A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Igen Macs,
jó, h itt vagy!
sztem a nem körzetesek szűjjenek a bokorban. Otthon... :lol: :lol:

na, mit kapok ezért???? 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

oké Zsána,
majd ültetek bokrot, mer' momentán a kerben néhány szál gazon kívül nincs semmi. :mrgreen:

azt még eldöntöm, hogy ezért utáljalak-e, vagy inkább azért, mert te nem hízol Tengerimalac-formájúra a hutos pizzától :mrgreen:
macskanyu

Hulahoppozni is el lehet felejteni??? Dé nagyokat kacag rajtam, ahogy rángatom a csípejemet, no de a beste karika nem marad fenn :twisted:

Ildi :) Az a baj, hogy ha írunk is valamit, azt nem olvasod el... Zsanci rendszeresen ajánlgatja Vass doktort.

indianyo

ps: lehet, hogy inkább veszek néhány nagy,cserepes tuját, mert mégsem tarthatom vissza a szülést addig, amég megnőnek a nyamvadt bokrok.. :mrgreen:
macskanyu

Macs,
ha rídonli ad neked bértuját szülésre, akkor tömködheti ingyen a pattogatott kukit? :mrgreen: :lol: hsz-eid alapján pedig :oops: :lol: de lehet h csak nekem van erre kihegyezve a szemem? ;) (csak hogy képzavarral éljek a la Zsan)

Zsan,
ok; körzeten kívüliek körzeten kívüli bokorban, körzetesek körzeten belüli bokorban; a H-kat felszámoljuk, a pénzen osztozunk és díszfaiskolát nyitunk ;)

Indi,
el :mrgreen: én tökre kivoltam az elején, hogy nem lehetek ennyire béna :lol:
most már 2naponta 50percet nyomok meg már kicsit tudom ellenkező irányba is (agyserkentő ;) - tudom, nem látszik :mrgreen: ) és mellette eszem mint állat, mégse fogyok! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Indi,
igen, és Vass dokitól is jönnek hónap végén a csekkek... :wink:

Macs,
sztem nyugodtan utálj az elsőért, mert ez rágalom, h nem hizom a PH-s pizzától.
Épp tegnap próbáltam fel egy fürdőruhát a c&a-ban...bár ne tettem volna...
asszem ez elég bünti volt nekem, szóval inkább ne is utálj!!! :wink: :roll:

és kérdés:
ha még 2 hétig marad Meme, mennyit hizhatok???
csak mert érezhetően szélesedem ám combügyileg, és jó egy hete már a mindent-eszem-mert-minnyá-szülök szindrómában szenvedek, és tényleg mindent eszek, és a gatyáim meg nem elég rugalmasak, és félek, h rossz vége lesz...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szrek,
tedd éjjelre a párnád alá, hátha úgy joban fogyaszt :mrgreen:
és engem nem lehet kekenyerezni (letujázni) ilyen ajánlatokkal. :mrgreen:

Rídonli= ebben az esetben nem az a fórumtárs, aki vmi miatt egy-két napig csak olvasni tudja a topikot, hanem az, aki csak olvasa, de sosem ír(t) még be.. esetleg még be sics regelve :)
macskanyu

Zsan,
én már Ranschburgon is csalódtam, mert beharangoztad, hogy kövér vagy és nem :? nem szép így átejteni a népet :wink: :mrgreen: :lol:
(mindenkitől elnézést; egyórát aludtam éjjel és sajnos nem a pattogatott kuki miatt :mrgreen: :lol: úgyhogy fáradtság nálam iszonyú pörgésben jön ki :lol: )

Kép

Kép

szrekuc

Zsána,
jó, akkor nem is utállak, de azért varrjak neked egy szép, kényelmes mikiegér mintás otthonkát? Amiben elférnek az oszlopossá növekedett combjaid? :mrgreen: én már rég nem nézek tükörbe, kivéve fésülködés, mert félő, hogy szeppukut követek el... az esővizes hordóval keresztezett extrajóllakott, kövér tengerimalac, krumplicsíra vékonyságú hozzám képest.... vááááá :mrgreen:
macskanyu

És azt hiszem itt az ideje, h vegyek egy parókát és egy napszemüveget, meg egy új személyit, mert nekem már annyi van a rovásomon, h a portás sem fog beengedni a H-ba...
:oops:

ezennel minden tanomat, és tételemet visszavonom, és nem azért, mert a fejemhez szoritanak egy pisztolyt épp, hanem mert igy AKAROM.

Rek,
gratula a hullahoppos trükkökhöz.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Látom sikerült felpezsdíteni a népet :mrgreen:

Indi!
Én sem tudok már hullahoppozni :shock: múltkor próbáltam, olyan csalódás volt :lol:

Pattogtatott kuki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

persze ded felébredt :roll: :lol:

mindent eszem mert minnyá szülök szindróma aaaaannnnnyira ismerős :lol:
zuzmo1

lemaradt, hogy sztem azért két hét alatt nem fogod tudni kihízni a nadrágjaid, no para! és tessék csak enni - nagyon is jól néztél ki a Ranschburgon, legalább annyi normálállapotban is kéne nemcsak babásan

Macs
:mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Igen Zuzi,
és ilyenkor nagyon nem szép ám lelépni!!!! 8) :lol: és mindent a gyerekekre fogni.
Neked most ITT van dolgod!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jól nyomjátok :lol:

indianyo

Szrek,
san helyett ugyan nem tudok nyilatkozni de ÉN ki tudom hízni 2 hét alatt a gatyámat... :shock: :roll: :mrgreen:

Zsána,
ha az avatarodból indulnak ki, akkor elég, ha leveszed a koronád, átfested a hajad és a rózsaszín cucc helyett, valami mást választasz.
Ismerek egy menő arcszabászt is, na? :mrgreen: :mrgreen:
macskanyu

Macs,
én is kérhetek mikiegér mintás itthonkát? és azt hiszem Leni is le fog rá csapni, de legalábbis a párja biztosan (ld fent) :mrgreen: :lol:

mi az a szeppuku?

Zuz,
mégiscsak felkacarásztad? :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Zsanci :) Most már én is bevallhatom, hogy csak azért rúgtak ki csúful a kórházból annó, hogy ne legyen feltűnő, hogy százalékot kapok :lol: Most már simén ajánlhatok bárkit - bokorban szülve úgyse gyanúsítana meg senki. No de Zanza és Krityó honnan szerez bokrot? Krityóékhoz mé egy cserepes tuja se férne be az icipici lakáskájukba... szóval csak akkor ajánlgasd a körzeten kívülieknek a bokrot, ha a zöldfelületet is adod hozzá :mrgreen:

Nekem speciel vagn egy kis kajla aloe vera cserepesem, ha valaki azt szeretná ölelegetni :lol:

indianyo

Asszem leszaladok egy kis pattogatott kukoricáért. Úgyis rég voltam moziban. Látom, ma vígjáték van soron.
:lol: :lol: :lol:

Egy rídonli

Kép
Kép
tinu

Nagyon jók vagytok :lol:

Viszont én elrontom a hangulatot egy kérdéssel :oops: mielőtt még eltűnök a süllyesztőben :lol:
Meddig normális a dednél, ha nincs kaka? Ez a harmadik nap, h nincs produktum, csak némi-nemű ifa féknyom. Ez még normális, vagy kezdjek aggódni???? :?

Kép Kép
curse

Ezt a dumát, csajok :lol: :lol: :lol:

Én csakazértis emgézek, és a ridonlik bekaphatják :mrgreen: :mrgreen:

És Bálint meg szereti a hajszáritot, mindig kéri, hogy neki is kicsit száritsam a haját vele :lol: :D

Macs,
nálunk is kellene még 1-2 bokor akkor 8) :P :lol:
fibi

Szrek!
ja! Ez is a ti bűnötök :lol:

Zsanci!
ITT vagyok!!!!!!!!!! Életemet és véremet :wink:

És a Micimackó szolgálat küldte azt a nőt. És csak egyet, eddig..........

Kép
Kép
zuzmo1

Curse: nálunk is volt már ilyen. Negyedik napra megérkezett... De az unokahúgomnál egy hét kakamentesség is előfordult, míg anyatejes volt és az is normális volt.

Kép
Kép
tinu

ha már úgyis bepörögtünk:

és akkor már nemcsak a dokidat vihetnéd magaddal a kiszemelt kórházba, hanem a bokrot, kórházi ágyat a másik kórházból, zsúrkocsit stb stb :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Curse!
nálunk 8 nap a rekprd.

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
nézd meg a linkeket amiket küldtem (gyereksziget meg babafalva)

Curse,
anyatejes babánál extrém esetben még 10nap is oké, vmi okos könyvben ezt olvastam :) úgyh ne aggódj! az ifa féknyom meg jó nem? ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Zuz,
kérünk új csíkot Bazsónak! vagy még a vasárnapi partyig érvényes? ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek!
A gyerekszigetesről fel is hívtam már mindenkit. Este, ha tudok kicsit írni, beszámolok a fejleményekről, nem kicsit kiakasztó! :shock:
Csíkot ne is mond! Nézem, hogy még mndig szülinapos, amikor rájövök, hogy újat kell csinálni, amiben már 3 éve lesz :shock: teljesen kiakadtam.. most született, azt má ekkora :cry: :oops: :)
zuzmo1

Köszi lányok, akkor nyugodtan utazhatunk :D Nálunk eddig 1 nap volt a csúcs.

Kép Kép
curse

Zuz,
mi a kiakasztó? :( :?
ja biza; én is úgy szeretnék már utánpótlást - ez már itten egy nagy ló ;) :lol:

gyerek alszik mint állat áttette délutáni alvását 2-4ig kb ami most eléggé kiakasztó mert tanítani mentem vna ami így ugrott de már itt sztem hülyét kap tőle a csaj és még két másikhelyre kéne menni és soha nme vagyok képes egyetlen határidőt sem tartani :( (akkor nem csodálom, hogy Ábelt is túlhordtam :mrgreen: )
ha nem lesz magántanítványom , felveszel bébiszittyónak? :mrgreen: :lol: csak egymást fogjuk kökögetni a gép elől :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Ha lennének gyerekek a közelemben (de nincsenek, mert taszitom őket) akkor biztos, h én is rég felröhögtem volna őket!!!!

Macs,
igen, miki egeres itthonkát nekem is, lehetőleg "lársztex" anyagból...örülnék, ha legalább VALAMILYEN emlékük maradna a srácoknak az anyjukról!!!
és igen, azt hiszem az avatarom egy kicsit megtévesztő. A palást és a korona lehet az oka...azokat akkor itthon hagyom.

Zuz,
örülök, h nem lógsz!!!! :wink:

Curse,
még simán belefér...

Indi,
ezért nyitnánk Rekkel a faiskola-biznicet...
visszük mi a fát jó pénzért...
ja, és faiskoláinkban majd szülni is lehet... :wink:
az ügyeletes erdésszel... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuz,
tényleg, Lindiék sintérje nem játékos?
(én csak szadai csajt tudok 600-ért, de nem hiszem, h átmenne Budára... :? )
fibi

Szrek,
a bokor mellé minek zsúrkocsi..?

Zsána,
ez a kinézet megfelelne? sztem ez még megoldható lenne neked és senki nem ismerne rád
Kép

Curse,
tök normális lehet, főleg ha nem is fájlalja a pocakját
macskanyu

okés,
akkor nekiállok házisárkány-köntöst gyártani :mrgreen: papucsot, hajcsavarót és hajhálót mindenki magának szerzi be!!!!! :mrgreen:

Szülős faiskola okéééés :D
macskanyu

Szrek: az én gyerekem is alszik, immáron 3 órája. Napközben! :shock: Nem is tudom, hogy mi lesz ennek a vége... Ilyenkor mindig félek egy kicsit, amikor valami ennyire nem a szokásos módon zajlik.

Kép
Kép
tinu

Nah! Elmegy egy kicsi az ember alunni, azt a hamvaikból feltámadott hullák itt szétoffolják a tanácsadó-topikot! 8) :lol:

És Igen, Szrek, ott a pont! Mikiegeres otthonkáért azt hiszem ölni tudnék! 8) Macs, ha varrsz nekem, meghílak a bokrunkba egy szülésre! 8)

Különben is - minek itt az a sok giz-gaz:
JELENMTE, NÁLUNK OLCSÓBB, MINT A H-LESZ VÁRHATÓAN, SŐT, MÉG BABANET HASZNÁLATOT IS BIZTOSÍTOK, ÉS HOZOK AZ ÉJJELNAPPALIÓL JÉGKRÉMET!

Most akkor majd beperel a Szent Imre, versenypozíciórontásért???? :roll:
leni

Macs,
az olyan szürreális áthallásos hsz volt, hogy ha orvost vihetsz a választott helyre, akkor akár gyereknek zsúrkocsit is lehetne, hogy ne legyen tumultus; meg mindenki vihetnéé a fáját is ölelgetni (mindegy itt kóma van :mrgreen: ) honnan a kép?! :D

Zsan,
lenne ott szolgáltatások egész tárháza: üvegHázas szülés (felárral) segédkertész vagy főkertész; kér-e trágyázást a kedves megrendelő - ja és persze mindez óradíjjal :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

többágyas szülőszoba:

Kép

IKEA szoba

Kép

egyágyas különszoba magányos típusoknak vagy szoba kilátással:

Kép

:mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Hiányoztatok!!!!! :)

Bazsónak és Anginak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D

Deni,
teljesen normális, hogy így érzel! Én is baromira szülni akartam, pedig még be sem töltöttem a 40. hetet!!! Minden kényelmetlen volt, meleg volt, frontok jöttek-mentek, Dóci után már képtelen voltam rohangálni... egyszóval szorítok ezerrel! BENCE! Nagyon szép május van, gyere ki, nézd meg!!! :D

Gabi,
borzasztó, ha egy kedves ember megy el hirtelen ily módon :( Részvétem :(

Votiv,
a lányod csudaszép, a fiad tüneményes, az élet nehéz, de gyönyörű! :D

Neet,
jobbulást neked, majd mélek :)

Rec,
beraknád még 1x az Ergo hordozó linkjét? Továbbítanám valakinek, és nem találom :(

Indi,
nagyon köszi a mélt, mire odajutottam, már feltámadt hamvaiból a bnet :D

Macsek,
mi lesz velem nélküled, még ha átmenetileg is??? Az oké, hogy néha balhézunk majd topikilag, de melyikünk fog vetkőzni? :mrgreen:

Manóka,
Emmának jobbulást! :)

Ildi,
jááááj, derék :( gyógyulj gyorsan!

Leni, Zuz, Zsan,
hüjére röhögöm itt magam egy csomag ropi mellett :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zsan,
tudom, hogy a gipszelést csak azért csináltad, hogy ne kelljen képet feltenned festő önmagadról :D

Marci taknyos, tegnap hőemelkedett, meg kis kókadtka volt, meg sokat aludt... aztán éjjel 2-kor úgy döntött, hogy pont eleget, és fél5-ig műsorozott... két nap múlva majd azt mondom, hogy tökjó, ez volt az első ilyen eset, azért milyen rendes gyerekem van, de most ZOMBI vagyooooooooook :D Ja, és fél5-kor, mire M. lassan aludt elfele, megejelent egy szem lányom paplanostul-párnástul, hogy sziasztok szüleim! :D
DE most kárpótlásul szinkronalszanak, én meg netezhetek, mellé egy csésze zöld tea...

Hétfőn voltunk beiratkozni az óvodában: előttünk 5-en, mögöttünk 7-en, szóval nagy tömeg. A vezetőnő bíztatott, de majd jövő hét elején telefonálok, akkorra már látja is, hogy hány körzetis jelentkezett... az előttünk levő egyik gyerek pl. ideiglenesen van bejelentve ide. Na erre most inkább nem mondok semmit, mert hosszú is lenne, csúnya is lenne. Mindenesetre beírta a vezetőnő, hogy már én is ide jártam, azt hiszem, ez überolhatatlan. Kár, hogy semmit nem számít.

v
kisün

Bameg Rek és Macs,
itt van a takaritó néni, én meg azt mondtam neki,h dolgozom... :lol:
visitva, sikitva a röhögéstől... :P
még jó,h be nem pisilek...
Leni,
csakhogy itt vagy! már azt hittem lógsz, és mindent Hankára fogsz!!!!

most én el lányok, hivott az uram, h gyerek a kocsiban alszik, addig mi el kávézni... :wink:

Macs, ui:
akkor már csak a nevemet kell megváltoztatnom, mert te itten állandóan felemlegeted! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szrek,
faiskola :mrgreen: :mrgreen: az utolsó kép sztem inkább extrémszülőknek való :)
kisün

Zsan,
tudod, vicces munkád van :lol:
kisün

húha, felkelnek akölkök mire végigérek az olvasással :D
de jól szórakoztam :D :D

szeretne vki EU-s angol szövegeket magyarra fordítani? nem tuti a meló, tehát még válogatnak a fordítók között, de szívesen beajánlok bárkit akinek van még szabad kapacitása. egyébként fordítók, regisztráljatok be a www.aquarious.com oldal fordítói adatbázisába, engem folyton keresnek onnan jobbnál jobb ajánlatokkal a világ minden pontjáról (persze távmunka, szal lőttek az utazásnak), dehát ugyi nem aktuális...
a filmfordító cég is ott talált rám! egyébként erre is lehet "az utcáról" jelentkezni, folyamatos a felvétel: www.softitler.com

ma a dokinéni megmérte Lilikét, és azt mondta, még most sincs 55cm... :shock: (ennyiel született :lol:)
egyébként minden ok, van egy kis újszülött pöttyösség, de ez hamarosan elmúlik...

Curse, anyatejes babáknál az is normális, ha 10 napig nem kakil! annyira jól hasznosítja a tejet a babó. csak minket felnőtteket zavar, hogy hogy lehet ennyi ideg nem kakilni :roll: :D

Nuk, csak szervezd nyugodtan a látogatást! örülök Nektek!!! (és majd kapsz tőlem az sk. tejszaporító olajamból is! jó cucc)
Szrek, Te jársz vmikor errefelé a Káposztáskert utca felé? :wink:

most L dolgozni

votiv 8)
votiv

Kisün,
(bocs nem nekem címezted de hozzámragadt a klaviatúra):

http://www.spelta.hu/index.php?id=ergobaby

Kép

Kép

szrekuc

http://www.happy-baby.hu/index.php?cPat ... de2288d49c

Vot,
köszi a fordítós tippet, megnézem a honlapot is! :D

Kép

Kép

szrekuc

Vera,
igen, én inkább szobrászkodom, mint festek... 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hű de pörögtök ma Csajok! :D de jó is ez :D már tökre szétröhögtem magam (kockáztatva, hogy ded felébred) :lol: :lol: :lol:
Együttérző sorokat meg mindenkinek köszi!!

Fibi :) Köszi a dolit! :D Tökre megértelek, az uccsó 2 hét nekem nehezebb volt, mint az előző 9hónap... :roll: A 2hét múlvai vizsgád nem lehet előrébb hozni? vagy nem is akarod?

Móni :) Sajnos befekvés már nincs is olyan messze: jövő kedd :?

Szrek :) díszfaiskola és üvegházas szülés :lol: :lol: Neked igazán jó üzleti érzéked van! no meg humorod is! :lol: :lol:

Macs :) Hú, már 2 hét múlva költöztök!! Akkor csütörtökig igyekszünk "produkálni" magunkat, hogy értesülhess róla :wink: :lol:

Zsan :) Örülök, hogy megúsztad a plafonfestést, hála a fedőnek! :wink: :D Jól emlékszem, hogy Neked törték el a farokcsontod az első szülésednél? nem lehet, hogy azóta ez a "gyenge pontod" és érzékenyebb? Méhsüllyedés-ügyben igaza van a csajoknak, úgyhogy nem is megyek át papagájba...

Nuk :) Telefonos segítség :lol: Milyen volt a gulyás? Kép nagyon jó, nekem így is tetszik :D

Ildi :) Derekadnak bulást!!

Tinu :) És mikor mentek az ortopédiára? Drukk Nektek!!! Remélem elfelejthetitek a sínt!!

Zuzi :) Nagyi-sitter :shock: :lol: nem is értem, miért nem díjaztad a nyelvtudását :lol: :lol:

Indi :) Hű, ezekszerint sikerült beszerezni a hullahopp-karikát! :D hajrá!! Dominó biztos élvezi az edzést :wink: :lol:

Kép
Kép
denizsa

Szrek,
akkor ez meg a rózsaszín szoba:

Kép

ez meg a kék szoba:

Kép

de hová teszsük a monet-képeket???!

Akkor mindenki írjon nekem méreteket a mikiegereshez, aztán nekiállok :mrgreen:
Füles születésénél szülésbe rajzoltam magam (lásd: valahol a 650-700 oldal között, 2006 január 4-5), akkor most szülésbe varrom magam :mrgreen:

Verám,
összefogtok Níttel, meg Indivel, meg bárkivel a fórumról, oszt jöhettek is kifelé :mrgreen:
én ezt a linket ismerem: http://www.happy-baby.hu/index.php?cPath=142&osCsid=944986b1456b2d6d2568590e988f811b

Szrek,
az [url]sp-studio.de[/url]
macskanyu

Na én dedem is felébredt, mennem kell...

Vera :) Akkor ma Rád fér egy kis ++++++!!! szinte hihetetlen, hogy ez még csak az első ilyen eset! szóval juszt is maradsz pozitív példa :wink: :lol:

Votiv :) Mert itt kint vhogy másképp mérik, mint a kórházban a gyerkőcöt, úgyhogy csak :lol: :wink: Örülök, hogy minden ok!! :D :D
denizsa

Na, nekem meg nincs ilyen extrém jo humorérzékem, ugyhogy én is el................

Deni,
jo hogy jöttél, már hiányoltalak :) nem lehet elörébb hozni, de nem is baj :)
fibi

Deni: kedden megyünk az ortopédiára. Én már nem látom olyan kacskának a lábát. Remélem, az orvos is úgy fogja nézni. :wink: Te nem írtad, hogy vagy...

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?