A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bell, asszem, Ágiék sincsenek összeházasodva, ő biztos tudja, mi ilyenkor a teendő. Úgy tudom, elég, ha az együttélést tudjátok igazolni.
február

Bell mi sem vagyunk összeházasodva, nekünk kellett vinni egy közjeghyző előtt aláírt szerződést,miszerint élettársak vagyunk.

Február látom most kiírtad magad! :-)

Manóka köszönöm szépen. Jövő szombatra lehet be is jelentkezem.
Ági28

Hát igen, már nagyon kellett :) Most aztán, mikor már lehetett, csak úgy ömlött! :lol:
február

Megszaladt a kezed! :-)
Ági28

Hát bocs :oops: De olyan boldog voltam reggel, mikor VÉGRE bejött újra a babanet.
február

Nem csodálom. szerinted miért írtam az SMS-t tegnap! :-)
Ági28

Gondolom, hasonló tüneteid voltak :) Már nekem is eszembe jutott, végső kétségbeesésemben (nemtom, mit vártam), hogy írok neked, hogy csak nálam nem jön be, vagy mi, de aztán megelőztél :)
február

Na manóka be is jelentkeztem hétfő 5-re megyek hozzá!
Még egyet meg tudnál mondani, mennyiért dolgozik a lány?
Ági28

Ági, :D köszi a választ!
Bár nem számítottam rá,hogy közjegyző kell.
bell

Sajnos kell, az inszemeknél nem kellett, ott elég volt két tanú előtt aláírni, de a lombikhoz kell, sőt van 3 mondat, amit bele is kell venni.
És azt hiszem 14000 FT volt.
Ági28

Na, frissítettem! Szóljátok ám, ha találtok elírást, vagy valamit...
A betűtípussal nem vagyok még kibékülve, a nagy f totál kicsinek néz ki, az a meg totál o-nak látszik, na mindegy, majd még lehet, hogy átvariálom. :)

Kép
noczi

Gixmixxxé a vezércsillag, valahogy nagyobb lett, mint a többi... :)
noczi

Sziasztok Lányok, szia Bell!

Mi sem vagyunk a párommal összeházasodva, és most jártunk Dévai Dokinál, aki a kezünkbe nyomott egy papírt, hogy miknek kell benne lennie a közjegyzői okiratban. Ha gondolod leírom neked.
finch

hoppá noczi! Most látom, én is felkerültem a csillagosok közé. Ez kedves.
finch

köszönöm :!:
finch

Sziasztok!!!

Noczi! Nagyon remélem, hogy összeszedik magukat a trombociák és minden rendben lesz és mégis együtt kezdhetünk, feltéve, ha nálam is minden rendben lesz.

Február!
Élmény volt olvasni a soraidat:) Látom nem voltak elvonási tüneteid:) Figyu, ha máskor nem megy a babanet, akár át is sétálhatnál hozzám:)
Mégis kezdesz júniusban? De jó!

Bell! Dévainál pörögnek a dolgok, de ez nagyon jó! Nekem is az első lombik lesz, de majd csak júniusban:)

Szia Ági! Mi az ,hogy sokat foglalkozol magaddal? Vudus bácsi, kozmetikus...?
cyprus

Igen, meg a Hipoxi tréner, meg a hajam is levágattam.... :-)
Ági28

Sziasztok!!!

Tegnap én is nagyon szomorú voltam, hogy nem volt babanet! Végre gépközelbe jutok és akkor sem tudok veletek „beszélni”.

Manóka, tuti jól döntöttél no para! Lesz ott több is!

Nóczi! Király a Hollywoodi cuccos! Kedvenc színem a ződ, úgyhogy nálam nagyon beletrafáltál! S ugyebár a REMÉNY mostanság nálam nagyon aktuális :D

Ja és sztem csinálj valamit, hogy a „vezércsillagunk” valamelyik babás, vagy pocaklakós legyen :wink: ...persze attól még Gizmixx is maradhat jó nagy :D

Visszajöttem tegnaptól melózni félnapokra, amikor csak úgy érzem...nekem sokkal jobb így, hogy nem otthon agyalok! Érdekes az előzőnél ez eszembe sem jutott...Ráadásul nem lesz idegesítően sok az elmaradásom, így sokkal nyugodtabb vagyok...

Teszt jövő hétvégén (máj. 20-21)...Visit Dévisznél 21-én, hétfőn...hajajajajajaja
:oops:
szpandi

Manok! Szerintem is jól döntöttél. Én is így döntöttem volna a helyedben.

Szia szpandi!
Jól van dolgozgass csak, de csak lájtosan:) Tudod mit? Legyél te majd a vezércsillagunk!:)
cyprus

Ági! És milyen let a hajad? Mennyire vágattad le?
cyprus

SZia Andi! De jó hogy jöttél! :-)

Noczi nálam is nagyon eltaláltad a kéket! :-)
Ági28

Hát jó kis rövidke lett, főleg, hogy úgy van vékonyítva, hogy kunkizik az alja! :-) Kb a vállamig ér!
Ági28

Biztos jól áll! Ne növeszd meg, hogy a következő topiktalin meg tudjuk nézni:)

Hol vannak a többiek? Pedig végre működik a net.

Tényleg Ági! A lombik előtti tájékoztató kb. mikor szokott lenni?
cyprus

Noczi, nemtom, Finch mit szól, nekem semmi kifogásom a nagy F ellen, szerintem jól néz ki. :) Jaj, és a babákat most fedeztem fel, ahogy gyönyörködtem a táblázatban! Eddig is ott voltak, csak én vagyok ilyen vaksi?
Cyprus, komolyan eszembe jutott, hogy „becsengetek” hozzátok. Aztán rájöttem, hogy a keresztnevedre emlékszem csak (nahát, vajon miért…), az meg lehet, hogy nem elég. Ha meg odaállítok a portásbácsi elé, hogy Csókolom, én a Cyprust keresem a babanetről, lehet, hogy este már a Lipóton aludtam volna (ha van még Lipót). Hát igen, kezdünk júniusban. Várom is nagyon, meg félek is tőle.
Ági, azért gondolom, meg fogunk ismerni, ha legközelebb összefutunk! :) Biztos nagyon jól áll.
Szpandi, szerintem is jó, hogy visszamentél dolgozni, főleg, ha meg tudod oldani, hogy ne kelljen magad agyondolgozni. Amúgy hogy vagy?
február

Február!

Na, akkor majd priviben megírom a nevemet:)

Miért félsz? Ne ijesztgess engem, szegény első lombikozót?
cyprus

Cyprus, mikor elkezded majd, akkor a köv hétfőn fogják tartani szerintem. Mert hétfőnként van. 12-től!

Remélem hamarabb találkozunk,minthogy idelye lenne megnőni a hajamnak!
Ági28

Sziasztok lányok!

Igaz ritkán szóllalok meg,de időnként visszaolvaslak benneteket,drukkolok,örülök és szomorkodok veletek együtt ,majd minden hónapban amikor a mikulás meglátogat kicsit összezuhanok :(
Gondolom ti is vagytok így ezzel,de bízom benne,hogy előbb utóbb a mi életünkben is eljön az a pillanat,amikor könnyes szemmel csodáljuk a két csíkos tesztet.Úgyhogy hajrá és mielőbbi babásodást!

Üdv. mindenkinek!
hanyatka

Jaj, nem akarlak ijesztgetni, egyébként meg szerintem neked bőven sokkal több tapasztalatod van. A punkció, meg a beültetés a legkisebb probléma, inkább az a rohangálás előtte, meg a várakozás utána, hát az eléggé kimerített. De biztos, hogy ez az inszem. előtt és után is így van. A beültetés kb. olyan lehet, mint az inszem. (gondolom, mert nekem az nem volt), a punkció alatt meg alszol. Vagy nem, de akkor is pár perc. Szóval már tudom, milyen lesz, csak attól féltem, hogy túl közel van az első kudarc, és jobban fogok aggodalmaskodni, és, ahogy már írtam korábban, más is van, ami miatt lehet aggódni. De igyekszem magam összeszedni addigra. :)
február

Szia, Hanyatka, veled mi újság? Már amellett, hogy többször látogat a Mikulás, mint szeretnéd?
február

Február igen a beülti olyan mint az inszem. :-)
És ha én magamból indulok ki, a másodiknál nem aggodalmaskodtam annyit, mint az elsőnél.
Ági28

Ja, akkor jó! Hát igen a rohangálás+ a várakozás az inszem alatt is megvolt. Ami nem volt inszemnél, azok a vérvételek. És ugye az is idő, míg az ember kicaplat még dévai után a nyírőbe... Már én is gondoltam rá, hogy hogy tudok majd ennyit lógni:(

Szia Hanyatka! Jó, hog yírtál. Gyere sűrűbben, majd mi nem engedjük, hogy összezuhanj. Vagyis ez így nem igaz: mindig mindenki összezuhan egy kicsit, ha valakinek nem sikerül valami, de hamar összekaparjuk magunkat. Neked is mielőbbi babásodást kívánok!
cyprus

Jó, majd én sem fogok :roll: :lol:
Ritka besz@ri vagyok, nemtom, ez kiderült-e eddig...
február

Azért leírom pár szóban,hogy hol tartunk:febr.ban kezdtünk el a Dévai dokihoz járni,megcsináltunk minden vizsgálatot ami többnyire rendben volt,minimális pajzsmirigy alulmüködést észleltek,amire már másfél hónapja szedek gyógyszert,közben meg kevéske hgombára 6 db.canesten hüvelykúppot kaptam.E havi menstruáció jelentkezésnél kell felhívnom a dokibácsit,hogy elkezdjük a kezelést az időzített együttlétre,majd utánna jöhet az inszem.Két kérdésem lenne hozzátok:mindenkinél köetelező ez a 2-3 hónapos időzített együttlét???Az nem jelent semmit,hogy már két és fél éve amilyen gyakran csak lehet együtt vagyunk a párommal?Miért töltenénk még ezzel is az időd??Szerintetek?A másik,hogy alkalmazta-e már valamelyikőtök a Canesten h.kúppot és ha igen az bezavarta-e a mentruációt?Mert nekem kedden kellett volna megjönnie és még semol semmi.
Bocsi a hosszú levélért.
hanyatka

Február, én sem kifogásolom a nagy F betűt. Bár engem már az is egy picit "sokkolt", hogy máris fent vagyok a csillagosok között. ( aki visszaolvas, ismeri a paráimat ) De örülök. Ez is csak erősít! hihi
finch

Hanyatka, én próbáltam a Canestent ( sajna hajlamos vagyok a fertőzésre ), de szerintem tök jó volt, elmúltak a gondok. Egyenlőre. Aztán ki tudja mikor támadnak újra a bacik. Nekem nem okozott semmi gebaszt.
Viszont ez az irányított együttlét engem is érdekelne, hátha a petevezeték átjárhatósági után ez lesz a kövi lépcső.
finch

Finch,még 1 érdekes kérdés a canestennel kapcsolatosan:én mindig este helyeztem fel a kúpot és másnap délutánra kb. fele szétolvadva ott volt a tisztasági betétemen.Nálad is volt ilyen??
hanyatka

Ági!
Szépen dolgozik a kozmetikus, Én több mindent kértem így fizettem 9200ft-ot, szemöldök, szempilla,arckezelés, masszírozás, ennyire emlékszem, Egy biztos tudom hogy tetszettem magamnak :D Azt hiszem hasonló árakkal dolgozika többi kozmetikus is. Ha odamégy azért megkérdezheted, mert úgy emlékszem arckezelés terén 2 -ből lehetet választani. Tudod annyira vártam 3 hónap után hogy beüljek egy kozmetikus székébe, hogy tök mindegy lettvolna mennyiért csinálja, jó ez utóbbi kicsit túlzás.
Szpandi! szerintem jól tetted, hogy dolgozol, ha nekem is simán megy minden Én is dolgozni fogok. Vigyázz magatokra. :D
február! Ezek szerint Te is foglakozol magaddal? Helyes :D
cyprus, nóczi! szerintem együtt fogtok kezdeni júniusban és punktum :D

manoka
manoka71

Hát nekünk nem volt irányított együttlét!
Ági28

Hanyatka! Nekem nem volt az inszem előtt irányított együttlét. Mondjuk nem is nagyon értem, hoyg mire jó ez, ha 2 és fél éve próbálkoztok. Biztos ez is a protokoll része, ha nincs nálatok semmi probléma.
cyprus

De jó Manóka! Én már nem is tudom mikor voltam kozmetikusnál utoljáa, lehet, hogy a végén még szép is leszek! :-)
Ági28

Na ez jó.Akkor meg minek akar a doki velünk az irányítottal harcolni???Szerintetek kérjem meg,hogy kezdjük egyből az inszemet???Nem akarom húzni az időt.Ja és tavaly egy másik dokinál volt már egy ilyen,5 puregon szuri + tűszőrepesztő.
hanyatka

Hanyatka! Nekem egy csepp sem veszett kárba! :D Szóval az egész felszívódott, vagy valami ilyesmi. Szóval nem jött ki semmi. Ez a lényeg.
finch

Hanyatka! Én nem akarok a dokink ellen beszélni, de én tuti megpróbálnám a helyedben, hogy kezdjetek egyből az inszemmel, hogy ne húzzátok az időt. Bár szerintem az inszem is időhúzás, de neked sikerüljön!!! Ráadásul, ah a másik dokinál volt már ilyen terminált, akkor meg minek? És ezt mondtad Dévainak?
cyprus

Finch! Nahát!Akkor nálam mi volt, miért "veszett kárba" egy része??Pedig teljesen felhelyeztem.Akkor lehet hogy nem is gyógyultam meg? :(
hanyatka

Hanyatka! Nyugi! Én mondjuk már jó pár éve használtam ilyen kencét, de bizony akárhogy csináltam, mindig jött ki belőle. Ne aggódj, ez tök normális. És naná, hogy meggyógyultál. Én is meggyógyultam anno, ennek ellenére.
cyprus

hanyatka szerintem is beszéld meg vele, hogy nem akarsz várni!
Ági28

Hanyatka!
Gondolom voltak tüneteid, amiért elkezdted használni. Ha azok elmúltak, akkor feltétlenül használt. Szerintem.
finch

Cyprus! Sajna akkor nem mondtam semmi a dokinak ezzel kapcsolatosan,mert sokszor olyan lüke vagyok,mindig csak utánna jutnak eszembe dolgok,hogy ezt meg azt kellett volna mondani,megkérdezni :(
Bízom benne,hogy sikerül majd megbeszélnem,hogy kezdjük az inszemet.
Inszemre való felkészülés milyen kezelést igényel (gyógyszer,szuri)? Köszi a segítséget!
hanyatka

Inszemre csak a gyogyók, szurik vannak. Meg az inszem! Ja és az UH-k! :-)
Ági28

Bizony, Manóka, amennyiben a Sport-szeletért-lépcsőzést, valamint az esti tévézés-alatti-sárgaréparágcsálást kezdeti, még bizonytalan lépéseknek tekintjük egy egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életforma felé vezető úton... :roll: Agyamra ment a diétás salátaöntet, azt hiszem... De tényleg, komolyan eltökéltem, hogy visszafogom a csokoládéfogyasztásomat, zöld teát fogok inni, sokat, meg oolongot, mert állítólag az is fogyaszt, és tornázni is fogok. És kozmetikushoz is el kéne menni, mert nem is tudom, mikor voltam utoljára. (Most úgy kedvet kaptam, hogy erről beszélgettetek.)
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?