miért nem mész most dokihoz? Miért akarsz még egy hónapot várni?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mert júliusig kaptunk haladékot a babásodára a dokitól és azt mondta akkor kell visszamenni.
Márciusban voltam nála egyébként.
Vendég

Most megyek! Majd délután, de ha nem, este biztos jövök!
Addig is mindenkinek szép napot!

Pandusnak, Gyabinak, pedig jó pihenést!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!
Ezt neked találtam:
"Akinek hányingere van az első időkben, annak a nőnek a legkisebb az esélye a vetélésre, mert az a szervezet védekező mechanizmusa."

Úgy hogy nyugi,minden oké odabent!
Vendég

Kriszta: :D :D Köszi!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Heni :D
Mióta nem "láttalak", jól megpocakosodtál! Gratulálok!
Szupi a fotód! Kifejezetten előnyös ez a pocak neked!

Panda :D
Két kézzel szorítok neked! +++++++++++++++++++
Ügyi legyél!

"az élet utat tör magának"
dera

Dera,
Az leszek :wink:
Vendég

hú lányok, mindjárt elalszom... nemsokára megyek, kiírtam mára szabit és így kétszer fél napra elmegyek, legaláb pihikézek kicsit

Kép
mercure

Sziasztok!

Heni! Miyen komoly kis pocakod nőtt! Van akinek ilyenkor még nem is látzsik nem?
Nem tudjátok hány hetesen nem lehet begombolni a régi nadrágokat kb?

Judy! Nekem is szurkált a hasam, és az előtejre is azt mondják nagyon esélyes. Nem vagy nagyon fáradékony? Vagy undorodás bizonyos szagoktól?

Panda! Hajrá holnap! Mekkora beavatkozás? Benn kell maradnod utána? A méhszájon át teszik be őket?
Ja és légyszi írj, be május 23-ra első vizsgálatra. Köszönöm

Andi! Jól szugeráltad a férjed, hogy felkelt! Hétvégéig ne engedd elaludni, hogy biztos legyen a dolog!

Mercure! Bármilyen halvány is a csik pozitívnak számít. Ugye jól tudom lányok?
Szép napot Mindenkinek!

Kép
barbi5

Barbi,
Igen a méhszájon keresztül és fél óra pihi után már jöhetek haza.
Vendég

Szia Barbi!
Nem szugerálom többet.....nem szeretem az ilyen direkt együttléteket.Majd alakul....nem félek én ettől.Tudom,hogy még az ősz előtt nekem is lesz 40 hetes vonalzóm :wink: :lol:
vedresandi

Barbi: Az attól is függ, hogy milyen az emésztésed. Nekem már szinte semmi nem jó, mondjuk szinte minden nadrágom eleve szűk volt. Mostanra reménytelenek.

Egyedi ez nagyon szerintem, mert a sógornőmön egyáltalán nem lászott a 14-15. hétig, a barátnőmön pedig 10 hetesen kiszúrták a munkahelyén, hogy babás.

jaimee

Mercure: Jó pihit!

jaimee

Hát akkor az sem lesz leányálom. Valahogy tágítják a méhszájat vagy csak nagyon vékony valamivel rakják be? Nekem régen volt egy abortuszom és akkor kellett előtte tágítani, mert akkor még nem szültem. Betettek előző este valami papírtekercset amíg én teli torokból ordítottam. De gondolom az más mert akkor valami komoly kanállal szedték ki az embriót.

Kép
barbi5

Barbi: A kórházban én is feküdtem abortuszosokkal, aki nem szült még, annak ugyanúgy csinálják, mint neked annak idején. Fájhatott is, mert sírtak a lányok.

Ott voltam a szobában én a HSG-mmel és 3 abortuszos csaj...Jó volt a banda, sokat nem szóltak hozzám.

Abortusz, brrrrrrrrrrrrrrrrr...

jaimee

Barbi,
Ez olyan vékony katéter hogy nem is érezni amikor bemegy. Méhszájat meg nem is lehetne tágítani hiszen akkor nem maradna meg a baba. Amiről te beszélsz azt pálcikának hívják és kaparás elött az tágít bizony szörnyen fáj nem tapasztalat csak tudom.

Jaimee,
tudod néha lehet ok egy abortuszra és jobb mintha kukába dobná vagy megölné.
Vendég

Aha, hát akkor ez tényleg nem lesz nagy ügy. Szurkolok! Mindkettőnek!

Kép
barbi5

Panda: Én nem is ítéltem el a lányokat, mivel 20 alatt volt mind. Csak ha remegsz, hogy a nyamvadt petevezetékeid átjárhatóak e és melletted fekszik 3 lány, akiben baba van...aztán meg nincs....Hát fura érzés.

Kukába dobni, megölni nem kell őket, itt Szolnokon is van inkubátor a kórház előtt.

jaimee

Jaimee,
Hsg-nél nekem is volt a szobában abortuszos de nem ismerhetjük a történetét senkinek... nekik elég nagy bünti ezt feldolgozni és viselni egy életen át hidd el.
Vendég

Panda: Lásd előző hozzászólásom. Tőlem nem kell megvédeni senkit. Őket sem.

jaimee

Hát,ha szép,ha nem,Daninak is lenne már tesója,de szererncsére nem 2 gyerekkel maradtam egyedül anno.Pandának igaza van: nem ismerhetjük az okokat!!!!!
vedresandi

Nekem sajnos muszály volt, mert az idióta doki úgy csinált egy csomó röntgent a lábamról (komoly sérülésem volt), hogy terhes voltam. Pedig hiába mondtam, neki hogy lehet de nem hitte el. Utána nem mertem megtartani. Sajnos. De tényleg nagyon fáj a pálcika, meg hát lelkileg sem semmi.

Jaimee. Nem baj az ha nem jön rád, a férjem alig várja, hogy büszkélkedhessen a pocakommal. Látad, hogy most úgyis minden olyan 60-as évek beli szerkó, hogy még kismama boltba sem kell menni ha az ember ruhát szeretne, mert minden nyári ruha meg felső mell alatt bővül. A gatyákat meg amit nem sajnálsz lehet bele betétet varratni csak persze vissza nem lehet csinálni.

Kép
barbi5

Andi: Jól van, mondjam el még ötször hogy nem ítélem el az abortuszosokat? Ha eddig nem volt egyértelmű...... :cry:

nem ítélem el az abortuszosokat

Kár volt erről írnom, kár, hogy nem lehet törölni.

jaimee

Dzsémi: én nem is azért írtam,mert azt gondolom elítéled!!!
Csak egy info volt!
vedresandi

Barbi: Sajnálom... :cry: :cry: Orvosok....

Nem baj, hogy semmi nem jön rám, dehogy baj... :D :D
Csak még nem tudom, hogyan oldom meg a nadrág kérdést, de ez legyen a legnagyobb problémám, persze.

jaimee

Sziasztok!

Megjöttünk! :D Úgy látszik, minden szépen rendben van a Kicsi Kincsünkkel :D :D Egész uh alatt szépen aludt, így a dokinak könnyebb dolga volt Őt nézegetni...A vérvétel nem volt valami kellemes, mert a kiscsaj elég béna volt...Az eredményem kicsit alacsony, de még abszolut negatív...

Megszámoltuk az ujjacskákat, meg van az orrcsont, tarkóredő: 2,1 és a mai uh szerint is nov. 16-ra változott a szülés várható időpontja...Szóval holnap töltöm a 13. hetemet...Pandácska megtennéd, hogy javítasz??? Illetve még annyi: 2007. május 17. nőgyógyász kontroll...(ott nem lesz uh)

Pandácska: egyébként hogy vagy????

Dera, Barbi: köszi a pocakdícséretet.... :D :D A mostani babácskámnál farkas étvágyam van, + 2 kg van rajtam....De szerintem nem durva....Az a lényeg, hogy a picikémnek szépen tele volt a bendője... :D :D :D

Jaimee: még mindig hányós korszakod van? Elevitet szeded?

Lányok inkább ne is beszéljünk a lamináriákról, méhtöltésről,, maga a pokol!!!!!!

Andi: most már mindjárt Te is le fogod cserélni a vonalzódat 40-esre :wink:

Mercure, Omnia kismamák: hogy vagytok?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee: a nadrág a combnál sem jön fel, vagy csak nem tudod begombolni?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee!
Vegyél kismama takaró övet, azzal tudod hordani a régi nadrágaidat. Heninek van, mondta, hogy nagyon jó. Én is szeretnék, de itt nálunk nem lehet kapni :(
Vendég

Szia Betsy!!!

Hogy vagy?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Örülök, hogy minden oké! Jól belehúztatok, szépen növöget a pici. Képet most nem kaptál? Majd raksz fel a múltkoriból?
Vendég

Itt a szundi ideje :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy: köszi, kaptunk egész fotó sorozatot (4 db-ot) + dvd-t! Olyan édes a Kicsi! Teszek fel majd képet, amint be tudom scannelni!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Sima Uh volt vagy 4D-s?
Vendég

Heni: Nagyon jó hír!!! :D :D Remélem, megnyugodtál egy kicsit. Ugrottál egy hetet!! :D

Elevit+Magne B6 megy most, talán egy picit jobb, ma még nem voltam a WC-n "észhez térni". De mindig az este a legrosszabb, nem tudom, hogy megyek hétfőn este dokihoz.

Betsy/Heni: Eddig egy helyen néztem a takaróövet, ott úgy néztek rám az eladók, mint egy ufóra...Nem tudták, miről beszélek. De persze nem adom fel, legfeljebb rendelek a neten keresztül.

Csak a cipzár és a gomb szűk.

jaimee

Szia Olik! Hátjelentés?

jaimee

Olik: pont most akatam kérdezni,hogy vajon mikor alszik a mini manó :lol:
vedresandi

Heni: Nagyon örülök, hogy minden rendben van!!!

Vettem végre epret!!! Már 2 éve nem ettem...Most nekiestem :P

Kép
Kép
Kép
olik22

Heni!
Most nézem, hogy közben kérdeztél is tőlem. Köszi, de nem vagyok jól. Ugyanaz a helyzet, mint Jaimee-vel, a hányinger nagyon kínoz, nekem is az esték a legrosszabbak, eddig négyszer hánytam. Remélem, azért nem fog besűrűsödni.
Vendég

Andi: :lol: Ez a telepátia...

Jaimee: Maga a becsípődés elengedett, alap tompa derékfájdalom meg mindig is volt.

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép

Íme a hőjelentés.
Hát jól becsapott minket. :lol: Mindig a 18 napon volt, most meg... Akkoriban pedig nem is nagyon voltunk együtt a derekam miatt. Ha ebből összejön valami, akkor a SZENTLÉLEKTŐL lesz... hahaha

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: A Ferty sem 100%-ban megbízható ám.

jaimee

képzeljétek: tegnap kaptam egy új porzsáknélküli bika erős porszívót!!!( pontosabban "kifűrészeltem" magamnak :lol: ) Annyira szupi!!! Ma már takarítottam vele. Nem is tudná az ember, hogy ennyi kosz van a lakásban, pedig 2 naponta takarítok babó miatt :!: :shock:

Kép
Kép
Kép
olik22

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?