A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

a bal mellemtől úszik a lakás.pizsimen és a lepedőn is folt.
én Lurkóm tuti nem fordult még meg.hétfőn dokibácsi (aznap én is eggyel több leszek :wink: ) kiváncsi vagyok mit mond.

Bridzsi

Kép
esztora

Orsi, Emi: Ez csodáááás! Gratula a királylányokhoz!
Emi, azért gondolkodtatok már a nevén? Ez olyan izgi!

Gurgi: Megmondtam, hogy minden rendben lesz, vagy megmondtam, hogy minden rendben lesz? A szorítás alap, annyukkáááám! :D

Dorka: Hol vettélilyen olcsón vízhőmérőt?

Kép
zsuzsi**

Ugye, uxi? Kép
Tényleg Uxi! Mindig elfelejtem megkérdezni: amikor a 4 órája tartó fájásaid elmúltak, akkor azok hány percesek voltak? Mennyi idő múlva indultak újra? És akkor azok hány percesek voltak?

kétfiús anyuka
babdorka

Zsú! Tescoban. (Minden mellé odaírtam a táblázatba azt is, hogy hol vettem.) Tesco-ban egy csomó mindent lehet kapni, pont ugyanaokat, mint a bababoltokban!!! csak olcsóbb...
Persze nem lehet mindent, de amit igen, azt inkább ott vettünk, ha már úgyis járunk oda bevásárolni.

kétfiús anyuka
babdorka

Köszi a gratukat!

Uxi: Az Isten éltessen sokáig! Jó dolog a szülinapozás! Bár én örülök, hogy majd csak novemberben lesz,mert ilyenkor kedvencet főz anyu és félek, hogy nem tudnék annyit enni belőle,amennyit szeretnék... Nem hagy a kisasszony! :wink:

Hajrá a költözőknek! Meg kitartást hozzá! Mi elhalasztottuk az előszoba felújítását augusztusra,mert akkor Babussal kimenekülünk a telekre és mindenki hagyjon minket békén!

Tényleg gyönyörűek a babaszobák! Kár, hogy nálunk csak egy sarok lesz,de már bezsongtam. Úgyhogy jövőhétvégén szerintem behozzuk az ágyat a telekről,meg a szekrénykéket,amiket mé át kell matricázni és örömködhetek!

Szombaton esküvőre megyünk, oda kell ma még valami csini ruckót néznem. Anyu totál bekattant, hogy a Zarában milyen tuti kismamis felsőket lehet kapni... Nem tom majd beszámolok!

Melltartóbetét: Én már legalább egy hónapja szórakozom azzal, hogy dupla pólókat veszek fel és a melltartóba egy wc-papír lapot hajtok duplán! Eddig még nem volt vele semmi gondom. Szívja amit kell, ha elmozdul nem gond,mert elég nagy ahhoz... Persze majd ha negy leszek és nem csak szivatás szinten megy a tejcsorgás,akkor biztos kell komolyabb is,bár a nővérem nem használt...

Próbálok még egy képet betenni Babusról,aki időközben nevet változtatott és nem szeretne Enikő lenne. A tudomány mai állása szerint: Emőke 8 Nagy váltás mi? :wink: ) Kép A pofija:
Vendég

Dorka: Köszi! Nem figyeltem jól a táblázatodnál :)
Asszem megnézem én is a Tescoban.

Kép
zsuzsi**

Orsi: Tök édi! Pont idenéz! Emőke szép név, nem csoda, hogy tetszik neki!

Kép
zsuzsi**

Ugye? :lol: :lol: Még a kis szája is látszik, meg hogy milyen okos magas homloka van! :D Olyan mintha mosolyogna. sajnos a videón sokkal több nem látszik,mert elég sötét volt minden,de mindegy!

Zsuzsi: Beszéltem Péter doktorral, hogy bent lesz-e akkor amikor én szülni készülök,meg ilyesmi, azt mondta bent fog lakni,mert az apukája kismamijait is megnyeri magának. Izgi lesz!
És én nem kérdeztem meg, hogy mennyi a tiszteletdíja,mert annyit biztos nem fizetnénk neki! Ez még egy elég kínos kérdés....
Vendég

Jaj, Orsi, ez olyan rossz. Ha péter dokinál szülök, akkor szerintem kb 50-et adnék neki... nem? Jaaaaj

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!
De jó, hogy megint együtt vagyunk :lol:

Uxi
Boldogságos szülenapot kívánok!!

Emi
Grat a csajszihoz!

Csak letörjük a fiú uralmat!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Figyelj! Fizetünk nekik eleget terhesgondozásra is! 6000ft/15perc. Egész jó! Mármint nekik! Most ha nem kell felketlenem legmélyebb álmaiból és berángatnom a kórházba,akkor nem gondolom, hogy ennyi pénzt adnék. Bár van egy olyan nézet is, hogy a terhesgondozási ár 10szeresét illik adni ilyenkor. De ezt ő se gondolhatja komolyan?!
Mindegy! Majd valahogy lesz...

Addig is éljenek a Királylányok! Bár a miénk csak hercegnő ,emrt a kórusban ahol a férjem énekel ott ő a Jóképű herceg és neki csak hercegnője születehet :lol:
Vendég

Orsi: AZ öreg Barna 80-at kért. Na mindegy. A terhesgondozás nála 8000. De valahogy kibírjuk, nem tudok mást csinálni asszem. Plusz fogadok szülésznőt is, mert Pétert meg egyáltalán nem ismerem, és akkor jól jöb valaki, aki egy biztos pont a szülőszobán, nem?

Az én férjem kiskorában szavalt egy verset, onnan jött a királylány... Anya a kilálylány, apa a kilááály... valahogy így mondta. És igen, igazad van, Jóképű Hercegnek csakis Hercegnője születhet! :D

Kép
zsuzsi**

Üdv mindenkinek! Nekem már tisztára elvonási tüeneteim voltak az elmúlt két nap alatt, úgy hiányoztatok! :D

Uxi, nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!!!

Emi, Orsi, gratula a kislányokhoz. Orsi, olvastad a LÁthatatlan embert Gárdonyitól? Ott hívták a főhős plátói szerelmét Emőkének, nekem azóta tetszik nagyon az a név. Ha meghallom, mindig a fehér selyemruhás, piros csizmás, gyönyörű hun leány jut eszembe róla.

Uxi, mi imádjuk a Pikit (ez a Picasso beceneve), újonnan vettük, de már beleraktunk 1 hónap alatt 2000 km-t. Nagyon nagy és kényelmes, pl. nincs középen kardándoboz, tengely, ezért akrá egy piros lámpánál belül hátra tudsz menni megigazítani a Kölök biztonsági övét (vagy lepofozni, ha rossz :lol: ).

Nekünk nem királyfink lesz, nem is hercegünk, hanem egy kis halacskánk. :lol: Felteszek egy képet a szobáról. Még csak elkezdtük, messze van a késztől, de hangulatában ilyen lesz.
Kép

Kép
nenoke

Táblázat frissítve.
Uxi boldog szülinapoooooot! Kép
Gratula a kiscsajszihoz Emi!

kétfiús anyuka
babdorka

Szép Napot!

Emi!
Ugye-ugye kislányka..lálá dejó. Gurgi megmondja a frankót :lol:

Zsuzsikám!
jaja a szorítás alap! :lol:

Most gyors bekukk..takarítok éppen, aztán fürdés és lépek a tesómnak ajit venni..30ik szülinap+szombaton esküvő..

Ja, mondtam a dokinak a gyomor feszülést, azt mondta, hogy minden feltolódott, gyomor+belek..majd a szülés előtti pár hétben lejjebb megy.

No lánykáim!
Tsókolok mindenkit, délután jövök.
torolve_20131003125716

Nenoke!!!!!
Ez nagyon cuki lett, marhára tetszenek ezek a tengeri herkentyűk!
Gratula, nagyon édes kisfiúcska szoba :lol:
torolve_20131003125716

kishajóó, csíkóhal, teknőcernőőőőőőőő
kész, nagyon bejön
torolve_20131003125716

KÖszi, Gurgi! Van ám delfin, polipocska is. De lesz sziget is a vízszint fölött, pálmafával, hoyg ne akváriumban lakjon, és szeretnék festeni rá egy majmocskát, amint csüng az egyikről és banánt eszik. Már kerestem is a neten hozzá képet. vagyis valószínű a férjem fogja festeni, mert ő a művész.
nenoke

Nenoke
Nagyon szépséges ez a bébszoba!! Ti festitek fel ezeket a mintákat, vagy matrica?

KépKép

KépKép
szivvi

Visszavonom a kérdést :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

KÖszi, Szivvi, matrica. De a továbbiakat már mi festjük. és van egy nemós játszósarok is, ahol meg nemós matricák vannak.
nenoke

Nenőke: Ez tök cuki! Nagyon édi!!!! Mennyire fogja ezt szeretni!

Kép
zsuzsi**

Nenőke nagyon tetszik nekem is.
20.-a után folytatjuk mi is a sarkot.addig munka van....

Bridzsi

Kép
esztora

Szivvi "üldözöm" Nikit egyenlőre sikertelenül.
ha nem hív vissza késöbb még probálkozom.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora
Ok!! Mi volt a szüli felkészítőn? Mit csináltatok a gyakorlaton?

KépKép

KépKép
szivvi

relaxáció volt röviditett változat(szivacson fetrengés és kikapcsolás a nővérhangok,mentősziréna és huzatból).
aztán megbeszélés kinek hogy tetszett.a többit tudod már,dokibácsi előadása.

Bridzsi

Kép
esztora

Hali Lányok!

Kicsit eltüntem megint, mert csak fekszem egy hete. Voltam múlt hét pénteken a dokinál a hasfájás miatt, hát meg van rövidülve a méhszáj 1000-2000 közötti. A keményedésre írt vízhajtót, hogy lazítsa a simaizmokat. Mivel azt olvastam, h vízhajtót nem lehet szedni nem mertem bevenni és kedden ismét elmentem hozzá, de nem változtatott semmit. Így napi 2x1 diafillynt kell szednem és feküdni. Egyébként nem is jó másképp, mert ha megpróbálok ülni a gyerkőc egyből a megtalálja a méhszájat és iszonyatosan nyomja.
Űgy félek, hogy idő előtt kijön :cry:

Kép
szücsi

Szücsi!
Pihengess, relax..Magnéziumot szedsz? Bírd rá a csajszit, hogy még maradjon!

KépKép

KépKép
szivvi

Szücsi! Vigyázz magadra, meg a Babádra! Relaxálj, beszélgess vele, hogy maradjon bent még egy jó ideig, mert még ott a helye. Hiába szűkös már neki a hely, szüksége van még rá. Mondd el neki, szépen, egyszerű szavakkal, meg fogja érteni!

Nenoke! Hol vettél ilyen matricákat, hogy hívják, milyen felszínre tapad?

Megvan az apasági nyilatkozatunk!
Vendég

egy érdekes oldalt találtam: http://szulesutan.atw.hu/

kétfiús anyuka
babdorka

Szivvi hívott Niki a 21.-i héten beférünk a csoportba.
jővő hétfön hívom még hogy hétfőn,vagy kedden lesz e jóga.most még nem tudja.

Szücsi szoritok hogy minden ok legyen.pihenj sokat.

Rózsa és Annee is nagyon eltünt az utóbbi napokban.

Bridzsi

Kép
esztora

KÖSZIKE A HIÁNYOLÁST, BOCSI , HOGY ELTŰNTEM!!!!
BEFEKTETTEK A KÓRHÁZBA, MERT NYUSZI KI AKART BÚJNI, MEGINDULTAK A FÁJÁSOK...
MOSTMÁR ITTHON VAGYOK, KICSIT MÉG GYENGÉCSKÉN...
SOKAT KELL FEKÜDNÖM, DE OLVASTALAK ESTE BENNETEKET, CSAK MÁR VÁLASZOLNI NEM VOLT ERŐM.
MOST NEM SOROLOK FEL MINDENKIT, DE GRATULÁLOK A BABÁKHOZ, VIZSGÁLATOKHOZ, ESKÜVŐHÖZ MEG A SZÜLINAPHOZ.
SOK PUSZI MINDENKINEK!!!!

Kép
Kép
christine

Dorka, tök jó ez az oldal, most nézegetem.

Szücsikém! Ne aggódj, az a legrosszabb! Pihenj sokat, simizd a kicsimacit és minden oké lesz!

Kép
zsuzsi**

Rózsa
Te jó ég!!! Akkor tessék nagyon komolyan venni a pihit Nektek is!! Nagyon szorítok, hogy bébike maradjon még bent!! Puszi

Esztora
Fú, akkor mindenki Niki visszatérését várta, mi? Na végülis mind1, a lényeg, hogy talán még párszor el tudunk menni! Kösszi

KépKép

KépKép
szivvi

bori, az apaságiról jut eszembe, hétfőn véletlenül beültem a család szerepe eéőadásra:

mit hallok: házasodott párból család lesz a babóval, az élettársaknál csak szülői közösség! :evil:

na köszönöm szépen, elmehetnek a ...-ba! mia kkor is család leszünk!

a nyilatkozathoz most én is kértem igazolást, szóval mi is medünk ...

Rózsa, vigyázz magatokra! és sikerült gyógyszerrel megállítani, vagy varrtak is? bocsi, csak ha szabad kérdeznem :roll:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Rózsa: Nagyon szorítunk értetek! Pihenj sokat!!!

Kép
zsuzsi**

és persze Szücsi, te is pihizz sokat!

én elképzelni sem tudom, milyen így, szerencsére!

ki az aki még dolgozik rajtam kívül???

lynia-

Emi: Ez elég hülyeség! Mé ne lennétek ti család? Me nincs papírotok??? grrrr :evil:

Kép
zsuzsi**

hát zsuzsi, nemtom, de ott komolyan így hangzott el az egyik vezető védőnő szájából!

lynia-

Szücsi, Nyuszimama nagyon vigyázzatok magatokra!!!!

Bori, a Bricostore-ban vettük, a dekor osztályon, most egyébként a májusi festékkatalógusukban is benne van, onnan másoltam ki az alábbi képet. Háromféle mintával láttuk, egy kertes, egy afrikai állatos és ez a halas.

Kép
nenoke

Emi, én is dolgozom még, június 1-uig, ha minden jól megy. És szerintem is baromság ez a szülői közösség. Ismeritek az LGT-nek azt a számát, amiben a cédulákról ír? Hogy mindenhez papír kell, és amikor megszületsz kapsz egy papírt, az iskolában is, a napló, az index, később a házassági anyakönyvi, "az utolsó cédula kőből van, vagy fából ha kevés a pénz...". Annyira szörnyű ez a világ, hyog tényleg csak a papírok számítanak!

Na, Bori, msot talán még sikerül is csatolnom, mert az előbb elfelejtettem. :oops:
Kép

Kép
nenoke

neneőke: Én megnéztem a bricostore honlapján, ott is fent van a katalógus. Nagyon cuki...

Kép
zsuzsi**

neneőke=Nenőke :oops:

Kép
zsuzsi**

Rózsa igazolt a távolléted.nagyon vigyázz magatokra és pihenj!ha tudsz jelentkezz de most Nyuszi a legfontosabb!

Szivvi Niki Anyukája is mondta hogy szinte könyörögtek a kismamák hogy jöjjön már vissza.nem tudom csinál-e még v.ki kismama jógát itt fehérváron.jó lenne ha később a baba-mama jógát is folytatná.arra is szívessen mennék.

Bridzsi

Kép
esztora

Rózsa - maximalista pihi előírva néked innen is.

Az ér, hogy kijelentem, én dolgozom? Saját vállalkozás, ma is totál kivan a derekam. Igaz, mától papír szerint otthon vagyok.
Na, holnap ellenörző (nemi)szervek a cégnél, kissé ideges vok.

Otthon majd még benézek.
Pussz

Kép
kissmanó

OLYAN JÓL HANGZIK EZ A JÓGA DOLOG, DE ÉN NAGYON NEM VAGYOK ILYEN JÓGÁZÓS TÍPUS! :?

még a babaklubbot is szerintem csak babó miatt fogom bevállalni!

neno, nem ismerem a számot, de elég volt, amit leírtál, tényleg elszomorító...

ari matrica, nekünk is kellene valami deko, mert most csak:
sárga fal
halványzöld függöny és halványkék padlószőnyeg van, ami kicsit fiús beütésű így egyben, na nem annyira, de mégis egy iciripicirit, szóval most kezdhetem nézegetni a rózsaszín cuccokat!

lynia-

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat. :wink: Férj szerint egyel közelebb lettem a 100-hoz...

Babdorka, mire jó a babanet :wink: .Visszakerestem a másik topikomban, hogy voltak a fájások.

Este 8 körül kezdődtek 8-15 percenként (nem szabályosan). Utána 22:30 körül lefeküdtem, majd hajnal egytől kb. hajnal 4-5 ig voltak ismét 10-15-20 percenként, utána enyhültek és újra lefeküdtem.

Másnap du. kettő körül kezdődtek újra, abból már szülés lett, de csak este 10 körül mentünk be, mert délután még csak 20 percesek voltak. ( este sem volt szabályos, 6-8 percenként jöttek).

KépKépKépKépKép
uxi

Rózsa!!!

Nagyon szorítok értetek, minden rendben lesz!
Vigyázz magatokra, pihengessél!
Ölellek: Gurgi
torolve_20131003125716

Uxi, és amikor bementetek, 10-kor, akkor voltak 6-8 percesek? Emi hánykor született végülis?

Rózsa, szücsi pihizzetek! Rózsa, ha van erőd, írj részleteket!

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Végre jó a babanet!!! :D

Csakk bekukk picit mizujs Veletek!
Nálam semmi különös, bár elég nehezen viselem ezt a változékony időt, mostanában illetve tegnap is meg ma is délig aludtam, reggel felkeltem a Robit elindítottam a melóba, aztán vissza aludni, délig...
Sosem aludtam ennyiket, de biztosan ez a lüke idő az oka.
Meg rendesen be van dagadva a lábam, nem is a bokám, bár az is de legfőként a lábfejem, nektek is van ilyen?

Remélem nincs semmi baj, holnap délután megyek dokihoz 5-re, majd megemlítem neki...

Ma mostam egy pár kisrucit Boginak kézzel, amiben majd hazahozzuk a kórházból...

További szép napot Nektek!
Pussz...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?